من سلامتی ندارم که 5-6 تا بچه داشته باشم.
همین.
من دیسک کمرم به قول مهران مدیری فرت زده بیرون و دکتر به من اجازه نمیده که یه بچه دیگه بیارم.
ویلچری میشم.
قبلاً هم عرض کردم.
به شرط سلامت مادر، بچه زیاد عااالیه.
نه به شرط شکوفایی اقتصادی.
اما در مورد این که گفتین الآن رو با 20 سال پیش مقایسه نکنین...
اتفاقاً من همین امروز رو با 20 سال پیش براتون مقایسه میکنم.
بچه ها بالذات همدیگه رو دوست دارن.
لوح وجود بچه ها با حسد و لجبازی و کینه پر نشده.
وقتی به دنیا میان، این رفتارها و عملهای ماست که باعث میشه بچه در عکس العمل دست به حسادت و ... بزنه.
وگرنه بچه ها همه روح هاشون پاکه و همدیگه رو دوست دارن و بازی با هم رو به هر چیزی ترجیح میدن.
یه داستانی از پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بود که میگفتن اخلاق بچه ها رو دوست دارم.
چون صبح میسازن و شب خراب میکنن و به دنیا امید نمیبندن.
بچه ها از دستت عصبانی میشن و گریه میکنن، بعد از نیم ساعت با یه پاستیل باهات آشتی میکنن.
پس اون نمیدونه توقع داشتن و خواستن مادیات یعنی چی!
من اگه 4 تا بچه داشته باشم، میشینن با هم خاله بازی میکنن، فوتبال بازی میکنن، وسطی بازی میکنن، بالا بلندی بازی میکنن.
اما اگه یه دونه داشته باشم، این بچه با کی وسطی بازی کنه؟
توپ دیگه براش معنی نداره.
نمیشه که هی روپایی بزنه که.
بازی با توپ باید جمعی باشه.
وقتی هم دسته جمعی بازی کنه، دیگه دلش تبلت نمیخواد که این مرغهای بیچاره رو پرت کنه وسط سازه های مریخی ها...
یه سود دیگه هم که داره اینه که وقتی بچه بازی های تحرکی و دسته جمعی میکنه، اونقدر خسته میشه که ساعت 9 شب مثل بره میخوابه.
درحالی که اگه با تبلت بازی کنه، تا 11-12 شب سرش تو تبلته.
فقط چشماش به مرور زمان ضعیف میشه.
بچه ای که بازی تحرکی میکنه، با اشتهای هر چه تمام تر غذا میخوره و بچه ای که تبلت بازی کنه، کم غذاست.
چون گشنه اش نشده که...
اگه من 4-5 تا بچه قد و نیم قد داشته باشم، دیگه نگران اسباب بازی های رنگارنگ نیستم و اونا هم چون با هم بازی های دسته جمعی میکنن و لذت بیشتری هم میبرن، توقعی ندارن که من براشون پی اس 4 بگیرم.
تمام این ابزار برای این وارد بازار شدن که جای همبازی های بچه ها رو بگیرن.
حالا اگه همبازی سر جای خودش باشه، دیگه نیازی به اینهمه جایگزین نیست.
بعدشم...
من خعلی صبورم.
صبر میکنم تا شماها هم به سن من برسین و اون وقت ببینین که بچه چقدر شیرینه و اون وقته که میگین حیف از عمری که بی بچه سپری شد.