(آخر جوابم یک سری استفتاء از مراجع گذاشتم که حتما ببینید)
من ی امروز نتونستم بیام تالار ببین چ خبر شد سر چادر براق!!!!!!!!!

حالا دونه دونه بعضی از چیز ها رو منم سعی میکنم نظرمو راجعبشون بگم:
نقل قول:من که در صدر اسلام هیچ داستانی نشنیدم که مثلاً در زمان حکومت امام علی (علیه السلام) زن بدحجاب و بی حجابی رو حد بزنن...
اولا کسی الان بحث سر حد زدن!!! بی حجاب و اینا نیست
ثانیا ی تیکه از سخنان شهید مطهری رو میارم:
آنچه را که از تاریخ استفاده می شود این است که زنان در زمان پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دارای حجاب بودند، البته نه حجاب کامل. زنان عرب معمولاً پیراهن هایی می پوشیدند که گریبان هایشان باز بود، دور گردن، سینه، در معرض دید بود. روسری هایی که به سر می انداختند، قسمت های پایین آن را به پشت سر می انداختند به طور طبیعی گوش ها و گوش واره ها و جلوی سینه و گردن نمایان بود.
[۱] نتیجه این که حجاب زنان در زمان پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) این گونه بود که تمام بدن آنان در پوشش بوده، همچنین روسری به سر می انداختند، منتها مقداری از سینه و گردن آنان و جاهایی که محل زینت و موجب تحریک شهوت مردان است، باز بود.
یعنی حتی قبل از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) زنان حجاب رو تا حدی رعایت می کردند
پس حجاب به عنوان یک مشکل اساسی نبوده که بخواهید درباره آن و مسائل پیرامون آن مطالب زیادی را در تاریخ ببینید.
به یک نحوی حتی می توان گفت اسلام آزادی بیشتری به زن ها داد؛نسبت به دوران جاهلیت.
اما با این وجود باز هم در برخی از روایات از ائمه اطهار علیهم السّلام به طور مشخص به این مسئله اشاره کرده اند و از بدحجابی و بی حجابی منع کرده اند از جمله:
حکم بن مسکین گوید: سعیده و منّه خواهران محمدبن ابی عمیر برای من نقل کردند که ما بر امام صادق(علیه السلام) وارد شدیم و پرسیدیم: آیا جایز است زن به زیارت برادر مسلمانش برود؟ فرمود: بله . پرسیدیم آیا می تواند با او مصافحه کند؟ فرمود: از زیر
لباس
مانعی ندارد.(در این هنگام) یکی از آنها گفت: این خواهر من به زیارت برادران مسلمانش می رود؛ امام (به او) فرمود: وقتی به زیارت برادر مسلمانت می روی
لباس
رنگارنگ (و جذّاب) نپوش (فروع کافی، ج 5، ص 526).
و روایات دیگری که برای جلوگیری از اطاله کلام نمی آورم.
نقل قول:من قضاوتی از ایشون درباره حجاب زنان ادیان دیگه و حتی مسلمون ها نخوندم...
حتی خوندم که مردی به یه زن بی حجابی نگاه میکرده رفت تو میخ، بهش گفتن تقصیر خودت بود که چشماتو درویش نکردی...
حالا من از بی حجابی دفاع نمیکنم...
خواهر من شما برای بررسی این مسئله نباید اینقدر ساده نگاه کنید. اصلا بنا به قول اسلام شناسان تا قرن 3 مسائلی که الان آن را بی حجابی می نامیم در میان مسلمین به این شکل رایج نبوده و معمولا به ارشاد بسنده می شده و نتیجه هم گرفته می شد و آن شخص دیگر بی حجابی را لجوجانه ادامه نمی داد. به همین خاطر شاهد برخورد تعزیری نیستیم. و بحث در این مورد خیلی زیاد و شواهد آن بسیار است که با یک تحقیق کوچیک حتی تو اینترنت میتونید به اون دستیابید.
نقل قول:حالا اگه بخواین عین حضرت زهرا (سلام الله علیها) در 1400 سال پیش باشیم که هیشکی نباید از خونه اش بیرون بره و موقع برداشتن آیفون هم با این که طرف ما رو نمیبینه، چون خدا ما رو میبینه باید روسری سر کنیم و لباس سرتاپا سفید بپوشیم و از خونه بریم بیرون و نه دانشگاهی و ...
متاسفانه شما ندانسته و از روی احساس (مطمئنا که اینگونست) به شان حضرت صدیقه سلام الله علیها توهین نمودید و نستجیر بالله حتی لحن تمسخر هم داشتید (وقتی آیفون رو..................)
خواهر من اولا اینگونه که شما میگید شما حضرت صدیقه (سلام الله علیها) را به خوبی نشناختید یا در اینجا نمی خواهید بشناسید!!!!!!
حضرت زهرا می نشستند تو خونه و........ همین
پس چه کسی بزرگترین و پررنگ ترین کار سیاسی زمان خودش یعنی خطبه خوانی آن هم در برابر خلیفه زمانش را انجام داد؟؟؟؟؟؟؟
دانشگاه نروید؟؟؟؟ پس آن کدام زنی بود که مفسر قرآن بود و زنان مدینه از علم سرشارش استفاده می کردند؟؟؟؟؟؟؟؟
شما در عفت و حجاب حضرت صدیقه (سلام الله علیها) و حضور اجتماعی ایشان منافاتی می بینید؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر ایشان را الگو قرار می دهید که باید تا آن جا که می توانید همچون حضرت زهرا (سلام الله علیها) عمل کنید و اگر که نه...........
نقل قول:اما از این که من سر تا پا سیاه ساده بیام بیرون، اصلاً خوشم نمیاد...
*...عَسَى أَن تَكْرَهُواْ شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّواْ شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ وَاللّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لاَ تَعْلَمُونَ *
*أَفَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَهَهُ هَوَاهُ...*
فکر می کنم همین دو آیه کافی باشد...
نقل قول:کی گفته چادر کن کن جلب توجه میکنه؟؟؟
من خودم توی خیابون دیدم مردهایی که هیزن و نگاه میکنن فقط به من نگاه نمیکنه به همه ی زنها نگاه
میکنه ، پس مریضه و ربطی به پارچه ی چادر من نداره !
خواهر من این چه قیاسیه آخه؟؟؟
چون یک عده مریضند و به همه نگاه میکنن پس دیگه فرقی نمیکنه شما حجاب داشته باشی یا نه؟؟؟
اینکه الان بحث سر این نیست که این چادر ها مظهر بدحجابی اند یا حرام پوشیدنشون
بحث سر اینه که خب تا وقتی حجاب بهتر و کامل تر هست چرا آدم بره سراغ این که تازه جلب توجه هم داره
ببینید خواهر من شما نمی تونید اینو انکار کنید که رنگ براق تو هر جایی و برای هر چیزی موجب جذب نگاه میشه
(رجوع به آخر جواب و استفتایی در همین مورد)
نقل قول:ولی مسلمونای ایران اکثرا روسری ها مشکی و چادرهم که کلا مشکی هست ! !
الکی به پارچه ی چادری ها گیر ندید ، حجاب کاملا رعایت شده و ایرادی نداره.
آخه بحث سر اینه که شما می خوای پوششت برای کی قشنگ باشه؟؟؟؟
اصلا تعریف شما از قشنگی چیه؟؟؟
اینجا منظورتون از قشنگی یعنی جذاب تره دیگه... یعنی آدم دوست داره به این چیزه قشنگ نگاه کنه...غیر اینه
خب این که فلسفه حجاب رو زیر سوال میبره
درست حجاب از لحاظ حدود بدنی که باید بپوشونه کامله اما اگر جذاب باشه یا به قول شما قشنگ و نگاه های نامحرم رو به خودش جذب کنه اشکال داره دیگه؟؟؟؟
اشکال نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجور پوشش خودش مصداق زینت پیدا میکنه و مسائل اون رو پیرامون خودش داره
(برای روشن تر شدن به آخر جواب و استفتائی در همین مورد رجوع کنید)
نقل قول:منبع من : کتاب عایشه بعد از پیامبر
اثر :کورت فریشلر . ترجمه : ذبیح الله منصوری
آقا من این منبع رو آوردم میخوای قبول کنید یا نه. دیگه به من ربطی نداره و اینکه این حرفو نویسنده نزده نقل از یکی از نزدیکان
حضرت خدیجه اس .
آخه اینم شد منبع؟؟؟ شما یا این کتاب رو نخوندید یا...
توش پر از دروغ و مزخرفه
خب الان میخاید چند ده تا منبع چه به نام تاریخ و علوم اسلامی (غیر از مکتب اهل بیت رو منظورمه) و یک سری کتاب نوشته مستشرقین رو برای شما بیارم که سرتاپاش دروغه و مزخرفات...
اینکه فقط اسم یک کتاب رو بیارید بعد بگید میخاید قبول کنین نمیخاید قبول نکنین که نمیشه!!!!!!
منبع باید موثق باشه (بین طرفین بحث)
شما یک حدیث یا یک روایت موثق و معتبر بیار در اینباره بعد...
لزوما هم حدیث نه از یک عالم و دانشمند مورد وثوق و کتاب مورد وثوق
بعد تازه بحث شروع میشه سر خود موضوعی که آوردین که آیا میشه بهش اعتماد کرد یا نه
ببخشد ولی همینطور کشکی که نمیشه!!!!!!!!
نقل قول:شما که اهل مطالعه هستید نمیدونید چادر برای ایرانی هاست؟؟؟ ایرانی ها چادرو درست کردن.
من کاری به این ندارم که چادر رو کی ساخت اما شما جوری مطرح کردید که یعنی خب این تو اصل اسلام نبوده دیگه
شما اصل تز از حضرت زهرا (سلام الله علیها) سراغ دارین؟؟؟ بفرمایید:
بدالله بن حسن به اسناد خود از پدران معصومش(علیهم السلام) روایت کرده است زمانی که ابوبکر و عمر تصمیم گرفتند از رسیدن فدک به حضرت فاطمه (علیهاالسلام) مانع شوند و این خبر به آن حضرت رسید، مقنعه بر سر پیچیدند (و محکم بستند) و چادر خود را بر تن کردند و همراه جماعتی از زنان خویشاوند و یاران خود آمدند، در حالی که (بر اثر بلندی چادر) بر پایین و ذیل آن پا می گذاشتند (مجمع البیان، ج 1، ص 253).
نقل قول:حجاب خانم بعد از نگاه اقا سفارش شده....پس نگاه نکردن اقایون الویت داره....نگاه نکنید خب! سخته میدوم حق با شماست! اما همونقدرم انقدر سختگیری تو لباس پوشیدن برای خانم ها سخته! حرف خدا
شما نگان نکنید ماهم حجاب خواهیم داشت(:
منظورتون رو نمی فهمم؟؟؟؟
این موضوعی که شما مطرح کردید هیچ ربطی به موضوع مورد بحث که نداره
بعد شما منظورتون چیه؟؟ ی
عنی اگه آقایون به وظیفشون عمل نکردن خانوم ها هم مجازند که به وظیفشون عمل نکنن و خودآرایی کنن...
عجب استدلالی......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:خدا کی گفته چادر سرت کن؟
نقل قول:مام همینو میگیم والا..کو یه جواب درست حسابی...
-اول قرآن:
قرآن كریم كه حداقل حجاب را بیان میكند؛ سفارش دیگری در
سوره احزاب دارد و خطاب به پیامبر میفرماید: «به همسران و دختران خودت اولاً و بعد هم به زنان مومنان بگو اگر میخواهند در شرایط امن كامل قرار بگیرند باید جلباب به سر كنند.» در رابطه با جلباب اختلاف نظر بین مفسرین است ولی همه گفتهاند كه یك تن پوش بلندی است. یعنی یك چیزی غیر از این چارقد و مقنعههایی است كه سر و گردن و سینه را میپوشاند. یك چیزی است بزرگتر ولی اینكه محدودهاش چقدر باشد بعضیها گفتهاند چیزی شبیه یك ملافه و بعضی فضاهای مختلفی را آوردهاند، بعضی به عباء تعبیر كردهاند و بعضی گفتهاند مقنعه بلندی است كه تا بالای زانو را میپوشاند. در هر صورت جلباب از نظر اهل لغت و تفسیر معانی گوناگونی دارد ولی همه اتفاق دارند
جلباب پوشش وسیعتر از مقنعه است كه تمام بدن را یكجا میپوشاند كه ما آن را چادر مینامیم. س آیه 59 سوره احزاب میفرماید: به زنان با ایمان بگو چادر بر سر كنند؛ تا به عفت و حیاء معروف شوند به تعبیر قرآن كریم این حالت به عفت نزدیكتر است ذلك ادنی ان یعرفن، كلمه ادنی افعل تفضیل است، یعنی آن برآوردی كه از زنان با حجاب دارند به عفت و پاكی نزدیكتر است تا كسانی كه این طور رعایت نمیكند در نتیجه زنان با حجاب، كمتر در معرض آزار بیماران قلبی و مزاحمان قرار میگیرند.
-کلام و سیره معصوم (علیه السلام):
حضرت فاطمه (علیهاالسلام) مانع شوند و این خبر به آن حضرت رسید، مقنعه بر سر پیچیدند (و محکم بستند) و چادر خود را بر تن کردند و همراه جماعتی از زنان خویشاوند و یاران خود آمدند، در حالی که (بر اثر بلندی چادر) بر پایین و ذیل آن پا می گذاشتند (مجمع البیان، ج 1، ص 253).(حدیث کامل در بالا آورده شد)
-کلام ولی فقیه و ولی امر فعلی مسلمین:
من ميگويم
چادر، هم بهترين نوع حجاب است و هم يک نشانه ملي ماست که هيچ منافاتي با هيچ نوع تحرکي از زن ندارد. اگر واقعا کار اجتماعي وکار سياسي و کار فکري به معناي تحرک باشد، لباس رسمي زن ميتواند چادر باشد که بهترين نوع حجاب است.(البته در کلام کامل اشاره میکنن که انواع دیگری هم پوشش می تواند داشته باشد ولی بهترینش چادر هست)
بله خواهران من، چادر به عنوان کامل ترین و بهترین نوع ححاب و پوشش است.
نقل قول:خانم های محجبه واقعا باید خیلی تمیز و مرتب لباس بپوشن.خودش اثر تبلیغی داره.
این حرف شما رو قبول دارم ولی به شرط اینکه از اون ور بوم نیفتند و برای جذب بقیه به دین مجبور شن...
در مورد چادر چند تا نکته دیگه بگم:
نظر مراجع درباره چادر (همان رواة حدیث هستند ها...):
آیت الله فاضل لنکرانی(رحمة الله علیه): سزاوار است خانمها از چادر استفاده کنند چون چادر در کشور اسلامی ایران از مظاهر و شعائر اسلام می باشد و با حفظ این شعار سعی کنند بانوان محترم حرکت مورد سئوال را خنثی کنند.
آیت الله صافی گلپایگانی: چادر بهترین پوشش برای خانمها است، چون تمامی مفاتن بدن را می پوشاند. خانمهای مسلمان باید آداب و سنن اسلامی را در لباس پوشیدن مراعات کنند و از تجدد گرایی مضر پرهیز کنند.
آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): چادر حجاب پسندیده است.
آیت الله سیستانی: چادر حجاب بهتر است و سزاوار نیست زنهای مؤمن بدون چادر خارج شوند.
آیت الله مکارم شیرازی: حجاب یکی از قوانین مسلّم اسلام است و اساس آن، پوشاندن بدن و موها غیر از صورت و دستها تا مچ است ولی بی شک، چادر حجاب برتر است.
آیت الله تبریزی: پوشیدن بدن بر زن واجب و بهترین نوع پوشش واجب، همان چادر مشکی است که زنهای مؤمنه خود را با آن می پوشانند.
نکته دیگه که خیلی از خواهران هم بهش اشاره کردند اینه که خب زن مومن باید حجابش قشنگ باشه...
قشنگ باشه یعنی زینته دیگه؛نیست؟؟؟
نظر مراجع در مورد چادر مشکی و بحث کراهتش و لباس های رنگی که زینت هستند رو ببینید:
یت الله خامنه ای: این صحبت صحیح نیست و بهترین حجاب پوشش چادر است و چادر سیاه هم بی اشکال است و کراهت ندارد.
آیت الله تبریزی: زن باید بدن خود را در غیر وجه و کفین، از نامحرم بپوشاند و نیز باید زینت خود را بپوشاند و لباسی که زینت حساب می شود باید آن را هم بپوشاند و با چادر بهتر می تواند بدن و زینت را بپوشاند و چادر سیاه مثل عبای سیاه کراهت ندارد.
آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): این اقدام باطل است.
آیت الله صافی گلپایگانی: نظر مذکور صحیح نیست و مفاسد بسیار دارد. متأسفانه در این زمان عده ای اصرار بر آشکار شدن مفاتن زن و خروج او از ستر و عفاف که حفاظ شخصیت و ارزش و متانت اوست، دارند؛ مع الاسف می خواهند این امر را اسلامی جلوه دهند، در حالی که اسلامی نیست.
آیت الله فاضل لنکرانی(رحمة الله علیه): چادر مشکی بهترین نوع حجاب است و پوشیدن لباسهایی که جلب توجه کند، حرام است.
آیت الله مکارم شیرازی: با توجه به اینکه در حال حاضر رنگ مشکی برای حفظ پوشش زنان بهتر است، کراهت آن ثابت نیست.
اینهم جواب اون خانومی که گفته بود مردها باید رعایت کنن فقط و از این حرفها این استفتاء خیلی جالبه؛ببینید:
در صورتی که زن می داند مرد نامحرم به قصد لذت به صورت و دستهای معمولی زینت نشده او نگاه می کند، در این فرض پوشاندن صورت و دستها لازم است یا خیر؟
آیت الله خامنه ای: در فرض مذکور باید حتی وجه و کفین خود را هم بپوشاند.
آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): پوشاندن دست و صورت مطلقاً بنا بر احتیاط لازم است.
آیت الله تبریزی: بلی در این صورت بنا بر احتیاط، پوشاندن لازم است.
آیت الله صافی گلپایگانی: دست و صورت بنا بر احتیاط واجب باید پوشیده شود(جامع الاحکام 2/165).
آیت الله فاضل لنکرانی(رحمة الله علیه): بلی پوشاندن آن لازم است.
(یعنی اگه دید مردها مریضند نه تنها باید همون حدود اصلی رو رعایت کنید بلکه باید بیشتر از اون هم بپوشونید)
این هم نظر مراجع (که ازشون استفتاء شده تو این زمینه و من دیدم ها) درباره رنگ لباس و جذاب بودنش:
آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): هر چه جلب نظر نامحرم کند، جایز نیست.
آیت الله صافی گلپایگانی: با فرض اینکه نظر نامحرم را جلب کند در مرآ و منظر نامحرم جایز نیست.
آیت الله تبریزی: چنانچه زن لباسی بپوشد که زینت حساب شود، باید آن لباس را هم از نامحرم بپوشاند.
آیت الله سیستانی: لازم است که آن را از نامحرم بپوشانند.
آیت الله مکارم شیرازی: در صورتی که تنگ و چسبان و زینتی نباشد و تمام بدن زن به جز گردی صورت و دستها تا مچ پوشیده باشد، اشکالی ندارد ولی چادر حجاب برتر است.
با وجود این استفتائات دیگه فکر نمی کنم بحثی بمونه مگه اینکه....
[/b]