تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خواهر و برادر بیشتر یا کمتر؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
شاید واقعا از دلایل مهمی که الان بچه ها بیشتر مهد میرن غیر از شاغل بودن مادر ها همین نبودن خواهرو برادر یا به قول خودمون همبازی برای بچه هاس ...همبازی هم حتما نباید همسن باشه بچه ها با کوچکتروبزرگتر از خودشون هم خیلی خوب ارتباط برقرار می کنن...
یه چیز دیگه هم بگم درباره آموزشگاهها که السا جون گفتن محیطشون نامناسبه و یکی دیگه از بچه ها گفت خب مهد های قرانی هم هست ..خب این دقیقا دو تا قطب مخالفه یا باید بچه بره مهد قرانی و سیستم اونجوری یا بره مهدهای دیگه آموزش رقص و باله و هزار چیز بدتر ببینه...تعدلی وجود نداده یه خانواده معمولی باید چیکار کنه...من مخالف مهد قرانی نیستم خودم اگر ان شالله روز مادر بشم همین مهدها رو انتخاب می کنم اما منظورم مهدهای ساده ای هست که ما خودمون در دوران کودکی می رفتیم همه چیز خوب بود و سالم ...از این مهدها امروزه اصلا خبری نیست واین واقعا بد وتاسف باره
بابا!
اخبار چند وقت پیش یه مهد کودکی رو نشون میداد که مربیش بچه نوزاد 6 ماهه رو میزد.
واسه این که فرنی نمیخورد.
میزدا!!!
از داعش بدتر بود.
این دو طرف دهن بچه رو گرفته بود و به زور قاشقو میکرد تو هق بچه.
بعدشم یه نر و ماده (Big Grin) زد به بچه طفل معصوم.Sad
بچه که نمیتونه حرف بزنه.
اگرم بتونه، از ترسش حرف نخواهد زد.
والدین میدیدن بچه ها بد اخلاق شدن و هی گریه میکنن، یه دوربین به کیف بچه هاشون میزنن و صحنه های مهدکودک رو ضبط میکنن.
من اگه بمیرم، دخترم رو به کسی نمیدم که ازش مراقبت کنه.
اگه پسر هم داشتم همینطور.
فکر کردین مربی های مهد دلشون برای بچه طفل معصوم میسوزه؟
بچه ها اولین چیزایی که میرن مهد یاد میگیرن، گریه، لجبازی و قهر و فحشه.
یاد میگیرن اگه یه چیزی میخوان پا بکوبن و گریه کنن.
پسر خاله من 5 سالش هست
خاله اینو مهد می گذاشت بعد یه مدتی فهمید این بچه گریه که می کنه اصلا صداش در نمی یاد فقط اشک می ریزه
کاشف به عمل می یاد هر وقت می خواسته گریه کنه مربی مهد داد می شه"صداتو خفه کن!" و حرف های نامربوط دیگه.
اون بچه هم موقع گریه خف می کرده
(۴/مهر/۹۳ ۱۸:۳۲)Bidel.s نوشته است: [ -> ]پسر خاله من 5 سالش هست
خاله اینو مهد می گذاشت بعد یه مدتی فهمید این بچه گریه که می کنه اصلا صداش در نمی یاد فقط اشک می ریزه
کاشف به عمل می یاد هر وقت می خواسته گریه کنه مربی مهد داد می شه"صداتو خفه کن!" و حرف های نامربوط دیگه.
اون بچه هم موقع گریه خف می کرده

وا ببخشید عجب عقب افتاده ای بوده!!!!!!!!!!============> {مربیه}
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع