تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: «مهم» (مجردها حتما بیان تو) از ازدواج چه می دانیم؟؟؟ «مهم»
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
سلام علیکم.
بحث تموم شد...

إن شاء الله در آینده نزدیک، مبحث دوران عقد رو برای بزرگواران قرار میدم.
خیلی ها می گن اولین ملاکشون برای هسمر زیبایی ظاهری همسر هست. من هم قبولش دارم. من هم همچین ملاکی دارمر فقط با اما...(ها!!! از این اما بدم می یاد)
به طور فطری ما به خصوصیات مختلف امتیاز می دیم. مثلا با یکی دوستی می کنیم. یکی میاد می گه چرا باهاش هستی؟ این که زبونش خیلی نیش داره. ما می گیم زبونش نیش داره اما قلبش صاف صافه و تو رسم رفاقت کمک نمی ذاره.
یعنی چی؟ یعنی یه چیزی هست که به بقیه ارجح می شه و جلو چشم میاد. فقط کافیه چشممون باز باشه.
وقتی یکی می ره خواستگاری عاقلانه اش اینه که بررسی کنه و امتیاز بده. البته نه در حد بفرمایید شام که برگشتنی تو ماشین از این پلاکاردا به والده نشون بدیم!
منظورم اینه به صورت فطری بررسی می کنن و می گن خوب حالا زیبایی ظاهریش از 100 بدیم 30(!) حداقل به اخلاقش از 100 می دیم 80. یا امتیاز به چیزای دیگه.
خواهران فکر نکنن این کارو خواستگار فقط باید بکنه. چون که کالا نیستن. اونا هم باید به خواستگارشون این امتیاز رو بدن.
در ضمن در مورد آرایش و حرف آقای عباسی من مخالفم.
چون که هر کسی تمایلی به یه زیبایی داره. یکی صورت چاق رو زیبا تصور می کنه. یکی صورت استخونی رو دوست داره. یکی صورت پرانتزی دوست داره. یکی ...
کلا تمایلات خیلی زیاده. اگه یکی گفت شما زشت هستی باورش نکن. چون خدا برای هرکسی یه جفتی گذاشته و اون جفت حتما صورت شما رو دوست خواهد داشت. فقط کافیه ایمان بیارید به این مسئله.
از بحث دور شدم. من خودم مثلا از صورت *** خوشم بیاد. بعد برم خواستگاری و صورت دوشیزه رو ببینم(که لابد قبلاً دیدم و خوشم اومده که رفتم خواستگاری) اگه ببینم صورتش رو از اون ماژیک قلمو ذغال ها زده ناراحت می شم. چون یه وسواسی منو می گیره که اومدم خواستگاری یکی دیگه. اگه تو زندگی هم از این سیا بازی های بکنه همه اش فکر می کنم همسر من یکی دیگه است. همه اش فکر می کنم یه دیوار هیال به اندازه دیوار صهیونیست ها بین من و اونه (که همون آرایش هست)
حالا شاید من زیاد وسواس دارم.
اما از طرفی زیبایی ظاهری همسر به شوهر اعتماد به نفس می ده. اینو شنیدم و خودم نمی دونم چجوریاست. فقط خواستم بگم.
به نام خدا

نظر همه دوستان رو مطالعه کردم و نسبتا با نظرات موافقم البته کم و بیش

اون تعداد از دوستان که گفتند دختر خانوما باید به خودشون برسند و ارایش کنن مطمئنا منظورشون آرایشهایی که در مجالس و عروسی و کوچه و خیابابون میبینید نیست و صرفا آراستگی ظاهر هست ، نه خدایی نکرده آرایش در حدی که هم چهرشون عوض شه و هم برچسب فریب دادن بخورن
من هم با همون آراستگی نسبی موافقم .

در مورد خواستگار برای دختران مذهبی هم با نظر دوستان موافقم.
من الان تو دوستان و آشنایان خودم کم نمیشناسم دخترهای خوب و محجبه و خانواده داری که خواستگار هم شانشون از نظر مذهبی کمه و طبق نظر دوستمون الان خیلیا دوست ندارن خانمشون چادری باشه و یا مثلا دوست دارن که خیلی با حجاب و مذهبی نباشه، درسته که همچین آقا پسرایی هم هستن اما خب نمیدونم چرا سن ازدواج این دختر خانمها داره بالا میره

(۲۳/مرداد/۹۳ ۱۲:۰۴)أین المنتظر نوشته است: [ -> ]إن شاء الله در آینده نزدیک، مبحث دوران عقد رو برای بزرگواران قرار میدم.

انشاالله

جناب این المنتظر منتظریم تا هر چه زودتر از پستهای خوبتون استفاده کنیم
سلام
نظرتون راجب استخاره واسه ازدواج چیه؟
من خودم همیشه استخاره میکنم البته طبق پیشنهاد دکتر فرهنگ همون اول ک دختری رو بهم معرفی میکنن استخاره میکنم یعنی قبل از خاستگاری،ولی بعضی ها میذارن آخر کار.
و یه چیز دیگه تاحالا به جز دومورد تمام استخاره ها بد اومده و من توجه نکردم و جلو رفتم ولی همشون چون شغلم آزاد بوده جواب خانواده دختر منفی بوده و بهم خورده‌.
به نام خدا

به نظر من باید با دید باز و تحقیق جلو رفت و استخاره کردن رو در مورد ازدواج درست نمیدونم ، و بارها این مطالب رو از بقیه هم شنیدم
ممنون از نظرتون
دیگه کسی نظری نداره؟
منم زیاد با استخاره موافق نیستم...
چشم و گوش ها که باز باشه و توکل ها که به خدا باشه، اگه به صلاح نباشه، خدا خودش یه سنگی می اندازه که نشه...
اکثراً هم ما با قرآن فال میگیریم تا استخاره...
با سپاس و درود
مطالب خیلی آموزنده هستش
لطفا ادامه بدید اینه مبحث رو.
أَنکِحُواْ الْأَیَامَی مِنکم وَ الصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکم وَ إِمَائکُم إِن یَکُونُواْ فُقَرَاءَ یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِه وَ اللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیم.
مردان و زنان بی‌همسر خود را همسر دهید، همچنین غلامان و کنیزان صالح و درستکارتان را اگر فقیر و تنگدست باشند، خداوند از فضل خود آنان را بی‌نیاز می‌سازد خداوند گشایش‌دهنده و آگاه است.
سوره نور آیه 32
zaviyehdid.com
اولين قدم براي ازدواج با يک فرد، شناخت او است. اما شايد کمتر کسي برايتان گفته باشد که پيش از شناخت ديگران بايد خودتان را بشناسيد و بعد بر اساس درکي که از خودتان پيدا کرده ايد، سراغ شناخت همسر آينده تان برويد. شما بايد خود فعلي تان، حالات دروني و شخصيت واقعي و باطني خود را به دور از دورويي ها و تظاهرهاي اجتماعي بشناسيد تا دريابيد که خواسته هايتان از ازدواج چيست و چطور بايد به آنها برسيد.
zaviyehdid.com
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع