تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا خدای روشنایی در سریال Game of Thrones نماد لوسیفر است ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۱۱/فروردین/۹۳ ۲۱:۴۹)ELENOR نوشته است: [ -> ]6 ساعته داریم بحث می کنیم و شما هنوز دلیل کاملی نیاوردید ...
الان هم یک جمله از یک کاراکتر رو در یکی از فصل ها یادم نمیاد ....

مثل شما که یکی از بزرگ ترین استدلال هاتون این بود که شیطان آدم می تواند زنده کند و این می تواند نمادش باشد در فیلم ها و آخرش فهمیدید اصلا لوسیفر در کنستانتین آدم زنده نکرد Big GrinBig Grin

منظورتون اینه که شما آخر نتونستین روی غرورتون پا بذارین و قبول کنید که وقتی جان کنستانتین خود کشی کرده بود و مُرده بود و لوسیفر نتونست ببرش به جهنم و خدا خواست ببرش به بهشت، لوسیفر نذاشت که بره به بهشت و به زندگی برگردوندش، این اسمش زنده کردن مُرده هست.

نقل قول:دین زرتشتی همان مهر پرستی است؟؟ و زرتشتی هم تازه شیطان پرستی است؟؟؟ باز از آن محاسبات کردید؟؟؟
زرشتی ها مهر پرست هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از آن حرف ها بود ها ...DodgyDodgyDodgy

حالا باید اون مصاحبه ش رو خودم بررسی کنم ... الان نمیتونم قطعی بگم چی به چیه !!!

نقل قول: دو کتابش رو یک دو سال پیش خوندم و کتاب سوم رو هم تقریبا از بیشتر از یک سال و نیم پیش ماهی دو فصلش رو خوندم ...
یعنی این طوری ترجمه می شود ...

داداش اینا رو همون اول بگو ... دو ساعت داری اینجا داد و هوار میکنی! فک کردم کتابا رو خوردی !!! دیالوگای سریال رو هم به زور یادت میاد که !!! Blush

امیدوارم لا اقل کسایی که بعدا این مطالب رو میخونن یه نتیجه ای بگیرن ... وگرنه اکثرش اتلاف وقت بود !!!

ConfusedSadBlush
نقل قول:منظورتون اینه که شما آخر نتونستین روی غرورتون پا بذارین و قبول کنید که وقتی جان کنستانتین خود کشی کرده بود و مُرده بود و لوسیفر نتونست ببرش به جهنم و خدا خواست ببرش به بهشت، لوسیفر نذاشت که بره به بهشت و به زندگی برگردوندش، این اسمش زنده کردن مُرده هست.
الان رفتم دوباره آن صحنه آخر رو دیدم ...
آن صحنه ی اخر رو شما این برداشت رو داشتید ...
برداشت من این بود که خدا نگذاشت برود جهنم و درهای رحمتش رو باز کرد ((صحنه ی ابرهای نورانی و ...)) وقتی هم دیگه خدا نگذاشت برود جهنم در همین دنیا ماند ... لوسیفر هم وقتی می گوید باید زنده بمونی تا ثابت بکنی روحت متعلق به منه هم به همین فرصت مجدد تاکید می کند و اینکه قرار است روح کنستانتین دوباره محک بخورد تا لایق بهشت شود ..
اصلا گیریم هم برداشت شما صحیح باشد ... در انتهای همین ارسال روش بحث می کنم
نقل قول:حالا باید اون مصاحبه ش رو خودم بررسی کنم ... الان نمیتونم قطعی بگم چی به چیه !!!
مصاحبه رو بی خیال ...
من گفتم مارتین گفته از زرتشتی ها گرفته و بعد شما گفتید مهر پرست ها شیطان پرست هستند ...
ربط این مهر پرستی به بحث ما چه بود که گفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من گفتم زرتشتی ....شما زرتشتی ها را با مهر پرست ها یکی میدانید؟؟؟؟؟؟

نقل قول:داداش اینا رو همون اول بگو ... دو ساعت داری اینجا داد و هوار میکنی! فک کردم کتابا رو خوردی !!! دیالوگای سریال رو هم به زور یادت میاد که !
جدا کی سریالی رو که یک سال پیش دیده است را دیالوگ هاش رو به خاطر دارد؟؟؟
دیالوگ های زبان اصلیش رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من یک سریال آن چنانی رو که یک سال پیش دیدم انقدری که شما روش دقت کردید نکرد ... خوشحالم که روی یک سریال آن چنانی که اصلا از دیدنش راضی نیستم و در ادامه هم نمیبینم آن قدر که شما برای دیالوگ به دیالوگش وقت گذاشتید و دقت کردید نکردمAngelAngel فصل های کتاب ها رو هم سانسور شده می خوندم
شما حفظ هستید آفرین دارید جدا ....
کتاب هاش رو سانسور شده دارم می خونم و سریالش رو هم دیگر نخواهم دید ...
فعلا اخوی برای من سوال شده زرتشتی ها از نظر شما همان مهر پرست ها هستند یا نه !!!!!!!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig Grin

برگردیم سر دلائل شما ...خیلی حاشیه رفتیم
1. اصلا فرض کنیم شیطان زنده کرد بود در کنستانتین قهرمان داستان رو ....
فرض کنیم ... فرض هم کنیم در سوپرنچرال هم همین طور بود ....
خوب یعنی زنده کردن مردگان می شود نماد یکی از ویژگی های کاراکتر شیطان؟؟؟؟ ((به خاطر زنده کردن مردگان توسط شیطان در فیلم ها و سریال های البته معدود ))
یعنی شما عملی را که در برخی فیلم ها آمده است برای شیطان نماد شیطان میدانید؟؟!!!
یعنی زنده کردن مردگان را شما نماد شیطان میدانید در این فیلم؟؟؟
2. خرد را کجا به خدای نور اطلاق می کند ؟؟؟
چرا خرد را نمادی برای شیطان می دانید؟؟؟

هر کاراکتری که پیروانش خردمند میدانستندش می شود کاراکتر شیطان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

====================================
تا اینجا شما ادعا دارید که خردمند بودن و مرده زنده کردن نماد شیطان است؟؟؟؟؟؟؟
...................................................
3. هر گروهی هم که آتش را تقدیس کنند نماد شیطان پرست ها نمی باشند ..
خود مارتین هم گه گفته از زرتشتی ها گرفته .. شما گفتید مهر پرست ها شیطان پرست هستند!!!!!!! ربطش به زرتشتی ها چیست؟؟؟

لطف کنید دلائل فوق را بهتر مطرح کنید و سوالاتی که پیش آمده را لطف کنید جواب بدهید
اگر دلیل دیگر هم بود بفرمایید
برادر من در خصوص سایر ادیان چیزی نمیدونی چرا حرف از .... میزنی ؟

دین زرتشت کجاش شیطان پرستی هست ؟ خدایای روشنایی چه تو سریال چه در کتاب تجلی یک خدا در همه جا هست ، کسی که در برابر خدای تاریکی یعنی اودر بزرگ قرار میگیره.

شباهات خدایای روشنایی به دین های الهی خیلی خیلی نزدیک هست به دلایل زیر

1- پیروان و نزدیک ترین افراد به این خداوندگار داری معجزات چون زنده کردن انسان ، شفا بخشیدن هستن.

2-تو این مکتب از سوی خداوندگار روشنایی یک منجی قرار اورده بشه.

3-در این مکتب اتش نماد خدا هست ، نه خود خدا ، درست چیزی که در دین زرتشت قرار گرفته . زرتشتی ها خدا رو اتش نمیدونن بلکه نماد خدا قبولش دارن و به عنوان پاک ترین قسمت هستی . درست همونطور که مسلمون ها مکه رو قبول دارن به عنوان نماد عبادت خدا !!

شما قبل از اینکه از این تایپک ها بزنی نطق بکنی ، لطف کن برو چهارتا کتاب و چهارتا فیلم درست حسابی ببین یه مقدار جستجو کن ادیان رو بهتر بشناسن که بعد یکی اومد با استدلال حرف زد یه چیزی داشته باشی بگی
منم با این دوست عزیز موافقم من یه دوست زرتشتی دارم و می گفت ما باید در برابر نور عبادت کنیم واتش حکم قبله رو داره براشون .
یک مطلبی رو در مورد دوستم مهدی بگم

خدا شاهده نه سودی بهم میرسه نه ضرر سر این حرفم

صحبت هایی که دوستم میکنه مثل بحث آواتار فعلیش (اینجا رو کلیک کنید) واقعا بهش رسیده

واقعا تحقیق میکنه و بعد میگه

نه تعصب داره و نه به جایی وصله

فقط زودتر از برخی افراد چیزهایی رو میفهمه برای همین درکش نمیکنند

لطفا در برابر این نوع صحبت ها گارد نگیرید

حداقل فکر کنید روشون

ببخشید پارازیت اومدم ولی باید میگفتم چون امثال مهدی کم هستن با توجه به سنش
آقا ما تسلیم !!!

بنده فقط به این نتیجه رسیدم که بیشتر ازینکه بخوایم در مورد سریال و کتاب بحث کنیم باید در مورد لوسیفر و شناختش بحث کنیم تا بتونیم به نتیجه برسیم. لذا پیشنهاد میکنم این تاپیک (مخصوصا ارسال 3 و 6) رو مطالعه بفرمایید:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27754.html

ادامۀ بحث ایشالا تو تاپیکی که به زودی ایجاد خواهم کرد !

یاحق.
نقل قول:بنده فقط به این نتیجه رسیدم که بیشتر ازینکه بخوایم در مورد سریال و کتاب بحث کنیم باید در مورد لوسیفر و شناختش بحث کنیم
در مورد این فکر کنید و تحقیق کنید که چه موقعی عملی نماد یک فرد می شود ... مثلا در بین مسلمان ها منجی آخر الزمان و عدالت محور آمام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است ... تو خیابون و هر جایی دیگر بگید هم غریب به اتفاق همین رو می گویند ...
ولی مثلا خردمندی که مرده زنده می کند نماد شیطان است؟؟؟ اگر بله با چه استدلالی ....

نقل قول:آقا ما تسلیم !!!
جنگ که نمیکنیم آقا مهدیBig Grin بحث طلبه ای است
ایشالله همه در برابر خدا تسلیم باشیم ...

نقل قول:واقعا تحقیق میکنه و بعد میگه

نه تعصب داره و نه به جایی وصله

فقط زودتر از برخی افراد چیزهایی رو میفهمه برای همین درکش نمیکنند

لطفا در برابر این نوع صحبت ها گارد نگیرید
آقای عبدالرحمن ...برادر گرامی ...
من نمی گویم همه تحلیل های ایشون که خدای نکرده غلط است ...
مثلا همین آواتارشون رو من قبول دارم در فیلم مربوطه نماد منجی است که به دنبال عدالت است ...
ولی همه تحلیل هاشون ممکنه درست نباشد ...
شما هم به جای این صحبت بهتر بود اگر فکر می کنید صحبت های این برادرمون رو عمیق تر فهمیدید و ما نفهمیدیم می آمدید و ما رو هم روشن می کردید ... در بحث منطقی شرکت می کردید
موفق باشید
درد اگر یکی بودی چه بودی. به جمله پایین که استارتر محترم اشاره کردند توجه بفرمایید:

نقل قول:
تذکر: این سریال داری صحنه های غیر اخلاقی زیادی هست و توصیه نمیشه کسی نسخۀ بدون سانسورش رو ببینه.

[b]

دوست من نسخه بودن سانسورش در بقالی محل به فروش گذاشته شده یا سایت های خارجی به احترام طبع لطیف ایرانی بدون سانسور آن را عرضه می کنند.؟!!
حالا همین را داشته باشید تا عرض کنم اگر کسی اساسا این فیلم ها و شخصیت هایی و نمادهای افسانه ای که شما معرفی می کنید را نشناسد تکلیفش چیست؟ کتی پری ، لوسیفر، فیلم مذکور یا خیلی نام های دیگر را که در خدمات فرهنگی شما به اسلام و فرهنگ(تلقی رایج دوستان) بیان می شود، نشناسد بعد با تبلیغات شما آشنا شود چه باید کرد؟

این حرف را می زنم چون دیده ام کسی را که از دوستداران یکی از خواننده ی زن خارجی است و وقتی از آشنایی خودش با او حرف می زد گفت نام او و کلیپش را در همین مقالات به اصطلاح "آنتی شیطان پرستی " دیده.

سوال که دارم این هست که آیا دوستان ب این فکر کرده اند که همین شخصیت ها با کمک خود شما چه تبلیغات راحت و سرراستی را در کشورهای اسلامی کسب می کنند و و بد تر آنکه آنچنان آنها را پیچیده و فانتزی و پر زرق برق دار و شبکه ای و رازآلود نشان می دهید که فرد بیخبر فکر می کند عجب منابع ماوراء طبیعه و افراد قدرتمند و صاحب کرامات شیطانی ای هستند...در حالی که این ها اگر آن قدرت و ارتباطی را که بعضی مقالات ادعا می کنند داشتند هرگز دست به دامن فناوری روز نبودند!!
[/b]
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۵:۱۶)HermeS نوشته است: [ -> ]درد اگر یکی بودی چه بودی. به جمله پایین که استارتر محترم اشاره کردند توجه بفرمایید:

[b]

دوست من نسخه بودن سانسورش در بقالی محل به فروش گذاشته شده یا سایت های خارجی به احترام طبع لطیف ایرانی بدون سانسور آن را عرضه می کنند.؟!!
حالا همین را داشته باشید تا عرض کنم اگر کسی اساسا این فیلم ها و شخصیت هایی و نمادهای افسانه ای که شما معرفی می کنید را نشناسد تکلیفش چیست؟ کتی پری ، لوسیفر، فیلم مذکور یا خیلی نام های دیگر را که در خدمات فرهنگی شما به اسلام و فرهنگ(تلقی رایج دوستان) بیان می شود، نشناسد بعد با تبلیغات شما آشنا شود چه باید کرد؟

این حرف را می زنم چون دیده ام کسی را که از دوستداران یکی از خواننده ی زن خارجی است و وقتی از آشنایی خودش با او حرف می زد گفت نام او و کلیپش را در همین مقالات به اصطلاح "آنتی شیطان پرستی " دیده.

سوال که دارم این هست که آیا دوستان ب این فکر کرده اند که همین شخصیت ها با کمک خود شما چه تبلیغات راحت و سرراستی را در کشورهای اسلامی کسب می کنند و و بد تر آنکه آنچنان آنها را پیچیده و فانتزی و پر زرق برق دار و شبکه ای و رازآلود نشان می دهید که فرد بیخبر فکر می کند عجب منابع ماوراء طبیعه و افراد قدرتمند و صاحب کرامات شیطانی ای هستند...در حالی که این ها اگر آن قدرت و ارتباطی را که بعضی مقالات ادعا می کنند داشتند هرگز دست به دامن فناوری روز نبودند!!
[/b]

ببینید دوست گرامی

اینی که آقا مهدی گفت از باتقواییشه که نمیخواد آخرتش خراب بشه (به من هم هر فیلمی رو نداد! خودش هست خداش هم هست)

در آیا اجازه هست هــــــــــر فیلمی را دید؟!

بحثش تا حدودی شده

افراد بسیار معدودی اثر دیدن چنین چیزایی براشون کمتره

قرار نیست هر کسی فیلم ببینه

دیدنش برای اینه که افراد مرجع نسبت به مسائل روز آگاه بشن

تو فیلم هاشون حرفای مهمی رو میزنند

یک سری حرفای راست با رمز

یک سری هم رد گم کنی که نقشه هاشون رو نشون میده

البته ارسال شما یکم گنگ بود
(۱۲/فروردین/۹۳ ۹:۰۴)ELENOR نوشته است: [ -> ]در مورد این فکر کنید و تحقیق کنید که چه موقعی عملی نماد یک فرد می شود ... مثلا در بین مسلمان ها منجی آخر الزمان و عدالت محور آمام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است ... تو خیابون و هر جایی دیگر بگید هم غریب به اتفاق همین رو می گویند ...

اکثر اوقات نمادگرایی ای که ما ازش صحبت میکنیم تو فاز نمادسازی قرار داره. یعنی مثلا وقتی رسانه های آمریکایی رو رصد میکنی ، متوجه میشی که از 30 سال پیش (با فیلم *مردی که فردا را میدید*) شروع کردن کاراکتر *امام زمان* (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو دارن با چندتا اِلمان (بمب اتمی ، ضدمسیح ، جنگ و خونریزی و ...) مرتبط میکنن و تا الان هم (با فیلم شوالیه تاریکی برمیخیزد) ادامه داره.

یه سری از نمادسازی هاشون رو با سرعت و قدرت و با حجم بیشتری انجام دادن. مثل قضیۀ *مسلمان بودن* و *تروریست بودن*. طوری که تو آمریکا و اروپا از هر 10 نفر وقتی ازشون دربارۀ مسلمونا سوال کنی 7 ، 8 نفر یاد تروریستا میفتن (press tv فک کنم مستندش رو ساخت) !

یعنی میتونیم به اصطلاح بگیم: تروریست بودن نماد مسلمونا شده (تو غرب) !!!

اما همونطور که بالا اشاره کردم، خیلی از مسائلی که ما از فیلما و سریالاشون استخراج میکنیم، هنوز تو پروسۀ نمادسازی هست. یعنی بقول شما اگه تو کوچه و بازار از یکی بپرسی که نماد کسی که مُرده زنده میکنه و خِرد داره چیه ؟!؟ میگه مسیح. نمیگه لوسیفر ! (البته همین مسئلۀ لوسیفر و ارتباطش با مسیح هم قابل تأمل هست) !

ما بعنوان کسایی که داریم فیلم رو بررسی میکنیم میگیم مثلا خِرد نماد لوسیفر هست. اما در حقیقت هنوز این اتفاق نیفتاده. یعنی وقتی به مردم آمریکا بگی لوسیفر یاد فردی با خِرد نمیفتن ! یا چیزای شیطانی میفتن. ولی بازم ما میگیم که خِرد نماد لوسیفر هست. یعنی به عبارت دیگه میگیم:

هالیوود میخواد که خِرد رو نماد لوسیفر کنه !

البته این مسئله رو هم همینجوری متوجه نمیشیم، با تکرار موضوع به این قضیه پی میبریم.

...

یا اینکه سناریوی دیگه اینه که هالیوود داره کد میده تو فیلماش، همونطور که تو مکاتب سری عاشق گذاشتن این کدها هستن که خیلیا هم ازش سر در نمیارن.

نقل قول:ولی مثلا خردمندی که مرده زنده می کند نماد شیطان است؟؟؟ اگر بله با چه استدلالی ....

بنده رفتم تو خیابون های منهتن از مردم سوال کردم خردمندِ مرده زنده کن کیه ؟
گفتن لوسیفر ! Smile

در مورد زنده کردن مردگان:
ببینید، بحث یه مقدار پیچیده هست و توضیحش زیاده. بحث سر اینه که مسیح معرفی شده تو انجیل شباهاتی به هروس و لوسیفر داره. یا بهتره اینجوری بگیم که مسیحی که تو انجیل معرفی شده همون هروس و همان شیطان هست. و هالیوود هم داره ازین مسئله تمام استفاده رو میکنه. یعنی کاراکتری که برای لوسیفر و مسیح درست میکنن حتی از نظر ظاهر هم شبیه هم دیگه هستن (لباس سرتاسر سفید دارن). مرده کردن زنده ها بدون شک کار حضرت مسیح ـه اما ازونجایی که لوسیفر رو دارن برابر با حضرت مسیح نشون میدن، این فعل حضرت عیسی رو هم دارن به لوسیفر نسبت میدن.

ببینید برادر، سناریویی که برای آخرالزمان دارن خیلی ساده س ولی باید برنامه های دینی تلوزیون هاشون (صهیونیست ها) رو دیده باشین که متوجه بشین.

خیلی خلاصه ش اینه (اون چیزی که بنده متوجه شدم):
دارن تو رسانه هاشون و هالیوود به وضوح میگن که امام زمان (ارواحنا فداه) همان ضدمسیح در کتاب مکاشفات هست و حضرت مسیح (علیه السلام) همان پیامبر دروغین تو کتاب مکاشفات.
از طرفی میگن که مسیح واقعی ای که میاد مسیح معرفی شده توسط انجیل هست.
سناریو اینه که تو آخرالزمان همزمان یا قبل یا بعد (الله اعلم) از ظهور امام و حضرت مسیح، اینا مسیح قلابی خودشون رو ، رو میکنن. اما در حقیقت این مسیح قلابی ، یا خود لوسیفر هست (که تو فیلماشون دارن اینجوری میگن). یا از شیاطین من الانس با قدرتی زیاد هست (الله اعلم).
اما هویت واقعیِ این مسیح قلابی (لوسیفر) که رو میکنن رو مردم نباید متوجه بشن، چرا به این دلیل:

[تصویر: Untitled_1.jpg]
[تصویر: Untitled_2.jpg]

چون هیچوقت نمیتونن نظر مردم در مورد شیطان/لوسیفر رو تغییر بدن !

توی فیلم شوالیه تاریکی برمیخیزد هم از ابتدا تا انتهای فیلم دغدغۀ 2تا پلیس اصلی فیلم اینه که در آخر هویت واقعیِ مسیح موعودشون (= بتمن = لوسیفر) رو کسی متوجه نمیشه !

بطور خیلی خیلی خلاصه بخوام بگم تو ی رابطۀ ریاضی این میشه:

در هالیوود: مسیح = لوسیفر = پروردگار (Lord)

در مورد ماجرای خِرد هم میتونم پیشنهاد کنم برای مثال کتاب حزقیال نبی باب 28 آیات 11 تا 19 رو مطالعه بفرمایید. یا همون ارسال 3 و 6 از تاپیکی که لینکش رو بالا گذاشتم.

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27754.html

نقل قول:جنگ که نمیکنیم آقا مهدیBig Grin بحث طلبه ای است
ایشالله همه در برابر خدا تسلیم باشیم ...

والا من ترسیدم کم کم جنگ شه با اون روندی که داشت پیش میرفت ! Wink

نقل قول:آقای عبدالرحمن ...برادر گرامی ...
من نمی گویم همه تحلیل های ایشون که خدای نکرده غلط است ...
مثلا همین آواتارشون رو من قبول دارم در فیلم مربوطه نماد منجی است که به دنبال عدالت است ...
ولی همه تحلیل هاشون ممکنه درست نباشد ...
شما هم به جای این صحبت بهتر بود اگر فکر می کنید صحبت های این برادرمون رو عمیق تر فهمیدید و ما نفهمیدیم می آمدید و ما رو هم روشن می کردید ... در بحث منطقی شرکت می کردید
موفق باشید

بله اینجوری بهتر بود قطعا ... اون وقت ی سری از دوستان هم فکر نمیکردن که عبدالرحمن آیدی fake بنده هست !
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع