۲۹/مهر/۹۳, ۲۳:۰۶
۲۹/مهر/۹۳, ۲۳:۱۱
مطمئنی که وقتی میزاری فیریزر خاصیت هاش از بین میره؟ چرا میشه بگی؟ وقتی چیزی سرد میشه آخه چه ایرادی داره؟
۲۹/مهر/۹۳, ۲۳:۲۹
یه مستندی نشون میداد تو تی وی
یه اقاهه رفته بود قطب
یه حفره تو شکاف یخ که خرس ها درست میکنند پیدا کرد و یه ماهی گرفت،ماهی رو که از اب کشید بیرون در مدت کوتاهی فریز و یخ زد.
بعد یه ماهی رو هم گذاشتن تو فریزر
بهد نشون دادن که وقتی سریع یخ میزنه سلول ها سالم میمونن اما وقتی اروم یخ میزنه(مثل فریزر) کریستال های یخی که تولید میشه درواقع بافت گوشت رو میشکافه
کلا خیلی خورد کردن خاصیت رو کم میکنه.
تو اون مستند اینطوری گفتن،حالا ممکنه دلالیل دیگه ام داشته باشه اما یکیش یخ زدن ارامه
جالبه تو طعمش هم تفاوت ایجاد میکنه،اونی که سریع یخ زده مثل اولش تازه میشه و خوشمزه
یه اقاهه رفته بود قطب
یه حفره تو شکاف یخ که خرس ها درست میکنند پیدا کرد و یه ماهی گرفت،ماهی رو که از اب کشید بیرون در مدت کوتاهی فریز و یخ زد.
بعد یه ماهی رو هم گذاشتن تو فریزر
بهد نشون دادن که وقتی سریع یخ میزنه سلول ها سالم میمونن اما وقتی اروم یخ میزنه(مثل فریزر) کریستال های یخی که تولید میشه درواقع بافت گوشت رو میشکافه
کلا خیلی خورد کردن خاصیت رو کم میکنه.
تو اون مستند اینطوری گفتن،حالا ممکنه دلالیل دیگه ام داشته باشه اما یکیش یخ زدن ارامه
جالبه تو طعمش هم تفاوت ایجاد میکنه،اونی که سریع یخ زده مثل اولش تازه میشه و خوشمزه
۳۰/مهر/۹۳, ۱۶:۱۱
این درست. این حرف شما رو همه کانال ها میزنن.
صحبت این هست که چرا نباید بیشتر از 1 ماه تو فریزر بمونه.
صحبت این هست که چرا نباید بیشتر از 1 ماه تو فریزر بمونه.
۶/آبان/۹۳, ۱۸:۲۵
و اما به نظر من مهمترین ارسال این تاپیک:
این تجربه شخصیمه و اگه شما اطلاعاتی در این زمینه دارین حتماً بگین تا بقیه هم استفاده کنن.
هر مقاله ای رو که میخونی، بهت اولین توصیه ای که میکنه اینه که از روغن زیتون استفاده کنین.
بعد از اون میگن که روغن کنجد یا کلزا یا سبوس برنج یا روغن هسته انگور روغن های خوبی هستن.
من به شما میگم که این حرفا رو بذارین در کوزه آبشو بخورین.
هیچ روغنی بهتر از روغن حیوانی نیست.
به شرطها و شروطها:
به شرط این که در روز یه نیم ساعتی پیاده روی تند یا فعالیت تند داشته باشین.
حالا چرا اینو میگم؟
اولاً این که همسر من بسیار اهل برنج هستن.
کبد چربی هم داشتن و وزنشون هم نمیتونستن پایین بیارن.
نزدیک به 4 سال بود که روغن من فقط روغن کنجد و روغن زیتون بود.
اما وزنش پایین نمیومد.
تا این که مامانم که یه بنده خدایی یه مقدار روغن حیوانی بهش داده بود، اندازه یه شیشه مربای کوچیک ( از این خیلی کوچیکا) بهم داد و گفت گاهی که میخوای پلو درست کنی، از این استفاده کن.
منم چون از بوش بدم میومد، به اندازه یه قاشق مرباخوری سرخالی توی یه پیمونه برنج ریختم.
وقتی برنج آماده شد، دیدم که زیر برنج روغن داره چیکه میکنه و اون روغن به هیچ وجه جذب برنج نشده بود.
در حالی که وقتی روغن ارده میریختم، باید 3-4 برابر اون روغن میریختم، بازم وقتی برنج رو میخواستم برگردونم، انگار یه ذره هم روغن نریخته بودم.
کم کم بررسی کردم و دیدم که احادیث زیادی از ائمه داریم که توصیه اکید دارن به خوردن روغن حیوانی.
همسر من، بدون این که یه ذره از غذاش کم بکنه، 5-6 کیلو وزن کم کرد.
من به این نتیجه رسیدم که حتی سالم ترین روغن گیاهی، یعنی روغن زیتون هم راحت تر توی بدن میشینه و جذب میشه تا روغن حیوانی.
روغن حیوانی - به شرط اصل بودن و قاطی نشدن با روغن جامد گیاهی - بهترین چربی برای غذاهاست.
مذیتش هم به روغن دنبه اینه که میشه برای برنج هم استفاده کرد.
از من به همه شماها نصیحت...
اگه میخواین وزن کم کنین، اما هر چی تلاش میکنین و پیاده روی میکنین فایده ای نداره، روغنتون رو عوض کنین که با کوچکترین تحرکی میبینین که چقدر راحت وزنتون میاد پایین و چربی های رگ های شما رفع میشه.
اگر پوستتون سفیده و یا به قول معروف با یه قوره سردیتون میکنه، از روغن گوسفند استفاده کنین و اگرم سبزه اید و خوردن سردی زیاد اذیتتون نمیکنه، حتماً از روغن گاو استفاده کنین.
این تجربه شخصیمه و اگه شما اطلاعاتی در این زمینه دارین حتماً بگین تا بقیه هم استفاده کنن.
هر مقاله ای رو که میخونی، بهت اولین توصیه ای که میکنه اینه که از روغن زیتون استفاده کنین.
بعد از اون میگن که روغن کنجد یا کلزا یا سبوس برنج یا روغن هسته انگور روغن های خوبی هستن.
من به شما میگم که این حرفا رو بذارین در کوزه آبشو بخورین.

هیچ روغنی بهتر از روغن حیوانی نیست.
به شرطها و شروطها:
به شرط این که در روز یه نیم ساعتی پیاده روی تند یا فعالیت تند داشته باشین.
حالا چرا اینو میگم؟
اولاً این که همسر من بسیار اهل برنج هستن.
کبد چربی هم داشتن و وزنشون هم نمیتونستن پایین بیارن.
نزدیک به 4 سال بود که روغن من فقط روغن کنجد و روغن زیتون بود.
اما وزنش پایین نمیومد.
تا این که مامانم که یه بنده خدایی یه مقدار روغن حیوانی بهش داده بود، اندازه یه شیشه مربای کوچیک ( از این خیلی کوچیکا) بهم داد و گفت گاهی که میخوای پلو درست کنی، از این استفاده کن.
منم چون از بوش بدم میومد، به اندازه یه قاشق مرباخوری سرخالی توی یه پیمونه برنج ریختم.
وقتی برنج آماده شد، دیدم که زیر برنج روغن داره چیکه میکنه و اون روغن به هیچ وجه جذب برنج نشده بود.
در حالی که وقتی روغن ارده میریختم، باید 3-4 برابر اون روغن میریختم، بازم وقتی برنج رو میخواستم برگردونم، انگار یه ذره هم روغن نریخته بودم.
کم کم بررسی کردم و دیدم که احادیث زیادی از ائمه داریم که توصیه اکید دارن به خوردن روغن حیوانی.
همسر من، بدون این که یه ذره از غذاش کم بکنه، 5-6 کیلو وزن کم کرد.
من به این نتیجه رسیدم که حتی سالم ترین روغن گیاهی، یعنی روغن زیتون هم راحت تر توی بدن میشینه و جذب میشه تا روغن حیوانی.
روغن حیوانی - به شرط اصل بودن و قاطی نشدن با روغن جامد گیاهی - بهترین چربی برای غذاهاست.
مذیتش هم به روغن دنبه اینه که میشه برای برنج هم استفاده کرد.
از من به همه شماها نصیحت...
اگه میخواین وزن کم کنین، اما هر چی تلاش میکنین و پیاده روی میکنین فایده ای نداره، روغنتون رو عوض کنین که با کوچکترین تحرکی میبینین که چقدر راحت وزنتون میاد پایین و چربی های رگ های شما رفع میشه.
اگر پوستتون سفیده و یا به قول معروف با یه قوره سردیتون میکنه، از روغن گوسفند استفاده کنین و اگرم سبزه اید و خوردن سردی زیاد اذیتتون نمیکنه، حتماً از روغن گاو استفاده کنین.
۲۸/آذر/۹۳, ۶:۴۷
یه نکته مهم به خانوما بگم...
قول میدم اینا رو ماماناتون بهتون میگن اما شما گوش نمیدین.
خانوما! دخترای گلم! خواهرای خوبم!
از حموم که درمیاین با کله خیس تو خونه پرسه نزنین.
حتما حتما موهاتونو زیر لچک یا حوله های کلاهی خوب که قابلیت آبگیریشون بالاست بپیچونین.
این موهای خیس که چک چک میکنه تو سن 40 سالگی براتون خیلی مرضهای مختلف هدیه میاره.
با بدن تر از خونه بیرون نرین.
2-3 ساعت قبل از خارج شدن از منزل از حمام بیرون اومده باشین.
تا میتونین پالتوهای بلند بپوشین.
پالتوهایی که روی زانوهای شما رو بگیره.
خااااک بر سر مسئولین پوشاک ما که دارن دستی دستی دخترا رو مریض میکنن.
حتی المقدور پالتوهایی بپوشین که توکرکیه.
از پوشیدن و خریدن پالتوهایی که فقط یه لایه آستر داره بپرهیزید.
والا و بلا اینا گرم نمیکنن.
پاهاتون رو گرم نگه دارین که 10-20 سال دیگه زانو درد به کلکسیون دردهاتون اضافه نشه.
در زمینه پوشاک و ربطش به سلامتی خیلی حرف دارم که به امید خدا کم کم میگم.
شما فعلا همینشو گوش بدین....
قول میدم اینا رو ماماناتون بهتون میگن اما شما گوش نمیدین.
خانوما! دخترای گلم! خواهرای خوبم!
از حموم که درمیاین با کله خیس تو خونه پرسه نزنین.
حتما حتما موهاتونو زیر لچک یا حوله های کلاهی خوب که قابلیت آبگیریشون بالاست بپیچونین.
این موهای خیس که چک چک میکنه تو سن 40 سالگی براتون خیلی مرضهای مختلف هدیه میاره.
با بدن تر از خونه بیرون نرین.
2-3 ساعت قبل از خارج شدن از منزل از حمام بیرون اومده باشین.
تا میتونین پالتوهای بلند بپوشین.
پالتوهایی که روی زانوهای شما رو بگیره.
خااااک بر سر مسئولین پوشاک ما که دارن دستی دستی دخترا رو مریض میکنن.
حتی المقدور پالتوهایی بپوشین که توکرکیه.
از پوشیدن و خریدن پالتوهایی که فقط یه لایه آستر داره بپرهیزید.
والا و بلا اینا گرم نمیکنن.
پاهاتون رو گرم نگه دارین که 10-20 سال دیگه زانو درد به کلکسیون دردهاتون اضافه نشه.
در زمینه پوشاک و ربطش به سلامتی خیلی حرف دارم که به امید خدا کم کم میگم.
شما فعلا همینشو گوش بدین....
۲۸/آذر/۹۳, ۷:۰۴
ببخشید چکه کردن مو با سلامتی ربطش چیه؟
پالتو تا زانو واسه چی؟
من زمستون هم لباسام بهاریة! نهایت تو برف،بوت میپوشم و شال گردن!لباس زیاد اذیتم میکنه! مقنعه سرم میکنم حالت خفگی بهم دست میده!! زیر گلوم باید آزاد باشه!!من تابستونا تا مرگ میرم و بر مىگردم!
پالتو تا زانو واسه چی؟
من زمستون هم لباسام بهاریة! نهایت تو برف،بوت میپوشم و شال گردن!لباس زیاد اذیتم میکنه! مقنعه سرم میکنم حالت خفگی بهم دست میده!! زیر گلوم باید آزاد باشه!!من تابستونا تا مرگ میرم و بر مىگردم!
۲۸/آذر/۹۳, ۱۶:۰۲
منم مثل شما بودم خانم اسکای.
لباس زیاد انگار خفه ام میخواست بکنه.
اما حالا که به زانودرد مبتلا شدم و وقتی از درد نمیتونم قدم از قدم بردارم یکی دو ساعت که زیر یه پتو یا حوله گرم یا کیسه آب گرم میپیچمش مثل فرفره میشم.
یعنی تو این سن سرما زانوهامو داغون میکنه.
پالتوها باااید روی زانوها رو بگیره.
در مورد پالتو های ایرانی...
یه پارچه هست به نام کشمیر که مشابه هم داره و بدنه اصلی پالتو رو تشکیل میده.
این پارچه ضخیمه و کلفته.
اما مثل بافتنی میمونه.
توش یه لایه آستر میدوزن که باعث گرم شدن بدن یا به عبارت دیگه از دست نرفتن گرمای بدن نمیشه.
همون لایه آستر در جوار هوای سرد یخ میشه و بدن شما رو یخ میکنه.
لذا بدنتون گرمایی نداره که اون پارچه کشمیر حفظش کنه.
اما پالتوهایی که تو کرکی هستن یا اونایی که جنس توش مثل پتوئه بدن رو گرم نگه میداره و از آسیب رسیدن به استخونا تو سرما جلوگیری میکنه.
نیروی جوانی خیلی خیلی نیروی فوق العاده ایه.
آدما با داشتن این نیرو هرگز باورشون نمیشه که یه روز تو هوای 5 درجه و یکم بارون ناتوان از راه رفتن بشن.
مفاصل بدنتون از جمله کمر و زانوی شما خانوما که فردا قراره زایمان داشته باشین بااااید سالم بمونه.
اما در مورد موی خیس....
اگه موهاتون اونقدر بلنده که بعد از خشک کردن با حوله روی لباستون میفته و لباستون رو نمناک و یا گاهی خیس میکنه، اون لباس با گرفتن حرارت از بدن شما خشک میشه.
چون تدریجا هم خشک میشه خوشاینده...
علی الخصوص تو تابستون.
اما همین ها باعث میشه بعدها استخون دردش رو بکشین.
البته دور از جوون شماها.
به قول مامان بزرگم استخونا رطوبت میکشه...
بعدها رماتیسم سراغتون میاد.
بدنتون رو همیشه از سرما بپوشونین.
حتی اگه گرمایی هستین.
با تغییر تغذیه و نخوردن شکلات و گرمی های تند میتونین دمای بدنتون رو یکم بیارین پایین که اگه 2 تا لباس پوشیدین احساس خفگی بهتون دست نده.
من چون خودم مثل شما بودم دارم بهتون هشدار میدم که از سی که برین بالا چوب این حرف گوش ندادنا رو میخورین.
بازم دور از جون و خدای نکرده....
اگه خانمها میدونستن پوشیدن لباسهای تنگ چه ضربه ای به سلامتیشون میزنه هرگز لباس تنگ نمیپوشیدن.
لباس زیاد انگار خفه ام میخواست بکنه.
اما حالا که به زانودرد مبتلا شدم و وقتی از درد نمیتونم قدم از قدم بردارم یکی دو ساعت که زیر یه پتو یا حوله گرم یا کیسه آب گرم میپیچمش مثل فرفره میشم.
یعنی تو این سن سرما زانوهامو داغون میکنه.
پالتوها باااید روی زانوها رو بگیره.
در مورد پالتو های ایرانی...
یه پارچه هست به نام کشمیر که مشابه هم داره و بدنه اصلی پالتو رو تشکیل میده.
این پارچه ضخیمه و کلفته.
اما مثل بافتنی میمونه.
توش یه لایه آستر میدوزن که باعث گرم شدن بدن یا به عبارت دیگه از دست نرفتن گرمای بدن نمیشه.
همون لایه آستر در جوار هوای سرد یخ میشه و بدن شما رو یخ میکنه.
لذا بدنتون گرمایی نداره که اون پارچه کشمیر حفظش کنه.
اما پالتوهایی که تو کرکی هستن یا اونایی که جنس توش مثل پتوئه بدن رو گرم نگه میداره و از آسیب رسیدن به استخونا تو سرما جلوگیری میکنه.
نیروی جوانی خیلی خیلی نیروی فوق العاده ایه.
آدما با داشتن این نیرو هرگز باورشون نمیشه که یه روز تو هوای 5 درجه و یکم بارون ناتوان از راه رفتن بشن.
مفاصل بدنتون از جمله کمر و زانوی شما خانوما که فردا قراره زایمان داشته باشین بااااید سالم بمونه.
اما در مورد موی خیس....
اگه موهاتون اونقدر بلنده که بعد از خشک کردن با حوله روی لباستون میفته و لباستون رو نمناک و یا گاهی خیس میکنه، اون لباس با گرفتن حرارت از بدن شما خشک میشه.
چون تدریجا هم خشک میشه خوشاینده...
علی الخصوص تو تابستون.
اما همین ها باعث میشه بعدها استخون دردش رو بکشین.
البته دور از جوون شماها.
به قول مامان بزرگم استخونا رطوبت میکشه...
بعدها رماتیسم سراغتون میاد.
بدنتون رو همیشه از سرما بپوشونین.
حتی اگه گرمایی هستین.
با تغییر تغذیه و نخوردن شکلات و گرمی های تند میتونین دمای بدنتون رو یکم بیارین پایین که اگه 2 تا لباس پوشیدین احساس خفگی بهتون دست نده.
من چون خودم مثل شما بودم دارم بهتون هشدار میدم که از سی که برین بالا چوب این حرف گوش ندادنا رو میخورین.
بازم دور از جون و خدای نکرده....
اگه خانمها میدونستن پوشیدن لباسهای تنگ چه ضربه ای به سلامتیشون میزنه هرگز لباس تنگ نمیپوشیدن.
۲۹/آذر/۹۳, ۹:۳۸
زینب خانوم شما تو پروفایلت نوشتی 30 ساله هستید . خوب سن 30 سالگی سنی نیست که شما دچار این مسائل شدید .ان شاالله رفع کسالت میشه .
شاید مساله ژنتیکی هست .نمیدونم اصلا سر از مسائل پزشکی در نمیارم و نمیدونم .
به هر حال من با گرما، حالت تهوع میگیرم . انگار کسی داره رو گلو ی من راه میره. من از لرزش تو هوای سرد لذت میبرم. اطرافیانم هم هنوز عادت نکردن و با من بحث میکنن. منتها من نمیتونم .
. من با یه شال گردن و یه بوت که پام رو گرم نگه داره زمستونو سر میکنم
. عادت کرده بدنم .نمیدونم شایدم چند سال دیگه افتادم و ناقص شدم .نمیدونم 
2) چرا لباسای تنگ خانوما نپوشن .بیرون که مخالف عفت عمومیه
.داخل خونه هم نباید پوشید
. خوشحال میشم بدونم چرا .
شاید مساله ژنتیکی هست .نمیدونم اصلا سر از مسائل پزشکی در نمیارم و نمیدونم .
به هر حال من با گرما، حالت تهوع میگیرم . انگار کسی داره رو گلو ی من راه میره. من از لرزش تو هوای سرد لذت میبرم. اطرافیانم هم هنوز عادت نکردن و با من بحث میکنن. منتها من نمیتونم .
. من با یه شال گردن و یه بوت که پام رو گرم نگه داره زمستونو سر میکنم
. عادت کرده بدنم .نمیدونم شایدم چند سال دیگه افتادم و ناقص شدم .نمیدونم 
2) چرا لباسای تنگ خانوما نپوشن .بیرون که مخالف عفت عمومیه
.داخل خونه هم نباید پوشید
. خوشحال میشم بدونم چرا .۳۰/آذر/۹۳, ۱۴:۴۴
پس فکر میکنین من چرا دارم گلومو پاره میکنم که آی دخترای 20 تا 25!
اشتباهاتی که من کردمو نکنین...
من دارم چوبشو میخورم.
بنده مثل شما بودم.
زمستون وقتی از بیرون میومدم خونه یه کاسه آبگوشت خوری بستنی میخوردم که گرمم نشه و سردم بشه.
موهامو خشک نمیکردم که باد بخوره خنک شم.
چون گرمایی بودم هیشوقت هم مریض نمیشدم.
همیشه زمستونو بیشتر دوست داشتم و میگفتم سرما چاره داره. گرماست که آدمو دیوانه میکنه.
اما تو سن 30 سالگی و تنها با داشتن 1 بچه به این روز افتادم.
من خیلی سربسته در مورد لباس های تنگ بهتون بگم.
اصولا خانمها بسیار سریع دچار عفونت مجاری ادراری و رحم میشن.
پوشیدن شلوار لی و شلوار های تنگ و چسبون و شلوارهای فاق کوتاه که باعث میشه شلوار به بدن بچسبه این احتمال رو افزایش میده.
نشستن روی صندلی های آلوده و صندلی هایی که آقایون هم روش میشینن این روند رو تشدید میکنه.
بهترین کار اینه که خانمها حتی گاهی توی خونه فقط فقط فقط یه لباس گل و گشاد مثل این پیرهن هندی ها یا یه بلوز و گشاد و دامن و یا شلوار گشاد نخی بپوشن.
حتی مقالاتی خوندم درباره این که یکی از عوامل افزایش سرطان بین خانمها پوشیدن لباس های مخصوص خودشون به صورت تنگه.
سرطانهای سینه و بیماریهای عفونی دهانه رحم و مجاری ادراری.
مقالاتش تو اینترنت هست.
فقط داشتن آگاهی شاید باعث بشه زن ها اینقدر به خاطر مد به خودشون آسیب نزنن.
بازم از رک گوییم معذرت میخوام.
اشتباهاتی که من کردمو نکنین...
من دارم چوبشو میخورم.
بنده مثل شما بودم.
زمستون وقتی از بیرون میومدم خونه یه کاسه آبگوشت خوری بستنی میخوردم که گرمم نشه و سردم بشه.
موهامو خشک نمیکردم که باد بخوره خنک شم.
چون گرمایی بودم هیشوقت هم مریض نمیشدم.
همیشه زمستونو بیشتر دوست داشتم و میگفتم سرما چاره داره. گرماست که آدمو دیوانه میکنه.
اما تو سن 30 سالگی و تنها با داشتن 1 بچه به این روز افتادم.
من خیلی سربسته در مورد لباس های تنگ بهتون بگم.
اصولا خانمها بسیار سریع دچار عفونت مجاری ادراری و رحم میشن.
پوشیدن شلوار لی و شلوار های تنگ و چسبون و شلوارهای فاق کوتاه که باعث میشه شلوار به بدن بچسبه این احتمال رو افزایش میده.
نشستن روی صندلی های آلوده و صندلی هایی که آقایون هم روش میشینن این روند رو تشدید میکنه.
بهترین کار اینه که خانمها حتی گاهی توی خونه فقط فقط فقط یه لباس گل و گشاد مثل این پیرهن هندی ها یا یه بلوز و گشاد و دامن و یا شلوار گشاد نخی بپوشن.
حتی مقالاتی خوندم درباره این که یکی از عوامل افزایش سرطان بین خانمها پوشیدن لباس های مخصوص خودشون به صورت تنگه.
سرطانهای سینه و بیماریهای عفونی دهانه رحم و مجاری ادراری.
مقالاتش تو اینترنت هست.
فقط داشتن آگاهی شاید باعث بشه زن ها اینقدر به خاطر مد به خودشون آسیب نزنن.
بازم از رک گوییم معذرت میخوام.