تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خواهر و برادر بیشتر یا کمتر؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
عاقا الان دعوا سر جنسیت که نیست هر دو جورش خوبه ...مقصود اینه دختر خواهر می خواد مادر دختر دلسوز
پسر برادر می خواد پدر پسر عصای دست
پس هر جفتشون مفیدن و خلاصه این که عاقا باید 4تا بچه داشته باشیم 2تادختر2شازده پسرBig Grinکه هم کل خانواده راضی باشن هم خداوند متعالAngel
والا وگرنه بخوایم حدیث بیاریم دختر اینجوری پسر اونجوری این تاپیک تا 200-300صفحه مثه برق جلو میرهBlush
تو رو خدا انقد درباره ی داداشا بد نگین من طاقت نمیارمCrying... الان حتما فکر میکنید که من و برادر از اونایی هستیم که دم به دقیقه قربون صدقه ی همدیگه میریمHappy... اتفاقا جز سر و کله زدن با هم کاری نداریمBig Grin. (دلم هم از دستش خونه ولی نمیتونم بگم بده به تمام معناست به نظرم اینجوری حرف زدن یکم بی انصافیه) نمونه ی بارزش همین دیروز با هم دعوا کردیم و گفتیم نه من نه توSoldier. یه ربع بعدش همین جوری الکی سر صحبت رو باهم باز کردیم اصلا خودمون رو زدیم به اون راه.
اینکه میگن خواهر عاشق برادرشه و اگه انگشتشم قطع کنه خواهر صبوری میکنه راسته. به قول مامانم اگه من یه بار تو ی این دعوا ها کوتاه نیام و سریع برادرم رو نبخشم حساب دستش میاد ولی چه کنم دیگه خواهرم دلم برای داداشم میسوزهSmile
هم خواهر خوبه هم برادر به شرط اینکه بدونیم چه جوری باهم رفتار کنیم.دادشای گل خواهراتون خیلی رو شما تعصب دارن و بهتون حساسن هواشون رو داشته باشیدWink ( من بلد نیستم از زبون برادرا حرف بزنم ولی اگه بخوام از زبون یه خواهر و علاقش به برادرش بگم به قول دوستمون تا صفحه ی 200-300 میرم)
به قول اون پسره تو دزد و پلیس "عاقا! من همین الآن خعلی فکر کردم"
آقای بیدل!
من میگم عروسای ما و عروسای مادرشوهرم مشکلات زندگیشون رو میبرن پیش مادرشوهر و به مامان خودشون نمیگن.
اما من این کارو نمیکنم.
الآن به این نتیجه رسیدم که چون من داداش داشتم و داداشام از مشکلات زندگیشون واسه مامانم گفتن و ایشون رو مریض احوال کردن، من نتیجه رو دیدم و من این ستم رو به مادرشوهرم روا نداشتم.
یعنی داداش این خوبی رو داره.
آدمی که داداش داشته باشه، مراعات حال مادرشوهرم میکنه.
پس حرفم رو تا حدودی پس میگیرم.

اما این که بگم دختر خوبه یا پسر، یا چی کار کنین که بچه دختر بشه یا پسر، نه موضوع بحثه و نه بنده از این قدرتا دارم که تغییر جنسیت یا تعیین جنسیت کنم.
سونوگرافی سرخود نیستم که...
من به عنوان یه خواهر دارم میگم آبجی خعلی خوبه و داداش اِی بدک نیست.Big Grin
داداشم خوبه ها!!!
اما خواهر بهتره.

اما در جواب آلاله جان!
همه مون میدونیم که همه مدل آدمی وجود داره.
هم آدمی که توی خانواده شلوغ خودکشی کرده و هم اونی که هیشکیو نداره.
اما مهم درصدشه...
یعنی شاید 80 - 20 باشه.
اونی که دور و برش شلوغه، اولاً وقت زیادی برای افسرده شدن نداره. دوماً اگرم بشه، اونقدر دور و بر آدم آشنا ریخته که یکی بلاخره میبینه و کمک میکنه.
اما اونی که تنهاست یا با هاپوش زندگی میکنه، معلومه که هیشکی نیست که وقت افسردگی به دادش برسه.
حالا ما هم نخواستیم جامعه رو ایده آل کنیم.
اما میشه که درصد افسردگی رو توش پایین آورد که.
نمیشه؟
ضمن این که منو اگه بکشن هم حاضر نیستم حتی یک ساعت برم مدرسه.
یا این که شاگرد نابغه مدرسه بودم.
همه دوستم داشتن و منم بهم خوش گذشته بود.
اما اصولاً از سیر در خاطرات و گذشته ها خوشم نمیاد.
بیشتر دوست دارم برم جلو ببینم چه خبره.
پس همه به یاد نوستالژی و دوری از 4 تا آشنا، دلشون خانواده پر جمعیت نمیخواد.

پ.ن:
من در آستانه هزارمین پستم.
الآن یه حسی دارم. اما چه حسی نمیدونم!Smile
نقل قول:پرسیدن چنین سوالی اونم تو همچین تالاری!! قطعا نتایج از پیش تعیین شده ای بدنبال داره !

عجب ...

نقل قول:من در طول زندگیم همیشه از این لحاظ افراد رو ناراضی دیدم !

کاملا صحیحه
اما ی وقتی هست یکی هر روز چلو کباب میخوره ناراضی هستش، یکی هر روز نون و پنیر می خوره ناراضیه ... Smile

نقل قول:همون بحث انتقاد ناپذیری هم برمیگرده به تربیت خانواده , اینکه افراد در خانواده پرجمعیت مجبور باشند یه سری مسائل رو بپذیرند , فکر میکنید شیوه صحیح تربیتی باشه !!!؟؟؟؟؟ بعید میدونم !

فکر می کنین چ مسائلی رو قراره بپذیرن ک صحیح نیست؟
مشترک شدن وسایل با بقیه اشتباهه؟
بعضی وقتا کوتاه اومدن اشتباهه؟
بحث کردن و استدلال کردن در مقابل کسی ک نظرت رو قبول نداره و تلاش برای مجاب کردنش اشتباهه؟
اینکه یادبگیری افرادی هم هستند ک لزوما طبق خواسته شما رفتار نمی کنن و تمرین کنی این شرایط رو کار اشتباهیه؟

نقل قول:اما جمعیت زیاد اون خانواده بخاطر پایین بودند سطح اطلاعات و شیوه های پیشگیری و مسائل دیگه ست, و هدفشون از بچه زیاد هم اینه که در پیری عصای دستشون باشه !!!

ی همچین دیدگاه های ساده لوحانه ای وجود داره نسبت ب پرجمعیت بودن،
بخشی از دلیل کم جمعیت بودن و موندن هم همین طرز فکره ( البته شمای نوعی رو دارم میگم Blush )
من نمیدونم!
یعنی شما واقعاً متوجه نمیشین زندگی خصوصی آدمای شناخته شده فرق داره با کلیتی که از یه جامعه مطرح میشه؟
من حق ندارم در مورد تعداد بچه های شخص فلانی و بهمانی نظر بدم.
اما این حق رو دارم به عنوان یه عضو از جامعه بگم، هم رده های من، بچه بیارین. خوبه.
در ضمن...
اشتباهاتی که من کردم و باعث شده توی 30 سالگی به قول شما کمردرد داشته باشم رو حتماً شما هم باید بکنین؟
هیچ موردی نداره.
شما level 1 رو که رد کردی، توی همین 30-35 سالگی یه بچه بیار و اونجوری هم بارش بیار که جامعه و خودتون بهش ببالین.

شعار زده اونیه که هنوز تو گود نیفتاده و مدام داره از بدی های گود میگه.
من به عنوان کسی که بچه دارم، واقعاً وقتم رو طوری مدیریت میکنم که حتماً بیام اینجا و به بقیه که بچه ندارن بگم که اشتباهاتی که من کردم رو نکنین و کارهای خوبی که من کردم رو زودتر انجام بدین.
یکیش هم بچه است.
شما به چه عنوانی بقیه رو نهی میکنین از بچه دار شدن؟
به عنوان یه روشنفکر و دانشجوی مجرد؟
چند تا بچه بزرگ کردین که میدونین افسردگی میاره؟
چند بار تا حالا افسردگی گرفتین مگه؟
یه حساب سرانگشتی که بکنین، میبینین که ...
بعله...

تالار هم مال همه است، من جمله شما و بقیه کسانی که در کمال ادب اظهار نظر میکنن.
یعنی الان دهه هشتادیا و نودیا دارن خیر می بینن از تک فرزندی !!!حالا خوبه همه می گن چقدر این نسلها با بچه آی قدیم فرق دارن چقدر مشکلاتشون بیشتره چقدر خانواده ها رو درگیر کردن فرزندسالاری رو جا انداختن پدر ومادر نقش خودشون رو از دست دادن به قول شما دوست مهد ومدرسه اشون شده همه چیزشون ...چیزایی یاد می گیرن. که بیشترش به خاطر نداشتن یه خواهر یا برادر توی خونه اس که هم رده خودش باشه نه بچه ای از یه خانواده و تربیت دیگه....شما چرا همش هند ومثال می زنی چین هم می تونی مثال بزنی!!!اونجا که دخالت تو تعیین جنسیت بزایه هم هست ...
بعدم چرا هی این بچه های دهه شصت رو می زنید تو سرشون یکی ندونه فکر می کنه چه نسل بدبختین !!!ای بابا هر نسلی مشکلات زمان خودش رو داره دلیل نمی شه که انقدر احساس حقارت به دیگران القاء می کنید و مظلوم نمایی می کنید اتفاقا همون نسل دارن خیر برادر خواهراشون رو می بینن که نمی فهمن با تک فرزندی چه ظلمی به بچه هاشون می کنن چون کمبودش رو حس نکردن
بازم برگشتیم ب همون دیدگاه مادر و پدرها و ...

سعی بر این بود ک نگاه ها، از دید فرزندهای خانواده ها باشه، نه مادر و پدرشون

نسخه هم واسه کسی نمی پیچیم

شما پست هایی ک دوستان توی صفحات قبلی گذاشته بودن و درباره تک بودن و کم بودن نوشتن، بخون، خودت تصمیم بگیر
لا یکلف الله نفسا الا وسعها

خواهش می کنم پست در راستای تاپیک بذارین، وگرنه با این مدل نوشتن ها، ب جایی نمیرسیم
بنده هم متاسفانه این روزها فرصت آنچنانی ای ندارم ک سر بزنم، خواهشا پستهاتون رو ادامه بدین، پست های مرتبط البته Smile
درباره مهد کودک

مهد کودک ی آموزشگاه گلخونه ایه ...
زندگی کردن توی خونه و با خواهر و برادر خیلی متفاوت از مهد کودک هاست

توی مهد کودک ها هر بچه ای از هر فرهنگی هست و این تنوع بیش از حد و دور بودن از خانواده برای اینکه خانواده کمکشون کنه ب اینکه درست رو از نادرست تشخیص بده باعث میشه مهد کودک نتونه محیط مناسبی برای رشد بچه ها باشه ...

خب درباره همین مهد کودک هم، چند تا از دوستانم ک برام تعریف کردن ، همه شون این رو میگفتن ک :
از وقتی چشم باز کردم توی مهد کودک بودم ..
اصلا مادر و پدرم رو ندیدم ....

شما ک طرفدار خانواده کم جمعیت هستین
خب این بچه ای ک بره مهد، یدونه مربی ک نمیذارن بالا سرش مخصوص اون
ی مربیه و حداقل 10-12 تا بچه ...

ک البته اون مربی، هیچ وقت مثل ی مادر دلسوزی و توجه نمی کنه

توی مهد بچه ها هم سن هستن،
اما توی خونه پر جمعیت نقش های فرزند ارشد و بزرگتر و .... تعریف میشه و همین کمک زیادی ب تربیت بچه میکنه ...

و البته در کنار اینها، ی نگاهی ب اوضاع مهد کودک ها بندازین، متوجه میشین ک این مهدها، محیط خوبی ندارن ...
مستندش فکر کنم توی همین تالار بود دیگه

دقت کن ک شرایط بچه توی مهد کودک با مدرسه ای ک میفرستیمش فرق داره ...
نقل قول:خیلیا هم هستن که هم حوصله بچه دارن هم وقتشو ولی بازم ترجیح میدن حداقل چند ساعت در روز بچه رو مهدکودک بذارن

حوصله دارن
وقت هم دارن

اما بچه ی دیگه ای ندارن ... ب خاطر همین میبرنش مهد کودم بلکه ویتامین و پروتئین های خواهر و برادر رو اونجا بهش تزریق کنن!

نقل قول:درعوض چندتا مهد خوب و قرآنی رو هم نشون داد, چرا اونا رو نمیبینید !!؟؟؟

این ها هم هست ...
اما اینها آموزشگاهه ... همون طور ک اونها هم آموزشگاه هستن ...!

چرا از اصل ماجرا دور میشین؟

نقل قول:همه چی از نظر ما تهدیده !!! از هیچی نمیتونیم استفاده درست بکنیم !!! واقعا نمیدونم این چه برداشتیه آخه !

من نمیدونم چرا بحث کردن و نظر مخالف داشتن رو با جنگ کردن اشتباه میگیریم و اینطوری رفتار می کنیم ...
واقعا نمیدونم این چ برداشتیه آخه! Wink

در خانه اگر کس است، یک حرف بس است .... Smile
من فکر می کنم یکی از مشکلات مهد اینه که سن و سال توش گم شده از بچه شرخواره میزارن مهد تا بچه 6 ساله ...اصن واسش قانون درست و حسابی نیست همینه مشکل درست کرده و بچه ها تا چشم باز می کنن خودشون رو توئی مهد می بینن
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع