۶/مرداد/۹۳, ۱۵:۵۸
به نام خدا
ببینید تمامی این حرفایی که شما زدید، کاملا درسته
تازه با شدتی مافوق اینی که شما گفتید توی کشورایی که حجاب ندارن، این فساد جنسی و اخلاقی هستش
یه سوءتفاهم اینجا ایجاد شده که شما اینطوری برداشت کردید که ماها فک می کنیم حرفتون غلطه و اینطور عصبانی شدید:
ببینید هدف این نبوده که بگیم، بله با اینکه اونجا حجاب نیست، فساد کمتره و یا اینکه چون اینجا حجابه، ولی ذات مردای ایرانی خرابه و کلا چشم ناپاک
منظور این بوده، که کلا رعایت حیا و حجاب یه طرفه نیست. بلکه یه قضیه ی دو طرفس
یعنی هم باید خانوم رعایت کنه و هم آقا
و صدالبته رعایتش از طرف خانوما باید بیشتر بشه به علت جاذبه های طبیعی که توی وجودشون هست.
مثلا تو اون آیه که اکثرا بهش اتکا می کنن می گن : اول دستور غض بصر به آقایون داده شده پس آقایون در اولویتن برای رعایت حیا.
این برداشت یه برداشت سطحی و عامیانست. درسته اول به آقایون دستور داده ولی سریعا پشتش به خانوما دستور داده شده اونم خیلی مفصل. یه جا فک کنم حاج آقا قرائتی بود که گفت تو این آیه دستور رعایت حیا برای آقایون و خانوما به نسبت 3 به 20 اومده
یعنی با اینکه رعایت حیا دو طرفست، ولی تلاش خانوما برای رعایتش تقریبا 7 برابر آقایونه
حرف این بود که بازهم این امکان وجود داره که با داشتن حجاب، طرف از دست نگاهها در امون نباشه، که بازهم خدا اینجا گفته وظیفه ی زنه که سفت و سختتر کارشو انجام بده. یعنی همون فتوایی که خودتون قرمزش کردید
یعنی خدا نگفته که اگه طرف چشم ناپاک بود، تو به همون مقدار رایج برای شرایط عادی (یعنی وجه و کفین) اکتفا کن. بلکه اینجا وظیفه سنگینتره و باید مقدار بیشتری رو رعایت کنه
خلاصه اینکه رعایت حیا یه قضیه ی دوطرفس با تکیه بر رعایت بیشتر توسط خانوما. که اگه هرکدوم اون وسط از وظیفشون کم گذاشتن، مسئولیت طرف مقابل رو سنگینتر می کنن و بار مسئولیت خودشون رو میندازن رو شونه ی طرف مقابل(ضمن اینکه سزای کم کاریشون رو خواهند دید)
اگه خانوم بد حجاب یا بی حجاب بود، اینجا وظیفه ی مرد برای رعایت حیاش سنگینتره چون فضای نامناسبی براش ایجاد شده. یا اگه آقا حیاش رو رعایت نکرد وظیفه ی خانوم سنگینتره که بیشتر خودشو بپوشونه و رعایت کنه (بازم می گم ضمن اینکه هرکدوم با سهل انگاری در وظیفشون (با اینکه طرف مقابل باید بیشتر رعایت کنه)، نتیجه و سزای کارشون پیش خدا محفوظه)
.
(۶/مرداد/۹۳ ۱۵:۳۳)S.A.M نوشته است: [ -> ]من فکر می کردم با اون استفتائاتی که از مراجع عظام تقلید آرودم و ذکر اون چند نمونه آیه و روایت برخی از خواهران بالاخره کوتاه می آیند از نظرات اشتباهشان ولی انگار نه انگار؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ی بار دیگه نگاه کنید:
ذکر چند آیه و روایت و استفتاء مراجع
اما باز هم چند تا جواب میدم
خداییش دارم اذیت میشم با این استدلال هاتون
یعنی چی الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما درباره مردهای غربی چی فکر کردین؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر کردین خیلی علیه السّلام هستند؟؟؟؟؟؟؟
یا شما فکر می کنید مردهای ایرانی همه هیز هستند و .......................
این آمار زیر رو بخونید:
چند درصد زنان غربی مورد تجاوز قرار می گیرند؟
این تازه ی نمونش هست و اگه خواستین ده ها گزارش دیگه رو هم میارم (با منبع داخلی و خارجی)
خودتون هم میتونید تو خبرگزاری های معتبر داخلی و خارجی دنبال همچین چیزی بگردین
انقدر وضعیت اونجا داغون که برای نمونه تو ارتش آمریکا چنان فجایعی به بار اومد که کار به وزیر و رئیس جمهور و عذرخواهی عمومی و ... افتاد
علت اصلیش هم اینه که خانوم ها تن آرایی میکنن (البته خیلی خیلی کمتر از اینجا) و آقایون هم که دین و ایمون ندارن
حالا شما میگی مگه کنارشون جنیفر لوپز نیست؟؟؟
چرا هست و اون ها هم ...............
استغفر الله
بعدش این ژست فمینیستی که بعضی خانوم ها به خودشون گرفتن رو واقعا متوجه نمیشم برا چیه؟؟؟؟
خب اومدیم و اصلا اکثر افراد جامعه مریض بودند؛وظیف خانوم تو پوشش چیه؟ (گفتم وظیفه تو پوشش چون وظایف دیگه ای مثل هجرت و ... هم اینجا مصداق پیدا میکنه)
این وظیفه رو جز عالم دین و مرجع تقلید باید معین کنه؟؟؟؟؟
بفرمایید این استفتاء رو با وجود اینکه در پست قبلی آروده بودم باز هم میارم:
در صورتی که زن می داند مرد نامحرم به قصد لذت به صورت و دستهای معمولی زینت نشده او نگاه می کند، در این فرض پوشاندن صورت و دستها لازم است یا خیر؟
آیت الله خامنه ای: در فرض مذکور باید حتی وجه و کفین خود را هم بپوشاند.
آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): پوشاندن دست و صورت مطلقاً بنا بر احتیاط لازم است.
آیت الله تبریزی: بلی در این صورت بنا بر احتیاط، پوشاندن لازم است.
آیت الله صافی گلپایگانی: دست و صورت بنا بر احتیاط واجب باید پوشیده شود(جامع الاحکام 2/165).
آیت الله فاضل لنکرانی(رحمة الله علیه): بلی پوشاندن آن لازم است.
آخه از این واضح تر؟؟؟؟می فرمایند اگه زن دید مرد ها هیزند و دارند به اون ها با توجه به حجاب کاملش باز هم نگاه می کنن:
وظیفه زن اینجا به عنوان یک حکم شرعی اینه که خودش رو بیشتر بپوشونه....
با وجود نظر مراجع باز هم بحثه؟؟؟!!!!!!!!
خداییش دیگه خسته شدم
ببینید تمامی این حرفایی که شما زدید، کاملا درسته
تازه با شدتی مافوق اینی که شما گفتید توی کشورایی که حجاب ندارن، این فساد جنسی و اخلاقی هستش
یه سوءتفاهم اینجا ایجاد شده که شما اینطوری برداشت کردید که ماها فک می کنیم حرفتون غلطه و اینطور عصبانی شدید:
ببینید هدف این نبوده که بگیم، بله با اینکه اونجا حجاب نیست، فساد کمتره و یا اینکه چون اینجا حجابه، ولی ذات مردای ایرانی خرابه و کلا چشم ناپاک
منظور این بوده، که کلا رعایت حیا و حجاب یه طرفه نیست. بلکه یه قضیه ی دو طرفس
یعنی هم باید خانوم رعایت کنه و هم آقا
و صدالبته رعایتش از طرف خانوما باید بیشتر بشه به علت جاذبه های طبیعی که توی وجودشون هست.
مثلا تو اون آیه که اکثرا بهش اتکا می کنن می گن : اول دستور غض بصر به آقایون داده شده پس آقایون در اولویتن برای رعایت حیا.
این برداشت یه برداشت سطحی و عامیانست. درسته اول به آقایون دستور داده ولی سریعا پشتش به خانوما دستور داده شده اونم خیلی مفصل. یه جا فک کنم حاج آقا قرائتی بود که گفت تو این آیه دستور رعایت حیا برای آقایون و خانوما به نسبت 3 به 20 اومده
یعنی با اینکه رعایت حیا دو طرفست، ولی تلاش خانوما برای رعایتش تقریبا 7 برابر آقایونه
حرف این بود که بازهم این امکان وجود داره که با داشتن حجاب، طرف از دست نگاهها در امون نباشه، که بازهم خدا اینجا گفته وظیفه ی زنه که سفت و سختتر کارشو انجام بده. یعنی همون فتوایی که خودتون قرمزش کردید
یعنی خدا نگفته که اگه طرف چشم ناپاک بود، تو به همون مقدار رایج برای شرایط عادی (یعنی وجه و کفین) اکتفا کن. بلکه اینجا وظیفه سنگینتره و باید مقدار بیشتری رو رعایت کنه
خلاصه اینکه رعایت حیا یه قضیه ی دوطرفس با تکیه بر رعایت بیشتر توسط خانوما. که اگه هرکدوم اون وسط از وظیفشون کم گذاشتن، مسئولیت طرف مقابل رو سنگینتر می کنن و بار مسئولیت خودشون رو میندازن رو شونه ی طرف مقابل(ضمن اینکه سزای کم کاریشون رو خواهند دید)
اگه خانوم بد حجاب یا بی حجاب بود، اینجا وظیفه ی مرد برای رعایت حیاش سنگینتره چون فضای نامناسبی براش ایجاد شده. یا اگه آقا حیاش رو رعایت نکرد وظیفه ی خانوم سنگینتره که بیشتر خودشو بپوشونه و رعایت کنه (بازم می گم ضمن اینکه هرکدوم با سهل انگاری در وظیفشون (با اینکه طرف مقابل باید بیشتر رعایت کنه)، نتیجه و سزای کارشون پیش خدا محفوظه)
.

این تایپیک زده شده تا راهنمایی و مشورت دوستان به اشتراک گذاشته بشه....