|
خنده چیست، حلال چیست
|
|
۶:۰۷, ۲۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام آنکه بندگیاش تمام شادی است
ای خوش منادیهای تو در باغ شادیهای تو - - - - بر جای نان شادی خورد جانی که شد مهمان تو
سلام فکر میکنم لزومی به توضیح نباشه که تمام بدبختی ما در عقبنشینی روزبهروز فرهنگمون از اصول اسلامی، حاصل بیتفاوتیمون هست نسبت به همهنوع نافرمانی از حکم الهی، یا حتی پذیرش یا گسترش اونها. با خودم گفتم چه خوب میشه اگر بتونیم تمرینی عملی داشته باشیم در تالار، از توجه به چگونگی فرهنگسازی با گفتهها و مطالب. فرهنگسازیای که چه بخوایم چه نخوایم، در هر حال، با هر نوشته یا مطلبی، خودبهخود صورت میگیره. فکر میکنم بخشی از این تمرین رو میتونیم اختصاص بدیم به مبحث ثقیلی تحت عنوان Barresi ta peak D' be estela halal (ترجمه: بررسی تاپیک خندهی بهاصطلاح حلال) که در دانشگاههای هیچکجا درس داده نمیشه. خیلی ساده بعضی موارد رو بررسی میکنیم بدون هدف محاکمهی آورندهی مطلب، بدون هدف محاکمهی آورندهی مطلب، تأکید میکنم بدون هدف محاکمهی آورندهی مطلب. و بعد بررسیاش میکنیم(بدون هدف محاکمهی آورندهی مطلب). |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۹, ۸/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۹۲ ۱۹:۳۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
در مورد «آروغ زدن» یه کم بیشتر فکر کردم، دیدم در تجمیع با بحث ارسال 16 میشه گفت از اونجا که این عمل به دور از ادب هست، خندیدن بهش میتونه روی تلقی عمومیای که از این عمل وجود داره تأثیر بذاره و باعث کم شدن از جلوهی بیادبانهاش بشه. مسلماً این به معنی ترویجش خواهدبود.
شبیه همون بحث بدآموزی که خانم skyeygirls فرمودن. (۸/اسفند/۹۲ ۱۳:۴۴)Reza2035 نوشته است: هر وقت یکی از کسانی که اینجا کارشون شده سانسور یه طنز ساختن و باهاش فرهنگ سازی کردن بعدا بیان خط و نشون فرهنگی برای من بکشن .اول از همه باید عرض کنم اصلاً قضیهی این حرفها خط و نشون کشیدن نیست. هرکسی خود داند که آیا این حرفها رو در نظر بگیره یا نه. کاربرها خودشون میدونن که چه مطلبی بذارن، و صاحبان تالار هم خودشون میدونن که دلشون میخواد چه تالاری داشته باشن. بنده کارهای نیستم. ما فقط داریم در مورد اینکه حق چیه بحث میکنیم. قطعاً ممکنه اشتباه بحث کنیم. و قطعاً تنها راه ِ اینکه از این اشتباه دربیاییم اینه که استدلال مخالفی مطرح بشه. بنده بیشتر ترجیح میدم وسط مطالبی که در تاپیکهای معمولی میگم شوخی کنم. اینطوری کارم صرفاً لهو(مایهی بازی و سرگرمی) نیست و همچنین کار برای من خیلی راحتتر میشه وقتی موضوع شوخی مشخص باشه! ![]() (۸/اسفند/۹۲ ۱۳:۴۴)Reza2035 نوشته است: شما بهتره اسم این فرهنگ رو سانسور سازی بذاری تا فرهنگ سازی !خب حذف موارد نامناسب مسلماً بخشی از اصلاح هست. چیزی که موجب میشه افرادی که شوخی مطرح میکنن پیشرفت کنن اینه که خودشون رو به این قضیه مقید کنن. |
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۱/اسفند/۹۲ ۱۴:۲۹)moze84 نوشته است: اینجا خنده حلاله، نه شوخی حلال...خب شوخی حلال هم یکی از چیزهایی هست که باعث خنده حلال میشه. ![]() (۱۱/اسفند/۹۲ ۱۴:۲۹)moze84 نوشته است: در واقع هیچ ایرادی نداره که شماها از این تصاویر پخش کنین و بقیه عناصر ذکور تالار به آقا محمد تیکه بندازن و بخندن...البته اخیراً دوستانی زحمت کشیدهاند و استدلالهایی در رد یا تأیید این قضیه ارائه فرمودهاند و در پی این نظرات، این مورد در دست بررسی است. از شما نیز تقاضا میشه نظرتون رو استدلال بفرمایید تا إنشاءالله برای بنده و دوستان مورد فهم واقع بشه.(۱۱/اسفند/۹۲ ۱۴:۲۹)moze84 نوشته است: اما فکر نمیکنین اینجا عمومی تر از دایره دوستی آقای محمد و آقای علمدار و آقای عبدالرحمن و ... است؟البته همونطور که مستحضرید، شوخیهای خانمهای بزرگ(منظورم غیر از دختربجهها هست) با همدیگر، از یه حدی به بعد خودمونی محسوب میشه و در حضور نامحرمان انجام نمیگیره(و این حد نزدیک به کمترین حدودش هست). اما در مورد آقایون، اونچه که خودمونی محسوب میشه از حد بسیار بالاتری به بعد هست. بنابراین اگر موافق سه خط بالا هستید، فکر میکنم منظورتون ربطی به خودمونی بودن شوخی نداشت. در این صورت، اگر بیش از یک نفر بخوان با هم شوخی کنن چی؟ یعنی گفتگوهایی که بین بچهها ردّ و بدل میشه، مخاطبی بش از یک نفر داشته باشه. مثلاً در مورد گفتگوهای آخری که الآن در تاپیک خنده حلال هست، حداقل 6 نفر از آقایون مخاطب این گفتگوها هستن و به اونها واکنش نشون دادن. در این موارد چی کار کنن؟ آیا مثلاً یک تاپیک جدا برای شوخیها باشه؟ |
|||
|
|
۱۹:۱۷, ۱۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۹ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۱/اسفند/۹۲ ۱۶:۳۳)درست پسند نوشته است: البته همونطور که مستحضرید، شوخیهای خانمهای بزرگ(منظورم غیر از دختربجهها هست) با همدیگر، از یه حدی به بعد خودمونی محسوب میشه و در حضور نامحرمان انجام نمیگیره(و این حد نزدیک به کمترین حدودش هست).سلام مجدد. نه باهاتون موافق نیستم. چون من و خانم نینا شوخی هایی نمیکنیم که در حد گنجایش دیگران نباشه... تا یه حدودی صمیمی شدیم و یکم از سوتی هایی که دادیم تعریف کردیم... گفتم که... خیلی هم باحال بود. هر وقت یادم میاد نیم ساعت نیشم بازه... اما واقعاً فکر میکنم شاید برای بقیه جالب نباشه که من چه سوتی ای دادم... بذارین این جوری بگم: مثلاً این جمله "بدون هدف محاکمه آورنده مطلب" عقبه داره. یعنی یه جایی یه مطلبی گفته شده، بعد این جمله در جوابش گفته شده و بعد از این جمله در جاهای دیگه استفاده میشه که شاید با ربط باشه و شایدم محض خنده... اگر با ربط باشه که جاش توی خنده حلال نیست. وارد بحث و جدل و مکالمه میشه... اما اگه فقط محض خنده باشه، من باید برم تمام نوشته های فلانی رو بخونم تا بدونم این جمله رو سر چه موضوعی به کار برده که بهمانی خنده اش گرفته و الآن جمعیتی دارن بهش میخندن... من فقط مسائل خانواده و همین خنده حلال و ... رو دنبال میکنم... من وقتی برای مطالعه تمام پستهای تالار ندارم که... مطمئنم که خیلی از دوستان هم مثل منن... حالا به نظرم این جمله ها شخصی گفته بشه خیلی بهتره... الآن یه مدتی میشه ما هی میریم خنده حلال، هی اعصابمون خرد میشه... عوض این که بخندیم، هی میبینیم فلانی به اون یکی میگه شش تا و شش تا و شش تا و شش تا این بود شش تا؟ اون یکی میگه بابا ما در عهد تیرکمون شاه رفتیم جام فلان... اون یکی میگه 4 ... بعد یکی میگه چی شده محمد؟ از این عکسا میذاری مشکوکیا!!!! بعد دیگه بحث عوض میشه... یعنی پست های خنده حلال بهتره وابسته به پست دیگه ای نباشه... یکی خسته و کوفته میاد خنده حلال بخونه؛ باید برگرده 5-6 صفحه قبل و 4-5 تا تاپیک دیگه رو مطالعه کنه تا بفهمه موضوع چیه! حقیقت اینه که من نظرم رو گفتم و دلایلم رو هم گفتم و نمیخوام بیش از این در این موردا بحث کنم... باز هم تاکید میکنم این چیزا خیلی عالیه، اما نه واسه خنده حلال... یه تاپیک بزنین با عنوان محاوره و شوخی، بعد از این پست ها توش فت و فراوون باشه... اگه کسی چیزی گفت من اسممو میذارم "قلی" خوبه؟ شما که میدونین آقای درست پسند... موید باشین همگی. |
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۱/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۷)moze84 نوشته است: سلام مجدد.سلام (۱۱/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۷)moze84 نوشته است: نه باهاتون موافق نیستم.اینکه موافق حرف من میشه! ![]() عرض کرده بودم: (۱۱/اسفند/۹۲ ۱۶:۳۳)درست پسند نوشته است: البته همونطور که مستحضرید، شوخیهای خانمهای بزرگ(منظورم غیر از دختربجهها هست) با همدیگر، از یه حدی به بعد خودمونی محسوب میشه و در حضور نامحرمان انجام نمیگیره(و این حد نزدیک به کمترین حدودش هست). (۱۱/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۷)moze84 نوشته است: گفتم که...تشکر بابت توضیحاتتون. پس با این حساب، از نظر شما باید یک تاپیک جدا برای این شوخیها باشه. به نظر فکر خوبی میرسه. (۱۱/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۷)moze84 نوشته است: شما که میدونین آقای درست پسند...چی رو؟
|
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۲۲, ۱۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
با سلام .
چون نمیخواستم تاپیک خنده حلال خراب بشه اینجا پست میذارم ! 1.تصاویری که محمد و عبدالرحمن میذارن اگه زیرش هیچ تشکری زده نشه , یعنی اون مطلب واسه کاربرها جذابیتی نداره و دلیلی هم دیگه دوستان پیدا نمیکنن اونجا تصویر بزنن ! 2.واسه خندیدن قانون نذارید و سانسور نکنید , وقتی خودتون بلد نیستین کسی رو بخندونید پس واسه خنده ی بقیه قانون نتراشید ! 3.از سانسورهای مزخرف توی تاپیک خنده ی حلال و پاستوریزه کردن مطالب متنفرم ! وقتی نمیتونین یه تاپیک طنز رو همون جوری که هست سرپا نگه دارید بهتره تاپیک رو کامل حذف کنید ( مخصوص ناظرین) 4.برای خنده ی بقیه قانون درست نکنید . 5.برای خندی بقیه قانون درست نکنید . 6.برای خنده ی بقیه قانون درست نکنید . |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۱۱/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۲ ۲۳:۱۹ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
من همین جا از آقایان محمد تراست، سید ابراهیم، نهج الحسین (علیه السلام)، عبدالرحمن، علمدار 133، این المنتظر و m1374b عاجزانه تمنا میکنم بیان و توضیح بدن...
من ناتوان در خندوندن بچه های تالار... باشه... شما این پست رو توی خنده حلال زدین، میشه بفرمایین کجاش خنده داره؟ نقل قول:عبدالرحمن عزیزیا این یکی: نقل قول:همین یه مورد رو کم داشتیم .برای منی که در جریان شوخی های شما با بقیه نیستم اینا خنده که نداره هیچ... گریه هم داره. به نظرم شما هم به تالار تیکه انداختی و مسخره شون کردی و هم به آقای درست پسند. یعنی من در جریان صمیمیتهای بین شما نیستم و این جملات برام در کمترین حد، خنده دار نیست... حالا اگه نگیم شما مسخره کردین و شما توهین کردین و ... آقایونی که نام بردم، لطفاً توضیح بدین چرا زیر پستهای این چنینی تشکر میزنین که تعداد زیاد اون ها باعث بشه یکی مثل آقا رضا فکر کنن که حتماً باحال بوده که لایک خورده دیگه... من خدای نکرده قصد ندارم که اختیار شما رو در تشکر زدن به پستی زیر سوال ببرم. اما این تشکرها برای ایشون معیار خوب بودن پست قرار گرفته. به چشم یه نظرسنجی بهش نگاه کنین و توضیح بدین که چرا برای این پست ها لایک زدین.. من معتقدم نوشته های محاوره ای برای کسی مثل من که اینترنت هندلی داره و سخته که هی بره صفحه قبل و هی بیاد صفحه بعد تا بفهمه موضوع از چه قراره و دچار کمبود زمان هستم نباید توی خنده حلال قرار بگیره. بازم میگم این چیزا خیلی خوبه، اما نه برای اون تاپیک. |
|||
|
|
۰:۲۹, ۱۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول: به نظرم شما هم به تالار تیکه انداختی و مسخره شون کردی و هم به آقای درست پسند. بله دقیقا تیکه انداختم , هم به تالار هم به درست پسند ! ![]() هدف از اون پست ها فقط بخاطر سیاست های ابدوغ خیاری در سانسور پستهای من بوده ! |
|||
|
|
۱۷:۲۵, ۱۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۱۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۲ ۱۹:۱۹ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
گریه رو من باب شلوغ کاری گفتم
یعنی گفتم که عمق فاجعه رو بفهمین... اما جدا جواب بدین... اون پستی که آقا رضا نوشته بود و به مسئولین تالار و آقای درست پسند تیکه انداخته بودن، چیش خنده دار بود که شما لایک زدین؟ اینو میگما: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...#pid257511 یا این: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...#pid257534 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,864 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,075 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,758 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.) | rastin | 704 | 284,042 |
۱۹/بهمن/۹۲ ۲۲:۰۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,279 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|