تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حرف دل هاي دوستانه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
ممنون Heart

اما من يه قاعده كلي تو زندگيم دارم كه وقتي كاري كه دارم ميكنم درست باشه بايد بعد انجامش حالم بهتر بشه

نميدونم اما فكر ميكنم بعد انجام اين كار حالم بهتر نميشه

در ضمن اجبار دارم اما به كمك خدا ميتونم جلوش بياستم ............

ميخوام بدونم تو شرايطي كه هم راه شرعي داري و هم راه قانوني عرف جامعه چقد مهمهHuhHuhHuhHuhHuh
اگه خودم راضی به انجامش نباشم و بعدش عذاب وجدان بگیرم و حالم خوب نباشه ، ترجیح میدم انجامش ندم و جلوش بایستم
دقيفا منم همين احساس رو دارم HeartHeartHeart

اما ميترسم اين مخالفت عرف باعثه اين حس بد باشه ،بعدها روي زندگيم اثر بزاره و اونوقت پشيمون بشم كه خدا راه رو جلوي پام گذاشته بود بخاطر حرف مردم اانجام ندادم حالا......................

اميدوارم منظورم واضح بوده باشه...............
سلام دوستای گلم

حسابی دلم واسه تالار تنگ شده بود Heart

رسیدن ماه رجب مبارررررررررررررررررررررررررررررررررررک،تو رو خدا ما رو از دعای خیرتون محروم نذاریدSmile

دوستان سوال دارمHuhHuhHuhHuhHuh

چرا گاهی اوقات با اینکه میدونی داری کار درست و مطابق با دستورات دینتو انجام میدی با این حال حس خوب و قشنگی نداریHuhHuhHuhHuhHuh
همش ته دلت از خودت گله داری ،درگیری که چرا باید اینقد به خودم سختی بدمHuhHuhHuhHuh
بدتر از همه اینکه گاهی اوقات فکر میکنی شاید اینکه بقیه به خیلی جاها رسیدن بخاطر اینه مثل من به همه چی گیر نمیدنHuhHuhHuhHuh
اونوقت که نه دینداری نه از دنیات لذت بردیDodgy

نمیدونم شاید یکی از شگردای شیطونهHuhHuhHuhHuh

اگه حدیثی هم در این مورد دارید خوشحال میشم کمکم کنیدWinkWinkWinkWinkWink
چه عالی ! حرف دل ...
نقل قول:چرا گاهی اوقات با اینکه میدونی داری کار درست و مطابق با دستورات دینتو انجام میدی با این حال حس خوب و قشنگی نداری

اگه قرار بود کار درست همیشه لذت بخش باشه مگه آدما دیوونه بودن برن کار بد کنن؟ کاره خوب ماندگاره.
اگه بمن باشه ، کار خوبمو هیچ وقت تو دنیا نقد نمی کنم.

کار بد زود به مقصد می رسونه ، لذت بخشم هست ... اما بسیار کوتاه و گذرا.

نقل قول:همش ته دلت از خودت گله داری ،درگیری که چرا باید اینقد به خودم سختی بدم

همه این فکرا بخاطر اینه که ما فراموش کردیم کجاییم ! اینجا دنیاست، محل فتنه و آزمایش.
(دنیا) بهم میگه چرا خودتو سختی میدی؟ بهش میگم تو گذرایی ، امروز هستی فردا نیستی ! فردایی که قیامت شد ، بخاطر تو جلو صاحب و مالکم بی آبرو و شرمنده ام.
بیا یکم احساسیش کنیم ! خدا رو هم بخاطر اعمال زشتمون جلوی دیگران شرمنده نکنیم! کاری نکنیم که بگن این مخلوق تو بود که اینقدر بهش کرامت دادی و واسش احترام قائل بودی !

بیایم یه بخشی از سختی کشیدن هامون رو بخاطر اون خالق عزیز اختصاص بدیم ، نیت مون خدایی باشه.
ای خدا ، سختی می کشم؟ همش فدای تو عزیزم! من اگه گناه کنم وجود مبارک تو ناراحت میشه. خم به ابروت نیار ، سختیام فدای سرت !

نقل قول:بدتر از همه اینکه گاهی اوقات فکر میکنی شاید اینکه بقیه به خیلی جاها رسیدن بخاطر اینه مثل من به همه چی گیر نمیدن

به جایی رسیدن فقط یک دلیل داره! خدا خواسته.
اگه بدی هم نمی کرد به اونجایی که الان هست می رسید. این اعتقاد قلبیه منه چون هیچ چیز خارج از حکومت خدا نیست.
هر چیزی از قبل مال ما هست فقط با کار بد برکت و ماندگاری ابدی رو می گیریم.

چقدر مفت! برای یک پیروزی و غرور ورزیه موقت. کار بد رو می کنی و موفق میشی ، میگی " من می تونم ، من تونستم " اما واقعیت اینه که تو هیچ کاری نمی تونی بکنی ، این خدا بود که همه کارها رو کرد ، این وسط فقط خودتو خراب کردی !

نقل قول:اونوقت که نه دینداری نه از دنیات لذت بردی

مام مثله شماییم! نه باور داریم دینداریم نه به دنیا دل می بندیم. این درد امام نداریه ! امام که نداشته باشی حیرون و سرگردونی ... : |

اللهم عجل لولیک الفرج
سلامHeart

ممنونم دوست بزرگوار که حرف دل منو خوندید ، وقت گذاشتید و جواب دادیدSmile

درست میفرمایید،درد ما درد امام نداریه
من و خیلی از اطرافیانم خیلی اوقات درگیر اینجور سردرگمی ها میشیم............
خدا میدونه چقد سخت و درد آوره.....................

آخه دردم اینه امام زنده در زمان خودم دارم ،اما لیاقت ندارم....................

وقتی سوال میپرسم یا احساسم رو میگم و میبینم ازشما دوستان خوبم هم کسای هستن که مثل من درگیرن هم آروم میشم بابت اینکه درد مشترکه وهم ناراحت بابت............................

واقعا فقط وفقط ته همه درگیرها و سردرگمی ها به خود خدا پناه میبرم
فقط خود خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام Heart، خواهش می کنم Rose

نقل قول:آخه دردم اینه امام زنده در زمان خودم دارم ،اما لیاقت ندارم....................

هیچکدوممون لیاقت نداریم ، ظهورو سخت گرفتیم تلاش ها و امیدها کنار رفت.

نقل قول:واقعا فقط وفقط ته همه درگیرها و سردرگمی ها به خود خدا پناه میبرم
اولش ، تهش ، همراهش ...

اوایل برام ناملموس بود که چطور در ابتدای و انتهای هر کاری خدا رو یاد کنم و این فراموشم نشه... اما کم کم به یک حرمت تبدیل شد ، دیگه الان جوری شدم که خجالت می کشم بدون رخصت گرفتن کاریو انجام بدم.

نقل قول:خدا میدونه چقد سخت و درد آوره
و باز یاد این شعر افتادم :
هر كه در اين بزم مقرب‏تر است جام بلا بيشترش می ‏دهند
مرد خدا ، گر چه بود بی نیاز ... زجر ، ز راه دگرش می دهند
بی خبران طعنه به او می زنند ، با همه رندی خبرش می دهند
وان که ز دلبر نظر خاص یافت ، داغ عنا بر جگرش می دهند
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام برصبای عزیزم
خواهر خوب ومهربون
دیگه صباجان کاملا باروحیات شاد من آشنایی فقط یه توصیه خواهرانه بخند همیشه
دنیا میگن دوروزه ولی من میگم شاید فرصتی کوتاه تر ازدو روز باشه...............

خواهرم این احساس عدم رضایت به هنگام انجام کار نیک رو درخود ازبین ببر
وبه جای آن رضایت رو جایگزین کن
چون عدم رضایت نارضایتی های دیگر رو به دنبال داره................

درد ماامام زمان نداری هست ولی همین آقا این قدر مهربونه که وقتی چشم هاتو به اندازه ثانیه ای روی هم بزاری وبهش فکرکنی میبینی آقاهم داره به تو فکر میکنه وحواسش به تو هست
وبالاتر از هرچیز دردنیا خدایی است که همیشه ما رو صدا میکنه.............

شاد باشید وعاقبت به خیر توام باآرامشWinkHeartWink
سلام دوستان عزیزHeart

ممنون جناب سدره المنتهی،صحبتهاتون سرشار از امید و توکل و بندگیست و این نیرو رو با کلامتون خوب منتقل میکنید،خدا خیرتون بده ،ممنون بابت پاسخهاتون..................
خدا خودش باخبره از دلای بی تاب و ذهنای سردرگممون امیدوارم مثل همیشه لطف بیکرانش رو شامل حالمون کنه و به زودی دیده دلامون رو به دیدار آقا و سرورمون روشن کنه...................ان شاءاللهHeart

دوست و خواهر گلم (مجنون العباس)سلامHeart

عزیز دلم روحیه شاد شما گواه قلب بزرگه شماستSmile

آبجی گلم منظورم از نارضایتی ، سردرگمی و شک وشبهه داشتنه که راهم درسته یا اشتباه ،وگرنه که راضیم به رضای خدایی که جزء پناهش پناهی ندارم و دلخوشم به کرم و لطفش..................

من خیلی وقتا به امام زمانم فکر میکنم و در بزرگی و مهربونی وجود مبارکشون شکی نیست ،مشکل از اوضاع دل منه..........
ممنون خواهر مهربونم مثل همیشه حرفامو گوش دادی Heart
(۲/اردیبهشت/۹۴ ۱۰:۳۸)صبا نوشته است: [ -> ]سلام دوستان عزیز:heart:

ممنون جناب سدره المنتهی،صحبتهاتون سرشار از امید و توکل و بندگیست و این نیرو رو با کلامون خوب منتقل میکنید،خدا خیرتون بده ،ممنون بابت پاسخهاتون..................
خدا خودش باخبره از دلای بی تاب و ذهنای سردرگممون امیدوارم مثل همیشه لطف بیکرانش رو شامل حالمون کنه و به زودی دیده دلامون رو به دیدار آقا و سرورمون روشن کنه...................ان شاءالله:heart:

دوست و خواهر گلم (مجنون العباس)سلام:heart:

عزیز دلم روحیه شاد شما گواه قلب بزرگه شماست:)

آبجی گلم منظورم از نارضایتی ، سردرگمی و شک وشبهه داشتنه که راهم درسته یا اشتباه ،وگرنه که راضیم به رضای خدایی که جزء پناهش پناهی ندارم و دلخوشم به کرم و لطفش..................

من خیلی وقتا به امام زمانم فکر میکنم و در بزرگی و مهربونی وجود مبارکشون شکی نیست ،مشکل از اوضاع دل منه..........
ممنون خواهر مهربونم مثل همیشه حرفامو گوش دادی :heart:

سلام برصبای عزیزم
وسلام خدمت تمامی بزرگواران
ان شاالله راهی رو که داری میری درسته مورد رضایت خدا وپدرمهربان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشه
به درست رفتن که فکر کنی مطمن باش درست میری
باشناختی هم که بنده ازشما دارم میدونم بسیار عاقل هستی ودرستکار

شما هم قلب بزرگی داری
شادوسلامت باشیم توام باآرامش وعاقبت به خیری
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع