شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۳۱/مرداد/۹۳ ۱۹:۵۶)mohsen110 نوشته است: [ -> ]سلام
نظرتون راجب استخاره واسه ازدواج چیه؟
من خودم همیشه استخاره میکنم البته طبق پیشنهاد دکتر فرهنگ همون اول ک دختری رو بهم معرفی میکنن استخاره میکنم یعنی قبل از خاستگاری،ولی بعضی ها میذارن آخر کار.
و یه چیز دیگه تاحالا به جز دومورد تمام استخاره ها بد اومده و من توجه نکردم و جلو رفتم ولی همشون چون شغلم آزاد بوده جواب خانواده دختر منفی بوده و بهم خورده.
ضمن تشکر از
مطالب جالب درباره ازدواج
بنظرم تا وقتی که عقل و سواد حکم می کنه جای استخاره نیست. واس داداش اولم استخاره گرفیتیم از قضاخوب بود ولی ازدواجش الان ناموفقه. واس داداش دومی نگرفتیم الان ازدواجش موفق بود.
بنظرم مطالعه کتاب هایی که باعث پیشرفت قابلیت هایی در آدم برای شناخت دیگران می شه لازمه همچنین اینکه دوران نامزدی خیلی مهمه که آدم بتونه طرف رو بشناسه.
کل اینا به کنار یه مقدار شانس هم تاثیر گذاره!
فقط عشق است و مجردی من اصلا دوس ندارم ازدواج کنم.
(۱۷/خرداد/۹۵ ۱۶:۵۸)hassanseo نوشته است: [ -> ]ضمن تشکر از مطالب جالب درباره ازدواج
بنظرم تا وقتی که عقل و سواد حکم می کنه جای استخاره نیست. واس داداش اولم استخاره گرفیتیم از قضاخوب بود ولی ازدواجش الان ناموفقه. واس داداش دومی نگرفتیم الان ازدواجش موفق بود.
بنظرم مطالعه کتاب هایی که باعث پیشرفت قابلیت هایی در آدم برای شناخت دیگران می شه لازمه همچنین اینکه دوران نامزدی خیلی مهمه که آدم بتونه طرف رو بشناسه.
کل اینا به کنار یه مقدار شانس هم تاثیر گذاره!
بستگی به این داره نیت استخاره چی بوده؟
و اینکه ممکنه استخاره به خیر بودن قضیه حکم کنه و از نظر شخصی شماست که میگید موفق نبوده شاید همین موفق نبودن صلاح ایشون بود. پس باید قبل استخاره خوب سنگ ها باز بشه و نیت درست درمون انجام بشه.
(۱۵/تیر/۹۵ ۱۱:۴۳)somayeh72 نوشته است: [ -> ]فقط عشق است و مجردی من اصلا دوس ندارم ازدواج کنم.

سلام
بنده نکته ای رو شنیدم در مورد ازدواج که آویزه ی گوشم شده.
ازدواج یعنی اینکه من به سرنوشت فرد دیگری علاقه مند شدم!
به نظرم خیلی جمله ی جامعی هست.
(۱۵/تیر/۹۵ ۲۰:۴۱)Islam نوشته است: [ -> ]سلام
بنده نکته ای رو شنیدم در مورد ازدواج که آویزه ی گوشم شده.
ازدواج یعنی اینکه من به سرنوشت فرد دیگری علاقه مند شدم!
به نظرم خیلی جمله ی جامعی هست.
جمله جالبیه منتهی کاری کردند که به شخصه به سرنوشت خودم هم چندان علاقه مند نیستم

جدا از مسائل مالی متاسفانه جامعه ما طوری شده که نمیشه یک شخص بدور از فساد های اخلاقی پیدا کرد!

با سلام
خدمت جناب نویسنده مطلب عرض کنم که این سلسله مباحث تا آنجایی که در خاطرم هست برای 9 سال قبله و عملاً با توجه به گذشت زمان هم بخشی از مطالب باید به روز شوند و هم با مسائل جدید تطبیق پیدا کنند.
اگر با آقای حبشی ارتباط دارید پیگیری بفرمایید.
کلا ازدواج داستان ه
قبلش یه داستان
بعدش هم که بخای بگیری هر مرحلش هزارتا داستان
نمیدونم والا
امیدوارم خدا آخر عاقبت هممون رو بخیر کنه فقط
دوستان در حق همدیگه دعا کنن که زودتر به اجابت میرسه
موفق باشید.

بسیار مطالب آموزنده و خوبی بود و فایل را دانلود نمودم واقعا عالی است و دید انسان را تغییر میدهد
ازدواج به نظرم یه اتفاقه
که بموقعش میوفته