تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا خدای روشنایی در سریال Game of Thrones نماد لوسیفر است ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
سلام من تازه وارد هستم

واقعا" از دیدن همچین تاپیکی لذت بردم

لطفا" سریال جدید True Detective که توش خیلی از نماد های شیطان پرستی و ....

و کشتی کج هم مورد بررسی قرار بدهید
نقل قول:تمام نشده سریال دارید بر اساس حدس نماد شناسی میکنید؟؟؟

کلا صحبت نکنم بهتره ... کی گفتیم بر اساس حدس نماد شناسی میکنیم . بنده ی سری مسائل رو به صورت تیتر وار گفتم:

فراماسونری ، جادوگری ، روشنایی = light ، خرد ، آتش ، زنده کردن مرده و ...

آخرش هم یه سری پیش بینی دربارۀ آیندۀ سریال گفتم

نه تحلیل کردیم نه چیزی ... 4 تا پیش بینی هم کردیم که دور هم باشیم، شما مثل اینکه خیلی جدی گرفتین !

ببخشید یه سوال:

شما تا کتاب چند رو مطالعه کردید ؟!؟ Huh

نگران انگ نباشید، اگر انگی زدند ، خودمون جواب میدهیم.

نقل قول:پس مرده ای زنده نشد ...

ای خدااااااااااااااااا ... جناب اِلنور ما رو گرفتی ؟!؟
جان آخر فیلم زنده نشد ؟!؟ Huh
حتما طرف باید بره تو گور تا بگیم مُرده ؟!؟ Huh
اینم شده ماجرای طغیان کردن لوسیفر ؟!؟ Huh

نقل قول:حسادت کند و طغیان ..
بله ...
نمادش این است

خب خدا رو شکر چارچوب بحثمون مشخص شد.
ممنون که این مطلب رو گفتین.

نقل قول:تا الان شما چه فاکتور هایی ارائه کردید؟؟؟ مرور بکنیم؟؟؟
1. اولا که ماهیت خداشون آتش نیست ... آتش را تقدیس می کنند ... خدای نور است ...
هر گروهی هم که آتش را تقدیس کنند نماد شیطان پرست ها نمی باشند .... نمونش زیاده
2. بحث خرد ...
هنوز دقیق مشخص نکردید کجا و چگونه خرد وِیژگی این خدا بوده ولی خردمندی هم ویژگی و نماد شناخته شده و پذیرفته شده برای شیطان نیست لزوما
3. مرده زنده کردن ..
این هم لزوما چون تو دو تا سریال و فیلم شیطانشون از این کارها کرده که بهش نمی گویند نماد شیطان ...
الان شما برو تو خیابون بگو کی مرده زنده می کرد؟؟ میگویند حضرت مسیح ...
حالا چون تو دو تا فیلم شیطان می آمده بالانس میزده مثلا از این به بعد هر کی ژیمناستیک کار شد می شود نماد شیطان ؟؟؟؟

اینا رو همه رو یه دفعه کامل تو تاپیک خودش جواب میدم ... الان دیگه حال و حوصله ندارم، که هی حرفای بنده رو نصفه و نیمه متوجه بشن و داستان درست بشه !!!

نقل قول:از آن حرفها هست ها ... چون شما کتاب رو نخوندین میگویید؟؟
سیر داستانی دقیقا بر اساس کتاب است ... تو داستان نمی شود که خدای نور بمیرد بعدش خدای نور تو سریال پیروز شود که

شایدم چون شما کتاب رو خوندید میگیید !!!
بحث اینه که خیلی از مسائل تو کتاب مطرح میشه که تو سریال بهشون اشاره نمیشه و همین باعث میشه وقتی میخوایم سریال رو بررسی کنیم اگه کتاب رو هم دخالت بدیم توی بررسی ـمون، اون مسائل ناگفته رو هم داخل کنیم. و به نتیجه نرسیم.

بحث بنده تو اون ارسالی که لینکش رو براتون فرستادم بسیار منطقی بود و خود طرف بحث هم قبول کرد این مسئله رو ... مطالعه فرمودین ؟!؟ Huh

نقل قول:تارگرین ها الان مهم نیست داستانشون در سریال .. در کتاب هم که همزمان با سریال پیش رفته هنوز شما چیز خیلی زیادی نمیدونید ...
هنوز برن وارد داستان نشده ..برن کامل نیامده ...
سریال هم دقیقا داستانش بر طبق کتاب است

چرا سریال کتاب بازی تاج و تخت به کتابش وفادار نیست ؟

نقل قول:ولی وقتی فصل های بعد سریال بیاد و کتاب های 3 به بعد رو بخونید می فهمید

ببینید بحث بنده همینه ... اینا معمولا خیلی تفاوت داره ... شما الان کلی از خدایان قدیم و جدید و آدرنا و ... تو ارسال های قبلی گفتین که کسی که سریال رو فقط دیده باشه مثل بنده هیچکدوم رو نمیدونه و تو تحلیلش هم طبعاً قاطی نمیتونه بکنه !

تو چیزای دیگه که به نتیجه نرسیدیم ... این یه مورد رو بیاید و قبول کنید که بررسی کتاب و سریال با هم فرق داره و نمیشه دخالت داد.

اینم لطفا بفرمایین که کتاب ها رو تا کجا خوندین شما ؟!؟ Huh
برادر گرامی ...باز هم می گویم ...
نصف نصف ماجرای اصلی داستان هنوز مشخص نشده ...
خدایان هفت گانه و جنگل و خدای بزرگ آدر ها و خدای طوفان و خدای بی نهایت چهره رو هم هنوز کامل نمیشناسید و تاثیرشون در داستان هنوز کامل مشخص نشده ...
بعد بر اساس حدس و گمان می خواهید چی رو تحلیل کنید من نمیدانمDodgyDodgyDodgyHuhHuhHuh

نقل قول:شما تا کتاب چند رو مطالعه کردید ؟!؟
تا اواخر 3 و برخی مورد اسپویلر هم میدونم

نقل قول:نگران انگ نباشید، اگر انگی زدند ، خودمون جواب میدهیم.
انگ به گفتمان زده می شود و چهره این گفتمان مخدوش ..آتو می دهیم دستشون

نقل قول:حتما طرف باید بره تو گور تا بگیم مُرده ؟!؟
لوسیفر فقط از جهنم پرتش کرد بیرون ..
زنده شدنش هم اگر باشد گردن لوسیفر نبود ...

نقل قول:چرا سریال کتاب بازی تاج و تخت به کتابش وفادار نیست ؟
خوندین این تاپیک رو؟؟
وفادار بودن در مورد کاراکتر های فرعی است و عدم حضورشون و برخی چیز هایی که در کلیت داستان اصلا اثری ندارد ... ربطی به کلیت داستان و صدمه زدن به آن ندارد
نقل قول:ببینید بحث بنده همینه ... اینا معمولا خیلی تفاوت داره ... شما الان کلی از خدایان قدیم و جدید و آدرنا و ... تو ارسال های قبلی گفتین که کسی که سریال رو فقط دیده باشه مثل بنده هیچکدوم رو نمیدونه و تو تحلیلش هم طبعاً قاطی نمیتونه بکنه !

تو چیزای دیگه که به نتیجه نرسیدیم ... این یه مورد رو بیاید و قبول کنید که بررسی کتاب و سریال با هم فرق داره و نمیشه دخالت داد.
هنوز سریال هم کامل نیامده .....کتاب ها هم کامل نیامده ... حداقل هنوز 4 فصل مونده کم کم کم ....
هنوز 5 تا کتاب آمده ... تازه دو تاش هم هنوز چاپ نشده
همین خدایانی هم که گفتم همشون در فصل های بعدی سریال نقش اساسی دارند ....
هنوز در مقدمه ی داستانیم ....
هنوز همه چیز مانده ...
همه چیز حدسی می شود
نقل قول:یکی از خدای براوسی ها تغییر چهره میدهد که خدای بی نهایت چهره Many-Faced God است و خدای افراد تغییر چهره دهند و برخی می گویند همان خدای مرگ است ... و یا در اعتقادات خدایان هفت گانه همان غریبه است ..
هرچه هست خدای قرمز نیست ...
خدای نور دشمن خدایان قدیم است ... خدای بی نهایت چهره هم از زمره خدایان قدیم است
میبینید؟؟؟؟؟
دوباره بر اساس دانسته های ناقص شروع کردید به سر هم کردن

یه سوال:

این جملۀ valar morghlis که هم *جکن هاگار* اینو به آریا میگه هم بانو ملیساندرا به priest میگه جریانش چیه پس ؟!؟

Huh

(۱۱/فروردین/۹۳ ۲۰:۴۱)ELENOR نوشته است: [ -> ]تا اواخر 3 و برخی مورد اسپویلر هم میدونم

میشه بفرمایین این مطالبی که میفرمایین شما میدونید و ما نمیدونیم چین پس ؟!؟
اگه مسئله ای تو کتاب سوم اومده و اونقدر اهمیت نداشته که تو سریال بیارنش ، پس چیو دقیقا میگین که ما نمیدونیم. چطور ما که سریال دیدیم ، نمیدونیم برن کیه و چه قدرتی داره ؟!؟

در مورد *خدای قرمز* احتمالا حق با شماست و بنده زود قضاوت کردم.

این خدای قرمز رو هم میشه در موردش بگین ؟!؟ دقیقا چی در موردش تو کتاب گفته میشه !

نقل قول:لوسیفر فقط از جهنم پرتش کرد بیرون ..
زنده شدنش هم اگر باشد گردن لوسیفر نبود ...

درست میفرمایین الان متوجه شدم که بنده اشتباه کردم !!!
وقتی نمیخواید یه مطلبی رو قبول کنید دیگه مقصر بنده نیستم !

نقل قول:هنوز سریال هم کامل نیامده .....کتاب ها هم کامل نیامده ... حداقل هنوز 4 فصل مونده کم کم کم ....
هنوز 5 تا کتاب آمده ... تازه دو تاش هم هنوز چاپ نشده
همین خدایانی هم که گفتم همشون در فصل های بعدی سریال نقش اساسی دارند ....
هنوز در مقدمه ی داستانیم ....
هنوز همه چیز مانده ...
همه چیز حدسی می شود

بیخیال ! ایشالا تاپیک رو بزودی تو بخش سینما میسازم با توضیحات مبسوط ... اونجا ایشالا اگه بحثی بود انجام میدیم.

یاحق.
نقل قول:هم بانو ملیساندرا به priest میگه جریانش چیه پس ؟!؟
کی گفت؟؟؟
لینک فیلمش رو بدید ...

این یعنی "همه فنا پذیرند"
ولی خدای اون فردی که آریا رو نجات داد خدای بی نهایت چهره است که مرگ رو تقدیس می کنند
نقل قول:این خدای قرمز رو هم میشه در موردش بگین ؟!؟ دقیقا چی در موردش تو کتاب گفته میشه !
خدای قرمز؟؟؟؟ یادم نمیاد اصلا Big Grin

نقل قول:وقتی نمیخواید یه مطلبی رو قبول کنید دیگه مقصر بنده نیستم
کدام مطلب رو نمی خواهم قبول کنم؟؟؟
هنوز از 7 فصل داستان به دو تا و نصفیش پرداخته شده است ... آن وقت شما دارید تحلیل های آن چنانی می کنید در مورد سرانجامش ...
بعد من قبول نمی کنم؟؟؟
نقل قول:میشه بفرمایین این مطالبی که میفرمایین شما میدونید و ما نمیدونیم چین پس ؟!؟
اگه مسئله ای تو کتاب سوم اومده و اونقدر اهمیت نداشته که تو سریال بیارنش ، پس چیو دقیقا میگین که ما نمیدونیم. چطور ما که سریال دیدیم ، نمیدونیم برن کیه و چه قدرتی داره ؟!؟
تا حدودی می دونید برن کیه ... 4 روز دیگر سریال میاد می بینید
بقیش رو هم میتونید تو ویکیش بخونید ...
در ضمن هنوز همه چیز معلوم نیست .... هنوز 2 تا کتابش مونده
از هفت فصل سریال هم که باید بهش بپردازد شما دو تا و نصفیش رو میدانید
(۱۱/فروردین/۹۳ ۲۰:۵۸)ELENOR نوشته است: [ -> ]کی گفت؟؟؟
لینک فیلمش رو بدید ...

این یعنی "همه فنا پذیرند"

لینک فیلمش رو بدم ؟!؟ Huh

سریال رو مگه ندیدین ؟!؟ فصل 3 قسمت 7 اگه اشتباه نکنم ! بانو ملیساندرا میاد به محل استقرار انجمن برادری تا بچۀ حرومزادۀ رابرت باراتیون رو ببره ! اونجاست که با priest (که دعا میکنه و بریک دنداریان رو زنده میکنه) باهاش مثل سلام علیک میگن:

valar moghlis = all men must die
valar dohaeris = all men must serve

نقل قول:این یعنی "همه فنا پذیرند"

ببخشید میشه بپرسم کی این جمله رو ترجمه کرده به جمله ای که شما نوشتین:
همه فنا پذیرند !!!

all men must die ... چطوری ترجمه شده به همچین چیزی ؟!؟ Huh

نقل قول:ولی خدای اون فردی که آریا رو نجات داد خدای بی نهایت چهره است که مرگ رو تقدیس می کنند

پس خدای قرمز که همش ازش صحبت میکنه چیه ؟!؟
یه جورایی تو سریال اینجوری القا میشه که این فرد خداش ، خدای قرمز ـه !!! Blush

شما مطمئنید که خداش خدای بی نهایت چهره هست ؟!؟ یعنی منظورم اینه که بطور واضح تو کتابا اشاره میشه ؟!؟ Huh
نقل قول:پس خدای قرمز که همش ازش صحبت میکنه چیه ؟!؟
یه جورایی تو سریال اینجوری القا میشه که این فرد خداش ، خدای قرمز ـه !!! [تصویر: blush.png]
به کاهنان خدای روشنایی می گویند کاهن سرخ همینWink

نقل قول:شما مطمئنید که خداش خدای بی نهایت چهره هست ؟!؟ یعنی منظورم اینه که بطور واضح تو کتابا اشاره میشه
بله ... در ویکی این اثر می تونید بخونید

خدی روشنایی رو هم و آیینش رو خود مارتین می گوید از زرتشتی ها گرفته

نقل قول:ببخشید میشه بپرسم کی این جمله رو ترجمه کرده به جمله ای که شما نوشتین:
همه فنا پذیرند !!!
در ترجمه ی کتاب معروفش این است فکر کنم ...
این هم اصطلاح است

نقل قول: سریال رو مگه ندیدین ؟!؟ فصل 3 قسمت 7
یک سال پیش بود فکر کنم ... دقت نکردم ...
شد دوباره می بینم
[quote='MaTeY' pid='263612' dateline='1396272686']

قرار نیست دوبلش رو گیر بیارین بلک جان ... میدین به یه آدم خیّر که براتون سانسورش کنه !!!
اگه خیلی اصرار داشتین که ببینین البته !

ببخشید اونوقت سریال چند ثانیه میشهDodgy؟
(۱۱/فروردین/۹۳ ۲۱:۲۰)ELENOR نوشته است: [ -> ]به کاهنان خدای روشنایی می گویند کاهن سرخ همینWink

همین !!!!!! این همه کتاب خوندین ، هیچی دربارۀ خدای قرمز نگفته ... پس یارو تو سریال این همه خدای قرمز رو از کجا در میاورد ؟!؟!؟ Huh
نکنه اینم 1 سال پیش بوده یادتون نیست ؟!؟ Huh

نقل قول:
خدی روشنایی رو هم و آیینش رو خود مارتین می گوید از زرتشتی ها گرفته

بعله ، خب آیین مهر پرستی هم همان شیطان پرستی بوده دیگه ... نبوده ؟!؟ Huh

نقل قول:در ترجمه ی کتاب معروفش این است فکر کنم ...

پس دَم مترجما گرم !!! هرچی عشقشونه ترجمه میکنن دیگه !!!

کل بار معناییِ جمله روی همون کلمۀ Must هست به معنای *باید* که حذفش کردن آقایون به اصطلاح مترجم !!!

نقل قول:یک سال پیش بود فکر کنم ... دقت نکردم ...

دَم شما گرم ... 6 ساعته داریم بحث میکنیم، یه جوری بحث میکنید که انگار به ثانیه ، ثانیۀ سریال و کتابا مسلط هستین و یه جوری صحبت میکنید که انگار نسخۀ انگلیسی کتاب های 4 و 5 رو هم گرفتید و خونید !!!!!!!!!!!

برادر از اول میگفتی اینا رو !

نقل قول:شد دوباره می بینم

لطف میکنید !

راستی بابت این لینک هم ممنونم ... یه سری چیزا دستگیرم شد. هرچند باید منتظر موند تا آریا بره به شرق تا بیشتر در مورد این آقایون faceless بفهمیم. البته یه حدسایی میزنم از همین الان ولی نمیگم که بگید بر اساس حدس و گمان حرف میزنی !!!

(۱۱/فروردین/۹۳ ۲۱:۳۳)ADAM نوشته است: [ -> ]ببخشید اونوقت سریال چند ثانیه میشهDodgy؟

به ثانیه نمیرسه ! Wink
نقل قول: همین !!!!!! این همه کتاب خوندین ، هیچی دربارۀ خدای قرمز نگفته ... پس یارو تو سریال این همه خدای قرمز رو از کجا در میاورد ؟!؟!؟ [تصویر: huh.png]
نکنه اینم 1 سال پیش بوده یادتون نیست ؟!؟

نقل قول: دَم شما گرم ... 6 ساعته داریم بحث میکنیم، یه جوری بحث میکنید که انگار به ثانیه ، ثانیۀ سریال و کتابا مسلط هستین و یه جوری صحبت میکنید که انگار نسخۀ انگلیسی کتاب های 4 و 5 رو هم گرفتید و خونید !!!!!!!!!!!

برادر از اول میگفتی اینا رو !
6 ساعته داریم بحث می کنیم و شما هنوز دلیل کاملی نیاوردید ...
الان هم یک جمله از یک کاراکتر رو در یکی از فصل ها یادم نمیاد ....
مثل شما که یکی از بزرگ ترین استدلال هاتون این بود که شیطان آدم می تواند زنده کند و این می تواند نمادش باشد در فیلم ها و آخرش فهمیدید اصلا لوسیفر در کنستانتین آدم زنده نکرد Big GrinBig Grin
نقل قول:بعله ، خب آیین مهر پرستی هم همان شیطان پرستی بوده دیگه ..
دین زرتشتی همان مهر پرستی است؟؟ و زرتشتی هم تازه شیطان پرستی است؟؟؟ باز از آن محاسبات کردید؟؟؟
زرشتی ها مهر پرست هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از آن حرف ها بود ها ...DodgyDodgyDodgy

نقل قول:همین !!!!!! این همه کتاب خوندین ، هیچی دربارۀ خدای قرمز نگفته ... پس یارو تو سریال این همه خدای قرمز رو از کجا در میاورد ؟!؟!؟ [تصویر: huh.png]
نکنه اینم 1 سال پیش بوده یادتون نیست ؟!؟ [تصویر: huh.png]
دو کتابش رو یک دو سال پیش خوندم و کتاب سوم رو هم تقریبا از بیشتر از یک سال و نیم پیش ماهی دو فصلش رو خوندم ...
یعنی این طوری ترجمه می شود ...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع