۱۳/مرداد/۹۳, ۱۵:۳۱
و اما جلسه آخر...
شما اگه با این شیوه خواستگاری دارین برای ازدواج جلو میرین، باید تا پایان جلسه سوم 70-80 درصد تصمیمتون رو گرفته باشین...
یعنی مثلاً 70-80 درصد جوابم مثبته...
حالا بذار جلسه آخر رو پیش ببریم...
اما اگه به نظرتون این درصد مثلاً روی 40-50 درصده، به نظرم بهتره که یا برای روشن شدن یکسری مسائل، باز هم زمان بذارین و صحبت کنین، و یا اگر نظرتون برنمیگرده، جواب منفی رو بدین...
بچه هایی که تا اینجا پیش اومدن، یعنی از نظر اخلاق فردی، خانواده و اخلاق ایشون به عنوان همسر، پسر رو پسندیدن...
یا پسرها دختر خانم ها رو پسندیدن...
این جلسه جلسه فاینانسه...
مسائل اقتصادی توی این جلسه مطرح بشه بهتره...
اگه آدمای مادیگرایی نباشین، این جلسه صرفاً یکسری اطلاعات به شما میده که باهاش میتونین از حالا زندگی رو متصور بشین و به اصلاح خودتون رو با شرایط مالی همسر آینده وفق بدین...
اما اگه مسئله مالی براتون مهمه این جلسه هم میتونه مثل جلسات قبلی باشه...
یعنی جلسه ای که هر آینه ممکنه جواب رد داده بشه...
البته من در این مورد به قول خارجی ها Judge نمیکنم و قضاوتی روی کسانی که مسئله مالی براشون مهمه نمیکنم...
بارها هم گفتم...
بهترین ازدواج اونیه که دختر و پسر از همه لحاظ هم کفو هم باشن...
از لحاظ مالی هم اگه هم کفو باشن که عالیه...
این برمیگرده به توان دخترها و پسرها در مدیریت مسائل مالی...
سوالاتی که توی این جلسه میتونه پرسیده بشه عبارتند از:
چون این جلسه زیاد طولانی نیست و میشه تو نیم ساعت و 40 دقیقه جمع و جورش کرد...
اما یه نکته خیلی خیلی مهم...
واسه جلوگیری از تبعات بدی که ممکنه بعد از ازدواج گریبانتون رو بگیره، به هیچ وجه، نه دختر ها و نه پسرها در مورد مهریه، خودشون به توافق نرسن...
توی همین جلسه با حضور پدر و مادرها بهتره که این مسائل گفته بشه...
قبل از این که آقا پسر و خانواده اش هم بیان، عدد سکه ای که میخواین مهریه تون باشه رو به پدر و مادرتون بگین...
اگرم اونا موافقت نکردن، شما بگین که اونا یکبار حق انتخاب داشتن و انتخابشون رو کردن...
این بار نوبت شماست که انتخاب کنین...
چون الآن که بیشتر از 110 تا سکه رو نمیشه گرفت...
اما ممکنه پدر و مادرهایی باشن که بگن آبرومون تو فامیل میره و توی دفتر ازدواج باید رقم بالا باشه تا ما آبرومون حفظ بشه...
این حرفا تو این دوره و زمونه به هیچ دردی نمیخوره...
و یه خواهش دیگه...
خانواده داماد میخواد به شما مهریه و در واقع مبلغی رو به عنوان هدیه بده...
پس یه جوری رفتار نکنین که انگار اومدن برده بخرن...
هی عدد رو بالا و پایین نکنین که دور از شأن خانم ها میبینم این قضیه رو...
همونطور که گفتم قبلاً با پدر و مادر خودتون به توافق برسین، بعد با خانواده آقا پسر...
به نظر من بهتره که این جلسه توی خونه پسر برگزار بشه تا شما هم با خونه و زندگی اونا کمی آشنا شده باشین...
جلسه بعدی هم که خواستین بزرگای فامیل رو دعوت کنین، به طور صوری جلوی اونا هم در مورد مهریه توافق کنین که اونا هم حس بزرگ خاندان بودن بهشون دست بده و در واقع دلشون نشکنه...
من فکر میکنم این جلسه پتانسیل بحث کردن داره...
اگه سوالی بود، در خدمتم...
پ.ن:
کاشکی آدم بی وجدانی بودم و پیام های خصوصی ای که بهم زده میشد و ازم میخواستن که در این موارد صحبت کنم رو واسه بقیه میگذاشتم تا کسی فکر نکنه، چون خودش از این بحث ها خوشش نمیاد، واسه کس دیگه ای هم جذابیت نداره...

شما اگه با این شیوه خواستگاری دارین برای ازدواج جلو میرین، باید تا پایان جلسه سوم 70-80 درصد تصمیمتون رو گرفته باشین...
یعنی مثلاً 70-80 درصد جوابم مثبته...
حالا بذار جلسه آخر رو پیش ببریم...
اما اگه به نظرتون این درصد مثلاً روی 40-50 درصده، به نظرم بهتره که یا برای روشن شدن یکسری مسائل، باز هم زمان بذارین و صحبت کنین، و یا اگر نظرتون برنمیگرده، جواب منفی رو بدین...
بچه هایی که تا اینجا پیش اومدن، یعنی از نظر اخلاق فردی، خانواده و اخلاق ایشون به عنوان همسر، پسر رو پسندیدن...
یا پسرها دختر خانم ها رو پسندیدن...
این جلسه جلسه فاینانسه...
مسائل اقتصادی توی این جلسه مطرح بشه بهتره...
اگه آدمای مادیگرایی نباشین، این جلسه صرفاً یکسری اطلاعات به شما میده که باهاش میتونین از حالا زندگی رو متصور بشین و به اصلاح خودتون رو با شرایط مالی همسر آینده وفق بدین...
اما اگه مسئله مالی براتون مهمه این جلسه هم میتونه مثل جلسات قبلی باشه...
یعنی جلسه ای که هر آینه ممکنه جواب رد داده بشه...
البته من در این مورد به قول خارجی ها Judge نمیکنم و قضاوتی روی کسانی که مسئله مالی براشون مهمه نمیکنم...
بارها هم گفتم...
بهترین ازدواج اونیه که دختر و پسر از همه لحاظ هم کفو هم باشن...
از لحاظ مالی هم اگه هم کفو باشن که عالیه...
این برمیگرده به توان دخترها و پسرها در مدیریت مسائل مالی...
سوالاتی که توی این جلسه میتونه پرسیده بشه عبارتند از:
- شما ماهانه چقدر حقوق میگیرین؟
- وضعیت منزلی که میخواین همسرتون رو درش ببرین در چه سطحیه؟ استیجاریه؟ شخصیه؟
- چقدر پول برای مراسم عروسی فکر میکنین بتونین کنار بذارین؟
- چقدر پول برای مسکن میتونین کنار بذارین؟
- استقلال مالی دارین یا این خرج ها رو پدرتون میکنن؟
چون این جلسه زیاد طولانی نیست و میشه تو نیم ساعت و 40 دقیقه جمع و جورش کرد...
اما یه نکته خیلی خیلی مهم...
واسه جلوگیری از تبعات بدی که ممکنه بعد از ازدواج گریبانتون رو بگیره، به هیچ وجه، نه دختر ها و نه پسرها در مورد مهریه، خودشون به توافق نرسن...
توی همین جلسه با حضور پدر و مادرها بهتره که این مسائل گفته بشه...
قبل از این که آقا پسر و خانواده اش هم بیان، عدد سکه ای که میخواین مهریه تون باشه رو به پدر و مادرتون بگین...
اگرم اونا موافقت نکردن، شما بگین که اونا یکبار حق انتخاب داشتن و انتخابشون رو کردن...
این بار نوبت شماست که انتخاب کنین...
چون الآن که بیشتر از 110 تا سکه رو نمیشه گرفت...
اما ممکنه پدر و مادرهایی باشن که بگن آبرومون تو فامیل میره و توی دفتر ازدواج باید رقم بالا باشه تا ما آبرومون حفظ بشه...
این حرفا تو این دوره و زمونه به هیچ دردی نمیخوره...
و یه خواهش دیگه...
خانواده داماد میخواد به شما مهریه و در واقع مبلغی رو به عنوان هدیه بده...
پس یه جوری رفتار نکنین که انگار اومدن برده بخرن...
هی عدد رو بالا و پایین نکنین که دور از شأن خانم ها میبینم این قضیه رو...
همونطور که گفتم قبلاً با پدر و مادر خودتون به توافق برسین، بعد با خانواده آقا پسر...
به نظر من بهتره که این جلسه توی خونه پسر برگزار بشه تا شما هم با خونه و زندگی اونا کمی آشنا شده باشین...
جلسه بعدی هم که خواستین بزرگای فامیل رو دعوت کنین، به طور صوری جلوی اونا هم در مورد مهریه توافق کنین که اونا هم حس بزرگ خاندان بودن بهشون دست بده و در واقع دلشون نشکنه...
من فکر میکنم این جلسه پتانسیل بحث کردن داره...
اگه سوالی بود، در خدمتم...
پ.ن:
کاشکی آدم بی وجدانی بودم و پیام های خصوصی ای که بهم زده میشد و ازم میخواستن که در این موارد صحبت کنم رو واسه بقیه میگذاشتم تا کسی فکر نکنه، چون خودش از این بحث ها خوشش نمیاد، واسه کس دیگه ای هم جذابیت نداره...

- پنجاه مثقال شرعي طلا