با سلام .
کاش یه زیرنویس انگلیسی بهش اضافه میکردین , ارزش کار چندین برابر میشد ( این کار می ارزه زیرنویس انگلیسی بشه ) حتی اگه یه زیرنویس ساده در حد درک مطلب بود خیلی خوب میشد.
چون این مخاطبی که واسش مستند ساختین , مسیحی ایرانی نیست , مسیحیه که زبانش انگلیسیه .
با تشکر بابت زحماتتون .
(۲۳/خرداد/۹۳ ۲۰:۰۱)Reza2035 نوشته است: [ -> ]با سلام .
کاش یه زیرنویس انگلیسی بهش اضافه میکردین , ارزش کار چندین برابر میشد ( این کار می ارزه زیرنویس انگلیسی بشه ) حتی اگه یه زیرنویس ساده در حد درک مطلب بود خیلی خوب میشد.
چون این مخاطبی که واسش مستند ساختین , مسیحی ایرانی نیست , مسیحیه که زبانش انگلیسیه .
با تشکر بابت زحماتتون .
سلام رضا جان
همین کار رو هم مدنظر داریم
در واقع کار در دونسخه ارائه خواهد شد.
نسخه ی داخلی و نسخه ی خارجی.
(۲۳/خرداد/۹۳ ۱۶:۳۷)مجید املشی نوشته است: [ -> ]
هر چند این مستند با محوریت مخاطبان مسیحی ساخته شده است،
اما می تواند به ما دلایل حقیقی دشمنی کشورهای غربی با جمهوری اسلامی ایران را نشان دهد.
نسخه ای که هم اکنون ارائه شده است؛ نسخه ی داخلی این مستند می باشد. نسخه ی خارجی این مستند به همراه زیرنویس انگلیسی در چند روز آینده منتشر خواهد شد.
متن انگلیسی این اثر هم تقریبا حاضره
اصلا "محاطب هدف" این اثر غربیان هستن.
امروز به مناسبت و برکت نیمه ی شعبان خواستیم کار رو رونمایی کنیم برای مخاطب داخلی.
نقل قول:سلام رضا جان
همین کار رو هم مدنظر داریم
در واقع کار در دونسخه ارائه خواهد شد.
(امروز ۱۵:۳۷)
مجید املشی نوشته است: [url=http://forum.bidari-andishe.ir/post-279284.html#pid279284][/url]
معمولا من توی این مواقع دنبال لینک دانلود میگردم و مطالب و نمیخونم ...اینجوری که نوشتی عالی میشه ! بزنی رو یوتیوب میترکونه

سلام

.
من مستند رو دیدم . دستتون درد نکنه . نسخه ی انگلیسیش هم که گفتید در راهه بسیار هم عالی میشه.
سوال داشتم
1) بین دقایق 26.37 و 26.39 دلیل انتخاب اون عکسا چی بوده ؟

2) از این مستند
The Bloodline of the Antichrist - Perry Stone
فکر کردم بخش هایی رو قرار میدید . جوابیه واسه بخش هایی که ادعا میکرد ضد مسیح ، امام مهدی هستش.
سلام
خداقوت بسیار عالی بود
فقط اگر بعد از اینکه یکی نبودن دجال با منجی و همین طور صحبت های مربوط به ایران و شیعیان رو نشان دادید کمی بیش تر به نقد این افکار و در پی آن به تکذیب آنها میپرداختید.
یک سوال :این مستند قسمت های دیگه هم داره؟
سلام،
موضوعی که انتخاب شده رو نمیشه تو 1 مستند نیم ساعته جمع کرد. خیلی از مسائل باقی موند. یه مقدار هم به نظرم از موضوع اصلی بعضی جاها منحرف میشد. ولی در مجموع خوب بود. خدا قوت.

(۲۳/خرداد/۹۳ ۲۰:۲۸)SkyGirl نوشته است: [ -> ]سلام
.
من مستند رو دیدم . دستتون درد نکنه . نسخه ی انگلیسیش هم که گفتید در راهه بسیار هم عالی میشه.
سوال داشتم
1) بین دقایق 26.37 و 26.39 دلیل انتخاب اون عکسا چی بوده ؟ 
2) از این مستند
The Bloodline of the Antichrist - Perry Stone
فکر کردم بخش هایی رو قرار میدید . جوابیه واسه بخش هایی که ادعا میکرد ضد مسیح ، امام مهدی هستش.
در مورد سوال اولتون به نظرم واضح بود دلیلش. شما چه برداشتی از تصاویر داشتید که براتون سوال شده؟!
در مورد سوال دومتون هم باید عرض کنم که میشد از قسمت هایی از این سخنرانی هم در مستند استفاده بشه. البته برای اون سخنرانی برنامه ی ویژه ای در آینده داریم به امیدخدا
(۲۴/خرداد/۹۳ ۵:۳۵)aaaaa نوشته است: [ -> ]سلام
خداقوت بسیار عالی بود
فقط اگر بعد از اینکه یکی نبودن دجال با منجی و همین طور صحبت های مربوط به ایران و شیعیان رو نشان دادید کمی بیش تر به نقد این افکار و در پی آن به تکذیب آنها میپرداختید.
یک سوال :این مستند قسمت های دیگه هم داره؟
مدنظر این بود که در 20 دقیقه تنها به یک تحلیل پیرامون جریان رسانه ای آخرالزمانی بپردازیم و نشون بدیم که جمهوری اسلامی ایران کجای این جریان قرار داره. که این زمان به 30 دقیقه افزایش پیدا کرد. بیش از این واقعا از توان ما خارج بود. بالاخره ظرفیت ما هم مشخصه. همین کار 30 دقیقه ای تحقیق زیادی روش انجام شد تا با چارچوب و به شکل مستندی به ارائه ی این موضوع بپردازیم. امیدوارم چنین کارهایی ادامه هم داشته باشه.
مستند دوازهمین امام قسمت دیگه ای نخواهد داشت. تک قسمتی بود.
نقل قول:در مورد سوال اولتون به نظرم واضح بود دلیلش. شما چه برداشتی از تصاویر داشتید که براتون سوال شده؟!
انتخاب خانوم هایی که برای تبلیغات ریاست جمهوری گویا این عکسا دستشون بود . نوع پوششون . کلی حرف پشتش هست.
به نظر بی هدف نبوده.

.
(۲۴/خرداد/۹۳ ۱۶:۴۰)SkyGirl نوشته است: [ -> ]انتخاب خانوم هایی که برای تبلیغات ریاست جمهوری گویا این عکسا دستشون بود . نوع پوششون . کلی حرف پشتش هست.
به نظر بی هدف نبوده.
.
معلووومه که بی هدف نبوده!

اگر بی هدف بوده باشه باید تعجب کرد!
(۳/آبان/۹۱ ۱:۳۵)مجید املشی نوشته است: [ -> ] شما را با یک واقعیت تلخ مواجه کنم و آن اینکه:
در یک فيلم هيچ تصويري نمي تواند سهواً يا به طور تصادفی درميان مجموعه ي تصاوير فيلم قرار بگيرد؛ اين يك اصل كاملاً بديهي است كه تا انسان را به سمتی که مد نظر سینماگر است رهنمون سازد.
منبع:
سینماگر یا فیلسوف؟!