(۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]همون طوری که گفتم و الان هم میگم من ندیدم الان تازه این پست ر دیدم
عرض کردم حتی «قابل اثباته». حافظهتون یاری نمیکنه.
(۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]اما دقت کردید در مورد اون پست نه ها کلا به خانوم ها که میرسید مکروسکوپ می گیرید
قبلاً هم گفتهام.
بنده در مورد خیلی چیزها تذکر میدم، و مسئلهی محرم و نامحرمی هم از اونجا که یکی از بزرگترین چیزهایی هست که رعایت نمیشه، زیاد پیش میاد که بگم.
البته این نگاه فقط از نظر افرادی که اون مسائل رو کوچک میبینن میکروسکوپی هست.
(۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]بعد ما میاییم توی خنده حلال می بینیم آقا پسر ها تایپیک رو گرفتن تو مشتشون دارن خاطراتشون رو که اصلا خنده دار هم نیس مدام تکرار می کنن و هر شوخی می کنن
راستش در حد یکی دو پست اشکال نداره نه این که 6 صفحه از تایپیک رو این طوری بگذرونی آدم بعد یه روز کاری پر دغدغه میاد دو تا جوک بخونه خودشو اطرافیانش یکم بخندن میبینه هیچی .....
مگه بنده هم شرکت کردهام در اون حرکات که این رو به من میگید؟
اتفاقاً وقتی خانم moze84 این مطلب رو در تاپیک «خنده حلال» مطرح فرمودن، بنده این بحث رو هم در تاپیکم پی گرفتم(
اینجا) و توسط خود ایشون نیز ادامه یافت. اونقدر طرف بحث در شنیدن پیشنهاد، یا حتی شنیدن سؤال، بد عمل کردند که خانم moze84 در
ارسال 45 از نتیجهگیری ناامید شدند. میتونید تعدادی از پاسخهایی که داده بودن رو در ارسال 46 بعد از نقلقول سوم آقای Reza2035 بخونید.
(۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]به قول یکی از خانوما حالا اگه ما بودیم می شد شخی بی حد و مرز
سفسطه.
(۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]اما در مورد ان پست من به احتمال قریب می گم اون کپی پیست بوده در کل باید یرایش می کرد
یعنی چی که کپی پیست بوده؟
مگه در کپی پیست مثلاً سوی چشمها کمتر میشه یا ممکنه مطالب قایم بشن یا ... که کپی پیست بودن یا نبودنش فرقی بکنه؟
(۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]اما یه چیزی دقت کردید شما کلا هر پستی ر می خونید میرید میگردید میبینید اون طرف آیا پسر مرد دختر خانوم چیه ؟
تجسس می کنید که چه مدلی در موردش فکر کنید
تجسس؟
آیا شما تمام چیزهایی که به خانمها میگید رو به مردها هم میگید؟
اگر آره، که هیچی! دیگه حرفی ندارم!
اگر نه، پس از کجا بدونیم حدودمون کجاست؟ از همونجا که گزینهی جنسیت رو تعیین میکنیم.
(۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]هین جک هایی که تی خنده حلال هس همشن شخی هس اما از زبن یه نا محرم برای سایر نامحرمان همش خلافه !!!!
نه برادر من نه شما جنسی اینقدر نگاه نکن ببینید من وقتی یه پست رو می خونم می بینم یه نفر یه آدم یه بنده ی خدا اومده یه جک تعریف کرده می خندم همین !!!
حرف دین
این آیات و روایات هست.
ببینم آیا الآن میتونید به خدا و پیامبر و ائمه هم بگید که نگاه جنسی دارن یا نه.
اگر براتون حرف دین مهم نیست، که هیچی، دیگه حرفی ندارم.
اگر براتون حرف دین مهمه، که باز هم من حرفی ندارم در مورد اینکه شما چکار کنید و چکار نکنید. خود دانید، ولی
اونجایی که بحث ِ اینه که چی درسته و چی نظر دینه، نمیتونید الکی ادعا کنید نظر دین چیز دیگری هست.
اگر به نظرتون بنده بیسوادم یا ایراد بنیاسرائیلی میگیرم یا... ولی حرف آقایون وحید110 و علی110 عزیز براتون ارزش داره، این حرف آقای وحید110 هست در همون تاپیک که آقای علی110 هم تأیید فرمودن:
(۷/آبان/۹۲ ۱۱:۵۵)وحید110 نوشته است: [ -> ]مهم همون خودمونی نشدن هست .
در مورد این مطلب روایات فراوانی داریم که خیلی هم جدیه . و همین بگو بخند راه رو برای شیطان و خیلی داستان ها باز میکنه . و راه صراط مستقیم رو ممکنه بر بنده خدا ببنده .
در ضمن بهانه هایی از این قبیل که ما با هم بزرگ شدیم و طرف مثل خواهرمه و سنمون به هم نمیخوره و ... هزار بهانه ای که شسطان وسوسه میکنه رو هم باید ریخت دور
اقا شما سخت میگیرید و ولش کن بابا خدا رحیمه و اینها هم کمکی نمیکنه .
راه اینه حالا با بهانه کج بشی میری تو خاکی حالا ۱۰۰۰ جور بهانه بیاری باز میری تو خاکی ...
(۹/آبان/۹۲ ۲۳:۵۳)وحید110 نوشته است: [ -> ]در جاهای مثل تالار که مکان عمومی حساب میشه به لحاظ قبح شکنی خیلی هم بدتره .
کلا هر گناهی در عموم شدیدا تقبیح شده و گناه بزرگتریه
(۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]این همه مشکل توی این تالار هس و بوده اون وقت آقاین دنبال این هستن که یه خانومی یه مزه پرونده
و به جای پیام خصوصی زدن بهش و تذکر علنا میان تایپیک میزنن کم مونده اسم طرفم بگید
اسم طرف رو حیا میکنیم که نمیگیم خب! من شرم دارم از اینکه بگم، چون خیلی بده که یک خانم اینطور با این وضع صحبت کنه! بنابراین شما کنایه به بنده نزنید، چون مسلماً بنده بیشتر از شما نگران این مسئله هستم! قابل اثباته!
پیام خصوصی بدیم به همون کسی که فرستاده؟
اون وقت تکلیف بقیهای که نمیدونن(اونهایی که دیدهاند ولی حالیشون نبوده که مشکل داره(چون تشکر زدن)) چیه؟
کلاً ما یک موجود بیکار و بیعاری هستیم که بیفتیم دنبال تکتک موجودات بیدقت و بشدت بیحوصلهای که حتی کپی پیستهاشون رو هم زورشون میاد بخونن، و بعد از اشتباه بجای شرمندگی طلبکار هم میشن!
خیر!
ما انتظار داریم افراد همونطور که ادعا میکنن مؤمن هستن، مؤمن باشن! ما فقط داریم میگیم اسلام این رو گفته، و جز دلیل و برهانی که میاریم ادعایی نداریم. همه خودشون میدونن عمل کنن یا نه! ناظرها و مدیران سایت هم خودشون میدونن!
ولی کلاً ترجمهی حرف شما اینه که امر به معروف و نهی از منکر رو تعطیل کنیم که مبادا به قبای یه نفر بربخوره. یعنی چیزی که باید حواسمون باشه که مبادا پایمال بشه، منیّت اونها هست، نه حکم خدا.
(۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]شما ببینید چی شده که خانم ها والبته بعضی آقاین از تالار میرن برای همیشه چرا مثلا خانوم پرنیان زد شد رفت بهتر نیس ری این مسائل رفتار خودمون فکر کنیم ؟
حالا که شما از قران مثال میرید بنده هم نقل به مضمن یکی از آیات سوره ی بقره می کنم :
آیا دیگران را نهی می کنید و خودتان را فراموش می کنید !!!!
کاملاً درسته! بله! ما البته و صدالبته باید خودمون رو هم نهی کنیم.
به نظر شما باید خودمون رو در مورد کارهای درست هم نهی کنیم؟
مثلاً در مورد «نهی کردن دیگران از کاری که نادرست مییابیم» ؟
اگر هم میگید کاری که ازش نهی میکنیم درسته و ما به اشتباه نهی میکنیم، مگه ما بدون دلیل و برهان نهی کردیم؟ خب دلیل و برهان مخالف بیارید! نمیشه که از افراد بخواین دلیل و برهانها رو نادیده بگیرن، چون که ممکنه غلط باشه و نفهمن! خب مطرح میکنن، اگر شما میفهمید که غلطه، و از روی هوا هم نمیگید که غلطه، دلیل و برهان مخالف بیارید که چرا غلطه.
در مورد نمونههای برخورد اشتباه،
نمونه بیارید.
مصداقی حرف بزنید.
همش کلیگویی که نمیشه.
مسئلهی خانم پرنیان تنها نمونهای بود که ذکر کردید که اون هم کاملاً بیربط بود. همه میدونن اون مسئله مربوط به دعواهای چند نوع از تاپیکها بود.