تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا خدای روشنایی در سریال Game of Thrones نماد لوسیفر است ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۵:۳۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]ببینید دوست گرامی

اینی که آقا مهدی گفت از باتقواییشه که نمیخواد آخرتش خراب بشه (به من هم هر فیلمی رو نداد! خودش هست خداش هم هست)

در آیا اجازه هست هــــــــــر فیلمی را دید؟!

بحثش تا حدودی شده

افراد بسیار معدودی اثر دیدن چنین چیزایی براشون کمتره

قرار نیست هر کسی فیلم ببینه

دیدنش برای اینه که افراد مرجع نسبت به مسائل روز آگاه بشن

تو فیلم هاشون حرفای مهمی رو میزنند

یک سری حرفای راست با رمز

یک سری هم رد گم کنی که نقشه هاشون رو نشون میده

البته ارسال شما یکم گنگ بود
راستش حرف زیاد بود که در پست قبل مجال برای گفتنش نبود.

مساله اصلی که می خواستم ذکر کنم این بود که خواه ناخواه وقتی نام فیلمی یا خواننده ای برده می شودو و آهنگ خاصی یا فیلم خاصی تفاسیر آنچنانی می شود افراد زیاد کنجکاو می شوند که آن را ببینند. حتی اگر نام آن فرد ، فیلم یا آهنگ به گوششان نخورده باشد.
یک نظریه هست در روانشناسی که من اسمش را "فانتزی سازی" میگذارم.
وقتی ما بیاییم به کسی بیش از حد بها بدهیم، حتی اگر آن فرد را تقبیح هم بکنیم و بگوییم تبلیغ شیطان و جن و ...می کند اما در نهایت او را با نسبت هایی که فرد را از سایرین متمایز می کند معرفی می کنیم.
وقتی چنین چیزی اتفاق افتاد خواننده ای که مطلب راخوانده ، کنجکاو می شود که این فرد شیطان پرست یا فرقه گرا کی هست، چه کار ها می کند، چی خوانده ، و ...
خلاصه می رود دنبال آثار او، فیلم های او و آهنگ های او...
و حالا تازه قضیه از اینجا شروع می شود...
می دانید که این خواننده ها و فیلم سازها کارشان را خیلی خوب بلدند...
آنچنان زرق و برق و هارمونی و ملودی زیبایی به کار خود می دهند که بلانسبت شما(!) دل سنگ هم آب می شود و اگر خود شما باشید جذب آن می شوید. ...
فرد بعد از این جذب شد حالا هر چه تفسیر شیطانی هم که درباره آن خوانده باشد تصویر و صدا تاثیر بیشتر خود را می گذارد و فردی که صرفا از سر کنجکاوی و تنها برای کسب اطلاع به تحقیق در آثار آنها پرداخته به یکی از طرفداران آنها تبدیل می شود...
باور کنید مثالش را دیدم...کسی که خودش در کار تحقیق و این تفسیر این ها بوده اما حالا به یکی از طرفدارن پرو پا قرص آنهاتبدیل شده و در عین حال به تفسیر های خود نیز ادامه می دهد...
روزگاری از آنها بد می گفته اما حالا نظر مثبتی پیدا کرده...

از طری پیش خودتان کمی فکر کنید و ببیند چرا باید از نماد های معروفی که تشخیص انها خیلی راحت است در آهنگ و آثار خودشان استفاده کنند...؟
اگر واقعا تفسیر این فیلم ها و آهنگ ها بر ضررشان تمام می شود چرا در پی توجیه آن نیستند...؟
پاسخ ساده است...چون با پیچیده نشان دادن خودشان به تعداد طرفداران و دنبال کنندگان خودشان اضافه می کنند...
یک مثال می زنم...
ماه قبل خبری به شکل گسترده در سایت های ایرانی پخش شد(حتی خبر گزاری رسمی و مهمی مثل تابناک) که جاستین بیبر به دلیل مصرف مواد و رانندگی نامناسب در آمرکا دستگیر شده. خب حالا به نظر شما بازتاب این خبر چه نوع تاثیری می تواند در نگاه مخاطبان او داشته باشد...
جواب ساده است...این جنجال جز اینکه نظرها را بیشتر به سمت او جذب کرد کارکرد دیگری نداشت و مطمئن باشید با این جنجال، نگاه های بیشتری به آهنگ بعدی او جلب خواهد شد...
این تاثیر به حدی بود که عده ای گفتند تمام اینها تنها یک بازی و اتفاق عمدی بوده تا توجه رسانه ها را بخود جلب کند تا آهنگ بعدی اش بیننده بیشتری جذب کند...

امیدوارم منظورم را بخوبی رسانده باشم. این افراد بخوبی از این قضیه آگاهی دارند که شما حتی اگر از کسی بد هم بگویید مخصوصا اینکه به او نسبت های ماورائی و اسطوره ای هم بدهی ، این امر بیشتر به جذب افکار عمومی به سمت او کمک می کند تا دوری مردم از او.
فانتزی سازی حتی در بُعد منفی آن جز به جذب بیشتر افراد کمک نمی کند. چون فرد حتی اگر نظر منفی نسبت به او داشته باشد ویدئو او را دنبال می کند و هنرمند و خواننده مورد نظر هم به نفعی که می خواست یعنی جذب مخاطب و شهرت می رسد.

امیدوارم توانسته باشم منظورم را انتقال دهم.
نقل قول: ما بعنوان کسایی که داریم فیلم رو بررسی میکنیم میگیم مثلا خِرد نماد لوسیفر هست. اما در حقیقت هنوز این اتفاق نیفتاده. یعنی وقتی به مردم آمریکا بگی لوسیفر یاد فردی با خِرد نمیفتن ! یا چیزای شیطانی میفتن. ولی بازم ما میگیم که خِرد نماد لوسیفر هست. یعنی به عبارت دیگه میگیم:

هالیوود میخواد که خِرد رو نماد لوسیفر کنه !

البته این مسئله رو هم همینجوری متوجه نمیشیم، با تکرار موضوع به این قضیه پی میبریم.
این میتواند درست باشد و هم می تواند درست نباشد ....
با یکی دو تا فیلم و تکرار دو تا آدم هم نمیشود گفت که دارند خرد رو نماد شیطان می کنند....
باز هم نوعی پیش گویی است که من نمیدانم شما چرا انقدر به پیش گویی علاقه مندیدBig GrinBig Grin
برخی چیز ها رو باید اول در محافل خصوصی روشون بحث کنید و بپزدشون و تحلیلشون کنید ... اشکالاتش در بیاید ..بعد ..
اینکه می خواهند خرد و خرد ورزی رو نماد شیطان کنند اثباتش خودش باید در یک تاپیک مجزا باشد و با ادله ی کافی ...
نه این طوری وسط بحث ...
یا همون قضیه زنده کردن مرده ها ... با دو تا فیلم که نمی شود قبول کرد مرده زنده کردن شده نماد شیطان ...

نقل قول:بنده رفتم تو خیابون های منهتن از مردم سوال کردم خردمندِ مرده زنده کن کیه ؟
گفتن لوسیفر !
مک دونالد هم خریدی یا نه؟؟ اگر نه که اصلا قبول نیست ..

نقل قول:ببینید، بحث یه مقدار پیچیده هست و توضیحش زیاده. بحث سر اینه که مسیح معرفی شده تو انجیل شباهاتی به هروس و لوسیفر داره. یا بهتره اینجوری بگیم که مسیحی که تو انجیل معرفی شده همون هروس و همان شیطان هست. و هالیوود هم داره ازین مسئله تمام استفاده رو میکنه. یعنی کاراکتری که برای لوسیفر و مسیح درست میکنن حتی از نظر ظاهر هم شبیه هم دیگه هستن (لباس سرتاسر سفید دارن). مرده کردن زنده ها بدون شک کار حضرت مسیح ـه اما ازونجایی که لوسیفر رو دارن برابر با حضرت مسیح نشون میدن، این فعل حضرت عیسی رو هم دارن به لوسیفر نسبت میدن.
اینکه مسیح (علیه السلام) رو شبیه هروس کردن یک مطلبیه که باید اثبات بشود و آن هم جای خود را دارد ((تا حدودی می پذیرم))
ولی اینکه هروس همون لوسیفر این یک بحث دیگری است ... که این هم جای بحث خودش را دارد ... هروس یکی از بزرگترین خدای های کفر آمیز است و چشمش نماد چشم دجال و ... ولی آیا دجال لوسیفر است؟؟؟

همه این ها آقا مهدی هر کدوم خودش یک تاپیک جدا گانه می خواهد
1.خرد ورزی نماد شیطان
2.حضرت عیسی (علیه السلام) در غرب شبیه سازی شده هروس
3.هروس همان لوسیفر است

نقل قول:والا من ترسیدم کم کم جنگ شه با اون روندی که داشت پیش میرفت !
می دونید کی من این حس رو داشتم؟؟ وقتی بهم می گفتید که چرا دیالوگ انگلیسی یک سریال آن چنانی رو که یکسال پیش دیده ام رو به خاطر نمیارم و با چه جراتی با شما دارم بحث نمی کنم !!!!!!!!!!!!!!!!Big Grin

نقل قول:در مورد ماجرای خِرد هم میتونم پیشنهاد کنم برای مثال کتاب حزقیال نبی باب 28 آیات 11 تا 19 رو مطالعه بفرمایید. یا همون ارسال 3 و 6 از تاپیکی که لینکش رو بالا گذاشتم.
نه اخوی ...نشد ..
قشنگ یک تاپیک بزنید و اختصاصی رو همین موضوع کار کنید ...
آن را هم می خوانم ...
ولی همین حرف رو به کاربران دیگر هم زده ام...
همون مقاله رو برداشتی که شما ازش داشتید رو چکیده کنید در مورد خرد بیایید توضیح بدید
اینکه خرد بشود نماد شیطان یک مساله ساده نیست که همین طوری یک دفعه بشود پذیرفت ...
پس فردا ملت راه می افتند هر خردمندی تو هر فیلمی دیدن فکر می کنند شیطان دیدند

نقل قول: خیلی خلاصه ش اینه (اون چیزی که بنده متوجه شدم):
دارن تو رسانه هاشون و هالیوود به وضوح میگن که امام زمان (ارواحنا فداه) همان ضدمسیح در کتاب مکاشفات هست و حضرت مسیح (علیه السلام) همان پیامبر دروغین تو کتاب مکاشفات.
از طرفی میگن که مسیح واقعی ای که میاد مسیح معرفی شده توسط انجیل هست.
سناریو اینه که تو آخرالزمان همزمان یا قبل یا بعد (الله اعلم) از ظهور امام و حضرت مسیح، اینا مسیح قلابی خودشون رو ، رو میکنن. اما در حقیقت این مسیح قلابی ، یا خود لوسیفر هست (که تو فیلماشون دارن اینجوری میگن). یا از شیاطین من الانس با قدرتی زیاد هست (الله اعلم).
اما هویت واقعیِ این مسیح قلابی (لوسیفر) که رو میکنن رو مردم نباید متوجه بشن

خوب ... اصلا گیریم هم درست ... فرض می کنم ها ...
در این موقع که شما نمیتونید بیاید بگید آی ملت این ها نماد شیطان است ... باید کل تحلیل رو بیارید ..
وگرنه همین که به مردم بگویید خردمندی که مرده زنده می کند نماد شیطان است می دونید چقدر مفسده دارد و گمراه کننده است؟؟؟
درستش اینه که کل قضیه را بگویید ... بگویید دارند بدل میزنند ... از مفاهیم الهی استفاده می کنند ...
مثل همون قضیه ندای آسمانی ...
در روایات هر دو ندا رو شرح می دهند ... نمی آیند بگویند که یک ندای ماورایی شیطانی هست ...
می دانید چه می شود؟؟؟
مردم ندای جبرییل را هم شیطانی می پندارند ...مردم آشفته می شوند و سردرگم
می گویند دو ندا هستن که ماورایی هستند ... یکی شیطان و یکی جبرییل (علیه السلام)
دقت کنید رو این موضوع...وقتی امامان و معصومین یک حقه بدل کارانه شیطان را شرح میدهند همیشه هر دو را در کنار هم می آورند و مقایسه می کنند .. وگرنه نتیجه چه می شود؟؟؟ آشفتگی فکری مردم و همانی می شود که همان شیطان عاشقش است
باید هر دو رو مبسوط شرح بدید ... بعد دلایلتون رو مطرح کنید .. در یک جا
الان شما دارید دقیقا در زمین آنها بازی می کنید اگر بگویید خرد ورزی و معجزه نماد شیطان است ... کی گفته نماد شیطان است ؟؟؟ آنها دوست دارند که نماد شیطان باشد ... به قول خودتون هنوز هم نشده ... خیلی جاها هم بالطبع نخواهد بود در فیلم ها ... ولی ما بیافتم جلوتر از آنها مفهومی خیر الهی مثل خرد که هنوز خودتون قبول دارید نماد شیطان نیست در همه فیلم ها هنوز جلو جلو بگیم هست که درست نیست ... آن وقت هر نماد خیری رو دیدیم باید بگوییم نماد شیطان است در سال های آینده؟؟؟ غیر از این است؟؟
نه اخوی .... این ها اسمش نماد نیست ...بدل سازی است ... همه جا هم مصداق ندارد
(۱۲/فروردین/۹۳ ۱۷:۴۰)ELENOR نوشته است: [ -> ]این میتواند درست باشد و هم می تواند درست نباشد ....
با یکی دو تا فیلم و تکرار دو تا آدم هم نمیشود گفت که دارند خرد رو نماد شیطان می کنند....
باز هم نوعی پیش گویی است که من نمیدانم شما چرا انقدر به پیش گویی علاقه مندیدBig GrinBig Grin
برخی چیز ها رو باید اول در محافل خصوصی روشون بحث کنید و بپزدشون و تحلیلشون کنید ... اشکالاتش در بیاید ..بعد ..
اینکه می خواهند خرد و خرد ورزی رو نماد شیطان کنند اثباتش خودش باید در یک تاپیک مجزا باشد و با ادله ی کافی ...
نه این طوری وسط بحث ...
یا همون قضیه زنده کردن مرده ها ... با دو تا فیلم که نمی شود قبول کرد مرده زنده کردن شده نماد شیطان ...

دیگه ما هشداری که باید میدادیم رو فعلا علی الحساب در همین حد دادیم تا سری دوم هشدارها هم تو تاپیک اصلی از راه برسه !

نقل قول:نه اخوی ...نشد ..
قشنگ یک تاپیک بزنید و اختصاصی رو همین موضوع کار کنید ...
آن را هم می خوانم ...
ولی همین حرف رو به کاربران دیگر هم زده ام...
همون مقاله رو برداشتی که شما ازش داشتید رو چکیده کنید در مورد خرد بیایید توضیح بدید
اینکه خرد بشود نماد شیطان یک مساله ساده نیست که همین طوری یک دفعه بشود پذیرفت ...
پس فردا ملت راه می افتند هر خردمندی تو هر فیلمی دیدن فکر می کنند شیطان دیدند

پاور پوینت ـش رو هم میخواید درست کنم روی اسلاید توضیح بدم ... برادر اصلا این مباحثی که بنده مطرح کردم رو شما بذارید رو حساب فرضیه و تئوری. بنده مسئول نیستم حتما دیگران رو قانع کنم. یه سری مسائل به ذهنم اومد که گفتم بد نیست به اشتراک بذارم. حالا شما قانع نمیشید که وقتی تو ادبیات شیطان پرستان تو انجیل تو هالیوود Wisdom به شیطان اطلاق میشه. و پشت این یه دست پنهانی هست. دیگه بنده نه وقتش رو دارم نه فایده ای توش می بینم که روی این مسئله بیام بصورت تخصصی کار کنم !
برام همون بهتر هست که مسائل رو در حد فرضیه مطرح کنم و از دوستان بخوام خودشون برن تحقیق کنن و مطالعه کنن.

نقل قول:اینکه مسیح (علیه السلام) رو شبیه هروس کردن یک مطلبیه که باید اثبات بشود و آن هم جای خود را دارد ((تا حدودی می پذیرم))

خدا رو شکر یه مورد از حرفای ما رو پذیرفتین.

نقل قول:ولی اینکه هروس همون لوسیفر این یک بحث دیگری است ... که این هم جای بحث خودش را دارد ... هروس یکی از بزرگترین خدای های کفر آمیز است و چشمش نماد چشم دجال و ... ولی آیا دجال لوسیفر است؟؟؟

اولا کی گفته که چشمش نماد چشم دجال ـه ؟!؟ Huh

ثانیا در این رابطه میتونم به جملۀ روی 1 دلاری بالای سر عقاب (شایدم ققنوس) ارجاعتون بدم:

E pluribus unum = Out of Many One = از میان تعدادی بسیار، یکی

شما اکثر خدایان باستانی رو که بررسی کنی (بجز خدای خدایان تو اساطیر اقوام مختلف که واقعا نماد خدا هست). متوجه میشی که همه شون یه ارتباطی با خود ابلیس دارن. این اثباتی بر این مدعا نیست که هروس همون لوسیفر است. اینو فقط گفتم که این پیش زمینه رو داشته باشید!

ضمن اینکه تو انجیل، مسیح بطور مستقیم شباهت هایی با لوسیفر داره. مثل اینکه هر دو در انجیل The Morning Star (=ستارۀ صبح) خطاب میشن. و اگه کتاب شیطان پرست اعظم آلبرت پایک رو هم سرچ کنید می بینید که این فرد هم لوسیفر رو با این لقب یا یه چیزی شبیه بهش خطاب میکنه.
شباهت های مسیح و لوسیفر کم نیست فقط کافی ـه تو گوگل این عبارات رو سرچ کنید:

Jesus Lucifer Similarities

به انبوهی از صفحات اینترنتی میخورید که به این مطلب اشاره کردن و دلایلشون رو بیان کردن.

نقل قول:همه این ها آقا مهدی هر کدوم خودش یک تاپیک جدا گانه می خواهد
1.خرد ورزی نماد شیطان
2.حضرت عیسی (علیه السلام) در غرب شبیه سازی شده هروس
3.هروس همان لوسیفر است

بعله، احتمالا درست میفرمایید، ولی ازونجا که ما وقتش رو نداریم، اصل قضیه رو به مخاطب عزیز بعنوان فرضیه با دلایلی کم میدیم، مخاطب خودش لطف میکنه میره و دنبال دلائل بیشتر می گرده (که قلبش مطمئن بشه).

نقل قول:درستش اینه که کل قضیه را بگویید ... بگویید دارند بدل میزنند ... از مفاهیم الهی استفاده می کنند ...

مگه ما چیکار میکنیم ؟!؟ ما هم همینو میگیم دیگه !

نقل قول:الان شما دارید دقیقا در زمین آنها بازی می کنید اگر بگویید خرد ورزی و معجزه نماد شیطان است ... کی گفته نماد شیطان است ؟؟؟

فک کنم دچار سوء تفاهم شدیم، بنده فک میکنم شما تصور کردین که وقتی میگیم مُرده زنده کردن نماد شیطان هست، یعنی واقعاً میتونه مُرده زنده کنه !!! که اینطور نیست.
ابلیس شاید باهوش (در جهت منفی مثل مگامایند) باشه ولی قطعا خِزد نداره و مُرده هم نمیتونه زنده کنه !
ولی هالیوود و شیطان پرستان بر خلاف واقعیت دارن این مسئله رو بیان میکنن.

نقل قول:ولی ما بیافتم جلوتر از آنها مفهومی خیر الهی مثل خرد که هنوز خودتون قبول دارید نماد شیطان نیست در همه فیلم ها هنوز جلو جلو بگیم هست که درست نیست ... آن وقت هر نماد خیری رو دیدیم باید بگوییم نماد شیطان است در سال های آینده؟؟؟ غیر از این است؟؟

کلا بنده نمیتونم منظورم رو به این سبک (نامه نگاری و ارسال تو تاپیک) برسونم بهتون.

به نظرم بیخیال شیم فعلا شاید بعدا فرجی شد.

یاعلی.
اگه امکانش هست تاپیکی زده بشه ک لوسیفر و دجال و سایر شخصیت های منفی داستان و خود شیطان رو به تفکیک بررسی کنیم خیلی خوبه...احساس میکنم انقدر توی نقد فیلم و سریال ها این کلمات به جای هم استفاده شدن یه جمع بندی خیلی مفیده...
نقل قول:پاور پوینت ـش رو هم میخواید درست کنم روی اسلاید توضیح بدم ... برادر اصلا این مباحثی که بنده مطرح کردم رو شما بذارید رو حساب فرضیه و تئوری. بنده مسئول نیستم حتما دیگران رو قانع کنم. یه سری مسائل به ذهنم اومد که گفتم بد نیست به اشتراک بذارم.
برام همون بهتر هست که مسائل رو در حد فرضیه مطرح کنم و از دوستان بخوام خودشون برن تحقیق کنن و مطالعه کنن.
خوب این طور وقت ها وقتی بدون کار علمی دقیق و استدلال منطقی فرضیه و تئوری مطرح می کنید طرف مقابل حق دارد بگوید توهم دارید ... خدای نکرده ما نمی خواهیم دچار این ها شویم ...
این فرضیات رو گفتم ... در مجامع خصوصی و دوستانه باید مطرح کرد .... روشون کار کرد ...اشکالاتش را در آورد ...پخته بشوند ...بعدش مطرح شود ...

نقل قول:حالا شما قانع نمیشید که وقتی تو ادبیات شیطان پرستان تو انجیل تو هالیوود Wisdom به شیطان اطلاق میشه. و پشت این یه دست پنهانی هست. دیگه بنده نه وقتش رو دارم نه فایده ای توش می بینم که روی این مسئله بیام بصورت تخصصی کار کنم !
بر فرض هم باشد ... یک فعل و صفت خوب رو که نمیتونیم چون چهار جا استفاده شده بگوییم نماد و صفت شیطان است ... این طوری پیش بریم یکی یکی صفات خدایی رو میدهید برای شیطان .. پس فردا مخاطب نمیگوید ما هم شیطان پرستیم؟؟؟؟
شیطان پرست ها چون میگویند شیطان مرده زنده می کند و خردمند است نماد شیطان می شود مرده زنده کردن و خردمند بودن؟؟؟؟ آن وقت پیامبران نعوذ بالله ...
نقل قول:اولا کی گفته که چشمش نماد چشم دجال ـه ؟!.
تو نت سرچ کنید چشم هروس ...
همین نماد تک چشم نماد هروس است که در یکی از جنگ هاش یک چشمش کور شده فکر کنم ست بود و نماد تک چشم نماد چشم هروس است که برخی آن را چشم دجال می گویند ...می گوید این تک چشم معروف همان تک چشم دجال است
نقل قول:بعله، احتمالا درست میفرمایید، ولی ازونجا که ما وقتش رو نداریم، اصل قضیه رو به مخاطب عزیز بعنوان فرضیه با دلایلی کم میدیم، مخاطب خودش لطف میکنه میره و دنبال دلائل بیشتر می گرده (که قلبش مطمئن بشه).
وقتش رو ندارید بدتر گیجش می کنید و در ادامه ممکن است برود کتاب های آنها را بخواند و هزار مشکل دیگر ....
شما همین الان دارید ادعا می کنید خردمندی و مرده زنده کردن شده است نماد شیطان ... همین میدانید چقدر شبهه ایجاد می کند؟؟؟
عرض کردم ...بدل زنی را تمایز دارد یا نماد ...
شما در برابر حرفی که میزنید مسولیت دارید ....
برای کلمه به کلمه اش ... نه تنها برای خودتون ... در برابر این گفتمان هم مسول هستید ...

نقل قول:فک کنم دچار سوء تفاهم شدیم، بنده فک میکنم شما تصور کردین که وقتی میگیم مُرده زنده کردن نماد شیطان هست، یعنی واقعاً میتونه مُرده زنده کنه !!! که اینطور نیست.
ابلیس شاید باهوش (در جهت منفی مثل مگامایند) باشه ولی قطعا خِزد نداره و مُرده هم نمیتونه زنده کنه !
ولی هالیوود و شیطان پرستان بر خلاف واقعیت دارن این مسئله رو بیان میکنن.
نه عزیزم ..درست فهمیدم ...
ولی میگویم نگید نماد زنده مرده کردن و خرد می شود شیطان ...
یگویید این ها نماد خداست ...نماد پیامبران خداست ...
بعد کاراکتر ها را مفهومی نقد کنید ... از روی اعمال خبیثشون ...
مثلا همین خدای نور و کاهنانش در سریال ... من منتظر بودم شما بگویید این ها جادو می کنند و به دنبال جادوی سیاه ... که نگفتید ...منتظر بودم بگید انسان قربانی می کنند که نگفتید .. ..میگفتید پیروان راستی جادو نمی کنند ...این ها جادو می کنند ... ولی شما یکراست رفتید سراغ نماد های خیر.
این ها را می گفتید .... اعمال بد را بیایید برجسته کنید ...
بعدش اگر صفت خوب بهشون اطلاق شده بود بگویید این ملعونین دارد بدل می زنند ... نه اینکه از اول بگویید چون طرف خردمند است و مرده زنده کرده شده نماد شیطان ... نه ... مفهومی بگویید ...شرح کنید که این ها خبیث هستند ..بعد دارند نماد ها خوب را بدل می کنند نمادهایی که فی نفسه نماد خودشون نیست
نقل قول:کلا بنده نمیتونم منظورم رو به این سبک (نامه نگاری و ارسال تو تاپیک) برسونم بهتون.

به نظرم بیخیال شیم فعلا شاید بعدا فرجی شد.
درست می گویید ...
شاید قسمت شد حضوری دیدم هم رو ...
ان شالله
برادر بنده اینجا تاپیک ایجاد نکردم ... این تاپیک رو شما لطف کردین ایجاد کردین و شروع کردین رگباری سوال پرسیدن که دلیلت کو مدرکت کو ... بنده خدمتتون عرض کردم که باید تو تاپیکی که ایجاد میکنم کامل به مطالب بپردازم و فعلا دارم تیتر وار مطالب رو میگم برای اهل فن !

اگه اجازه میدادین تو تاپیکش به موقع و سر فرصت به تمام این مسائل جادوگری و قربانی انسان و ... اشاره میکردم !!!
این مسائلی که تا حالا بصورت تیتر وار گفتم از اون جادوی سیاه و قربانی انسان و ... هم مهمتر هستن. believe me !!!

بنده برای همین گفتم دچار سوء تفاهم شدین !

بنده میگم:

هالیوود و شیطان پرستان سعی دارن/میخوان خِرد و مُرده زنده کردن رو بچسبونن به لوسیفر !!!
میخوان این رو نماد لوسیفر کنن !
نه اینکه حالا که اینا اینطوری میگن ، پس نماد شده و رفته پی کارش !!!
این به این معنی نیست که حالا دیگه لوسیفر میتونه مُرده زنده کنه !!!
ما از همین تلاش اینا متوجه میشیم که مثلا *خدای روشنایی* همان لوسیفر هست.

مطمئن باشید مباحث تا پخته و چکش کاری نشده باشن ، بنده مطرحشون نمیکنم !

یاحق.
تاپیک دیگری که ربطی به بحث نداشت داشت به بیراهه می رفت برادر عزیز ...این روند همیشه وجود داشته که بحث ها متفرقه در تا\یک جداگانه پیگیری می شوند و شما هم بعد این همه بحث اولین باره دارید میگویید ناراضی هستید
شما برای اینکه خدای نور در سریال ارباب حلقه ها نماد لوسیفر است این دو دلیل رو مطرح کردید و یک دلیل آتش ...
خوب بعدش ما شروع کردیم روی آن بحث کردن
خوب ما هم براشون دلیل خواستیم ...اگر هنوز نماد نشده و هنوز در مرحله فرضیه است چرا مطرح کردی اخوی؟؟؟
در ضمن دو تا صفت از صفت ها خدا و پیامبرانش هر چقدر هم سعی کنند که نمی شود نماد شیطان ... این حرف درست است؟؟؟ ...نماد مرده زنده کردن نماد پیامبران است و خرد و حکمت نماد خداست ...
این ها بدل است ... شما با این نامیدن نماد های خیر برای شیطان در زمین همان ها بازی نمی کنید؟؟؟؟ .. نماد کار و قدرت ذاتی الهی همیشه الهی است ...

چند سوال :
جز این است که عالم و حکیم و .... از صفات خدا هستند؟؟؟
پیروان شیطان بیایند از صفات خرد و دانش و حکمت برای شیطان استفاده کنند این صفات را ما باید صفات را نماد شیطان بدانیم؟؟؟
مرده زنده کردن جز معجزه ی پیامبران بوده است؟؟؟ حالا شیطان پرست ها از این عمل برای پیروان شیطان یاد کنند ما باید مرده زنده کردن را نماد شیطان بدانیم؟؟
در برخی صحبت های فرقه های انحرافی و شیطان پرستان می گویند شیطان موحد ترین موجود است چون بر انسان سجده نکرده و فقط بر خدا سجده کرده ... با این تفاسیر از این به بعد باید توحید را نماد شیطان بدانیم؟؟؟؟؟
آیا این خطرناک نیست که در فیلم ها و سریال ها ما نماد های خیر و خدا و پیامبران را نماد شیطان و پیروانش بدانیم؟؟ آیا این خواسته خودشون نیست؟؟؟
نماد های خیر را می شود نماد شیطان بدانیم؟؟؟
به این میگویند نماد؟؟؟
شخصیت های شیطانی را باید با صفات خوب بشناسیم؟؟؟

نقل قول:مطمئن باشید مباحث تا پخته و چکش کاری نشده باشن ، بنده مطرحشون نمیکنم !
دست شما درد نکند ... ما هم همین را می خواهیم ... دو تا چکش را هم ما زدیمBig Grin
همه تلاشمون هم این است که بهترین و کامل ترین تحلیل نوشته شود که کسی نتواند کوچکترین خدشه ای بهش وارد مند
(۱۲/فروردین/۹۳ ۲۱:۲۲)ELENOR نوشته است: [ -> ]

چند سوال :
جز این است که عالم و حکیم و .... از صفات خدا هستند؟؟؟
پیروان شیطان بیایند از صفات خرد و دانش و حکمت برای شیطان استفاده کنند این صفات را ما باید صفات را نماد شیطان بدانیم؟؟؟
مرده زنده کردن جز معجزه ی پیامبران بوده است؟؟؟ حالا شیطان پرست ها از این عمل برای پیروان شیطان یاد کنند ما باید مرده زنده کردن را نماد شیطان بدانیم؟؟
در برخی صحبت های فرقه های انحرافی و شیطان پرستان می گویند شیطان موحد ترین موجود است چون بر انسان سجده نکرده و فقط بر خدا سجده کرده ... با این تفاسیر از این به بعد باید توحید را نماد شیطان بدانیم؟؟؟؟؟
آیا این خطرناک نیست که در فیلم ها و سریال ها ما نماد های خیر و خدا و پیامبران را نماد شیطان و پیروانش بدانیم؟؟ آیا این خواسته خودشون نیست؟؟؟
نماد های خیر را می شود نماد شیطان بدانیم؟؟؟
به عبارتی با تفسیرهای خودمان داریم کار نکرده آنها را کامل می کنیم. اگر زبانشان نمی چرخد که چیزی را بگویند یا می ترسند ما تفسیر می کنیم و این فیلم سازان "خجالتی" را در امر خطیرشان یاری می کنیم!!

هم اکنون منتظر یاری سبز شما هستیم!!
بازم فک میکنم صحبت همدیگه رو متوجه نمیشیم !

فک کنم دیگه اینجا تمومش کنیم بهتره ! دیگه بحثا تکرار مکررات ـه !
از جناب matey بسیار سپاسگذارم
من این سریال رو دیدم و کتاب اولش رو خوندم
سخنان اقای matey کاملا درسته
انصافا از اینقدر بهونه گیری خسته شدم...
بابا الکی سریال نامبر وان دنیا نیست ها...این همه خرج و....این سریال اینقدر مفهوم داره که نگو...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع