گفتن "از بحث اصلی منحرف نشین"، یه جمله ایه که آدم بخواد حرف خودش رو به کرسی بنشونه...( چرا دروغ؟؟!! منم بعضی وقتا به کار میبرم)
برای این که بحث از مسیر اصلیش منحرف نشه، بعضی از آقایون محترم تالار هی میان میگن چادر براق ما رو اذیت میکنه، بعضی از خانم های محترم تالار هم میان میگن اگه اذیتت میکنه چشماتو درویش کن....
تا صبح علی الطلوع هم این مکالمه طول خواهد کشید....
جون ماااادراتون با دقت بخونین...
شیدا جان!
اگه صلاح دیدی پاک کن و یا ادیتش کن...
اما اگه جا داره، بذار بمونه تکلیفمون معلوم شه...
یه آدمی که هند مدلینگ کار میکنه، یعنی دستان زیبایی داره، دستش رو باید بپوشونه...
اما کسی که دستاش ترک ترک خورده و پر از چین و چروک شده، لزومی نداره که همون کفین یا دستاش رو هم بپوشونه...
یه خانمی که چشمای شهلا داره، بهتره که عینک دودی تیره و بزرگ بزنه که چشماش نتونه کسی رو جذب کنه...
یه خانمی که پاهای زیبایی داره، بیشتر باید خودش رو در پوشوندن اون پاها ملزم کنه تا خانمی که پاهاش شبیه پاهای فیوناست...
و الی آخر...
اینه که میگم حجاب برای هر کسی متفاوته.
آقای مکارم میگن که حجاب به جز پوشیدن لباسهای تنگ، هر لباسیه که به جز وجه و کفین رو بپوشونه...
یعنی مانتوی گشاد که ترکیب اندام خانم ها رو هم معلوم نکنه، حجابه...
میتونه جنسش هم از کن کن باشه، میتونه ویسکوز باشه، میتونه ژرژت باشه، میتونه ریون باشه...
رنگش هم میتونه سرمه ای باشه، میتونه قهوه ای باشه، میتونه طوسی باشه...
اما...
نباید نارنجی فسفری و سبز کله غازی و ... باشه چون چشم ها رو خود به خود میچرخونه...
یه نکته...
یه سری من دیدم توی این تالار هی اومدن گفتن اگه لباس قرمز بپوشین میشه لباس شهرت که این حرامه...
به جون یه دونه بچه ام نمیخواستم اینو بگم...
چون ممکنه ازش سوء استفاده بشه...
اصلاً میدونین لباس شهرت از دید مراجع یعنی چی؟
توی یکی از فتاوای آقای مکارم خونده بودم لباسی که ظاهر شما رو بیش از حد مذهبی کنه و ریاکارانه باشه در واقع اون لباس شهرته...
لینک استفتاء
یعنی من اگه صورت معمولی ای دارم، و بپوشونمش که جامعه سالم بمونه هم بازم کاسه داغ تر آش شدم...
آقای دل خسته!
کسی منکر وجود حجاب نمیشه...
واااااقعاً خوبه...
شما تشریف ببرین تفاسیر قرآن رو بخونین...
بعضی از مفسران معتقدن که خدا توی قرآن اول به مردها گفته چشماتون رو بپوشونین و بعد به زن ها گفته حجاب رو رعایت کنین...
یعنی اگه اهم و فی الاهم کنیم، میبینیم که پوشاندن چشمان از طرف مردها درجه اهمیت بیشتری برای خدا داره تا حجاب.
این رو با لحن توهین نخونین. واقعاً پاسخ بدین...
توی افغانستان، زن ها طبق قوانین ناب اسلام، جلباب و چادر سر میکردن که هیچی از بدنشون معلوم نبود...
طالبان اجازه نداده بود که صداشون رو نامحرم بشنوه که در غیر این صورت با قلوه سنگ سنگسارشون میکرد...
صدای پاشون نباید شنیده میشد...
یعنی تمام اون احکامی که زمان پیامبر صادر شده و حقیقتاً من جامعه ای که این جوری حجاب توش رعایت بشه رو میپسندم...
اما و اما و اما ...
چون مردان افغانی جلوی شهوت و تخیلشون رو نمیگرفتن و طالبانی های پدر سگ یا میرفتن صحنه های فیلم میدیدن و یا با دیدن زنان با حجاب کامل هم تحریک میشدن، چون زیر چادر رو تصور میکردن، بازم میپریدن به این زنان بیچاره و بهشون تجاوز میکردن...
این آمار توی افغانستان در زمان حکومت طالبان بسیار زیاد بود...
حالا اگه توی ایران زن ها همه حجاب رعایت کنن، در همون حدی که شما میگین، آیا بنیان خانواده حفظ میشه؟؟؟
آیا آمار تجاوز و نگاه کردن به دخترا و نا امن بودن جامعه پایین میاد و صفر میشه؟؟؟
بابا!
ریش و قیچی دست شماست...
شما ها هم زور بازو دارین، هم قدرت جنسی بالا...
یعنی اگه یه زن با چادر عربی و پوشیه و دستکش هم وارد خیابون بشه، یه مردی که شب فیلم فلان دیده، صبح اون زنو که زیر اون حجاب که میبینه، باهاش میره سوار تاکسی میشه، شروع میکنه به مزاحمت یا میره میزنه زیر بغلش و میبردش یه جای دیگه و ...
اصلاً حتی یک نفر از خانم ها نیومد بگه، حجاب لازم نیست...
ماها معتقدیم حجاب واقعاً باید باید رعایت بشه...
اما جای پوشوندن چشم در اسلام کجاست؟
قبول دارین که اگه مردها چشماشون رو میپوشوندن، همون موقع ها که مانتو پیچ اسکن مد بود، زن ها فکل میذاشتن، دیگه ماجرا همون جا ختم به خیر میشد و زن ها دیگه ادامه نمی دادن؟
من از این که بخوام از حقوق زن ها دفاع کنم، بیزارم...
اما خداییش کلاهتون رو قاضی کنین...
یه زن اگه حجاب کامل داشته باشه، آیا باز هم امنیت داره؟
یا زمانی امنیت به جامعه برمیگرده که مردها غض بصر داشته باشن؟
هی حضرت زهرا رو مثال نزنین...
آیا حجاب حضرت زینب (سلام الله علیها) و خاندان امام حسین (علیه السلام) مورد داشت و محرک بود که ریختن سرشون و معجر از سرشون کشیدن و بهشون بی حرمتی شد؟
آیا اگه همه زن های جامعه ما مثل حضرت زهرا بشن، شما ها میتونین مثل حضرت علی (علیه السلام) باشین که در سن جوانی با هیچ زنی صحبت نمیکرد که مبادا از راه به در شه؟
حضرت زهرا اگه خودش رو از نابینا پوشوند، حضرت علی چشمش رو از مردهای دیگه هم پوشوند...
عمروعاص که اومد و لخت و عور شد جلوی امام علی (علیه السلام) با این که حضرت میتونستن با یه شمشیر به درک واصلش کنن، اما چشماشون رو بستن و راه رو کج کردن...
از خودتون به عنوان یه مرد پرسیدین یعنی چی؟؟؟
یعنی ای مرد شیعه!
چشمات رو باید از هر حرومی بپوشونی...
زن کار حروم میکنه، کار خوبی نمیکنه، اما شما چشمات رو بپوشون!
یکی از دوستان اومدن و میگن اونا ساپورت نیست شلوار تنگه...
به جون بچه ام، من تا همین حالا فکر میکردم به همه جور شلوار تنگی میگن ساپورت...
جوراب شلواری و شلوار لوله تفنگی هم ساپورتن...
به ولله دنبال تفاوتش نبودم و نیستم. به نظرم همه اش بده...
اما شماها از همه زن ها اوستا ترین در تشخیص ساپورت و شلوار لی تنگ و ... از هم.
این یعنی وقتی میبینین و اتفاقی هم نگاهتون بهش میفته، میرین سرچ میکنین و پرس و جو میکنین تا بدونین این چیه!
مشکل همین جاست...
یه آدم ظاهر الصلاحی داشت از خیابون رد میشد که یه زن رو دید که داره موهاش رو درست میکنه و میبافه...
اینقدر نگاهش کرد که رفت تو میخ و یک چشمش کور شد...
رفت پیش پیامبر و از اون زن ادعای خسارت کرد و شکایت کرد که اگه رعایت کرده بود، من الآن چشمم رو داشتم...
فکر میکنم آیه نازل شد که مردها باید چشماشون رو بپوشونن...
پیامبر هم گفت که تقصیر خودت بوده که چشمات رو نگه نداشتی...
بازم دارم تاکید میکنم...
کسی منکر اثر خوب حجاب کامل توی جامعه نیست. اما اگه اثر حجاب روی خوب شدن جامعه 40 درصده، اثر غض بصر 60 درصده....
در بدبینانه ترین حالت 50 - 50 ه دیگه...
که یعنی مادامی که چشمها درویش نشن، حجاب به درد لای جرز دیوار میخوره...
کاشکی به جای این که هی به هم بگیم، تو فلان کارو کن، جامعه خود به خود درست میشه، به خودمون میگفتیم، من فلان کارو کنم که جامعه درست شه...
والسلام.