تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خواهر و برادر بیشتر یا کمتر؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
خب، علاوه بر مواردی که گفته شد به نظرم این موضوع خیلی مهمه که یه بچه در مسیر تربیتی یکی از مواردی که یاد میگیره «محبته» و به نظرم نباید فقط از طرف پدر و مادر باشه... خاله، دایی، عمو و عمه هرکدوم سهمی در ابراز محبت دارن که در رشد شخصیت بچه و برای آینده ش حیاتیه... در نتیجه تعداد فرزند بیشتر حداقل از این جهت برای آینده بچه ها توجیه معقولیه...
ما 3 نفر بودیم ولی شاه دزد وزیرمون رو با پسر خاله دختر خاله هام بازی کردم . قرار نیست که قبیله راه بندازیم.
تازه بچه که عقل درست حسابی نداره میگه دورم شلوغ باشه Smile) بحث دیگران هم هست. مثلا شلوغ بازی که در میارن میرن رو اعصاب بقیه.

نقل قول:
چرا فکر میکنیم که فرزند بیشتر یعنی خرج بیشتر

پس فرزند کمتر یعنی خرج بیشتر هان؟؟؟؟؟ البته بحث پول اینجا مطرح نیست ولی خوب فرزند بیشتر یعنی خرج بیشتر.

نقل قول:
باورش برای من هم خیلی سخته ولی تقریبا هر چی که اراده کنن پدرشون براشون تهیه میکنه. واقعا هر کی به من بگه برکت یعنی چی بهش میکم بره زندگی عمه ی منو ببینه
شوهر عمت که نمیاد بدبختی هاشو برات بگه.

نقل قول:
وقتی بچه ها از یکی، میشن دو تا،

محبت مادر و پدر بین اون دوتا تقسیم نمیشه،

محبتشون
تکثیر
میشه ...

این حرفو قبول دارم. چون دل آدم که یه جعبه نیست که علاقه 2 نفرو بریزی توش پر بشه. بلکه هر چی بیشتر بریزی، بزرگتر میشه. ولی ابراز علاقه کردن سخت تر میشه.
دوستان مگه بچه می فهمه ک پول چیه ؟؟
خواهشا بحث رو از دیدگاه بچه ها ادامه بدین ... <-- فکر کنم بار سوم بود ک میگفتم ... خواهشا بعله رو بگین، بریم برسیم ب اصل بحث ک نگاه از دید خود بچه ها باشه، نه مادر و پدرهاBlush

اگه بحث مالی شد، بحث این بود ک این کمتر خریدن ها و کمتر داشتن ها ( شاید البته! تا این کمتر داشتن رو چی معنی کنیم ... ) بچه رو اذیت می کنه یا نه ...

ک نتیجه بر این شد ک بسته ب تربیتی ک والدین ب بچه شون هدیه میدن، اون بچه میتونه در عین کم داشتن (در قیاس ...)، چشم و دل سیر باشه ...

نقل قول:خاله، دایی، عمو و عمه هرکدوم سهمی در ابراز محبت دارن که در رشد شخصیت بچه و برای آینده ش حیاتیه...

دقیقا، بخشی از این محبت و در جمع خانواده بودن و موندن، بر می گرده ب این ماجرا ...
اینکه وقتی دو - سه نسل، همینطوری پیش برن، مفاهیمی مثل خاله و دایی و عمه و عمو بی معنی میشن ...

[تصویر: farzand5.jpg]

نقل قول:شوهر عمت که نمیاد بدبختی هاشو برات بگه.
نقل قول:ولی ابراز علاقه کردن سخت تر میشه.

قرار نیست دیدگاه های بقیه رو حدس و گمان برنیم و نتیجه بگیریم ...

ما از دیدگاه خودمون داریم میگیم، از تجربیات و واقعیات
منی ک واسه ی خانواده پر جمعیت هستم، دارم میگم ک اون دور هم بودن و با هم شلوغ کردن و باهم آتیش سوزوندن اون محبت رو ملموس تر میکنه ...

محبت کردن رو ب چی می دونین؟؟

نقل قول:مثلا شلوغ بازی که در میارن میرن رو اعصاب بقیه.

وقتی میگیم بچه، شما ی بچه بیش فعال میاد توی ذهنتون یا یه بچه ی شر و بی ادب ؟
در غیر اینصورت، اون کسی ک نتونه تحمل کنه، میشه بی اعصاب، مشکل از بچه نیست ... Cool
(۲۶/شهریور/۹۳ ۱۳:۴۳)السا نوشته است: [ -> ]
[تصویر: farzand5.jpg]
دقت کردید اگه دو تا تک فرزند با هم ازدواج کنن
بچه هاشون نه عمو دارن نه عمه دارن نه خاله دارن نه دایی؟!!!

بلا به دور Big GrinCool
واتفاقا اون موقع مفهوم خاله ودایی خلاصه می شه تو دوستان پدرومادر ...واین واقعا وحشتناکه به نظرم
البته یه حدسی هم می شه زد که همین بچه ها در آینده بیشتر از دو تا بچه بیارن بخاطر این که نمی خوان بچه هاشون تنهایی رو مثل اونا تجربه کنن و یا اینکه ادامه زندگی رو با داشتن بچه های زیاد برای خودشون لذت بخش تر کنن ....دختر خاله من یه دونه بود الان سه تا بچه داره البته می خواست بیشتر بچه بیاره که بیمار شد و دیگه نتونست دلیلشم دقیقا همین تک بودن خودش بود
سوال چهارم اینکه :

بچه هایی ک در خانواده کم جمعیت هستند، توقعاتشون بالاتره و اعتماد ب نفس و غرور کاذب دارند
پس وقتی ک توی اجتماع قرار می گیرند، شکننده تر هستند و بیشتر اذیت میشوند

در حالیکه فرزندان یک خانواده پر جمعیت، چون قبلا در یک اجتماع کوچتر ( خانواده ) با انواع بیشتری از رفتارها و برخوردها و ... مواجه شده اند، آمادگی بیشتری دارند

ب قول زینب خانووم نظر مثبتتون چیه؟
(۲۸/شهریور/۹۳ ۲۰:۲۰)السا نوشته است: [ -> ]سوال چهارم اینکه :

بچه هایی ک در خانواده کم جمعیت هستند، توقعاتشون بالاتره و اعتماد ب نفس و غرور کاذب دارند
پس وقتی ک توی اجتماع قرار می گیرند، شکننده تر هستند و بیشتر اذیت میشوند

در حالیکه فرزندان یک خانواده پر جمعیت، چون قبلا در یک اجتماع کوچتر ( خانواده ) با انواع بیشتری از رفتارها و برخوردها و ... مواجه شده اند، آمادگی بیشتری دارند

ب قول زینب خانووم نظر مثبتتون چیه؟
مثبته Cool

به همین دلیل هم تک فرزند ها بعضی وقت ها خیلی میرن رو اعصاب Smile
رک گفتم!
منم واقعا دلم براشون می سوزه خیلی شکننده وآسیب پذیر هستن چون تمام پشتوانشون پدرومادرشون هست ویه جورایی شخصیتشون خیلی وابسته اس البته استثناء هم داره نمی دونم مژده. لواسانی مجری تلوزیون رو می شناسید یا نه اونم تک بچه اسHuhولی ماشالله کارش خیلی درستهBig Grin
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دوستان گرامی؛
جای مادرخونواده تواون عکساکجاس؟
چرادیده نمیشه؟
حساس شدم روش....
یاعلی...
یاالله

سلام

شما پولشو تامین کنید ، ملت بچه دار میشن ! الان جوونا پول ندارن ازدواج کنن ! یه مراسم عروسی ساده (اگه خونه داشته باشی !!) 30.40 میلیون هزینش میشه ! چه برسه به اینکه بچه دار بشن و چندتا بچه داشته باشن ! همیشه توی این تالارهای گفتمان ها نگاه ها کاملا آرمانی بودن و از حقیقت جامعه به دور بوده ! نون دونه ای 120 تومنه بابا ! بچه زیاد !!!

اون آقایون مسئولی که سرمایشون رو خودشون اعلام کردند و بیشتر از 1000 میلیارده یا اونایی که همه میشناسن و نمیگن چقدر پول دارند ؛ می تونن 1250 تا بچه به تولید انبوه برسونن نه ملت ضعیف با حقوق ماهی 800 هزار تومان !

الان یه تعدادی میان جبهه می گیرن و حرف مارو نقد می کنن و میگن نه اینطور نیست ! باشه شما راست میگید Wink

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع