جالبه....... من چیزی رو مینویسم که دارم داخل جامعه کنونیم میبینم.. مشکل آدما بلد نبودن و غلط انجام دادنشه نه غفلت از برگزاری اون.. ازدواج تا بوده سنت داشته .. من با ازدواج دوستی شدیدا مخالفم..

خداییش دیگه این موضوع بسته. حال منم دیگه داره بد میشه...
گفتنی ها گفته شد.حالا یه چیز مونده فقط عمل
که فاصله حرف تا عمل خیلیه
اما خدا ازمایش میکنه.
چه اونی که اومده تئوری های ازدواج اسان رو داده
چه اونی که فقط اومده زار فقط زده ...
دیگه باید منتظر ازمایشات الهی باشیم از این همه فلسفه ای که بافتیم و... رفتیم
واااااااای خیلی سخته یکی بیاد بگه مگه من مال اهل هخامنشیم بدون دوستی برم جلو .. قرن قرن جدیده نه اهل بوق....
به نظرم آخرش میشه طلاق اگه ازد.اج با دوستی باشه

عجب هان

مگه پستم چشه؟؟ دارم میگم اگه کلا رفتین خواستگاری یا براتون خواستگار اومد چشاتونو باز کنین درضمن... ازدواج دوستی به درد نمیخوره ..
واااااااااااااای پس چی شده؟؟؟؟؟؟؟ میدونم کار ندارین بهتون زن ندادن؟؟ اشکال نداره امیدوار باشین...

آخه .. من امروز خواستگار داشتم کمی الان داخل فکرم یه کم تحمل داشته باشین بده راهنمایی کنیم همدیگه رو؟؟/ مثلا تالار گفته گو هست نه دعوا اومدم حرف بزنم نه سکوت کنم..

خب که چی؟؟ الان بشینم گریه کنم؟؟ من غریبم باش

ببخشید اخه من تازه اومدم اشنایی ندارم خب... کجا ادامه بدم؟؟؟من مردم تا تونستم ثبت نام کنم..
(۱۸/فروردین/۹۳ ۰:۲۳)ملیکا دلارام نوشته است: [ -> ]آخه .. من امروز خواستگار داشتم کمی الان داخل فکرم یه کم تحمل داشته باشین بده راهنمایی کنیم همدیگه رو؟؟/ مثلا تالار گفته گو هست نه دعوا اومدم حرف بزنم نه سکوت کنم..
خب که چی؟؟ الان بشینم گریه کنم؟؟ من غریبم باش 

ببخشید اخه من تازه اومدم اشنایی ندارم خب... کجا ادامه بدم؟؟؟من مردم تا تونستم ثبت نام کنم..
سلام
تبریک میگم ورودتون رو به تالار
با توجه به محتوی تاپیک شما و همخوانی این موضوع با این تاپیک و همچنین برای انسجام بیشتر، این دو مبحث در هم ادغام شدند.
میتونید بحث رو در همین تاپیک پی بگیرید البته پس مطالعه ی این موضوع

امیدوارم شاهد حضور بیشتر شما در مباحث تالار باشیم
به نظر من سن ازدواج در افراد مختلف متفاوته ممكنه يكي در سن هجده سالگي اماده ي ازدواج باشه ولي ديگري با سن بالا تر هنوز شرايط لازم براي ازدواج و پيدا نكرده باشه منظورم شرايط رواني
سن ازدواج باید بالای 30 سال باشد تا فرد به مهارت کامل و تجربه در زندگی رسیده باشد .......
آقای عالَم... ؛
فهم و درک به سن نیست. 30 ساله های نفهم داریم و 20 ساله های فهیم و فهیمه...
شما که اینقدر باپیبند به سنّت هستید مثلا، چرااین حرف رو میزنید؟؟؟