۲۸/مرداد/۹۳, ۱۹:۰۷
من میتونم به عنوان یه کوچیک تر یه نظری بدم؟
امیدوارم اصل مطلب رو بچسبین و به فرعیاتش گیر ندین...
من به عنوان یه آدمی که تا مدت ها متمول بودم و دور و برم پره از این آدما، بهتون بگم...
زندگی ای که شما فکر میکنین بی دردسره و راحت تره، خیلی خیلی خیلی سخت تر از زندگی یه آدم فقیره که تنها غصه اش نون شبشه...
به این باور از صمیم قلب برسین که مرغ همسایه غازه...
من همیشه حسرت اونایی رو میخوردم که باباهاشون می اومدن خونه و شبا با هم نون و پنیر میخوردن، اما سر یه سفره بودن و هر کی پی کار خودش نبود...
من هر روز التماس خدا میکردم که خدایا! این بابای ما ورشکسته بشه، بلکه یکم به جای این و اون به زن و بچه اش نگاه کنه...
شماها چون توی بطن زندگی اونا نیستین، نمیدونین بدبختی های اونا رو...
اگه بودین، شاید چند صباحی خوشتون میومد، اما در نهایت اگه کمی وجدان بیدار داشتین، از این برنامه های تفریحی مسخره و نبودن در کنار هم خسته میشدین...
خسته میشدین از این که تنها همدمتون دوستتونه یا تو فیس بوک یا تو پارتی...
یه آدمی رو میخواستین که حکایت "تا پول داری رفیقتم، قربون بند کیفتم" نباشه...
به زمین و زمان شک میکنین، اگه طرفتون بیاد...
آیا این منو به خاطر خودم میخواد یا به خاطر پولم؟
در هر حال...
از من به شما نصیحت...
گاهی به مطب های روانشناسان سر بزنین و چند تا مورد بپرسین از مشکلات آدمای پولدار تا ببینین دنیای اونا چه جوریه!
امیدوارم اصل مطلب رو بچسبین و به فرعیاتش گیر ندین...
من به عنوان یه آدمی که تا مدت ها متمول بودم و دور و برم پره از این آدما، بهتون بگم...
زندگی ای که شما فکر میکنین بی دردسره و راحت تره، خیلی خیلی خیلی سخت تر از زندگی یه آدم فقیره که تنها غصه اش نون شبشه...
به این باور از صمیم قلب برسین که مرغ همسایه غازه...
من همیشه حسرت اونایی رو میخوردم که باباهاشون می اومدن خونه و شبا با هم نون و پنیر میخوردن، اما سر یه سفره بودن و هر کی پی کار خودش نبود...
من هر روز التماس خدا میکردم که خدایا! این بابای ما ورشکسته بشه، بلکه یکم به جای این و اون به زن و بچه اش نگاه کنه...
شماها چون توی بطن زندگی اونا نیستین، نمیدونین بدبختی های اونا رو...
اگه بودین، شاید چند صباحی خوشتون میومد، اما در نهایت اگه کمی وجدان بیدار داشتین، از این برنامه های تفریحی مسخره و نبودن در کنار هم خسته میشدین...
خسته میشدین از این که تنها همدمتون دوستتونه یا تو فیس بوک یا تو پارتی...
یه آدمی رو میخواستین که حکایت "تا پول داری رفیقتم، قربون بند کیفتم" نباشه...
به زمین و زمان شک میکنین، اگه طرفتون بیاد...
آیا این منو به خاطر خودم میخواد یا به خاطر پولم؟
در هر حال...
از من به شما نصیحت...
گاهی به مطب های روانشناسان سر بزنین و چند تا مورد بپرسین از مشکلات آدمای پولدار تا ببینین دنیای اونا چه جوریه!