تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آیا خدای روشنایی در سریال Game of Thrones نماد لوسیفر است ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۳۹)amrtat71 نوشته است: [ -> ]از جناب matey بسیار سپاسگذارم
من این سریال رو دیدم و کتاب اولش رو خوندم

Thanx for the support ... فقط لطفا نگید که بعد از دیدن این تاپیک ، رفتید سریال رو دیدید !!! ConfusedSad
(۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۳۹)amrtat71 نوشته است: [ -> ]از جناب matey بسیار سپاسگذارم
من این سریال رو دیدم و کتاب اولش رو خوندم
سخنان اقای matey کاملا درسته
انصافا از اینقدر بهونه گیری خسته شدم...
بابا الکی سریال نامبر وان دنیا نیست ها...این همه خرج و....این سریال اینقدر مفهوم داره که نگو...
1.توهین شما حذف شد ..
2. شما بهتره در بحث منطقی شرکت کنید ، ادله ای دارید؟؟ مطلبی دارید برای بیان؟؟ بفرمایید ...
3. اکثر سریال ها مضامین غیر توحیدی و ضد توحیدی دارند ... ولی مساله سر این است که چگونه می توانیم آنرا اثبات کنیم ... از راه غلط برویم مسیر نقد های درست سریال های دیگر را نیز خراب می کنیم و ذهن مخاطب را دچار بد بینی
هرچی سریال جلوتر میره به تئوریم مطمئن تر میشم ... تو اپیزود 2 از فصل 4 خانم ملیساندرا به دختر اِستنیس باراتیون گفت [غریب به مضمون]:

«فقط 2تا خدا وجود داره ، یه خدای روشنایی و یه خدای تاریکی که همیشه در ستیز هستن»

و همچنین گفت:

«نه بهشتی وجود داره نه زندگی بعد از مرگی، فقط یه جهنم وجود داره و اونم همین دنیایی هست که توش زندگی می‌کنیم»

که این نکته هم از اعتقادات شیطان پرستان هست. که برای جهان 2 خدا متصور هستن:

1. لوسیفر ـشون = شیطان (خدای خوبی و نور و ...)
2. اَدونای = پروردگار (خدای تاریکی و پلیدی و ...)

بدیهی هست که در معرفی این 2 خدا تو آثار هالیوود، لوسیفر رو پروردگار و خالق معرفی میکنن و اَدونای رو شیطان (یعنی دقیقا برعکس واقعیت) !!!

که این مسئله رو تو سریال Lost هم میتونیم ببینیم. یعنی جیکوب = خدای روشنایی تو سریال Lost همان لوسیفر هست و برادرش (دود سیاه) همان اَدونای یا خدای تاریکی و پلیدی و شیطان.

ایشالا وقت کنم زودتر تاپیک مربوط به Game of Thrones رو بزنم !
1.در تئوریتون دنریس رو کدوم طرفی قرار می دهید؟؟ طرف نور یا تاریکی؟؟؟
در ضمن توجه داشته باشید که آتش مهم ترین نماد و جلوه ی خدای نور است ...
نقل قول:و بنده پیش بینی میکنم که در آخر هم همین جبهۀ لوسیفر (باراتیون ها) نقش اصلی رو در مقابله با جبهه دنریس طوفان زاد (تارگرین ها) ایفا میکنن و در آخر هم دوباره یکی از خاندان باراتیون که نمادشون *گوزن* (که خیلی معنی داره) به حکومت میرسه.
چون پیش بینی کرده بودید در آخر دنریس رو به روی باراتیون ها قرار می گیرد!!!!!!!!!!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32515.html
خدای روشنایی در تئوری شما دشمن اژدها ها است؟؟
2. مصاحبه ای که قرار دادم رو دیدید؟؟؟
خود تالکین گفته این دوگانه نور و تاریکی و سرما و آتش رو از زرتشتی ها گرفته است ...
این رو در تئوریتون چگونه تفسیر می کنید ؟؟؟
شما گفتید مهر پرستان شیطان پرست هستند ...
نقل قول:خب آیین مهر پرستی هم همان شیطان پرستی بوده دیگه .
البته من هنوز ربط مهر پرستی رو با زرتشت ها و اعتقاداتشون نفهمیدم که شما مطرح کردید ... DodgyDodgy
(۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۰:۱۶)ELENOR نوشته است: [ -> ]1.در تئوریتون دنریس رو کدوم طرفی قرار می دهید؟؟ طرف نور یا تاریکی؟؟؟
چون پیش بینی کرده بودید در آخر دنریس رو به روی باراتیون ها قرار می گیرد!!!!!!!!!!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32515.html

این لینک چی بود ؟!؟

ببینید، هنوز باید وایسیم تا خیلی چیزا معلوم بشه اما یه سری چیزا رو خود سریال لو داده. در مورد شخصیت White Walker ها که کاهنان Great Other *خدای تاریکی* در مقابل Red Priest ها که کاهنان R'hllor *خدای روشنایی* هستن، زیاد چیزی نمی دونیم، بجز اینکه در قسمت آخری که پخش شده (اپیزود 4 از فصل 4) دیدیم که به تعداد 14 نفر از سران این White Walker ها اشاره شد و اینکه با بچه هایی که می دزدیدن چیکار میکردن !!!

اونطور که خوندم تو سایتاشون به نظر میاد Great Other یا همون Lord of Darkness (خدای تاریکی) خدای ترس و سرما و پلیدی و ... همان نقش Dark Lord Sauron در فیلم ارباب حلقه ها رو داره. که تو توضیحات سایت اشاره شده ، *اسمش رو نمیشه گفت* ... که ما رو یاد ارباب حلقه ها و هری پاتر میندازه !

http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Great_Other
http://gameofthrones.wikia.com/wiki/R%27hllor

اما همونطور که گفتم یه سری مسائل رو لو میدن، مثلا تو intro ی سریال که اول هر قسمت نشون میده با اون موسیقی فوق العاده ... تو شعاع های خورشید، به نظر بنده آیندۀ سریال رو نشون میدن:

[تصویر: Bird_view_3.jpg]

تو این تصویر، یه گوزن (باراتیون ها) ، یه گرگ (استارک ها) و یه شیر (لنیسترها) دارن با یه اژدهای 3 سر (دنریس 3تا اژدها داره) ... مبارزه میکنن.

به دُم فلش مانند اژدها توجه کنید. داره اشاره میکنه که اژدها همان شیطان هست. دُم فلش مانند مخصوص شیطان هست.

و در شعاع آخر از شعاع های خورشید این تصویر رو داریم:

[تصویر: Bird_view_4.jpg]

در این تصویر می بینیم که گوزن در وسط قرار داره و بقیه حیوانات دارن بهش ادای احترام میکنن. و از قضا دور سر این گوزن هالۀ نور هست که میدونیم این هالۀ نور رو برای 2 شخصیت استفاده میکنن فقط. 1. عیسی مسیح 2. لوسیفر

که از قضا ، عیسی مسیحِ معرفی شده توسط انجیل همان برادر لوسیفر رجیم هست !!!

...

انقدر طرح ـشون رو قشنگ ریختن و انقدر ظریف هست که خیلیا نمیتونن باور کنن، اینا از 100 ها سال پیش به فکر همچین روزایی بودن !!!

نقل قول:در ضمن توجه داشته باشید که آتش مهم ترین نماد و جلوه ی خدای نور است ...

قرار همون صحبتای قبلی باز تکرار کنیم ؟!؟
بیخیال !

نمیدونم چرا خیلی از ماها دوست داریم نقش *وکیل مدافع شیطان* رو بازی کنیم! هالیوود به ذات نجس و کثیف هست. به چه قیمتی میخوایم تطهیرش کنیم؟ به قیمت اینکه حرفمون رو عوض نکنیم و تا آخر مرغمون 1 پا داشته باشه!

نقل قول:2. مصاحبه ای که قرار دادم رو دیدید؟؟؟

لینکش رو پیدا نکردم، ولی یه رفرنس دیگه از ویکیپدیا پیدا کردم که پایین تر گذاشتم براتون

نقل قول:خود تالکین گفته این دوگانه نور و تاریکی و سرما و آتش رو از زرتشتی ها گرفته است ...
این رو در تئوریتون چگونه تفسیر می کنید ؟؟؟

Smile ... نمیدونم شاید هنوز تو جو تاپیک ارباب حلقه ها هستین که دارین از اثر اینجوری دفاع میکنین !!!
اگه لطف کنید مصاحبه ای که بهش استناد میکنید رو بذارین بهتر میتونیم صحبت کنیم.

تو رفرنسی که بنده پیدا کردم، صحتی از آتش و یخ و اینا نشده بود و فقط به دوگانه انگاری بین خدای خیر و خدای شر صحبت شده بود.

این مطلب رو هم میتونید بخونید بسیار تو تحلیل شما از شخصیت R'hllor یا همان *خدای روشنایی* کمک میکنه.

این مطلب هم در مورد اعطای قدرت زنده کردن مردگان توسط خدای روشنایی به کاهنانش:

نقل قول:Every evening, red priests light fires and sing prayers at their temples, asking R'hllor to bring back the dawn. Followers often gaze into flames in an effort to receive visions of the future. It is believed that R'hllor will occasionally answer the prayers of his followers by granting visions and abilities such as raising the dead

لینک

نقل قول:شما گفتید مهر پرستان شیطان هستند ...

بعله، مهر پرستی و میترائیسم که مشخصه ... ولی اینکه زرتشت هم ازون تأثیر گرفته باشه رو باید بررسی کرد. که به نظرم اصلا بعید نیست.

نقل قول: البته من هنوز ربط مهر پرستی رو با زرتشت ها و اعتقاداتشون نفهمیدم که شما مطرح کردید ...

بنده زیاد رو این موارد تحقیق نکردم ولی با یه نگاه سطحی به نظر میاد زرتشت هم دچار تحریف هایی شده باشه. و بنده طبق مطالبی که خونده بودم قبلا احساس میکردم که مهرپرستی و زرتشت نقاط مشترکی دارند!
اگر اینطور نیست اصلاح بفرمایید. Wink

مهرپرستی

اینم رفرنس به صحبت مارتین خان:

نقل قول:According to Martin, this faith is roughly based upon the fire worship of Zoroastrianism.
This religion's dualistic aspects of a good and an evil god are also inspired by Zoroastrianism

مربوط به سایت ویکیپدیا ... اصل مصاحبه رو هم اگه دارید ، بذارید ، چون تو صفحات قبل گشتم و پیدا نکردم !!!

به وضوح تأکید ایشون بر پرستش آتش و همچنین دوگانه انگاری (به این منظور که شیطان رو هم رتبه و هم ردیف خدا تصور کنیم، کاری که شیطان پرستان و برخی از مسیحیان و ... انجام میدن)

حالا مسئله اینجاست:

اگر زرتشتی ها آتش پرست بودند ، که خیلی غلط کردن ! و کافر بودن و دینشون هم کفرآلود بوده !
اگر زرتشتی ها آتش پرست نبودند، پس جناب مارتین برداشت خودش رو از دین زرتشت داشته !

در هر دو صورت به تئوری ما خدشه ای وارد نیست. چون تئوری ما (هرچند کامل و بصورت یکپارچه و درست بیانش نکردم) این هست که دینی که پیروان *ملیساندرا* دارند کفرآلود هست و شامل پرستش آتش (=شیطان =نوع جن) میشه.
نقل قول:ببینید، هنوز باید وایسیم تا خیلی چیزا معلوم بشه
ما هم که از اول همین حرف رو زدیم ...
پس شما چرا انقدر اصرار دارید بر اساس حدس و گمان نقد کنید؟؟؟

هنوز از هفت تا کتاب 3 تاش رو ما داستانش رو میدانیم تقریبا ...
بعد شما ....HuhHuh
نقل قول:در این تصویر می بینیم که گوزن در وسط قرار داره و بقیه حیوانات دارن بهش ادای احترام میکنن. و از قضا دور سر این گوزن هالۀ نور هست که میدونیم این هالۀ نور رو برای 2 شخصیت استفاده میکنن فقط. 1. عیسی مسیح 2. لوسیفر

که از قضا ، عیسی مسیحِ معرفی شده توسط انجیل همان برادر لوسیفر رجیم هست !!!
شاید آره ...
شاید هم نه ...
الان همش حدسه ..حدسBig Grin

نقل قول:قرار همون صحبتای قبلی باز تکرار کنیم ؟!؟
بیخیال !
خودتون بحث رو آوردید بالا ...Wink
نقل قول:نمیدونم چرا خیلی از ماها دوست داریم نقش *وکیل مدافع شیطان* رو بازی کنیم! هالیوود به ذات نجس و کثیف هست. به چه قیمتی میخوایم تطهیرش کنیم؟ به قیمت اینکه حرفمون رو عوض نکنیم و تا آخر مرغمون 1 پا داشته باشه!
چه کسی خواسته چهره هالیوود را تطهیر کند؟؟؟
من گفتم این سریال خوب است؟؟؟
من حتی به شما معترض شدم که چرا از جادو و قربانی کردن و ... این مسائل خبیث خدای نور حرف نمی زنید ...
مساله در نقد شماست ...
چون به نقد شما نقد وارد می کنیم شدیم وکیل مدافع شیطان؟؟؟
مگر نقد شما وحی شده به شما از آسمان که نقد کننده اش را وکیل مدافع شیطان می دانید؟؟؟؟
هالیوود به ذات نجس است ... بر منکرش لعنت. ... چرا نجس است؟؟؟ چون خقیقت را درست نمی گوید ...چون حقیقت را وارونه می کند ...
ولی آیا چون نقد شما رو نپذیرفته ایم ما مرغمون یک پا دارد؟؟؟ شما هم نقد ما نپذیرفته اید Big GrinBig Grin
مرغ شما چند پا دارد؟؟؟؟
به نقد شما نقد وارد است وگرنه اینکه این سریال مشکلات عدیده دارد وخیلی هم خوب دارد به شیطان خدمت میکند
بیشتر مضامینش هم در راستای خواست شیطان است...
ولی ایا نقد شما درست است؟
این یک بحث دیگر است
تحمل خودتون رو ببرید بالا و انقدر راحت به منتقد نقد خودتون برچسب نزنید و وکیل مدافع شیطان و تطهیر کننده چهره ی هالیوود نخوانیدش!!!!!!!!
نقل قول:. نمیدونم شاید هنوز تو جو تاپیک ارباب حلقه ها هستین که دارین از اثر اینجوری دفاع میکنین !!!
1. من اصلا تاپیک ارباب حلقه ها رو کامل نخوندم ... تالکین رو اشتباه نوشتم ..منظورم مارتین بود
2. من اصلا از این اثر دفاع نمی کنم ....نظرم رو بالاتر گفتم ...قبلتر هم گفته بودم ... این اثر مطمئنا یک اثری هست که توی سریالش سازندگانش به طرق مختلف در حال خدمت به خواسته های شیطان و طرح های شیطان هستند ...شکی توش ندارم
ولی به نقد شما و شیوه نماد یابی شما نقد وارد می کنم ...

نقل قول:که به نظرم اصلا بعید نیست.
خوب بحث ما هم سر همین ها است ....
اگر بعید نیست ...دلیل ارائه کنید ... حدسی که نمی شود
نقل قول:مربوط به سایت ویکیپدیا ... اصل مصاحبه رو هم اگه دارید ، بذارید ، چون تو صفحات قبل گشتم و پیدا نکردم
https://www.youtube.com/watch?v=QTTW8M_etko
خودم هم ندیدم ... یکی از سایت ها بهش استناد کرده بود ...
یخ و آتش ... تاریکی و روشنایی ... مساله ی من این نبود ....سوال من در مورد ربط مهرپرستی بود با زرتشتی ها
من خودم شاید تا حدودی قبول داشته باشم که خدای نور انگاره های شیطانی دارد ...ولی بحث رو چگونگی اثبات این امر است و حدودش
نقل قول:اگر زرتشتی ها آتش پرست بودند ، که خیلی غلط کردن ! و کافر بودن و دینشون هم کفرآلود بوده !
خوب این بحثش جداست و تاپیک جدایی را می طلبد ..
سوال من در مورد ربط مهرپرستی بود با زرتشتی ها ...
چون شما مطرح کردید ..
وگنه مشخصه که زرتشتی ها اگر دین الهی داشتند خیلی منحرف شده ... و مارتین هم اگر ازش استفاده کرده از یک دین به شدت منحرف شده استفاده کرده ....نتیجش هم الهی و توحیدی نخواهد بود بالطبع ...واضحه... ولی اینکه آیا زرتشتی ها شیطان را ستایش می کردند یا نه ...این رو باید اثبات کرد و ادله منطقی و معتبر براش ارائه داد
نقل قول:بنده طبق مطالبی که خونده بودم قبلا احساس میکردم که مهرپرستی و زرتشت نقاط مشترکی دارند!
خوب دوست گرامی بنا بر احساس و حدس این ها که نمی شود نتیجه گیری کرد ...
===================================

نقل قول:و بنده پیش بینی میکنم که در آخر هم همین جبهۀ لوسیفر (باراتیون ها) نقش اصلی رو در مقابله با جبهه دنریس طوفان زاد (تارگرین ها) ایفا میکنن و در آخر هم دوباره یکی از خاندان باراتیون که نمادشون *گوزن* (که خیلی معنی داره) به حکومت میرسه.
آن لینک هم لینک همین ارسال شما بود ...در ارسال شماره ی 9 آن تاپیک داشتید
ولی هنوز من نفهیدم ....
دنریس و اژدها ها که آتش دارند طرف کدام خدا هستند در تئوری شما؟؟؟
طرف خدای نور هستند یا تاریکی؟؟
قبل تر گفتید با باراتیئون ها می جنگند ...
اگر بر این باورید اخوی این جنگ رو چطور توجیح می کنید؟؟ جنگ اژدهایی که آتش دارد با خدای نور و جلوه آتش که شما میفرمایید جن است؟؟؟
موفق باشید
ببینید، این دوگانگی که ایجاد شده هنوز طرفدارانش کامل مشخص نشده ... ولی به نظر بنده دنریس در جبهۀ خدای روشنایی قرار نمیگیره ! شاید دنریس یه جبهۀ سومی باشه که برای خودش وارد جنگ بشه. باید وایسیم و ببینیم.

ولی در مورد اون نمادگرایی که تو پیام خصوصی براتون گفتم، اِلمان ها (آتش، خون ، بی نظمی ، بچۀ سقط شده ، فرزندش که قراره منجی باشه، آتش نمیتونه اون رو بسوزونه و ...) پیرامون شخصیت دنریس کاملا واضح هست.

در مورد مهر پرستی (میترائیسم) که دیگه اثبات شده که دین کفرآلودی بوده ... و ارتباطش با زرتشت یه لینک تو ارسال قبلیم گذاشتم (از منبع خیلی موثق ویکیپدیا) !!!

اینم بخاطر شما !!!

لینک
سروده های مذهبی زرتشتی ها برای میترا

نقل قول:از دوران داریوش بزرگ هخامنشی به بعد، آیین زرتشت، دین رسمی ایران بوده است. با اینحال، داریوش و جانشینانش قصد نداشتند شرایط سیاسی سختگیرانه‌ای ایجاد کنند تا باورهای قدیمی را که همچنان نزد بسیاری از نجیب‌زادگان محبوب بود، از میان بردارند. بدینسان آیین زرتشت، رفته‌رفته با عناصر آیین چند ایزدی قدیم در هم آمیخت و یَشت‌هایی در ستایش ایزدان کهن سروده شد. یشتی در اوستا به نام مهریَشت به مهر یا میترا اختصاص داده شده‌است که در آن مهر، ایزدی نظاره‌گر بر همه چیز، روشنایی آسمانی، نگاهبان پیمان‌ها، محافظ نیکوکاران در این گیتی و در آخرت و بالاتر از هر چیز، دشمن بزرگ اهریمن و تاریکی و خداوند نبرد و پیروزیها تصویر شده‌است

نقل قول:یَشت از نظر لغوی هم ریشه با کلمهٔ یسن است و معنی تحت اللفظی آن نیز پرستش و نیایش است. یشت‌ها سرودهایی هستند که عموماٌ به ستایش خدایان قدیم ایرانی مانند مهر، ناهید و تیشتر و غیره اختصاص دارند. همهٔ یشت‌ها از نظر قدمت یکسان نیستند

نقل قول:مهریشت از آنجا آغاز می‌شود که اهورامزدا به زرتشت گوید مهر را شایستهٔ ستایش و سزاوار نیایش آفریدم. کسی که به مهر دروغ گوید و پیمان شکند و شرط وفا نداند ویران کنندهٔ کشور و کشندهٔ راستی است. ای سپنتمان تو نباید عهدی را که بستی بشکنی، خواه با یک مزدیسنا، خواه با یک دیویسنا، چرا که معاهده با هر که بسته شد درست و قابل احترام است

ببینید، شما میخواید در مورد خط به خط مسائلی که مطرح میکنیم، 40 صفحه اثبات بیاریم !!! که مثلا اگه میگیم زرتشتی ها از میترائیسم تأثیر گرفتن ، باید بیایم اثباتش رو هم بیاریم ... که بنده وقتش رو ندارم و به خود مخاطب واگذار میکنم این مسائل رو. Smile

خدا رو شکر حداقل قبول دارید که سریال در خدمت شیطان هست. Big Grin

برادر، شما اگه قبول دارید و ذات سریال و مفاهیم مخفی رو میدونید ، بجای اینکه بیاید هی واسه هر خطی که ما میگیم 60 تا اثبات طلب کنید ، خودتون کمک کنید به آوردن اثبات ! که نه وقت خودمون تلف بشه ، نه وقت کسایی که ممکن این مطالب رو بخونن. Wink
نقل قول:ببینید، این دوگانگی که ایجاد شده هنوز طرفدارانش کامل مشخص نشده ... ولی به نظر بنده دنریس در جبهۀ خدای روشنایی قرار نمیگیره !
خوب پس چرا انقدر سریع شما پیشگویی کردید و می کنید؟؟؟DodgyDodgy

نقل قول:ولی در مورد اون نمادگرایی که تو پیام خصوصی براتون گفتم، اِلمان ها (آتش، خون ، بی نظمی ، بچۀ سقط شده ، فرزندش که قراره منجی باشه، آتش نمیتونه اون رو بسوزونه و ...) پیرامون شخصیت دنریس کاملا واضح هست.
از نظر شما واضحه ... همان هم یک نظریه است که اشکالات زیادی می شود بهش وارد کرد ....
نقل قول:که بنده وقتش رو ندارم و به خود مخاطب واگذار میکنم این مسائل رو.
قبلتر هم عرض کردم خدمتتون ....این گونه تنها یک سری مطالب جست و گریخته مطرح می کنید و مخاطب هم اعتماد کامل نمیکند ... آقای رائفی پور این طوری مطلب بیان می کند؟؟آقای عباسی این طور بیان می کنند؟؟؟وقتشون از شما بیشتر است؟؟؟
نقل قول:بجای اینکه بیاید هی واسه هر خطی که ما میگیم 60 تا اثبات طلب کنید ، خودتون کمک کنید به آوردن اثبات ! که نه وقت خودمون تلف بشه ،
ما در درجه ی اول باید از این گفتمان نقد فیلم محافظت کنیم ...نماد شناسی استراتژیک و اصولی و ...
این گونه نظریه پردازی های شما در مورد داستانی که هنوز کامل نشده و مشخص نیست به نظر شما چه تاثیری بر این گفتمان دارد؟؟؟
با این عجلتون در نقد و نظریه پردازی برای داستانی که هنوز سه هفتمش معلوم شده ... تازه داستان و رمانی که نویسندش هر دقیقه یک قهرمان رو می کشد ...شما جلو جلو دارید پیش بینی می کنید و بعضی هاشون با نظریه های خودتون هم در تناقض است که برای درست شدنش دارید نظریه جدید می دهید و صحبت از یک جبهه سوم می کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!

یک سری نکات ارائه کردم بهتون ... قربانی کردن انسان و جادو و علی الخصوص جادوی خون و ... این ها همیشه از نظر اسلام و قرآن شیطانی بوده اند ...
ولی شما صحبت از خرد کردید ..
سوالات مهمی بود که بی جواب مانده است ...

1.جز این است که عالم و حکیم و .... از صفات خدا هستند؟؟؟
پیروان شیطان بیایند از صفات خرد و دانش و حکمت برای شیطان استفاده کنند این صفات را ما باید صفات را نماد شیطان بدانیم؟؟؟
2.مرده زنده کردن جز معجزه ی پیامبران بوده است؟؟؟ حالا شیطان پرست ها از این عمل برای پیروان شیطان یاد کنند ما باید مرده زنده کردن را نماد شیطان بدانیم؟؟
در برخی صحبت های فرقه های انحرافی و شیطان پرستان می گویند شیطان موحد ترین موجود است چون بر انسان سجده نکرده و فقط بر خدا سجده کرده ... با این تفاسیر از این به بعد باید توحید را نماد شیطان بدانیم؟؟؟؟؟
3.آیا این خطرناک نیست که در فیلم ها و سریال ها ما نماد های خیر و خدا و پیامبران را نماد شیطان و پیروانش بدانیم؟؟ آیا این خواسته خودشون نیست؟؟؟
4.نماد های خیر را می شود نماد شیطان بدانیم؟؟؟
به این میگویند نماد؟؟؟
شخصیت های شیطانی را باید با صفات خوب بشناسیم؟؟؟
نقل قول:1.جز این است که عالم و حکیم و .... از صفات خدا هستند؟؟؟
پیروان شیطان بیایند از صفات خرد و دانش و حکمت برای شیطان استفاده کنند این صفات را ما باید صفات را نماد شیطان بدانیم؟؟؟
2.مرده زنده کردن جز معجزه ی پیامبران بوده است؟؟؟ حالا شیطان پرست ها از این عمل برای پیروان شیطان یاد کنند ما باید مرده زنده کردن را نماد شیطان بدانیم؟؟
در برخی صحبت های فرقه های انحرافی و شیطان پرستان می گویند شیطان موحد ترین موجود است چون بر انسان سجده نکرده و فقط بر خدا سجده کرده ... با این تفاسیر از این به بعد باید توحید را نماد شیطان بدانیم؟؟؟؟؟
3.آیا این خطرناک نیست که در فیلم ها و سریال ها ما نماد های خیر و خدا و پیامبران را نماد شیطان و پیروانش بدانیم؟؟ آیا این خواسته خودشون نیست؟؟؟
4.نماد های خیر را می شود نماد شیطان بدانیم؟؟؟به این میگویند نماد؟؟؟شخصیت های شیطانی را باید با صفات خوب بشناسیم؟؟؟

نکتۀ مهمی رو که فراموش میکنید اینه که مسائلی که مطرح میکنیم همه حالت آینده داره و بعضی هاش هم داره حالت مضارع میگیره.

یه مثال میزنم تا دیگه مسئله حل بشه:

در رسانه های صهیونیستی بعد از 11 سپتامبر صبح تا شب به مردم میگن که *مسلمونا = تروریستا* !!!

آیا این حقیقت داره ؟!؟ Huh
آیا همۀ مسلمونا ، تروریست هستن ؟!؟ Huh

همونطور که خودتون هم فرمودین، هالیوود میاد واقعیت رو برعکس جلوه میده ! خب خودتون جواب خودتون رو دادید دیگه !!!

کار اصلی خادمان شیطان و خود شیطان اینه که میاد دروغ میگه !!! ولی خیلی وقتا میاد یه دروغ رو انقدر تکرار میکنه که خیلیا باور میکنن !!!

مثل همین گرگینه ها یا ومپایرها یا زامبی ها یا ...

آیا همچین موجوداتی وجود خارجی دارن ؟!؟ Huh

ولی خیلی شک برشون داشته که ممکن وجود داشته باشن (حتی خودمم الان دارم با شک مینویسم) !!! Smile

...

بحث دیگه شیوۀ بیان ماست ... ببینید، وقتی ما میگیم مثلا *اُمید* از اِلمان های داستان *پرومتئوس* هستش و از طرفی *پرومتئوس* همان *لوسیفر* و همان *ابلیس* هست !!!

منظورمون این نیست که در واقعیت ، در دنیای خارج از دنیای فیلم ها و سریال ها و ... *ابلیس* کسی هست که *اُمید* میده به بشریت !!!
ما میگیم ، این چیزی هست که جبهۀ شیطان داره کار میکنه تا مردم رو متقاعد کنه اینطور هست.

...

خدا وکیلی بعضی از دوستان اندازه 10 ، 12 نفر از آدم حرف میکشن !!! Cool البته خوبه ، بالاخره شاید برای خیلیای دیگه هم این سوالات پیش اومده باشه و ممکن بخونن و شبهه شون برطرف بشه !

نقل قول:خوب پس چرا انقدر سریع شما پیشگویی کردید و می کنید؟؟؟

انقدری از داستان رو بنده مطالعه کردم و هموطور که گفتم پیرامون 2تا شخصیتی که بنده میخوام بررسی شون کنم ، بیشتر اِلمان ها مشخص شده و خیلی چیزا رو هم همونطور که گفتم تو ارسال قبلی ، سریال لو داده !!! به نظر بنده خیلی چیزا روشن شده و خیلی چیزا هم روشن نشده هنوز ... ولی انقدری روشن شده که بررسی کنیم و در موردش حرف بزنیم !

یه نکتۀ دیگه در مورد *خدای روشنایی* یا *R'hllor* :

لقب این کاراکتر: *Heart of Fire* یا *قلب آتش* هست !

لینک
انیمیشن I pet Goat II رو دیدین ؟!؟ Huh به قلب آتشین *مسیح* یا *لوسیفر* توجه کردید ؟!؟ Huh

[تصویر: 18.jpg]

این انیمیشن که خیلیا معتقدن ، توسط ایلومیناتیون ساخته شده ... به ارتباط بین لوسیفر و مسیح رو نشون میده.

یه نکتۀ جالب دیگه ابجد کلمۀ *R'hllor* هست که با ابجد کلمۀ Yahshua (نام دیگر مسیح در انجیل) هست.

یشوعا
ابجد
نقل قول: بحث دیگه شیوۀ بیان ماست ... ببینید، وقتی ما میگیم مثلا *اُمید* از اِلمان های داستان *پرومتئوس* هستش و از طرفی *پرومتئوس* همان *لوسیفر* و همان *ابلیس* هست !!!

منظورمون این نیست که در واقعیت ، در دنیای خارج از دنیای فیلم ها و سریال ها و ... *ابلیس* کسی هست که *اُمید* میده به بشریت !!!
ما میگیم ، این چیزی هست که جبهۀ شیطان داره کار میکنه تا مردم رو متقاعد کنه اینطور هست.
خوب از این به بعد هر جا سخن از امید بود پای یک شیطان در میان است؟؟
خوب این باعث می شود ما مثلا امید را نماد شیطان بدانیم؟؟؟
بعنی هر فیلمی که المان امید توش بود بگیم دارد از شیطان می گوید؟؟؟
همین طور خرد ...
آیا هر جا صحبت از خرد شد باید بگوییم پای شیطان در میان است؟؟
نماد های خیر را می شود نماد شیطان بدانیم؟؟؟
به این میگویند نماد؟؟؟
شخصیت های شیطانی را باید با صفات خوب بشناسیم؟؟؟
خدای نور مثلا ... چرا الله نباشد نعوذبالله؟؟؟
آیا الله نور سماوات والارض نیست؟؟؟
نمیاندگانش مرده زنده نمی کند؟؟
چرا خدای نور داستان باید نماد شیطان باشد و نماد خدا نباشد؟؟؟
چی باعث می شود ما شیطان را در فیلم ها شناسایی کنیم؟؟؟
خرد؟؟؟امید؟؟؟ نکته این جاست

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع