تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سن درست ازدواج
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
به نظر من سن درست ازدواج اينه

16-10
15-9

پ.ن.
بهتره دختر خانوم خونه پدر حيض نبينه.
متاسفانه جامعه ما شده ازدواج در سن يك پا لب گور.
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۳۱)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]به نظر من سن درست ازدواج اينه

16-10
15-9

پ.ن.
بهتره دختر خانوم خونه پدر حيض نبينه.
متاسفانه جامعه ما شده ازدواج در سن يك پا لب گور.
هر جور که فکر می کنم می بینم که نمی تونم نظرتون رو قبول کنم می شه بیشتر برام توضیح بدید ؟
داداش گلم اين نظر من نيست. من كي باشم نظر بدم.

اين نظر محمد بن عبدالله هست.

مراجعه كنيد به نحوه و زمان ازدواج حضرت علي و فاطمه زهرا.
نقل قول:بهتره دختر خانوم خونه پدر حيض نبينه.

دوست دارید مسائل شخصی خانوم ها رو باز نکنید ؟Dodgy
خجالت داره به خدا . Dodgy

دخترتونو اون سن یدید .حال ادم رو بهم میزنن با این طر تفکراتی که تهش میگن تو دین داریم.
به نظر من برای پسر 20 و دختر 18 ـه

البته به یک شرط مهم !

خونواده جوری فرزندشونو تربیت کرده باشن که هم بشه بهشون اعتماد کرد و هم بتونن مسئولیت پذیر باشند.
[quoteخونواده جوری فرزندشونو تربیت کرده باشن که هم بشه بهشون اعتماد کرد و هم بتونن مسئولیت پذیر باشند. ][/quote]ه ز

تربیت به این آسونی که فکرش رو بکنی نیست ها!!!

مثلا تو زمینه آموزش دین و تربیت دینی میشه به بچه یاداد که نماز چیه روزه چیه ! غیبت وتهمت اشکال داره! حجاب باید این طوری باشه!....

ولی من فکر میکنم برای دختر 18 ساله و پسر 20 ساله یذره زوده مگر اینکه بگیم شما مال هم هستید ! یا مثلا نامزد هستید بعد در طی دو تا سه سال روی اینکه چطوری از پس مشکلات زندگی بر بیان کار کنیم! و اینکه حتما مطمئن باشیم این علاقه سرسری نیست و اینا واقعا میخوان که با هم زندگی کنن که اون هم باز زمان بر هست! که صد البته چون دختر 18 ساله دانش آموزه و تو فاز کنکور و دانشگاه عملا نمیتونیم خیلی مهارتها رو بهش یاد بدیم!!!!!
من هم دارم مقدمات جهشی خوندن پسرم رو آماده می کنم تا دو سال زودتر از این مدرسه و سیستم آموزشی ناقص بیاد بیرون به محض اینکه بره دانشگاه یا حوزه براش زن میستونم.

برای پسرهای این دوره زمونه با شرایط سیستم مریض ما هجده سال سن خوبیه.

فقط مشکل اینه که بیچاره دختر پونزده شونزده ساله رو از دبیرستان بیرون می کنن باید شبانه بخونه.
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۳۵)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]من هم دارم مقدمات جهشی خوندن پسرم رو آماده می کنم تا دو سال زودتر از این مدرسه و سیستم آموزشی ناقص بیاد بیرون به محض اینکه بره دانشگاه یا حوزه براش زن میستونم.

برای پسرهای این دوره زمونه با شرایط سیستم مریض ما هجده سال سن خوبیه.

فقط مشکل اینه که بیچاره دختر پونزده شونزده ساله رو از دبیرستان بیرون می کنن باید شبانه بخونه.

واقعا آینده ی روشنی برای نسل بعد هست با این پدر و مادرهای فهمیده Smile خوش بحالشون

در مورد دختر و مدرسه شبانه ، راهش اینه که مدرسه نفهمه که اون دختر متاهل هستش
(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۲۶)zahra11 نوشته است: [ -> ][quoteخونواده جوری فرزندشونو تربیت کرده باشن که هم بشه بهشون اعتماد کرد و هم بتونن مسئولیت پذیر باشند. ]
ه ز

تربیت به این آسونی که فکرش رو بکنی نیست ها!!!

مثلا تو زمینه آموزش دین و تربیت دینی میشه به بچه یاداد که نماز چیه روزه چیه ! غیبت وتهمت اشکال داره! حجاب باید این طوری باشه!....

ولی من فکر میکنم برای دختر 18 ساله و پسر 20 ساله یذره زوده مگر اینکه بگیم شما مال هم هستید ! یا مثلا نامزد هستید بعد در طی دو تا سه سال روی اینکه چطوری از پس مشکلات زندگی بر بیان کار کنیم! و اینکه حتما مطمئن باشیم این علاقه سرسری نیست و اینا واقعا میخوان که با هم زندگی کنن که اون هم باز زمان بر هست! که صد البته چون دختر 18 ساله دانش آموزه و تو فاز کنکور و دانشگاه عملا نمیتونیم خیلی مهارتها رو بهش یاد بدیم!!!!!
[/quote]
منم همینو میگم ، عقل و شعورشون باید برسه. باید درست تربیت بشن.

من خودم زیاد خوب تربیت نشدم ! البته پدر و مادر واقعا زحمت کشیدن
سن کم برای ازدواج بسیار عالیه...
اما نه برای عروسی کردن و رفتن به خونه بخت...
یعنی عقد کنن و خونه مامان و باباشون بمونن...
متاسفانه سیستم آموزشی ما اینقدر شوووووته که حالا حالاها آموزش و پرورش درست بشو نیست...
یه نماینده ای چیزی باید این طرح رو بیاره تو مجلس که اگه دختری ازدواج کرد، به مدرسه شبانه منتقل نشه...
دخترا الآن توی مدرسه از دوست پسراشون چیا که تعریف نمیکنن...
اونقت شوهر اخه؟؟ جیزه؟؟
همچین بچه هایی تو مدارس ما باشن، اما یه دختر عفیفه شوهر دار نباشه؟؟؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع