سلام
با اجازه منم یه ذره درد دل مطابق قوانین تالار کنم
عاقا با افکار منفی و شیطانی چکار کنم
وسوسه انجام ی کار غیر مثبت
وقتی یه نصفه از وجودت بگه انجام بده یه نصف دیگه ت بگه انجام نده
اصن یه وضعی دارم زیر فشار روحی وحشتناک
احساس میکنه ادم داره تبدیل به ی هیولا یا خود شیطون میشه
مداوت بر ذکر:لا حول قوه الا بالله العلی العظیم
می تونه خیلی کمکتون کنه (من امتحان کردم)
بچه ها شماها وقتی خیلی دلتون میگیره چیکار میکنید؟
حرف هایی هست برای نگفتن که تو دل آدمه و قلب آدم میترکه اما نمیتونه به کسی بگه...
بغض هایی هست که گلوی آدمو میشکافه اما نمیشکنه بلکه آدم راحت شه...
اشکهایی هست...
حرف هایی هست که گاهی:
ســَـر مـیـــــزِ شــــــآمــ بــــهـ یـــآدَش مــــیــ اُفـتــــــَـــمــ ! بــُـغـضـــ مــــیــکــُــنــَـــمــ !
اَشــــــکــ دَر چــِــشـمـــــآنـــَـمــ حــَـلقــــهــ مــیـــزَنـــــَــد!
هــَـمـــــــهــ بــــآ تــعـــَـجــُــبـــ نــِـگــــآهــَمــ مــیـــ کــُـنــَـنــــــــد ...
لــَـبـخـــَـنـد مـیـــــزَنــــَــمــ و مـــیــ گــــــویـــَـــمـــ :
چــِــقـــَـدر دآغـــ بــــــــــود ...!!!
[/b]
(۱۷/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۵۱)مهسا110 نوشته است: [ -> ]بچه ها شماها وقتی خیلی دلتون میگیره چیکار میکنید؟
حرف هایی هست برای نگفتن که تو دل آدمه و قلب آدم میترکه اما نمیتونه به کسی بگه...
بغض هایی هست که گلوی آدمو میشکافه اما نمیشکنه بلکه آدم راحت شه...
اشکهایی هست...
[/b]
نمیدونم خوبه یا بد ولی انقدر گریه میکنم و با خدا حرف میزنم تا خسته شم و خوابم بگیره... ولی بعدش خیلی سبک میشم...
گاهی هم همین حرفی رو که نمیتونم به زبون بیارم رو مینویسم. بعدش حس خوبی بهم دست میده وقتی که دوباره می خونمش.
دوستای خوبم سلام
میخوام یه چیزی بگم شاید یه کم حاشیه دار بشه ،اما مهم نیست ،مهم اینه که بدونم بقیه در این مورد چی فکر مکنن
دوستای خوبم چند وقت پیش که با یکی از دوستان در دل میکردیم وسط حرفاش یه جمله ای گفت :که واقعا تو اون لحظه ترسیدم ،ولی بعدش که بهش فکر کردم دیدم همچین بیراه نمیگه.............
موضوع درگیریشو نمیگم که الکی درگیر حاشیه نشم
حالا جملش :دوست گلم که حسابی درگیر بود توی یه موضوعی و فکر میکرد به آخر خط رسیده ،میخواست به واسطه گناهی خودشو از این درگیری نجات بده (واقعا درگیر ،مضطرب،خسته و کلافه بود)دلیل منطقیش هم این بود که گوشت سگ حرامه اما خود خدا گفته :میشه تو شرایطی که مطمئنی از گرسنگی میمیره استفاده کنی..................
و الان من واقعا اگه با این گناه کارمو پیش نبرم ممکنه هر اتفاقی برام بیفته..................
ترسناکه مگه نه

خوشحال میشم بگید اگه شما جای من بودید چطور راهنماییش میکردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟