بسم الله
سلام
واقعا مسخرست که هرازچندگاهی باید تو این تالار اثبات کنیم مردا بهترن یا زنها / به مردا بیشتر ظلم شده یا زنها و ...
این قضیه اصلا اینقدرها هم پیچیده نیست
حتما دلیلی داشته که خدا این حکم رو داده
اونی که در جایگاه عدالته خداست
اما اگر بخوام با منطق نصفه ی خودم پابرهنه بپرم وسط بحث باید بگم که
این احکام درصورتی زیباست که همه با هم اجرا بشن
یعنی مرد درمقابل احترام همسرش رو اونجوری که شایستشه نگهداره
مثال زمان خودمون امام خمینی (رحمة الله علیه)

حالا شما فرض کنید تو چنین خانواده ای مسئله پیش میاد
چنین مردی اصلا چیز نامربوطی از همسرش نمیخواد که رعایتش برا زن بشه عذاب
حالا اگر همسر شما چنین شرایطی نداره و حکمش به دور از عدالته میتونید به قاضی شکایت کنید
البته تا تو محیط خانواده حرف از شکایت میشه همه میرن تو فکر طلاق
نه همه ی شکایتا برا طلاق تعریف نشه
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم
نمیخوام خیلی طولانی بشه
یا علی (علیه السلام) مدد
خواهر محترم , الان الحمدالله امکانات زیاد شده یه تماس با تلفن همراه همه چی رو حل میکنه !
این مسئله ای که نقل کردین واسه این بوده که اون خانم نمیدونسته باید چیکار کنه و اومده بود پیش پیامبر و سوال پرسیده بود !
نیازی به 6 صفحه بحث نیست .
نه دیگه نشد . در عقد دائم اطاعت از شوهر واجبه . من هم اطاعت از شوهر واسم اصله . اصلا نمیتونم بدون اجازه ی اقای آیندمون اب بخورم . اینقدر که واسم اهمیت داره اقامون .
اومدیم و موبایلش رو دزد زده بود .
اومدیم جلسه بود .
اومدیم قهر بودیم نمیخواست جواب بده .
اومدیم تصادف کرده و تو گوشه ی بیمارستان دست و پا شکسته نمیتونه جواب بده .
یا شایدم گوشه ی پزشک قانونی افتاده .
من باید کسب اجازه کنم حتما . گفتم از اول محکم کاری کنم که بعدا شرمنده نشم .
نقل قول:نه دیگه نشد . در عقد دائم اطاعت از شوهر واجبه . من هم اطاعت از شوهر واسم اصله . اصلا نمیتونم بدون اجازه ی اقای آیندمون اب بخورم . اینقدر که واسم اهمیت داره اقامون .
خب ,الحمدالله که اینطور در سفارشات دین و ائمه قاطعانه رفتار میکنین !
میتونید برای محکم کاری باهاش هماهنگ کنید که فلانی میری بیرون و اگه خدایی نکرده یه مشکلی برام پیش اومد اجازه دارم برم بیرون از خونه ؟
و مسلما ایشون هم صاحب عقل هستند و رفتار دیکتاتوری و فاشیستی و نژاد پرستی با همسر خودشون نخواهند داشت .
بعضی از مسائل دوران متاهلی اون طوری نیست که از بیرون دیده میشه .
نقل قول: اومده بود پیش پیامبر و سوال پرسیده بود !
البته کسی رو فرستاده بوده . خودش نیومده بوده
ولی دیگه مرغ یه پا داره . شما ۱۰۰ صفحه دیگه بحث کنید مرغ ۱ پا داره .
دلش نمیخواد
الان اگر قراره همه چی مساوی باشه . قبول
کار و در امد باید با هر دو باشه . تهیه امکانات هر دو کار خونه هر دو
مهریه نفقه نداریم . ارث خبری نیست
توی کار هم دخالت نمیکنند . هر وقت هم هر کی نخواست میره پی کارش .
رضایت خدا هم اصلا حرفش رو نزنین . دل
من واجب تره . اصلا کی گفته خدا بهتر از
من حالیشه .
من بهتر از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حالیمه . یه چیزی برای خودشون گفتن
ولی
من بهشت میخوام
موقع گرفتاری باید خدا به
من کمک کنه
اصلا باید همه دعاهای
من رو گوش کنه
خدا کلا کارگر روز مزد
منه هر چی من بگم باید گوش کنه .
اسلام هم بدک نیست یه چیزاییش به نفع
من هست . گوش میکنم بقیش
خودم بهتر میفهمم.
والسلام
بحث تمام
(۱۱/بهمن/۹۲ ۰:۱۱)skyeygirls نوشته است: [ -> ]1) رو پشت بوم نه ، تو خیابون . ان شالله یخ میزنه از سرما .بعد میبرمش قطب شمال پیش پنگوئن های امپراطور . مستند امپراطور ها رو با مرد یخی و پنگوئن ها بسازن
شوهری که تو شرایط سخت عاطفی همسر ، بزاره بره سراغ دیگه .بره که دیگه برنگرده . بشرط اینکه بره .اگه برگرده شخصا سوسکم حسابش نمیکنم .
[/b]
![[تصویر: 37.gif]](http://bachemazhabi.chata.ir/images/smiley/37.gif)
خواهر اسکای میدونم زیاد از من دل خوشی نداری اما خیلی دوستت دارم..این امتحان اخری این قدر سخته که همچین میام این تاپیک روحیه ام باز میشه...خدا خیرت بده...
نقل قول:
بله دوست داشتن پدر کجا و دوست داشتن شوهر کجا . پدر در همه ی شرایط پدره . اما شوهر عشقش هم شرطیه . تا هلو هستی و چشم میگی و سیاست های +18 زنونه داری عشق هستی . اگه این هلو بعد از 3 تا بچه ( در راستای سیاست افزایش جمعیت ) و داغون شدن و مریضی و کوری و کچلی و پیری پیشت موند عشقه . اون هم طول میکشه تا بفهمی
خواهر من راه بازه جاده هم درازه.... اونی که نمیره چجوریه؟
در مورد 99%مذکرهایی که تو خیابون ریختن بهت حق میدن.اما از اون ور هم برا اینکه این 99%مذکر به کام برسن باید 99% مونث اونجوری باشه که هست....واقعا هم هست
ببین چیزی که داری میگی خیلی حقیقته اصلا کار از این گذشته که بگیم اقا الان مجردین خیلی داره بهشون سخت میگذره... چون راه براشون بازه
والا متاهلین هم با این اوضاع جامعه داره بهشون سخت میگذره.
خیلی حرفها هست اما خب قبول کنین اینجا نمیشه گفت...راحت بگم عیبه زشته
اما هرجور از هر سمت فکر میکنم به نتیجه نمیرسم الا ملاک ایمان. فقط ایمان
اصلا یه مشاوری بود میگفت رفتم یه نظر سنجی کردم بین دخترا که ملاکاشون رو بگن.
این ملاک که شخص ادم معتقد و با ایمانی باشه توشون زیاد بود
علتشم مشخصه کسی که ایمان داره به خانوادش خیانت نمیکنه.
بعد از همین دخترا پرسید همچین به قیافه های شما نمیاد که دنبال ادم با ایمان باشین
جواب دادن اخه نه که کمیابه همچین زیاد امیدی نیست به پیدا کردنش مجبوریم ....(بقیه داستان رو میدونید دیگه)
نقل قول:البته کسی رو فرستاده بوده . خودش نیومده بوده
این جمله رو خوندم فکر کردم درست پسند عزیز پاسخ داده که میخواستم بعدش سر به بیابان بذارم

( ببخش دیگه درست پسند جان واقعا میترسم طرف حسابت بشم)
ولی وحید به نظرم بحث مرغ و پای مرغ نیست , من اینطور فکر میکنم که در مورد بعضی از مسائل باید فراتر از تئوری بود , یه جاهایی مرحله ی عمله !
ان الذین آمنو و
عملو الصالحات
خیلی وقت ها پای تئوری که هستیم یه حرفایی میزنیم که توی عمل 180 درجه باهاش فرق میکنه , واسه من خیلی عجیبه که خواهر محترم ما چطور راجع به مسائل متاهلی دارن نظر میدن ؟ چون واقعا فرق تاهل و تجرد در این نیست که یکی از جنس مخالف کنارت باشه و با همدیگه غذا بخورید و ...
من که متاهلین دور و بر خودمو میبینم بنده خداها سر این مسائل اصلا با هم مشکلی ندارن ...بلاخره باید با همدیگه بسازن دیگه !
جنگ که نیست مردها زن ها رو به بردگی بکشن و زن ها هم متقابلا با مهریه و نفقه مرد رو بفرستن زندان ...واقعا اگه قراره این اتفاقات بیفته چه نیازی به ازدواج و تشکیل خانوادست?
به نظر من خواهرمون فقط دارن سخت گیری میکنن !
و گرنه چرا اقایون یه بار نیومدن توی این تالار حق ما رو بگیرن و واسش تاپیک بزنن ؟
سنت مقدس و الهی و ربانی اختیار کردن چهار همسر !
وَإِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تُقْسِطُواْ فِي الْيَتَامَى فَانكِحُواْ مَا طَابَ لَكُم مِّنَ النِّسَاء مَثْنَى وَثُلاَثَ وَرُبَاعَ فَإِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تَعْدِلُواْ فَوَاحِدَةً أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ ذَلِكَ أَدْنَى أَلاَّ تَعُولُواْ ﴿۳﴾
(۱۱/بهمن/۹۲ ۰:۵۷)Reza2035 نوشته است: [ -> ]مقدس و الهی و ربانی اختیار کردن چهار همسر ! 
کسی که عادل نباشه ظالمه .ظالم هم جاش تو جهنمه.
این که به یه زنی خنده کنی تا دندان نیشت مشخص بشه پیش اون یکی این کار رو نکنی یعنی عادل نیستی.
شما میتونی عادل باشی؟
(برگرفته از سخنان دکتر رائفی پور)
همون قدر که تو قران رو مسئله حلال حرام صحبش شده در مورد عرف هم صحبت شده.عرف جامعه....
شما میخوای بر اساس قران عمل کنی اما بر اساس عرف نه؟
(برگرفته از سخنان حاج اقا قرائتی)
من فقط واجب میدونم جواب فاطمه جان رو بدم که مبادا خدای نکرده شکی ایجاد کرده باشم، بی پاسخ.
فکر هم میکنم که آخرین پستیه که در مورد زن و مرد و مقایسه شون میذارم.
همسر من مهندس عمرانه.
ایشون تمام تابستون توی اون دمای هوا، سر زمین بودن و توی ماه رمضون داغون شدن.
قبل از افطار 97 کیلو شده بود و در حالی که وزن عادیش 104-5 کیلو بوده.
یعنی هر روز سر زمین، 7-8 کیلو آب بدنش رو از دست میداده.
اگر هم اوضاع طوری بشه که هیچ شغلی نداشته باشه، موظفه بره - دور از جون - عملگی بکنه و من و بچه اش رو سیر کنه.
حالا این که من توی گرمای تابستون هر روز، روزی 2-3 ساعت چادر رو تحمل کردم، من خیلی فشار بهم اومده یا اون؟
تازه...
حجابی که خودم انتخاب کردم.
یعنی خودم انتخاب کردم که پا به پای مردا درس بخونم و سر کار برم.
چشمم هم کور، دنده ام هم نرم...
وگرنه، اگه به اسلامه که امام علی (علیه السلام) به امام حسن (علیه السلام) وصیت میکنه که اگه میخوای خوشبخت باشی، نه بذار نامحرم زنت رو ببینه، نه بذار زنت نامحرم رو ببینه...
اسلام میگه زن حتی المقدور بشینه تو خونه و سلطنت کنه.
اگر آخر درد و عذاب رو بهش شماره 10 بدیم، یه مرد هر روز به مرحله 7 میرسه.
اما یه زن در تمام طول عمرش 3 و 4 ه درجه دردش، مگر روز زایمان که میشه 10.
شاید میانگینی با هم مساوی باشن و شاید هم مرد ها سنگین تر باشن.
اما من به شما قول شرف میدم که زن ها بیشتر از مردها سختی نمیکشن...
حتی اگر درد و زنج هاشون یه اندازه باشه، زن ها صحبت میکنن و خالی میشن، اما مردها عادت به غر غر و درد دل ندارن و همیشه تو خودشون میریزن.
فکر میکنین توی این جامعه فقط به ما فشار میاد که چادر سر میکنیم یا به اونا که باید روزی 10 هزار تا دختر فلان رو نگاه نکنن؟
من از این صراحت کلامم عذر میخوام...
اما اگه جنگ بشه، فکر میکنی میرن و واسه خاک و خلیج فارس خون میدن؟
نخیر...
میرن خون میدن که خواهر و مادرشون که توی این خاک زندگی میکنن بهشون تجاوز نشه.
شاید در این بین به خودشون هم تجاوزی صورت بگیره.
اما ...
سر خم می سلامت...
مال عهد تیرکمون شاه هم نیست که بگیم ندیدیم...
همین روزها هم ممکنه دوباره جنگ پیش بیاد.
دوستان مجردم!
شما که از زندگی متاهلی و سال 5 ام و ششم به بعدش هیچ تصوری ندارین، تو رو خدا نظر ندین.
بابا 4 نفر دیگه رو هم هوایی میکنین.
به جون یه دونه بچه ام، ازدواج معقول و خداپسندانه، عالیه.
اونقدر همسرت خوب میشه که اگه گفت نرو بابات رو ببین، میگی چشم همسرم.
شوهر اصلاً اون اژدهای 7 سری که فکر میکنین نیست.
یه موجود خیلی خیلی مهربونیه که همه کار میکنه که زن و بچه اش در آرامش باشن.
شما با عقل و توکل زن بگیرین و شوهر بکنین، از سگ کمترم اگه اصلاً این مسائل پیش بیاد که به خاطرش بخواد اینهمه بحث بشه.
و در نهایت...
همه شوهر ها در ابتدای ازدواج، زن هاشون رو امتحان میکنن.
حتی اگه شده حرف زور و بی منطق بزنن.
اگه زن ها مقاومت کنن، زندگیشون زهر مار میشه.
و اگر مقاومت نکنن و در برابر همه خواسته های شوهرشون سر تسلیم فرود بیارن، بعد از چند ماه، دیگه شوهرشون همه جوره باهاشون کنار میاد.
لطفاً از روی غرور دخترانه پاسخ ندین.
چون کسی که ازدواج میکنه، غرورش رو باید خونه باباش جا بذاره.
خونه شوهر فقط جای مهربونی و فداکاری و مهربونی و مهربونیه...
اگر کسی خواست در مورد این حرف ها چیزی بپرسه، خوب نپرسه...
والا...
من که دیگه حسابی خسته شدم.
امروز از صبح 3 بار اینا رو تایپ کردم و هر بار دخترم اومده دکمه ریست لپتاپ رو زده و بدبخت شدم.
آخه امروز این دکمه رو کشف کرده...D:
برای این که توی زندگی بهمون خوش بگذره، کافیه فقط خودمون رو جای اون یکی بذاریم.
خوشبخت باشین و خوش اخلاق...