نقل قول:کسی که عادل نباشه ظالمه .ظالم هم جاش تو جهنمه.
این که به یه زنی خنده کنی تا دندان نیشت مشخص بشه پیش اون یکی این کار رو نکنی یعنی عادل نیستی.
شما میتونی عادل باشی؟
(برگرفته از سخنان دکتر رائفی پور)
همون قدر که تو قران رو مسئله حلال حرام صحبش شده در مورد عرف هم صحبت شده.عرف جامعه....
شما میخوای بر اساس قران عمل کنی اما بر اساس عرف نه؟
(برگرفته از سخنان حاج اقا قرائتی)
نقل قول:چرا همچین به مذاقتون انگار خوش نیومد این حرف
نقل قول:ز مرحوم ناظر reza2035 هم ممنونم.کلا گرفت من چی گفتم . واقعا راست میگه چرا اون سنت حسنه اجرا نمیشه.اون خانم های متاهل که اطاعت از شوهر میکنن اینجا هم باید اطاعت کنن . 4 تا زن دور هم به به . هر کدوم هم 3 تا بچه . میشه به عبارتی 12 تا بچه . به به .زندگی بهتر با فرزندان از 4 زن مختلف .خوبه حمایت میکنیم از این قانون .
باور کنید این مثال بابت سخت گیری خواهرمون زدم .
منظورم اینه که چرا اینقدر سخت گیر هستند ...تا حالا دیدین یکی تاپیک بزنه چرا زنها نمیذارند من چهار تا زن بگیرم ؟

در مورد ۱۱۰ تا مهریه و ...
یه قاءده داریم میگه المفلس فی امان اله . کلا کسی که افلاسش اثبات بشه به قول حقوقیا معسر باشه و بتونه اعسارش رو اثبات کنه به شرط تعدیه دین به صورت اقساط از زندان ازاد میشه .
مهریه هم یک دین است . بنابرین همین مطلب برش صادقه .
حالا این قانون ۱۱۰ تا میگه نداشتن ۱۱۰ تاش اثباتش با مرده . اگر زن میگه بیشتر داره باید اثبات کنه .
یعنی قبلا ها اول زندان میگردن بعد طرف اعسارش رو اثبات میکرد . الان میتونه همون زمان دادخواست اعسارش رو اثبات کنه .
و در هر حال اگر شوهر غنی باشه و استطاعت داشته باشه به ۱۱۰ تا محدود نمیشه
اومدیم اصلا طرف یه سکه هم نداشت . اعدامش میکنید؟!! خوب نداره ... کف دستی که مو نداره که نمیتراشن!!
الان من جوون از کجا بیارم ۱۰۰۰ تا سکه مهریه بدم ؟!!
=============
کسی که قادر به ادای دین و بدهکاری خود نباشد با استفاده از ضرب المثل بالا خود را در پناه خدا دانسته، مصون از تعرض و تعقیب می داند. عبارت مثلی بالا را به حضرت رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نسبت می دهند که چون واقعه تاریخی آموزنده ای آن را صورت ضرب المثل داده است، به شأن نزول آن می پردازیم.
در کشور حجاز قبل از اسلام، چنانچه مدیون قادر به ادای دین نبود، طلبکار و دائن نسبت به مدیون همه گونه حق داشت؛ مخصوصاً طبق سنتی که در شهر تجاری مکه حکمفرما بوده است، اگر یک نفر توانگر به دیگری وام می داد و مدیون در موعد مقرر قادر به پرداخت بدهی خویش نمی شد، بستانکار مجاز بود مدیون را برده و بنده خود کند و وی را تا استهلاک دین به کار وادارد و یا در بازار برده فروشان بفروشد. پیامبر اسلام به دفاع از این دسته افراد مظلوم و مفلس برخاست و ندا در داد که "المفلس فی امان الله". یعنی کسی که از عهده ادای دین برنیاید در پناه خدا و مصون از تعرض حاکم و وامخواه است، و هیچکس حق ندارد او را شکنجه و آزار داده یا در معرض بیع قرار دهد. برای جماعت قریش که کاری جز رباخواری و رباکاری نداشته اند، پیداست که این ندا و هشدار رسول اکرم، چون پتک کوبنده ای بود که بر مغزشان فرود آمده، از مطامع آنان در تحصیل مال از طریق فروش بنده و برده به کاروانیان جلوگیری می کرد. به علاوه غلامان را که اکثراً به علت عدم استهلاک دین در صف بندگان و بردگان درآمده بودند به عصیان و انقلاب وا می داشت. پس درنگ و تأمل را جایز ندیده به رهبری ابوسفیان قیام کردند و حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و تمام یارانش را از مکه اخراج کردند. به طوری که می دانیم ابوطالب و حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و کلیه افراد قبیله بنی هاشم به یک منطقه کوهستانی مکه که متعلق به ابوطالب بود و آن منطقه را شعب ابیطالب می نامیدند تبعید شدند.
==========
خداوند در قرآن کریم ميفرمايد: وَ إِنْ كانَ ذُو عُسْرَةٍ فَنَظِرَةٌ إِلى مَيْسَرَةٍ وَ أَنْ تَصَدَّقُوا خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ»(بقره/280) اگر بدهكار عسرت دارد و در مضيقه و فشار است «فَنَظِرَةٌ إِلى مَيْسَرَةٍ» صبر كنيد تا پول دار شود.
(۱۱/بهمن/۹۲ ۱۲:۲۷)Reza2035 نوشته است: [ -> ]باور کنید این مثال بابت سخت گیری خواهرمون زدم .
منظورم اینه که چرا اینقدر سخت گیر هستند ...تا حالا دیدین یکی تاپیک بزنه چرا زنها نمیذارند من چهار تا زن بگیرم ؟ 
بله برادرمون رسما عذر خواهی میکنن. ما هم عذر خواهیشون رو به فال نیک میگیریم و از گناه در بیان پاره ای از مسائل مختومه ای که مطرح کردن میگذریم.

منتظر آلاله ی عزیز هستم اگر میخوان بحثی کنن ادامه بدن .مگر نه آخرین یادداشتم رو تو این تاپیک میخوام بزارم و بلافاصله تاپیک بسته بشه و تمام .
(۱۱/بهمن/۹۲ ۲۱:۵۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]یعنی شما میخواهید بدونید که حقوق زن و مرد نسبت به هم چیه؟
بعد کلش رو بزاریم کنار هم ببینیم عادلانه هست یا نه؟!
اگر ممکنه واضح بفرمایید .
حقوق و وظایفشون نسبت به هم
حتما این مسائل بر اساس آیه و روایت گرفته شده, پس لطفا آیات و روایاتشم بنویسید
حالا شاید به این تاپیک مربوط نباشه, پس هرجا که خودتون صلاح میدونید قرارش بدید
[b]
من دخترک احساساتی
باعث تفریح جماعتی شد که خندیدند
اما من نخندیدم
من عاشقم
عاشق پدر
حتی جمله ای عشق ناقصم را میلرزاند
من از شعار زدگی دینی در جامعه ای که تگ دیگ دینش سوخته است حالم بهم میخورد
حق است
سخت است
اصل است
قبول کن
احسنت
احسنت
من دیگر باور به معجزه ندارم
[b]گوش هایم را میگیرم
من را به جهنم ببر خدا
من خسته تر از انم که بهشت را انتخاب کنم
من را به جهنم ببر
من عاشق هستم
اگر جرم است
جهنم شرف دارد به بهشتی خیالی
فاتحه ای برای روحم بفرستید
تمام...................................................
![[تصویر: 55279849290729875191.jpg]](http://upload7.ir/imgs/2014-01/55279849290729875191.jpg)
سلام مجدد.
با مشورت ايجاد كننده تاپيك ،اين بحث بسته شد.
ممنون از دوستاني كه حضور داشتن.
التماس دعا
با اجازتون یه حرف اخری هم بنده بزنم .
نگاه احساسی و قشنگ شما به پدری که هست خیلی زیبا بود .
خدا براتون نگرش داره
ان شاالله مزدوج شدید (نه با این خواستگار خنگ اخری) ببینیم اونوقت این احساسات چه میکنه !(تو مایه چه میکنه این بازیکن فردوسی پور)
امیدوارم هیچ بنده ای هیچ وقت بین خدا و علاقش گیر نکنه
امین یا رب العالمین
در پناه هادی با ارزوی موفقیت
پ ن :
فدای تار موی اونی که خودش و پسرانش و همه خانوادش رو فدای خدا کرد و فرمود : خداوندا این قربانی را از ما بپذیر
به ابی انت و امی
پدر و مادرم فدایش