(۱۲/فروردین/۹۳ ۹:۰۴)ELENOR نوشته است: [ -> ]در مورد این فکر کنید و تحقیق کنید که چه موقعی عملی نماد یک فرد می شود ... مثلا در بین مسلمان ها منجی آخر الزمان و عدالت محور آمام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است ... تو خیابون و هر جایی دیگر بگید هم غریب به اتفاق همین رو می گویند ...
اکثر اوقات نمادگرایی ای که ما ازش صحبت میکنیم تو فاز
نمادسازی قرار داره. یعنی مثلا وقتی رسانه های آمریکایی رو رصد میکنی ، متوجه میشی که از 30 سال پیش (با فیلم *مردی که فردا را میدید*) شروع کردن کاراکتر *امام زمان* (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو دارن با چندتا اِلمان (بمب اتمی ، ضدمسیح ، جنگ و خونریزی و ...) مرتبط میکنن و تا الان هم (با فیلم شوالیه تاریکی برمیخیزد) ادامه داره.
یه سری از نمادسازی هاشون رو با سرعت و قدرت و با حجم بیشتری انجام دادن. مثل قضیۀ *مسلمان بودن* و *تروریست بودن*. طوری که تو آمریکا و اروپا از هر 10 نفر وقتی ازشون دربارۀ مسلمونا سوال کنی 7 ، 8 نفر یاد تروریستا میفتن (press tv فک کنم مستندش رو ساخت) !
یعنی میتونیم به اصطلاح بگیم: تروریست بودن نماد مسلمونا شده (تو غرب) !!!
اما همونطور که بالا اشاره کردم، خیلی از مسائلی که ما از فیلما و سریالاشون استخراج میکنیم، هنوز تو پروسۀ نمادسازی هست. یعنی بقول شما اگه تو کوچه و بازار از یکی بپرسی که نماد کسی که مُرده زنده میکنه و خِرد داره چیه ؟!؟ میگه مسیح. نمیگه لوسیفر ! (البته همین مسئلۀ لوسیفر و ارتباطش با مسیح هم قابل تأمل هست) !
ما بعنوان کسایی که داریم فیلم رو بررسی میکنیم میگیم مثلا خِرد نماد لوسیفر هست. اما در حقیقت هنوز این اتفاق نیفتاده. یعنی وقتی به مردم آمریکا بگی لوسیفر یاد فردی با خِرد نمیفتن ! یا چیزای شیطانی میفتن. ولی بازم ما میگیم که خِرد نماد لوسیفر هست. یعنی به عبارت دیگه میگیم:
هالیوود میخواد که خِرد رو نماد لوسیفر کنه !
البته این مسئله رو هم همینجوری متوجه نمیشیم، با تکرار موضوع به این قضیه پی میبریم.
...
یا اینکه سناریوی دیگه اینه که هالیوود داره کد میده تو فیلماش، همونطور که تو مکاتب سری عاشق گذاشتن این کدها هستن که خیلیا هم ازش سر در نمیارن.
نقل قول:ولی مثلا خردمندی که مرده زنده می کند نماد شیطان است؟؟؟ اگر بله با چه استدلالی ....
بنده رفتم تو خیابون های منهتن از مردم سوال کردم خردمندِ مرده زنده کن کیه ؟
گفتن لوسیفر !
در مورد زنده کردن مردگان:
ببینید، بحث یه مقدار پیچیده هست و توضیحش زیاده. بحث سر اینه که مسیح معرفی شده تو انجیل شباهاتی به هروس و لوسیفر داره. یا بهتره اینجوری بگیم که مسیحی که تو انجیل معرفی شده همون هروس و همان شیطان هست. و هالیوود هم داره ازین مسئله تمام استفاده رو میکنه. یعنی کاراکتری که برای لوسیفر و مسیح درست میکنن حتی از نظر ظاهر هم شبیه هم دیگه هستن (لباس سرتاسر سفید دارن). مرده کردن زنده ها بدون شک کار حضرت مسیح ـه اما ازونجایی که لوسیفر رو دارن برابر با حضرت مسیح نشون میدن، این فعل حضرت عیسی رو هم دارن به لوسیفر نسبت میدن.
ببینید برادر، سناریویی که برای آخرالزمان دارن خیلی ساده س ولی باید برنامه های دینی تلوزیون هاشون (صهیونیست ها) رو دیده باشین که متوجه بشین.
خیلی خلاصه ش اینه (اون چیزی که بنده متوجه شدم):
دارن تو رسانه هاشون و هالیوود به وضوح میگن که امام زمان (ارواحنا فداه) همان ضدمسیح در کتاب مکاشفات هست و حضرت مسیح (علیه السلام) همان پیامبر دروغین تو کتاب مکاشفات.
از طرفی میگن که مسیح واقعی ای که میاد مسیح معرفی شده توسط انجیل هست.
سناریو اینه که تو آخرالزمان همزمان یا قبل یا بعد (الله اعلم) از ظهور امام و حضرت مسیح، اینا مسیح قلابی خودشون رو ، رو میکنن. اما در حقیقت این مسیح قلابی ، یا خود لوسیفر هست (که تو فیلماشون دارن اینجوری میگن). یا از شیاطین من الانس با قدرتی زیاد هست (الله اعلم).
اما هویت واقعیِ این مسیح قلابی (لوسیفر) که رو میکنن رو مردم نباید متوجه بشن، چرا به این دلیل:
چون هیچوقت نمیتونن نظر مردم در مورد شیطان/لوسیفر رو تغییر بدن !
توی فیلم شوالیه تاریکی برمیخیزد هم از ابتدا تا انتهای فیلم دغدغۀ 2تا پلیس اصلی فیلم اینه که در آخر هویت واقعیِ مسیح موعودشون (= بتمن = لوسیفر) رو کسی متوجه نمیشه !
بطور خیلی خیلی خلاصه بخوام بگم تو ی رابطۀ ریاضی این میشه:
در هالیوود: مسیح = لوسیفر = پروردگار (Lord)
در مورد ماجرای خِرد هم میتونم پیشنهاد کنم برای مثال کتاب
حزقیال نبی باب 28 آیات 11 تا 19 رو مطالعه بفرمایید. یا همون ارسال 3 و 6 از تاپیکی که لینکش رو بالا گذاشتم.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27754.html
نقل قول:جنگ که نمیکنیم آقا مهدی
بحث طلبه ای است
ایشالله همه در برابر خدا تسلیم باشیم ...
والا من ترسیدم کم کم جنگ شه با اون روندی که داشت پیش میرفت !
نقل قول:آقای عبدالرحمن ...برادر گرامی ...
من نمی گویم همه تحلیل های ایشون که خدای نکرده غلط است ...
مثلا همین آواتارشون رو من قبول دارم در فیلم مربوطه نماد منجی است که به دنبال عدالت است ...
ولی همه تحلیل هاشون ممکنه درست نباشد ...
شما هم به جای این صحبت بهتر بود اگر فکر می کنید صحبت های این برادرمون رو عمیق تر فهمیدید و ما نفهمیدیم می آمدید و ما رو هم روشن می کردید ... در بحث منطقی شرکت می کردید
موفق باشید
بله اینجوری بهتر بود قطعا ... اون وقت ی سری از دوستان هم فکر نمیکردن که عبدالرحمن آیدی fake بنده هست !