تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: «مهم» (مجردها حتما بیان تو) از ازدواج چه می دانیم؟؟؟ «مهم»
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
دوست عزیز ! این حرفایی که شما میزنی درسته ها ولی فقط در مورد خود ما صدق میکنه نه طرف مقابل!!!

در ضمن مردم در شهر های بزرگ بسیار کمتر از قبل واسطه گری میکنند!!! بنابر این با عرض معذرت باید بگم خواستگاری خصوصا در مورد خانواده ی دختر خصوصا نجیب جواب نمیده!! الان دختری از دوستان هست که 25 سالشه و بسیار هم نجیبه ولی براشون اصلا دیگه خواستگار نمیاد !!! به نظرتون باید چه کار کنه! خواستگار از کجا بیاره ! ایشون چه طور باید ازدواج کنه؟ خب سنش هم دیگه بالا رفته؟

متاسفانه صحبت های استادتون بیشتر از جانب خانواده ی پسر مطرح شده که اختیار و انتخاب دارن در خواستگاری ! اگه این طور باشه که سر دختر و خانوادش کلاه میره اومدیم و مثل این دختر دوست ما خواستگار درست و حسابی که دو طرف بپسندن ! براشون پیدا نشد !! اونوقت چی!؟

از استادتون بپرسید تازه اگر همه ی شرایط هم اون طور که ایشون گفتن باشه ممکنه عروس خانم مردد باشن ! برای مثال برای دختر یکی از دوستان خواستگار اومد ! پسره همه چیزش اوکی بود و دختر خانم هم چون زیبا بود و مومن مورد پسند قرار گرفتن ولی دختر خانم بعد از چند جلسه اومدن پیش ما و گفتن هیچ تمایلی به ایشون ندارن! ما گفتیم چرا؟ گفتن پسره چاق و زشته!
اصلا نمیتونم خودم رو راضی کنم باهاشون ازدواج کنم ! به نظرتون ایشون چه طور باید ازدواج کنن!!!

بهتره به استاد بفرمایید با توجه به بزرگ شدن حجم جامعه خصوصا در شهر ها التر ناتیو های مناسب دیگه ای رو کنن (به جز این روش سنتی که هم امکان شناخت و آشنایی در اون حتی با روشهای استاد و بحث خصوصی و عمومی ( به قول یکی از دوستان بعضیا رو یا خیلیا رو مادرشون هم نمی شناسه!) بیش از 30% نیست ، و هم همون مشکل مهر و انس در مورد بیشتر دختر خانمها پیش میاد !)

البته من الان تا اندازهای فهمیدم که در مورد پسر خودم وقتی به سن ازدواج رسیدن باید چه مواردی رو نظر بگیرم ولی در مورد دختر نه!!!!
نقل قول:الان دختری از دوستان هست که 25 سالشه و بسیار هم نجیبه ولی براشون اصلا دیگه خواستگار نمیاد !!! به نظرتون باید چه کار کنه! خواستگار از کجا بیاره ! ایشون چه طور باید ازدواج کنه؟ خب سنش هم دیگه بالا رفته؟

بسم الله
خب وقتی پسری دنبال دختر خوب میگرده شما باید ایشون رو معرفی کنید!
پسرها هم که سنشون بالاست

ولی جدا از این لحاظ حق با خانمهاست... یه جا خوندم دخترها قبل از ازدواج استرس دارن ولی پسرها بعد از ازدواج ، به همین دلیله....
متاسفانه من حتی یک مورد هم پسر خوب سراغ ندارم!
یکی دو تا واجد شرایط بودن تا اندازه ای !
که ظاهر خانم رو نپسنیدن! چون ایشون خانم متدین وبسیار ساده ای هستند! و مشکل دوم هم این بود که ایشون چادری هستن و خیلی از جوونهایی که از نظر تحصیلات و خانواده بهشون بخورن اصرار دارن خانمشون مانتویی باشه ! بعضی حتی از چادری ها متنفرن و معتقدن فقط کسی می تونه چادر سرش کنه که مریم مقدس باشه یا یه معصومی چیزی!!

خوشبختانه نه ایشون نه هیچ خانمی که من بشناسم قبل از ازدواج استرس ندارن !!! فکر نکنم هیچ آقایی هم اگر ملاکهای درستی داشته باشن بعد از ازدواج استرس داشته باشه !من جایی نخوندم ولی همسر خودم بار ها گفتن که بعد ازدواج به آرامش رسیدن!

غلط نکنم نویسنده اون کتابه همون شوپنهاور ملعون دوست اون دوستتون هستند!!Big Grin
واقعا جای بسی تاسفه
منم یه سری دوست دارم که چادری اند و ارایش نمیکنند،خیلی کم خاستگار دارن،الان دیگه تو شهرهای بزرگ خیلی کم از طریق معرفی ازدواج صورت میگیره نسبت به قدیم
معمولا در دانشگاه یا محل کار با بازاریابی خاص این مقوله،ازدواج میکنند
اینجاس که من برام عجیبه،به نظر منم پسرا میرن دنبال دخترایی که باهاش پز بدن
واقعا پسر خوب خیلی کمه
نقل قول: غلط نکنم نویسنده اون کتابه همون شوپنهاور ملعون دوست اون دوستتون هستند!![تصویر: biggrin.png]

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود , اگر ازدواج هم نکنیم خوشبخت نخواهیم بود --- آرتور شوپنهاور
(۲۰/اسفند/۹۲ ۱۶:۴۶)zahra11 نوشته است: [ -> ]که ظاهر خانم رو نپسنیدن! چون ایشون خانم متدین وبسیار ساده ای هستند! و مشکل دوم هم این بود که ایشون چادری هستن و خیلی از جوونهایی که از نظر تحصیلات و خانواده بهشون بخورن اصرار دارن خانمشون مانتویی باشه ! بعضی حتی از چادری ها متنفرن و معتقدن فقط کسی می تونه چادر سرش کنه که مریم مقدس باشه یا یه معصومی چیزی!!

(۲۰/اسفند/۹۲ ۱۶:۵۴)nina نوشته است: [ -> ]واقعا جای بسی تاسفه
منم یه سری دوست دارم که چادری اند و ارایش نمیکنند،خیلی کم خاستگار دارن،الان دیگه تو شهرهای بزرگ خیلی کم از طریق معرفی ازدواج صورت میگیره نسبت به قدیم
معمولا در دانشگاه یا محل کار با بازاریابی خاص این مقوله،ازدواج میکنند
اینجاس که من برام عجیبه،به نظر منم پسرا میرن دنبال دخترایی که باهاش پز بدن
واقعا پسر خوب خیلی کمه
با سلام
خوب اشتباه شما همین جاست!!!
خیلی از آقایون (از جمله خودم) دنبال همسری با مشخصاتی که شما گفتید هستند
نمونش توی همین تالار
خیلی از اقایون هستند که دنبال همچین موردی می گردند
اما توی همین شهر به این بزرگی (تهران) یا شهر هایی به همین وسعت کجا باید دنبال همچین موردی بگردیم ؟!!
به کی بگیم ؟
بقه کدام شخص رو بگیریم ؟
پس این نشون می ده که این طور آقایون هنوز هم هستند ...
کافیه یه خورده بهتر به دور و برتون نگاه کنید تا این آدم ها رو ببینید
سلام
بعضی از پست ها گفته بودن که دختره خوبیه ولی خواستگار نداره و خواستگار از قیافه دختره خوشش نیومده....!!

الان دیگه مردم عقلشون به چشمشونه و شما فرض کن توی خیابون این همه دختر رنگاورنگ رو پسر میبینه خب اونم دوست داره همسرش خوشگل باشه...بعضی از دخترا اینقدر پایبند به عقایدشونن که اصلا به خودشون نمیرسن..من بعضی از این دخترهارو میبینم میگم واقعا یه پسر مذهبی چهره اینو ببینه میره و پشت سرشم نگاه نمیکنه!!
اینقدر دخترهای رنگاورنگ زیاده که اگه یه دختر چادری یه مقدار کم آرایش کنه بخدا هیچ کی توی خیابون نگاش نمیکنه!!این خیلی خوبه....دختر باید به خودش و چهره اش یه مقدار برسه که مانتویی ها و بدحجابا در نیان بگن دخترای چادری زشت هستن !!اگه خواستگار اومد یه مقدار کوچولو آرایش ایرادی نداره!! این نظر شخصی خودم بودا....Smile مخالف بیان جلو...
خیلی جالبه ، آقایون میگن دختر خوب نیست خانمها میگن پسر خوب نیست Big Grin

اگه سو استفاده نمیشد واقعا خوب بود نهادهایی برای معرفی ایجاد بشه

اما گذشته از شوخی توی این دوره و زمانه خیلی از آدم ها از ترس اینکه مبادا یه وقت شری دامن خودشون و خانوادشون رو بگیره واسطه گری نمی کنند
به نظرم این خیلی خوب نیست
علاوه بر این احادیثی از رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه (علیه السلام) هست که واسطه گری برای ازدواج دو جوان، محبوبیت بالایی نزد خداوند متعال داره.
حالا می گردم چند تا از این احادیث رو پیدا می کنم و خدمتتون تقدیم می کنم
واقعا مساجد باید واسه ادمای مذهبی این کارو انجام بدن
یه داستانی هم بود که یه خانمی به پیامبر (نمیدونم بعد نماز بود یا قبلش) میگه من میخوام ازدواج کنم و پیامبر پشت بلندگو :دی مطرح میکنه
تو حیاط مسجد هم میتونن همدیگر رو ببینن،به نظرم کار خوبیه
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع