نقل قول:
هر کس بخواهد ازدواج کند، پس دو رکعت نماز بخواند و در هر رکعت بعد از فاتحه سوره ی یاسین بخواند
و بعد از نماز خدا را حمد سپاس بگوید و این دعا را بخواند:
خدایا روزی ام کن همسری بسیار مهربان
که فرزند آور باشد
و بسیار سپاسگزار باشد
و غیور باشد
و اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد
و اگر نسبت به او بدی کردم مرا ببخشاید
و اگر تو را یاد کردم مرا در این کار یاری دهد
و اگر ذکر تو را فراموش کردم مرا به یادت بیاندازد
و اگر از نزد او خارج شدم (شأن و اموال و حقوق مرا) حفظ کند
و اگر بر او وارد شدم مرا شاد سازد
و اگر به او امر کردم مرا اطاعت کند
و اگر بر او قسم خوردم بپذیرد قسمم را
و اگر براو غضب کردم مرا از خود راضی کند
یا خدای صاحب جلال و اکرام ببخش به من آن را که همانا از تو مسئلت دارم چنین همسری را و امید دارم که از سر منتت به من اعطا کنی چنین همسری را
و حضرت فرمود: هر کس چنین کند اعطا می کند خدا به او آنچه را که درخواست نموده است
مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل، ج14، ص: 218
یا علی مدد
بیا فرض کنیم همسر اینده ی من داره الان بعد نمازش دعای بالا رو میخونه .
منم دارم نماز میخونم حالا منم دارم دعا میکنم .
خدایا به من همسری عطا کن
که مهربان باشد
در مقابلم قناعتم ، قدرشناس باشد.
و اگر نسبت به او بدی کردم بخشش را بلد باشد.
مرا به خدا نزدیکتر کند.
من زنم ، لطافت و عواطفم خرج خانه ای شود که مردش زن را میفهمد.
اگر مرا امر میکند بداند که من زنم .خشونت در امر، لطافت من را میگیرد.!!!!
مرد کار و عمل باشد
غضبناک و طلبکار از دنیا، با من برخورد نداشته باشد.
اگر نتوانستم فرزندی برایش بیاورم
حداقل مانند ادامسی جویده شده گوشه ای طردم نکند.
اگر از نزد او خارج شدم ،شان من را حفظ کند.
امین 
البته آقا امام سجاد (علیه السلام) فرمودند از حقوق زن این است که اگر اشتباه کرد بخشیده شود! نه مرد !!! البته شوهر اسکای جان استثنا داره !
(۲۱/اسفند/۹۲ ۱۱:۵۰)ISOD نوشته است: [ -> ]البته سخنان آقای عباسی وحی منزل که نیست
در ضمن بنده هم مثل هر پسری دوست دارم چهره همسرم زیبا باشه (
) اما درستش این هست خانم جلوی خواستگارش آرایش نکنه
در ضمن همانطور که قبلا گفتم زن و شوهر بیشتر از هر چیزی باید تناسب داشته باشند
بعد هم مشخص شد که زیبایی ملاک اصلی برای ازدواج نیست. ممکنه یه خانم از نظر چهره واقعاً زیبا هم نباشه (قیافه معمولی یا حتی پایین تر) اما به خاطر اینکه خانم مومنی هست مورد پسند قرار بگیره
نکته بعدی اینه که زیبایی بنا به تعریف هر فردی متفاوت هست.
اگه شخصی از نظر من نوعی زیبا نباشه ولی ممکنه برای شخص دیگری زیبا باشه
اینکه خانم نباید آرایش کنه دو علت داره
اول اینکه چهره واقعی خانم باید مشخص باشه تا بعداً حرف و حدیثی پیش نیاد (در مورد آقایون هم صدق می کنه ولی برای خانم
ببخشید این حرفو میزنما...نظر شما هم قابل احترام ولی من سعی میکنم به حرف و نظر آدمایی امثال آقای عباسی و نقویان و....گوش بدم!!! هر حرفی رو قبول نمیکنم...!! بله درستش اینه دختر با چهره ی واقعیش بیاد جلو خواستگار ولی فکر نکنم یه آرایش کوچولو دختر رو از این رو به اون رو کنه!!

دوره ی قاجار که زندگی نمیکنیم که...!! بعضی از دخترهای مذهبی اصلا یه ذره به زیبایشون اهمیت نمیدن ، حتی موقع خواستگار اومدن ، بعد اینقدر هم سخت گیری بی جا میکنن مثلا مدل حجابشون فقط نوک بینیشون دیده اس

در صورتی که دین ما گفته گردی صورتت فقط باید دیده باشه نه نوک بینیت این نشونه ایمان خیلی زیاد نیستا...!! روشو زیادی میگیره بعد از اون ور اصلا به زیباییش اهمیت نمیده پسر نمیتونه صورت دختره رو ببینه بعد از صیغه خوندن ممکنه مشکلی ایجاد بشه خب...!! با آرایش زیاد اصلا موافق نیستم چون اگه همسره دختره بعد از صیغه قیافه همسرشو بدون آرایش ببینه بخوره تو ذوقش... بعضی از پسرای مذهبی خیلی سختگیری میکنن و من خودم ببینم یه پسر مدهبی اینقدر سختگیری میکنه اصلا به حرفاش توجه نمیکنم شاید اصلا وسطای صحبتش دیگه به حرفاش گوش هم ندم ..مورد داشتیم نمیزاره زنش دست به ابروش بزنه!!
(۲۱/اسفند/۹۲ ۲۲:۳۸)دختر خورشید نوشته است: [ -> ]ببخشید این حرفو میزنما...نظر شما هم قابل احترام ولی من سعی میکنم به حرف و نظر آدمایی امثال آقای عباسی و نقویان و....گوش بدم!!! هر حرفی رو قبول نمیکنم...!! بله درستش اینه دختر با چهره ی واقعیش بیاد جلو خواستگار ولی فکر نکنم یه آرایش کوچولو دختر رو از این رو به اون رو کنه!!
دوره ی قاجار که زندگی نمیکنیم که...!! بعضی از دخترهای مذهبی اصلا یه ذره به زیبایشون اهمیت نمیدن ، حتی موقع خواستگار اومدن ، بعد اینقدر هم سخت گیری بی جا میکنن مثلا مدل حجابشون فقط نوک بینیشون دیده اس
در صورتی که دین ما گفته گردی صورتت فقط باید دیده باشه نه نوک بینیت این نشونه ایمان خیلی زیاد نیستا...!! روشو زیادی میگیره بعد از اون ور اصلا به زیباییش اهمیت نمیده پسر نمیتونه صورت دختره رو ببینه بعد از صیغه خوندن ممکنه مشکلی ایجاد بشه خب...!! با آرایش زیاد اصلا موافق نیستم چون اگه همسره دختره بعد از صیغه قیافه همسرشو بدون آرایش ببینه بخوره تو ذوقش... بعضی از پسرای مذهبی خیلی سختگیری میکنن و من خودم ببینم یه پسر مدهبی اینقدر سختگیری میکنه اصلا به حرفاش توجه نمیکنم شاید اصلا وسطای صحبتش دیگه به حرفاش گوش هم ندم ..مورد داشتیم نمیزاره زنش دست به ابروش بزنه!!
دقت نکردید به عرایض بنده!!!!

نگفتم فقط نوک دماغش!!! معلوم باشه یا دست به ابروش نزنه یا به قول خانم zahra11 تمیز نباشه
گفتم آرایش نکنه به دو دلیل (دقیقاً منظورم استفاده از لوازم ارایشی هست)
زیبایی که با لوازم آرایشی بدست بیاد ارزشی نداره (نظر شخصی)
لوازم آرایشی به درد بعد از ازدواج و اون هم فقط داخل منزل می خوره نه زمان و مکانی دیگر!
حالا بگید چرا برای دخترای محجبه و مذهبی خواستگار نمیاد

می خواهید گوش بدید یا ندید به خودتون مربوطه
از من گفتن
خود دانید

[سلام از شما به خاطر این بحث واقعا تشکر می کنم من درباره این قسمت سوالی دارم
[/b]
الف) سقوط عاطفه: در مرد از بالاي 27 آغاز مي شود و وقتي از 30 عبور کرد، خيلي جدي مي شود. ديگر بحث، سر امور ديگر همچون خانه، غذا، مهريه و... است. بالاي سن 50-60 سال، فقط بحث امورات ديگر است. بدون هيچ عاطفه اي. (توضیح خودم: البته استثنائاتي هم ممکن است داشته باشد...)
این یعنی اقایون منطقی تر میشن یا کلا دیگه ابراز علاقه براشون مشکل میشه؟ یه کم توضیح بدین
(۹/فروردین/۹۳ ۲۰:۱۹)گم نام نوشته است: [ -> ][سلام از شما به خاطر این بحث واقعا تشکر می کنم من درباره این قسمت سوالی دارم
[/b]
الف) سقوط عاطفه: در مرد از بالاي 27 آغاز مي شود و وقتي از 30 عبور کرد، خيلي جدي مي شود. ديگر بحث، سر امور ديگر همچون خانه، غذا، مهريه و... است. بالاي سن 50-60 سال، فقط بحث امورات ديگر است. بدون هيچ عاطفه اي. (توضیح خودم: البته استثنائاتي هم ممکن است داشته باشد...)
این یعنی اقایون منطقی تر میشن یا کلا دیگه ابراز علاقه براشون مشکل میشه؟ یه کم توضیح بدین
سلام علیکم.
خیلی ممنونم.
نه. بحث منطقی تر شدن نیست.
بحث دور شدن از عواطف و احساسات و عشق بازی های سالهای اول زندگیه.
نه اینکه مرد کلا بی عاطفه بشه. نه.
سالهای اول همه چی برپایه عشق و احساسات طرفینه. ولی بعدش چیزهای دیگه تو اولویت قرار میگیرن.
مثلا پول. مثلا سالهای اول وقتی مسافرتی میرن ، از پول و خرج و اینها حرفی نمیزنن و اگه بزنن ، اولویت اول نیست.
ولی بعدها اگه جایی برن، شوهر همش میگه اینقدر خرج مسافرت شد.
اینقدر خرجت کردم.
امروز 50000 تومن فقط مرغ خریدم.
و...
[quote='ISOD' pid='260253' dateline='1394687326']
لوازم آرایشی به درد بعد از ازدواج و اون هم فقط داخل منزل می خوره نه زمان و مکانی دیگر!
من خودم خیلی از لوازم ارایش استفاده نمیکنم قیافه ساده رو ترجیح میدم راستش
ولی داشتم دوستایی رو که واقعا بدون ارایش هیچ اعتماد به نفسی نداشتن درموردشون قضاوت نمیکنم چون من هیچوقت نمیتونم جایه اونا باشم
ببخسید میاستم بدونم شما واقعا پسرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا شایدم قبلن دختر بودید الان پسر شدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟هان؟؟؟؟؟؟؟اخه انقدر قاطع اون جملرو گفتید گفتم شاید تجربه ای چیزی دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بسیار عالی دوست عزیز
لطفا ادامه بدین بحث رو