اصلاً نمیدونم چی بگم!

شاید واقعاً اسلام من لاییک ترکیه ایه...
من که در صدر اسلام هیچ داستانی نشنیدم که مثلاً در زمان حکومت امام علی (علیه السلام) زن بدحجاب و بی حجابی رو حد بزنن...
خداییش چیزی نشنیدم که مثلاً در زمان حکومت پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) زنی چارقد رنگی پوشیده بود، پیامبر بهش تذکر داده باشه...
زمان اسلام لباس مسلمونا سفید بوده و لباس کفار سیاه...
حالا اگه بخواین عین حضرت زهرا (سلام الله علیها) در 1400 سال پیش باشیم که هیشکی نباید از خونه اش بیرون بره و موقع برداشتن آیفون هم با این که طرف ما رو نمیبینه، چون خدا ما رو میبینه باید روسری سر کنیم و لباس سرتاپا سفید بپوشیم و از خونه بریم بیرون و نه دانشگاهی و ...
من کتاب قضاوت های امیر المومنین رو خوندم...
من قضاوتی از ایشون درباره حجاب زنان ادیان دیگه و حتی مسلمون ها نخوندم...
حتی خوندم که مردی به یه زن بی حجابی نگاه میکرده رفت تو میخ، بهش گفتن تقصیر خودت بود که چشماتو درویش نکردی...
حالا من از بی حجابی دفاع نمیکنم...
اما از این که من سر تا پا سیاه ساده بیام بیرون، اصلاً خوشم نمیاد...
لباس از کفار نخریم؟
من مجبورم که مثال بزنم...
من برای دخترم لباس مارک دار خارجی میگیرم...
نه به خاطر این که جنسش خوبه که خوبه...
نه به خاطر این که زیباتره که زیباتره...
نه به خاطر این که مارکه...
فقط به این دلیل که ساده است...
روی بلوزهاشون 2 تا عکس گل و پروانه میزنن و رنگهای شاد و ملیح داره...
بلوزهای ایرانی همه شامل عکس های "توت فرنگی" و "باربی" و "هانا مونتانا" و ... است که اکثراً هم به رنگهای سبز فسفری و سرخابیه که خیلی جیغه...
من ترجیح میدم اگه پوشیدن لباس ساده و زیبا تقلید از کافرانه، این کارو انجام بدم اما از تولید کننده های لباس کشور خودمون که از قضا مسلمون هم هستن تقلید نکنم...
این در مورد لباس...
اما در مورد حجاب و چادر...
توی جایی که من زندگی میکنم لباسا همه اینقدر جیغ و تنده که روسری ساتن من جلب توجه نمیکنه و لباس شهرت محسوب نمیشه...
خونه پدر من تنها خونه ایه که اقوام ما به احترام ایشون حجاب رو رعایت میکنن...
پدر و مادر من اگه میخواستن سیاه ساده بپوشن، تمام فامیل با ما قطع رابطه میکردن...
هر کس باید شرایط محل زندگیش رو در نظر بگیره...
من دیگه در این بحث هم شرکت نخواهم کرد...
چون به نظرم قادر نخواهیم بود نظر همدیگه رو تغییر بدیم...
فقط وقت همدیگه رو میگیریم...
راستی...
اگه بخوایم اسلام زمان پیامبر رو اجرا کنیم و دنباله رو حضرت زهرا باشیم، بی زحمت میشه بگین حضرت زهرا (سلام الله علیها) نماز رو توی هواپیما چجوری میخوندن؟؟؟
قبول کنین که الآن اون دوره و زمونه نیست...