تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چادر براق
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
مسئله مهم اینه که زیبایی زن در درجه اول متعلق به شوهرشه (و در درجه آخر البته!! به استثنای محارم به مقدار کم)

چه زیبایی خودش چه لباسش

اگر قرار به این باشه که بقیه هم بیان نظر بدن چه فرقی داره با مانتو تنگ؟

سی سال پیش هم زنان و هم مردان پایبند خانواده بودند

الان زنه میره سرکار هزار قلم آرایش می کنه با چادر و بهترین عطر رو میزنه و بهترین برخورد رو با همکاراش داره تا بهترین باشه

و جاهای دیگه

فلسفه چادر اینه >> به غیر نه بگویم در تمامی مولفه ها و همینطور پوششم و رفتار و گفتار و راه رفتن و ...
(۴/مرداد/۹۳ ۲۳:۲۴)moze84 نوشته است: [ -> ]من یه سوالی دارم...
امیدوارم به آقایون بر نخوره و منطقی جواب بدن...
این وسط نقش هیزی آقایون کجا میره؟

باز همان سوال همیشگی!Blush شاید باورتون نشه خ به این سوال جواب دادم توی همین تالار. مرد به خودی خوب هیز نیست. تا نباشد منظره ی زیبایی ( به قول حاج آقا خاطره) مرد کجارو نگاه کنه؟ وبلعکس ، اگر مرد چشم ناپاکی نباشه ، هرچقدر زن خودش رو عرضه کنه چون طالبی ندارد ، آخر سر خودش خسته میشه ، ولی از این نکته غافل نشویم که هیچ کدوم ازاین دوتا ماکزیمم و آستانه ندارند ، یعنی هیچ وقت به طور کامل این به حقیقت نخواهد رسید که یکی از طرفین مومن مومن ، طرف دیگر کافر کافر... مراعات باید از هردوطرف اعمال شود...

همین الان توی دانشگاه آزاد حجاب و بدحجابی آزاد شده به قول حاج حسن ، بهشت زوری نمیشه ، ولی به قول روحانی عزیزمون ، اقلا درهای جهنم رو هم که به طرف مردم باز نکنیم با دست خودمون!

نقل قول:توی فساد جامعه هم حجاب خانم ها مشکل داره و هم بی حجابی...
آیا گاهی هم نباید چشمها رو انداخت پایین؟

گاهی؟!Huh

نقل قول:من چون خودم زیاد به این چیزا دقت نمیکنم، واقعاً برام جای سواله که چجوری اینقدر روی یه مسئله کسی براق میشه...
آی فلانی چرا چادرش رو اینجوری سر کرد؟
چرا از این پارچه؟
چرا این رنگی؟
چرا بیش از حد بلنده؟
چرا و چرا و چرا؟؟؟؟
مطمئنین همه چیز تقصیر خانم هاست؟
فکر نمیکنین اگه مردها زیاد وارد این بررسی ها نمیشدن، حالا قدرت مقایسه نداشتن؟
یعنی 30 سال پیش کدوم مردی اینقدر به زمین و زمان دقت میکرد که مردای حالا دقت میکنن؟
نمیدونم...

دقت؟ شما سعی کنید چشم پاک عالم هم باشی ، باز مجبوری با توجه به شغل و معاشرت اجتماعی نگاه کنی ، ولی بحث روی نگاه دومست که استمرارش...

نقل قول:اما احساس میکنم هر دو طرف باید مراعات کنن...

صدالبته که هر دو طرف! تو قرآن تاکید موکد شده بر این اصل که مراعات از طرفین... تقواپیشگی از هر دوطرف... Blush
نقل قول:من از اوناییم که تا جایی که بتونم از این حجاب های زیبا استفاده میکنم...
چون خانواده من تقریباً لاییکن و اگه من زیبا لباس نپوشم، مورد تمسخر قرار میگیرم و در واقع ازم میبرن...

مومن باید شیک پوش باشد ، متاسفانه هروقت حرف از مرد مومن به میان میاد ، همه تصورشون یک فرد با ریش بلند و نامرتب ، موی ژولیده و و سروضع نامرتب ، درحالیکه مومن باید مبلغ اسلام باشه با رفتارش. با نحوه ی لباس پوشیدن و آراستگیش.Smile
سوره مبارکه الأحزاب آیه 33

وَقَرنَ في بُيوتِكُنَّ وَلا تَبَرَّجنَ تَبَرُّجَ الجاهِلِيَّةِ الأولىٰ ۖ وَأَقِمنَ الصَّلاةَ وَآتينَ الزَّكاةَ وَأَطِعنَ اللَّهَ وَرَسولَهُ ۚ إِنَّما يُريدُ اللَّهُ لِيُذهِبَ عَنكُمُ الرِّجسَ أَهلَ البَيتِ وَيُطَهِّرَكُم تَطهيرًا
﴿۳۳﴾

[b]تبرج زنانه از نشانه‌های جاهلیت اَولی

آنچه امروز دستگاه‌هاى سیاسى غرب ترویج میکنند، همان جاهلیتى است که بعثت پیغمبر براى زدودن آن - از محیط زندگى بشر - به‌وجود آمد. نشانه‌هاى همان جاهلیت، امروز در دنیا، در این تمدن رایج فاسد غربى، مشاهده میشود؛ همان بى‌عدالتى، همان تبعیض، همان نادیده گرفتن کرامت انسان، همان عمده کردن مسائل جنسى و نیازهاى جنسى.
قرآن کریم خطاب به همسران مکرم پیغمبر میفرماید: وَ قَرنَ فى بُیوتِکُنَ وَ لاتَبَرَجنَ تَبَرُجَ الجَهِلِیَةِ الاُولَى‌(۱).

یکى از نشانه‌هاى جاهلیت اُولى، تبرج زنانه است. امروز یکى از عمده‌ترین مظاهر تمدن غربى، همین تبرج است؛ این همان جاهلیت است، منتها جاهلیتى که توانسته است خود را با سلاح تبلیغات مدرن مجهز بکند، حقایق را از چشم مردم بپوشاند؛ اینها را باید ما مسلمانها بفهمیم، اینها را باید بدانیم.

۱۳۹۳/۰۳/۰۶

بیانات در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهاى اسلامى

آزادی جنسی در غرب
همونطور که عنوان کردید :

نقل قول:اما مگر هدف پوشیدن چادر جلوگیری از جلب توجه نامحرم نیست . آیا دیگر اسم این چادر ها را می توان حجاب گذاشت ؟

من کاملا با این گفته شما موافقم
اصل حجاب برای آرامش زن است. این که نگاه های نامحرم را به سمت او جذب نکند. اینکه انسان هایی که در دلشان مرض است با نگاه ها و افکارشان او را نیازارند.
امام على علیه السّلام فرموده اند : پوشیده و محفوظ داشتن زن مایه آسایش بیشتر و دوام زیبایى اوست . غرر الحکم(5820)
اساسا حجاب با دور کردن این جذابیت های خدادادی و جنسی باعث می شود که در محیط های اجتماعی به زن نه به عنوان زن و جنس مونث بلکه به دید یک انسان نگاه کنند و او را به خاطر ویژگی های انسانی اش بشناسند و تحسین کنند.

اما این دست پوشش ها مثل این چادرهای براق یا برخی لباس ها با رنگ های جذاب موجب می شود تا نا خود آگاه نگاه ها را به سمت خود جذب کند(فکر نمی کنم کسی روی این مسئله بحث داشته باشد و نیاز به بررسی داشته باشد) . خب به این ترتیب اگرچه این حجاب بدن زن را پوشانده اما از سمتی دیگر نگاه ها را به سوی او جذب کرده است. و فلسفه حجاب را که موجب آرامش زن میشد از او گرفته

امام صادق(علیه السلام) به یکی ازخواهران محمدبن ابی‌عمیر فرمود : وقتی که به دیدار برادرت رفتی لباسهای رنگارنگ و تحریک‌آمیز برتن نکن.

پیامبر فرمود: لباسی بپوش که انگشت نمای مردم نشوی و عزت واحترامت هم محفوظ بماند.

نقل قول:به نظر من یه زن مسلمان واقعی باید یه کاری کنه که یه لاییک هم دیدش، هم با چهره اش آرامش بگیره و هم از لبخندش انرژی بگیره و هم طوری زیبا باشه که تو این دنیای ول بشو دلش بخواد اینجوری لباس بپوشه و بره تحقیق کنه تا به این سیستم برسه...

به شدت با این نظر شما مخالفم Angry
الگوی زن مسلمان کیست؟؟؟؟
بهترین زن مسلمان کیست؟؟؟؟؟
واقعی ترین!! زن مسلمان کیست؟؟؟؟
برترین زن عالم کیست؟؟؟؟

جواب این سوال ها غیر از حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا سلام الله علیها است.
کجای تاریخ آمده حضرت صدیقه (سلام الله علیها) اینطوری که شما میگید لباس می پوشیدند.
طوری که یک لائیک و بی دین و هر چی، وقتی به ایشون نگاه کرد آسایش بگیره
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه نباید زنان ما ایشان را الگوی خود قرار بدند؟؟؟
اصلا ما کجا در تعلمیات دینیمون داریم که یک زن وظیفه داره با نوع پوششی که به قول شما خوش پوشی و زیبایی است دیگران را به آرامش برساند و به دین وارد کند؟؟؟
این که دقیقا مخالف نظر دین درباره پوشش هست که میخاد نگاه های تلذذجویانه را از زن دور کند...
اینطوری که شما می فرمایید خب همه مردهی بیمار از فردا بر و بر تو صورت همچین خانم هایی زل می زنن میگن داریم آرامش میگیریم دیگه...

(با عذرخواهی : )
این طرز فکر به شدت شبیه اسلام لائیکی ترکیه است.......
به نام خدا

از فلسفه های رعایت حجاب توی جامعه اینه که خانوم به آرامش روحی و روانی برسه، به ارکان جامعه و خونواده آسیبی نرسه و...
وقتی من حجابم طوری باشه که همه ی نگاه ها رو بچرخونم سمت خودم، اون موقع که من دیگه توی آرامش نیستم
حتی اگه حجابم کامل باشه و فقط همون حد مجاز شرعی از من مشخص باشه (وجه و کفین)
من وقتی با مدل پوششم و با نوع رنگش بشم کانون توجه، اینجا لباسام لباس شهرت و زینته که استفادش ایراد داره
اینجاست که فک کنم پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بود که فرمودن در آخرالزمان زنان در عین پوشش، برهنه اند.

توی پوشش و حجاب، مساله فقط رعایت حد مجاز شرعی نیستش
خیلی فاکتورای دیگه هم دخیل هستن
اینکه لباسی بپوشونه ولی بدن نما باشه، ایراد داره
اینکه لباسی بپوشونه ولی لباس شهرت باشه ایراد داره
اینکه لباسی بپوشونه (برای مرد) ولی ابریشم باشه ایراد داره
حتی در مورد لباسی که می پوشونه ولی از کفاره و یا پوشیدنش مارو شبیه اونا می کنه، نظر فقهی داریم(که بهتره برای دونستنش به نظر مرجع مراجعه شه)
و کلی مولفه های دیگه

این یعنی اینکه من برای لباسم صرفا و صرفا جنبه ی پوششیش رو در نظر نگیریم و به مولفه های دیگشم نگاه کنم

+++++++++++++++++++
نقل قول:به نظر من یه زن مسلمان واقعی باید یه کاری کنه که یه لاییک هم دیدش، هم با چهره اش آرامش بگیره و هم از لبخندش انرژی بگیره و هم طوری زیبا باشه که تو این دنیای ول بشو دلش بخواد اینجوری لباس بپوشه و بره تحقیق کنه تا به این سیستم برسه...

1- ما باید اسلام و دین رو با خودش و اهلش یعنی معصومین (علیهم السلام ) ببینیم و بشناسیم . ببینیم اونا چه حجاب و پوششی داشتن نه اطرافیانم
تبصره : تا وقتی افراد پایبند اصول هستند، به نظرم می شه به دستشون نگاه کرد و ازشون الگو گرفت؛

2- هدف وسیله رو توجیه نمی کنه؛
یعنی اینکه من مجاز نیستم به هر طریق کسیو به دین دعوت کنم. من دین رو برش عرضه می کنم، می گم شرایطش اینه، حالا دیگه تصمیم گیری با خودته

ببینید برا کسی که حجاب و پوشش مناسبی نداره، این درست نیست که من بگم با این پوشش جذابم طرف رو جذب کنم

.
اصلاً نمیدونم چی بگم!Dodgy
شاید واقعاً اسلام من لاییک ترکیه ایه...Sad

من که در صدر اسلام هیچ داستانی نشنیدم که مثلاً در زمان حکومت امام علی (علیه السلام) زن بدحجاب و بی حجابی رو حد بزنن...
خداییش چیزی نشنیدم که مثلاً در زمان حکومت پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) زنی چارقد رنگی پوشیده بود، پیامبر بهش تذکر داده باشه...
زمان اسلام لباس مسلمونا سفید بوده و لباس کفار سیاه...
حالا اگه بخواین عین حضرت زهرا (سلام الله علیها) در 1400 سال پیش باشیم که هیشکی نباید از خونه اش بیرون بره و موقع برداشتن آیفون هم با این که طرف ما رو نمیبینه، چون خدا ما رو میبینه باید روسری سر کنیم و لباس سرتاپا سفید بپوشیم و از خونه بریم بیرون و نه دانشگاهی و ...
من کتاب قضاوت های امیر المومنین رو خوندم...
من قضاوتی از ایشون درباره حجاب زنان ادیان دیگه و حتی مسلمون ها نخوندم...
حتی خوندم که مردی به یه زن بی حجابی نگاه میکرده رفت تو میخ، بهش گفتن تقصیر خودت بود که چشماتو درویش نکردی...
حالا من از بی حجابی دفاع نمیکنم...
اما از این که من سر تا پا سیاه ساده بیام بیرون، اصلاً خوشم نمیاد...

لباس از کفار نخریم؟
من مجبورم که مثال بزنم...
من برای دخترم لباس مارک دار خارجی میگیرم...
نه به خاطر این که جنسش خوبه که خوبه...
نه به خاطر این که زیباتره که زیباتره...
نه به خاطر این که مارکه...
فقط به این دلیل که ساده است...
روی بلوزهاشون 2 تا عکس گل و پروانه میزنن و رنگهای شاد و ملیح داره...
بلوزهای ایرانی همه شامل عکس های "توت فرنگی" و "باربی" و "هانا مونتانا" و ... است که اکثراً هم به رنگهای سبز فسفری و سرخابیه که خیلی جیغه...
من ترجیح میدم اگه پوشیدن لباس ساده و زیبا تقلید از کافرانه، این کارو انجام بدم اما از تولید کننده های لباس کشور خودمون که از قضا مسلمون هم هستن تقلید نکنم...
این در مورد لباس...
اما در مورد حجاب و چادر...
توی جایی که من زندگی میکنم لباسا همه اینقدر جیغ و تنده که روسری ساتن من جلب توجه نمیکنه و لباس شهرت محسوب نمیشه...
خونه پدر من تنها خونه ایه که اقوام ما به احترام ایشون حجاب رو رعایت میکنن...
پدر و مادر من اگه میخواستن سیاه ساده بپوشن، تمام فامیل با ما قطع رابطه میکردن...

هر کس باید شرایط محل زندگیش رو در نظر بگیره...

من دیگه در این بحث هم شرکت نخواهم کرد...
چون به نظرم قادر نخواهیم بود نظر همدیگه رو تغییر بدیم...
فقط وقت همدیگه رو میگیریم...

راستی...
اگه بخوایم اسلام زمان پیامبر رو اجرا کنیم و دنباله رو حضرت زهرا باشیم، بی زحمت میشه بگین حضرت زهرا (سلام الله علیها) نماز رو توی هواپیما چجوری میخوندن؟؟؟
قبول کنین که الآن اون دوره و زمونه نیست...
نقل قول: لباس از کفار نخریم؟

من اینو نگفتم. گفتم پوششمون به قدری مهمه که حتی در مورد لباسای خارجی هم حکم داریم که باید به نظر فقیه مراجعه شه و در این مورد من هیچ حکمی رو ندادم و هیچ فتوایی رو هم نقل قول نکردم
حرفم این بود که در لباس و پوشش، مساله فقط پوشوندن نیست و کلی مولفه های دیگه هم دخیلن.

نقل قول: هر کس باید شرایط محل زندگیش رو در نظر بگیره...
یک مساله ای هم راجع به عرف :
عرفی که توی احکام ما رو بهش ارجاع داده و گفته ببینید اطرافیانتون و عرف جامعه نظرش چیه، منظور از این عرف، نظر غالب مردم نیستش. اینکه اونا چی می گن
منظور از این عرف، نگاه کردن به خونواده های اصیل و متدینه. ببینیم نظر اونا مثلا برای این رفتار من چیه، برا این پوشش من چیه

.

ببین مصباح جان!
لباسی که جلب توجه کنه، میشه لباس شهرت...
درسته؟
اگه توی یه جمعی همه قرمز میپوشن و شلوار کوتاه میپوشن یا ساپورت میپوشن و روسری سر نمیکنن و یا اگه میکنن، شل و وارفته و دامن میپوشن و موها همه رنگ شده و فر خورده و بافته شده و ... باشه، من اگه مانتوم به جای سیاه سورمه ای یا کرم یا قهوه ای یا طوسی باشه و روسریم به جای سیاه، آبی یا سفید یا حتی قرمز باشه، جلب توجه نمیکنه...
لذا لباس من لباس شهرت نخواهد بود...
اما اگه با این سر و وضع برم دم در حوزه علمیه، لباس شهرته...
اگه برم حرم امام رضا (علیه السلام) با این لباس گناه کردم...
اما توی پارتی خانوادگی این لباس ایرادی نداره...
حجاب بستگی به جا و آدمش داره...
توی قرآن هم حجابی که یه زن توی خونه خودش باید رعایت کنه فرق داره با حجابی که وقتی میره بیرون باید رعایت کنه...
اینو آقای مطهری توی کتاب فلسفه حجاب خوب توضیح دادن...

البته این نظر و برداشت من از اسلام و بخش حجاب و عفافشه...
باید صبر کنیم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیان تا ببینیم با نظر کی موافقن!!!
Big Grin
نقل قول: قبول کنین که الآن اون دوره و زمونه نیست...

نقل قول:البته این نظر و برداشت من از اسلام و بخش حجاب و عفافشه...
باید صبر کنیم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیان تا ببینیم با نظر کی موافقن!
نظر و برداشت شما؟؟!!
نظر امام زمان؟
«أمّا الحوادث الواقعه، فارجعوا فيها إلي رواه أحاديثنا»
هر کس باید به نظر مرجعش رجوع کند
لباس شهرت و احکام پوشش
یک نمونش لینک بالا ...
تمام شد و رفت
حدود حجاب مشخص است ...
گردی صورت و کف دست و ...
برای مثال
http://www.leader.ir/tree/view.php?paren...49&lang=fa
چسبان نباشد و ...
حداقل هایی هست ... نوع جنس و رنگ و نظائرش هم در احکام مشخص می شود
سوال هم داشت کسی به طور مشخص می تواند از دفتر مرجعش بپرسد
نه من مرجعم و نه کس دیگری در این تالار
(۵/مرداد/۹۳ ۱۲:۵۸)moze84 نوشته است: [ -> ]ببین مصباح جان!
لباسی که جلب توجه کنه، میشه لباس شهرت...
درسته؟
اگه توی یه جمعی همه قرمز میپوشن و شلوار کوتاه میپوشن یا ساپورت میپوشن و روسری سر نمیکنن و یا اگه میکنن، شل و وارفته و دامن میپوشن و موها همه رنگ شده و فر خورده و بافته شده و ... باشه، من اگه مانتوم به جای سیاه سورمه ای یا کرم یا قهوه ای یا طوسی باشه و روسریم به جای سیاه، آبی یا سفید یا حتی قرمز باشه، جلب توجه نمیکنه...
لذا لباس من لباس شهرت نخواهد بود...
اما اگه با این سر و وضع برم دم در حوزه علمیه، لباس شهرته...
اگه برم حرم امام رضا (علیه السلام) با این لباس گناه کردم...
اما توی پارتی خانوادگی این لباس ایرادی نداره...
حجاب بستگی به جا و آدمش داره...

البته این نظر و برداشت من از اسلام و بخش حجاب و عفافشه...
باید صبر کنیم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیان تا ببینیم با نظر کی موافقن!!!
Big Grin

من که عرف رو گفتم چیه
ببینید اینکه گفته شده ببینید عرف چی می گه، همینه دیگه!!!!
اینکه من جاییم که همه قرمز می پوشن، من نگاه نکنم ببینم نظر این قرمز پوشا چیه، بعد اونو بپوشم
اینجا باید ببینم که این حجابم رو که فقها گفتن، نظر عرف چیه، خونواده های اصیل می پسندن یا نه!!!
اینه که من به یه نظر واحد می رسم، چه تو جمع قرمز پوشا باشم چه تو حرم امام رضا (علیه السلام).

فک نکنم این مساله انقد مبهم باشه، که تا دولت کریمه به یک نظر واحد نرسیم.
همونطور که آقای النور هم گفتن، اینجا ما رو ارجاع دادن به نظر فقیه و مجتهد
این یعنی اینکه می شه حداقل به یک نظر رسید.

.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
آدرس های مرجع