|
هم تالاری های عزیز ... بخوانید ...من باب شوخی های بی مرز
|
|
۱۸:۴۶, ۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۲ ۲:۰۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() دوستان گرامی . خواهران . برادران ارجمندم . این ارسال شبیه ارسالهایی هست که هر از گاهی برای دوستان جدید الورودی که از فضای تالار چندان اطلاعی ندارند ارسال می کنم . ببینید گرامیان
منتها اقتضای حضور ِ مثبت و موثر ِ من در چنین جمع هایی ، رعایت بعضی موارد هست که لازم به اجراست . از دوستان تقاضا دارم همانطوری که در جمع های واقعی ادب و شخصیت خودشون رو به نمایش می گذارند ، سعی بفرمایند در این تالار و در موقعیت مجازی هم از شوخی های بی مورد و مزه پرانی ، اجتناب کنند . نگویید : این روش من هست ... من اصلا همینطوری حرف می زنم ...تو خشکی ... کسی پست من رو دید نخونه ... یا من همینم ... یا تو داری من رو زده می کنی ! نه ! نه ! نه ! ما همه اینجا هستیم و می خواهیم همه باشیم و اضافه هم بشویم . به همدیگر کمک کنیم . من از شما چیز یاد بگیرم ! کسی هم قهر نکند و برود . من به شخصه محتاج حضور همه شما هستم ولیکن دوست دارم این حضور ما در کنار هم موثر باشد . قدمی در جهت احیاء اسلام و ظهور مولایمان . از صمیم قلب خواهشمندم از ارسالهایی که حاوی " مزه پرانی و شوخی های بی مورد " هست ، خودداری کنید . متشکرم |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۰, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۵۹)عبدالرحمن نوشته است: همیشه این مرزها تدریجی از بین میروند و نه دفعتا خب دوستان این جملات قابل قبوله دیگه... نیست؟؟؟؟؟؟؟ البته با توجه به این نکته که (مهم نیست کی میگه مهم اینه که چی میگه ...) |
|||
|
|
۱۸:۱۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۱)فانوس *7* نوشته است: اون چیزی که توی این تالار داد میزنه دِ بیا عبدالرحمن ، 50 سالت شده هنوز بهت میگن اقا پسر ، ما هنوز به 23 نرسیدیم همه میگن 30 سالته ![]()
|
|||
|
|
۲:۵۷, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۳:۵۰)فانوس *7* نوشته است: شوووووووووووووخی بی حد و مرزادعا می کنید شوخی بی حد ومرزی ندیده اید. این عبارات رو یکی از خانمهادر تاپیک خنده حلال ارسال کرده بودن، و این کار مورد تایید شما هم بود( صد در صد قابل اثباته. اگر مایلید اثبات کنم). میخواستم بدونم نظرتون چیه. اینکه یک خانم در جمع نامحرمان به این وضع صحبت کنه داخل مرز هست یا چی؟ |
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
همون طوری که گفتم و الان هم میگم من ندیدم الان تازه این پست ر دیدم
اما دقت کردید در مورد اون پست نه ها کلا به خانوم ها که میرسید مکروسکوپ می گیرید بعد ما میاییم توی خنده حلال می بینیم آقا پسر ها تایپیک رو گرفتن تو مشتشون دارن خاطراتشون رو که اصلا خنده دار هم نیس مدام تکرار می کنن و هر شوخی می کنن راستش در حد یکی دو پست اشکال نداره نه این که 6 صفحه از تایپیک رو این طوری بگذرونی آدم بعد یه روز کاری پر دغدغه میاد دو تا جوک بخونه خودشو اطرافیانش یکم بخندن میبینه هیچی ..... به قول یکی از خانوما حالا اگه ما بودیم می شد شخی بی حد و مرز اما در مورد ان پست من به احتمال قریب می گم اون کپی پیست بوده در کل باید یرایش می کرد اما یه چیزی دقت کردید شما کلا هر پستی ر می خونید میرید میگردید میبینید اون طرف آیا پسر مرد دختر خانوم چیه ؟ تجسس می کنید که چه مدلی در موردش فکر کنید هین جک هایی که تی خنده حلال هس همشن شخی هس اما از زبن یه نا محرم برای سایر نامحرمان همش خلافه !!!! نظرتون چیه ؟ نه برادر من نه شما جنسی اینقدر نگاه نکن ببینید من وقتی یه پست رو می خونم می بینم یه نفر یه آدم یه بنده ی خدا اومده یه جک تعریف کرده می خندم همین !!! این همه مشکل توی این تالار هس و بوده اون وقت آقاین دنبال این هستن که یه خانومی یه مزه پرونده و به جای پیام خصوصی زدن بهش و تذکر علنا میان تایپیک میزنن کم مونده اسم طرفم بگید شما ببینید چی شده که خانم ها والبته بعضی آقاین از تالار میرن برای همیشه چرا مثلا خانوم پرنیان زد شد رفت بهتر نیس ری این مسائل رفتار خودمون فکر کنیم ؟ حالا که شما از قران مثال میرید بنده هم نقل به مضمن یکی از آیات سوره ی بقره می کنم : آیا دیگران را نهی می کنید و خودتان را فراموش می کنید !!!! |
|||
|
|
۴:۴۶, ۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۱۲:۱۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)فانوس *7* نوشته است: همون طوری که گفتم و الان هم میگم من ندیدم الان تازه این پست ر دیدمعرض کردم حتی «قابل اثباته». حافظهتون یاری نمیکنه. (۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)فانوس *7* نوشته است: اما دقت کردید در مورد اون پست نه ها کلا به خانوم ها که میرسید مکروسکوپ می گیریدقبلاً هم گفتهام. بنده در مورد خیلی چیزها تذکر میدم، و مسئلهی محرم و نامحرمی هم از اونجا که یکی از بزرگترین چیزهایی هست که رعایت نمیشه، زیاد پیش میاد که بگم. البته این نگاه فقط از نظر افرادی که اون مسائل رو کوچک میبینن میکروسکوپی هست. (۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)فانوس *7* نوشته است: بعد ما میاییم توی خنده حلال می بینیم آقا پسر ها تایپیک رو گرفتن تو مشتشون دارن خاطراتشون رو که اصلا خنده دار هم نیس مدام تکرار می کنن و هر شوخی می کننمگه بنده هم شرکت کردهام در اون حرکات که این رو به من میگید؟ اتفاقاً وقتی خانم moze84 این مطلب رو در تاپیک «خنده حلال» مطرح فرمودن، بنده این بحث رو هم در تاپیکم پی گرفتم(اینجا) و توسط خود ایشون نیز ادامه یافت. اونقدر طرف بحث در شنیدن پیشنهاد، یا حتی شنیدن سؤال، بد عمل کردند که خانم moze84 در ارسال 45 از نتیجهگیری ناامید شدند. میتونید تعدادی از پاسخهایی که داده بودن رو در ارسال 46 بعد از نقلقول سوم آقای Reza2035 بخونید. (۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)فانوس *7* نوشته است: به قول یکی از خانوما حالا اگه ما بودیم می شد شخی بی حد و مرزسفسطه. (۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)فانوس *7* نوشته است: اما در مورد ان پست من به احتمال قریب می گم اون کپی پیست بوده در کل باید یرایش می کردیعنی چی که کپی پیست بوده؟ مگه در کپی پیست مثلاً سوی چشمها کمتر میشه یا ممکنه مطالب قایم بشن یا ... که کپی پیست بودن یا نبودنش فرقی بکنه؟ (۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)فانوس *7* نوشته است: اما یه چیزی دقت کردید شما کلا هر پستی ر می خونید میرید میگردید میبینید اون طرف آیا پسر مرد دختر خانوم چیه ؟تجسس؟ آیا شما تمام چیزهایی که به خانمها میگید رو به مردها هم میگید؟ اگر آره، که هیچی! دیگه حرفی ندارم! اگر نه، پس از کجا بدونیم حدودمون کجاست؟ از همونجا که گزینهی جنسیت رو تعیین میکنیم. (۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)فانوس *7* نوشته است: هین جک هایی که تی خنده حلال هس همشن شخی هس اما از زبن یه نا محرم برای سایر نامحرمان همش خلافه !!!!حرف دین این آیات و روایات هست. ببینم آیا الآن میتونید به خدا و پیامبر و ائمه هم بگید که نگاه جنسی دارن یا نه. اگر براتون حرف دین مهم نیست، که هیچی، دیگه حرفی ندارم. اگر براتون حرف دین مهمه، که باز هم من حرفی ندارم در مورد اینکه شما چکار کنید و چکار نکنید. خود دانید، ولی اونجایی که بحث ِ اینه که چی درسته و چی نظر دینه، نمیتونید الکی ادعا کنید نظر دین چیز دیگری هست. اگر به نظرتون بنده بیسوادم یا ایراد بنیاسرائیلی میگیرم یا... ولی حرف آقایون وحید110 و علی110 عزیز براتون ارزش داره، این حرف آقای وحید110 هست در همون تاپیک که آقای علی110 هم تأیید فرمودن: (۷/آبان/۹۲ ۱۱:۵۵)وحید110 نوشته است: مهم همون خودمونی نشدن هست . (۹/آبان/۹۲ ۲۳:۵۳)وحید110 نوشته است: در جاهای مثل تالار که مکان عمومی حساب میشه به لحاظ قبح شکنی خیلی هم بدتره . (۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)فانوس *7* نوشته است: این همه مشکل توی این تالار هس و بوده اون وقت آقاین دنبال این هستن که یه خانومی یه مزه پروندهاسم طرف رو حیا میکنیم که نمیگیم خب! من شرم دارم از اینکه بگم، چون خیلی بده که یک خانم اینطور با این وضع صحبت کنه! بنابراین شما کنایه به بنده نزنید، چون مسلماً بنده بیشتر از شما نگران این مسئله هستم! قابل اثباته! پیام خصوصی بدیم به همون کسی که فرستاده؟ اون وقت تکلیف بقیهای که نمیدونن(اونهایی که دیدهاند ولی حالیشون نبوده که مشکل داره(چون تشکر زدن)) چیه؟ کلاً ما یک موجود بیکار و بیعاری هستیم که بیفتیم دنبال تکتک موجودات بیدقت و بشدت بیحوصلهای که حتی کپی پیستهاشون رو هم زورشون میاد بخونن، و بعد از اشتباه بجای شرمندگی طلبکار هم میشن! خیر! ما انتظار داریم افراد همونطور که ادعا میکنن مؤمن هستن، مؤمن باشن! ما فقط داریم میگیم اسلام این رو گفته، و جز دلیل و برهانی که میاریم ادعایی نداریم. همه خودشون میدونن عمل کنن یا نه! ناظرها و مدیران سایت هم خودشون میدونن! ولی کلاً ترجمهی حرف شما اینه که امر به معروف و نهی از منکر رو تعطیل کنیم که مبادا به قبای یه نفر بربخوره. یعنی چیزی که باید حواسمون باشه که مبادا پایمال بشه، منیّت اونها هست، نه حکم خدا. (۴/خرداد/۹۳ ۲۱:۲۱)فانوس *7* نوشته است: شما ببینید چی شده که خانم ها والبته بعضی آقاین از تالار میرن برای همیشه چرا مثلا خانوم پرنیان زد شد رفت بهتر نیس ری این مسائل رفتار خودمون فکر کنیم ؟کاملاً درسته! بله! ما البته و صدالبته باید خودمون رو هم نهی کنیم. به نظر شما باید خودمون رو در مورد کارهای درست هم نهی کنیم؟ مثلاً در مورد «نهی کردن دیگران از کاری که نادرست مییابیم» ؟ اگر هم میگید کاری که ازش نهی میکنیم درسته و ما به اشتباه نهی میکنیم، مگه ما بدون دلیل و برهان نهی کردیم؟ خب دلیل و برهان مخالف بیارید! نمیشه که از افراد بخواین دلیل و برهانها رو نادیده بگیرن، چون که ممکنه غلط باشه و نفهمن! خب مطرح میکنن، اگر شما میفهمید که غلطه، و از روی هوا هم نمیگید که غلطه، دلیل و برهان مخالف بیارید که چرا غلطه. در مورد نمونههای برخورد اشتباه، نمونه بیارید. مصداقی حرف بزنید. همش کلیگویی که نمیشه. مسئلهی خانم پرنیان تنها نمونهای بود که ذکر کردید که اون هم کاملاً بیربط بود. همه میدونن اون مسئله مربوط به دعواهای چند نوع از تاپیکها بود. |
|||
|
|
۹:۱۵, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام
بازم دعوا بين تيمهاي خانم و آقاي تالا ر بالا ميگيره. خانم.. يه ضربه مستقيم به صورت آقايون.... دقاع از مردان تالار و ....... بايد يكي بگيم بياد گزارش كنه اين جنگ رو... چند رانده اين مبارزتون.. يه بحثي مطرح شده موافق مخالف . گاهي يادمون ميره با چي داريم مخالفت ميكنيم يا نظر ميديم. همه جا كه جاي نظر دادن نيست. طرف پست زده حديث با منبع موثق زيرش نوشته البته نظر من اين نيست!!!!! آيه قران اومده ميگه من نظرم اينه نظرم اونه...!!!! گاهي بعضي چيزا اينقدر عادي ميشه قاطي ميكنيم... خود من به شخصه تو محيطهاي مجازي با خانمها حرف ميزنم گاهي يادم ميره. حالا بماند كه با برخي كاربران (بيشتر تالارهاي ديگه مدنظرم هست ولي اصل موضوع تفاوتي نداره) كلي حرف زديم و گاهي شوخيهايي هم بوده بعدا فهميدم كه كاربر مورد نظر خانم بوده !!!!! كمي هم بيانديشيم به جاي جنگيدن و پافشاري روي عقايد |
|||
|
|
۱۲:۰۴, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۵/خرداد/۹۳ ۹:۱۵)مصطفي مازح7610 نوشته است: سلامسلام دعوا دیگه چیه؟ ![]() اشتباه میکنید. وقتی در مورد حق و باطل بحث میشه و افراد میخوان در سخن غلبه کنن، یک جدال در گفتگو رخ خواهد داد، که میتونه پسندیده یا ناپسند باشه. تشخیص این دو و مشاهدهی خصوصیاتشون در موضوع جدال (گفتگو) ----- کاربردی----دست مایه ای برای امر به معروف به خوبی شرح داده شده. |
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۲۲:۱۷ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
اوه اوه چه خشن
البته عادیه واسه ما همیشه همین بوده اشکال نداره جمله به جمله حرفای منو نقل قول کردید و استدلال اوردید اوکی منم جوابتون رو میدم نقل قول:عرض کردم حتی «قابل اثباته». حافظهتون یاری نمیکنه. اصولا حافظه ی قوی دارم اما خب آدمه دیگه..... نقل قول:البته این نگاه فقط از نظر افرادی که اون مسائل رو کوچک میبینن میکروسکوپی هست. آهان بنده رو میفرمایید منه کافر نقل قول:مگه بنده هم شرکت کردهام در اون حرکات که این رو به من میگید؟ نه نگفتم شما شرکت کردید گفتم شما اعتراض نکردید اگه هم اعتراضی بوده در حد نیشه پشه بوده نقل قول:به قول یکی از خانوما حالا اگه ما بودیم می شد شخی بی حد و مرز سفسطه. باشهنقل قول:مگه در کپی پیست مثلاً سوی چشمها کمتر میشه یا ممکنه مطالب قایم بشن یا ... که کپی پیست بودن یا نبودنش فرقی بکنه؟ نقل قول:پیام خصوصی بدیم به همون کسی که فرستاده؟ اون وقت تکلیف بقیهای که نمیدونن(اونهایی که دیدهاند ولی حالیشون نبوده که مشکل داره(چون تشکر زدن)) چیه؟ کلاً ما یک موجود بیکار و بیعاری هستیم که بیفتیم دنبال تکتک موجودات بیدقت و بشدت بیحوصلهای که حتی کپی پیستهاشون رو هم زورشون میاد بخونن، و بعد از اشتباه بجای شرمندگی طلبکار هم میشن! خیر! شما این جا داری این همه وقت میذاری نمیشه وقتی میبینید برید بگید خانوم محترم این مطلب یکم نادرسته ها حواستون نبوده لابد میشه ویرایشش کنید اون آدم اگه حواسشم بوده باشه این طرز حرف زدن شما در عرض سه ثانیه ویرایش می کنه نقل قول:در مورد نمونههای برخورد اشتباه، نمونه بیارید. مصداقی حرف بزنید. همش کلیگویی که نمیشه. مسئلهی خانم پرنیان تنها نمونهای بود که ذکر کردید که اون هم کاملاً بیربط بود. همه میدونن اون مسئله مربوط به دعواهای چند نوع از تاپیکها بود. مثال که ریخته اما ترجیحا اول یه مثال خوب میارم مثلا من در یک پستی اسم یه آدم حقیقی ر بردم آقای محمد صدرا سریع پیام زدن به من که شما طمئن نیستی اسم نبر تهمت میشه منم گفتم چشم ارسال رو یرایش کردم بگذریم که چند رز بعد شک به یقین تبدیل شد اما ایشن با یه مثال کوچیک سریع منو هشیار کرد منم پذیرفتم کار قشنگی بود نقل قول:اسم طرف رو حیا میکنیم که نمیگیم خب! من شرم دارم از اینکه بگم، چون خیلی بده که یک خانم اینطور با این وضع صحبت کنه! بنابراین شما کنایه به بنده نزنید، چون مسلماً بنده بیشتر از شما نگران این مسئله هستم! قابل اثباته! آقای محترم میشه پاتن رو بردارید ما اون زیر له شدیم بابا کوتاه بیایید میشه ان قدر از بالا به ما نگاه نکنید بله شما نگران تر شما مومن تر حالا بقیه ر نقل نمی کنیم دیگه میدنید چی ها گفته شده بله شما دین خدا قبول داری ما کافریم ما ملحدیم شما خوبی فقط میشه پاتون رو بردارید ما له نشیم زیر این همه ایمان الان میایید همه ی مطالب ر بردارید یه خط قرمز می کشید می نیسید سفسطه آره حق با شماست یا ناظر محترم میاد همه ر فاکتر میگیره الته نه حرفای شما رو همه ی حرفای منو آره این جوریاست اما چون گفتید مثالو کلی گویی دلم نیومد مثال نزنم میخام یه مثال عینی بزنم یکی از آقایون محترم تالار رو خدا نصیب کرد ما ایشون رو دیدیم بعد نمیدنم کی روی پیشونی من نوشت کافر که خدا لعنتش کنه که ایشون با یه نگاه حقارت آمیزی به من نگاه کرد که تا عمر دارم یادم نمیره البته بگذریم که دوست منم انجا بود و متاسف و ناراحت البته این دیدار کاملا اتفاقی بود اما متاسفانه برای 5 دقیقه بود نتیجه ی این رفتار ها اون چیزی که ما داریم میبینیم مگه شما استدلال نمیارید مگه حرفتون حق نیس ؟مگه مردم انقلاب نکردن پس چرا دین خدا گم شد؟ آهان جوابشو میدونم چون ما ها کر و لال و گنگیم و شما فرشته ی مقرب خدا ببخشیدید که زمینتون رو تنگ کردیم توی پستم اسم نقل کننده رو نزدم عادت به بوق کرنا نداریم کاشکی که..... |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۵/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۳ ۲۲:۵۰ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
من کلا یه پیشنهاد دارم اونم اینه که یا سایت رو زنونه ، مردونش کنیم، یا حتی اینترنتو
یا اگه غیر متعارفه خودمون رو تو قید و بند جنسیت قرار ندیم!! بیایم قبول کنیم که همه کابرن!! نه کمتر نه بیشتر!! مثلا الان تیشتر جان همسن پسر من هست! ولی واقعا پستاشو می خونم و لذت میبرم، حتی بسیار استفاده میکنم!! اینجا تیشتر یه کاربره درست مثل من که همسن مادرش هستم و شاید چار کلاس بیشتر درس خوندم!!عجب و غرور و خود برتر بینی متاسفانه بلاییه که دامنگیر ما مذهبی ها میشه!!! باید سعی کنیم هممون ازش دوری کنیم! این یه درزیه که اگه جلوش رو نگیرم ایمانمون رو پاره میکنه! بعد هم تو جامعه واقعی هم این چیز ها هست! شما بری کلاس دانشگاه یکی مزه میپرونه همه میخندن! درسته که آدمی مثل من که هزار گرفتاری داره و حوصله نداره بیاد اینارو تقبیح کنه!!نه!! بخصوص در فروم و تالار که باید مزه پرونی هم باشن! بالاخره بیشتر جوون هستید و محیط باید طراوت و لطافتش رو داشته باشه تا جذب کنه!!و مخاطب داشتن هم ایرادی نداره! آقا شما بری مهمونی یکی یه چیزی بگه نمی خندی؟؟ حالا خب شاید اون شخص یه خانم باشه!!! دایم هم که نیست گاهی این طور چیزا پیش میاد!! |
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۵/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
دستت درد نکنه
واقعا مامان منی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره ی تالاری که اول سال رو به زوال نهاده است | Ali#59 | 59 | 28,327 |
۲۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۵۲ آخرین ارسال: ADAM |
|

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)

یا اگه غیر متعارفه خودمون رو تو قید و بند جنسیت قرار ندیم!! بیایم قبول کنیم که همه کابرن!! نه کمتر نه بیشتر!! مثلا الان تیشتر جان همسن پسر من هست! ولی واقعا پستاشو می خونم و لذت میبرم، حتی بسیار استفاده میکنم!! اینجا تیشتر یه کاربره درست مثل من که همسن مادرش هستم و شاید چار کلاس بیشتر درس خوندم!!