|
سوالاتی پیرامون رشته های دانشگاهی
|
|
۸:۵۷, ۸/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام من پیش دانشگاهی رشته ریاضی هستم. توی دفتر چه انتخاب رشته 92 زده بود که علوم سیاسی هم می تونم برم.
توی سایت هایی مثل گزینه 2 و قلم چی رفتم تا ببینم چه رتبه ای لازم داره اما چیزی نداشت توی گوگل هم سرچ گشتم چیزی دستم رو نگرفت گفتم بیام اینجا از شما دو تا سوال بپرسم که شاید اطلاعاتی داشته باشین: 1- رتبه ی قبولی برای رشته علوم سیاسی دانشگاه تهران و یا شهید بهشتی حداقل چقد باید باشه( منطقه دو هستم، اگه منطقه 1 رو هم می دونید بگید. یه جوری مزنه دستم میاد!) 2- این رشته فکر کنم اصالتش مال علوم انسانیه. بنظرتون چقد بین بچه های انسانی محبوبه( مثلا فکر کنم بین بچه های انسانی حقوق محبوبه.) خجالت می کشم این سوالا رو بپرسم آخه ربطی به بیداری اندیشه نداره!اما شما ها جای برادر من( یا خواهر من)! جای دیگه ای رو سراغ ندارم که بیام و این سوالا رو بپرسم. اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۸, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول:پس باید برید نرم افزار یا علوم کامپیوتر ..آقا چرا می زنی تو ذوقم؟ ![]() ![]() ![]() نرم افزار خیلی دخترونه اس وقتی رفتم علوم رایانه. برنامه نویسی IC رو هم یاد گرفتم می بینی
|
|||
|
۲۳:۵۱, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
نقل قول:آقا چرا می زنی تو ذوقم؟از آن حرف ها بود ها ...نرم افزار دخترونست؟؟ اگر دوست داری انقدر وقت بگذاری رو الگوریتم نویسی بهتره وقتت رو تقسیم نکنی ببین برادر خوبه که اطلاعاتت زیاد باشد ولی یکی رو بکن اصلی در کنارش چیزهای دیگر |
|||
|
|
۰:۰۲, ۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۳ ۰:۰۲ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
الگوریتم
...الگوریتم ...الگوریتم ...اگه به IC علاقه مند شدم فقط به خاطر نیازم بهش بود. نیازم هم در چیپ ست های اینتل نیست! یه دستگاه ساده شبیه به ماشین حساب. همین! یک الگوریتم نویس، خدای دنیای ذهن خود است(مرحوم دنیس ریچی، نقل قول اصلی رو یادم نمی یاد اما مضمونش همین بود) |
|||
|
۱۵:۴۰, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بسم تعالی
اگه به علوم سیاسی علاقه مندید به نظرم دانشگاه امام صادق علیه السلام خوبه... در پناه حق |
|||
|
۱۶:۳۸, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
یه سوال:
فیزیوتراپی بهتره یا علوم آزمایشگاهی؟! ![]() هم از نظر ادامه تحصیل هم بازار کار؟(ترجیحا اولویت با ادامه تحصیل!) |
|||
|
۱۶:۴۴, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۳ ۱۶:۳۸)حوریه سادات نوشته است: یه سوال: فیزیوتراپی! و از لحاظ مزاج خ بهتره ( بخصوص انگل شناسی و ... ) خودم شنیدم از یک علوم آزمایشگاهی که آزمایش های مدفوع رو بدون بررسی مستقیم می ندازند تو سطل آشغال! و الکی گزارش رد می کنند که بله انگل ندارید و ... فیزیوتراپی سرمایه اولیه می خواد ضمنا. خ رشته ی پردرآمدی هست...
|
|||
|
|
۱۶:۴۸, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۳ ۱۶:۴۴)Mitsonary نوشته است: فیزیوتراپی! و از لحاظ مزاج خ بهتره ( بخصوص انگل شناسی و ... ) نه خب اصن کار به درآمدش ندارم چون در هر صورت تو هر رشته ای میخوام تا دکترا ادامه بدم ![]() علوم آزمایشگاهیو هم بخاطر رشته هماتولوژی (خون شناسی) ارشدش دوست دارم،نه کار تو آزمایشگاه! خانم مجنون العباس این رشته رو خوندن،خیلی راهنماییم کردن واقعا مشتاق این رشته شدم کسی اینجا فیزیوتراپی نخونده؟
|
|||
|
۱۶:۵۲, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۳ ۱۶:۴۸)حوریه سادات نوشته است: نه خب اصن کار به درآمدش ندارم چون در هر صورت تو هر رشته ای میخوام تا دکترا ادامه بدم چی بگم والا ، آقایون همه از درس فراری بدنبال کسب درآمد! خانوم ها... ![]() نقل قول:علوم آزمایشگاهیو هم بخاطر رشته هماتولوژی (خون شناسی) ارشدش دوست دارم،نه کار تو آزمایشگاه! نقل قول:کسی اینجا فیزیوتراپی نخونده؟ فیزیوتراپی رشته ی کسل کننده ای هست ، فکر کنم ادامه تحصیل هم نداشته باشه ، دو تا اسفنج می چسبونه به دستت ، و یک تیکه خمیر بازی میده باهاش ور بری. کار چندان جذابی نیست. |
|||
|
|
۱۷:۰۱, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۳۱/اردیبهشت/۹۳ ۱۴:۲۱)Ali#59 نوشته است: من هم به رشته ی علوم سیاسی علاقه دارم،شاید هم این رشته رو انتخاب کردم... . من یک سربازم و توصیه ام به همه آقاپسرهای گل اینه که تا میتونید با مدرک پایین نرید سربازی هرچه مدرک بالاتر خدمت راحتتر |
|||
|
|
۱۸:۲۶, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
نقل قول:فیزیوتراپی رشته ی کسل کننده ای هست ، فکر کنم ادامه تحصیل هم نداشته باشه ، دو تا اسفنج می چسبونه به دستت ، و یک تیکه خمیر بازی میده باهاش ور بری.من هم به خاطر پا هام فیزیوتراپی رفتم. اولش یه حوله داغ رو می نداخت رو مچ پام بدجوری آتیش می گرفتم. بعدش هم منو وصل می کرد به برق! از ساواک بدتر بود! اما فکر کنم درآمد خوبی داشته باشه ولی به نظر من هم کسل کننده است. همه اش پیرمرد پیرزن ها میان شما باید ماساژ بدی با دستگاه و صرفاً اکثر پیرمرد پیرزن هاش مرفه بی درد هستن(از ظاهرشون و همچنین اینکه به فیزیوتراپی اومدن) اعصاب من که اونجا خورد می شد. نقل قول:چی بگم والا ، آقایون همه از درس فراری بدنبال کسب درآمد! خانوم ها...اتفاقاً 90 درصد رشته ها اگه تا آخر ادامه داده بشن حتما درآمد خوبی دارن. یه سوال: توی علوم آزمایشگاهی، رشته خون شناسی اش نمونه مغز استخوان هم می گیرن؟ فکر نکنم بتونید حتی دیدن اون صحنه رو تحمل کنید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,239 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|
| نحوه انتخاب رشته دانشگاه ، انتخاب رشته سراسری | mohamad139400 | 1 | 1,089 |
۲۴/فروردین/۹۵ ۱۹:۱۰ آخرین ارسال: mohamad139400 |
|
| سوالاتی پیرامون ورود به حوزه ی علمیه | Islam | 45 | 27,026 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۲:۰۰ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|

آخه ربطی به بیداری اندیشه نداره!

![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)
...الگوریتم

![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)
![[تصویر: undecided.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/undecided.png)