تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سالم تر زندگی کنیم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
نقل قول:معمولی جنس قابلمه هایی که برای تفلون استفاده میکنن، از جنس رویه.
باور ندارین؟
یه قابلمه تفلون که توی خونه دیگه ازش استفاده نمی کنین رو با سیم ظرفشویی بسابین تا ببینین به چی میرسین.
عین ظروف قابلمه جهاز مادرامون میشه.
اما این ظروف روی که قدیمیا بهش میگن روحی، در واقع بزرگترین عنصر تشکیل دهنده اش آلومینیومه.

روی Zn هست آلومینیوم Al چطور روی میتونه همزمان آلومینیوم باشه؟

نقل قول:اما این ظروف یه بدی ای دارن و اون اینه که همیشه روی مس یه لایه قلع میکشن برای این که سیاه نشه.
این قلعی که روی مس میکشن، با 4 بار شست و شو کمرنگ میشه و از قرار معلوم این مدل ظرف هم سالم نمیشه.
پس اگه دم خونه تون مسگری هست که هر ماه بدین یه دور قابلمه هاتون رو قلع اندود کنن، اینجوری قابلمه ها هم خوبه.

یه نکته ای رو به حرف های خانوم موزه اضافه کنم ، ما خودمون از ظروف مسی استفاده می کنیم ، خیلی راضی هستیم ، ولی به دلیل همون لایه قلع که خانوم موزه فرمودند اگر این لایه از بین بره باعث میشه که مس موجود در لایه زیرینش اکسید بشه و اگر این خورده بشه به مقدار اندک باعث مسمومیت شدید و حتی مرگ میشه. Smile

علایم این ، سبز شدن قابلمه اس ، رنگ طبیعی مس نارنجی مایل به قهوه ای آجری است ، ولی اگر قلع از بین رفته باشد ، میبینیدمثلا برنج پخته اید ، رنگ برنج از سفید به سبز تغییر پیدا میکنه بعضی جاهاش :|

ضمنا یک نکته ی علمی ، قلع یا همون Sn یک فلز هست که وقتی اکسید میشه یک لایه ی چسبناک به خود قلع تازه ی زیرینش پیدا می کنه یعنی کنده نمیشه بره تو غذا ، اگر هم بشه مشکلی برای بدن پیش نمیاره ، چون روکش حلبی و کنسرو اینا هم قلع هست...

خلاصه خیلی مواظب باشید Blush
(۲۸/شهریور/۹۳ ۱۲:۴۱)Mitsonary نوشته است: [ -> ]روی Zn هست آلومینیوم Al چطور روی میتونه همزمان آلومینیوم باشه؟

قدیمیا به این قابلمه ها میگن روحی.
بعداً گفتن لابد رویی بوده که میگفتن روحی.
اسمش این بوده. اما جنسش از آلومینیوم بوده. واسه سبکیش از آلومینیوم استفاده میکردن.
بعدشم معمولاً قابلمه ها آلیاژی ان.
یعنی از چند تا فلز توشون استفاده میشه.
من مطمئنم که توی این قابلمه ها آلومینیوم هم هست.
اما این که چرا بهش میگن روحی رو نمیدونم.
(۲۸/شهریور/۹۳ ۱۳:۳۳)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]قدیمیا به این قابلمه ها میگن روحی.
اسمش این بوده. اما جنسش از آلومینیوم بوده. واسه سبکیش از آلومینیوم استفاده میکردن.

ما هم تو ترکی به دسته ای از قابلمه ها ، می گیم "روف" شاید همین روحی شما باشه. ولی احتمالش زیاده ، فلز روی خیلی گرونه تا بخواد ازش به عنوان قابلمه استفاده کنند ، ثانیا زود هم زنگ میزنه و خیلی هم سمیه اگر وارد غذا بشه. همون آلیاژ آلومینیوم خواهد بود ، صد البته که خالص نخواهد بود ، حتما قاطی داره. Blush
(۲۸/شهریور/۹۳ ۱۳:۳۳)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]قدیمیا به این قابلمه ها میگن روحی.
بعدشم معمولاً قابلمه ها آلیاژی ان.
یعنی از چند تا فلز توشون استفاده میشه.

به نام خدا

سلام

قابلمه های آلومینیومی که اشتباها به خاطر شباهتتشان به قابلمه های رویی یا روحی بهشون میگند رویی فقط در زمان جدید پنجاه ساله اخیر یا کمتر جنسشون تغییر کرد قابلمه های روحی قدیمی واقعا از جنس روی بودن وجنسشون با جدیدها خیلی فرق داره وقابل تشخیص هست مادربزرگ ها شاید هنوز داشته باشند یک مقایسه ساده کنید رنگ و جرم وحجمشون کاملا متفاوت هست
(۲۸/شهریور/۹۳ ۱۵:۵۸)یاقوت نوشته است: [ -> ]قابلمه های روحی قدیمی واقعا از جنس روی بودن

اسید غذاهای موجود ، باعث حل شدن روی میشه ، و این باعث مسمومیت شدید میشه ، بعید بدونم روی باشه. منظورم از اسید غذا اسید باتری نیست ، اسید های خیلی ضعیف غذایی.
نقل قول: من که شیر اصلا نمی خوردم قدم هست 187cm [تصویر: blush.png][تصویر: cool.png] البته امید بر اینست که به 190 هم برسه.
شیر خواهشا پاکتی ندید به خوردشون نه چربی نه ... هیچ چیزی نداره ، همش هم آبه ، سعی کنید شیر آزاد تهیه کنید ، از روستا تهیه کنید که چه بهتر.
خانوم زهرا استخوان که خود به خود نمیشکنه. [تصویر: mat.png] هرچند من یک دوستی داشتم پوکی استخوان داشت ، همینجور که داشت راه می رفت ، مثلا پاش می شکست :|

پسر جان اگه شیر حتی شیر کم چرب میخوردی الان 2 متر بودی و به جای محمد موسوی داشتی در عرصه والیبال حماسه می آفریدی!Big Grin

روغن پالم و مشکلات دیگه مربوط به شیر پر چربه!! و در ضمن در مورد همه برند های شیر اثبات نشده! میتونیم کم چرب مصرف کنیم کلسیمش هم بیشتره!
تعصب نداشته باشید و همه شیرهای بسته بندی رو زیر سوال نبرید! برای نود درصد افرادی که در شهر های بزرگ زندگی می کنن امکان تهیه شیر از روستا نیست!!پس شیر نخورن و بدنشون بی کلسیم بمونه!!! بیشتر جذب کلسیم از طریق شیر و لبنیات و تقریبا توی دنیا هیچ کس نیست که این موضوع رو ندونه!!!
(۲۸/شهریور/۹۳ ۲۲:۲۵)zahra11 نوشته است: [ -> ]پسر جان اگه شیر حتی شیر کم چرب میخوردی الان 2 متر بودی و به جای محمد موسوی داشتی در عرصه والیبال حماسه می آفریدی!Big Grin

روغن پالم و مشکلات دیگه مربوط به شیر پر چربه!! و در ضمن در مورد همه برند های شیر اثبات نشده! میتونیم کم چرب مصرف کنیم کلسیمش هم بیشتره!
تعصب نداشته باشید و همه شیرهای بسته بندی رو زیر سوال نبرید! برای نود درصد افرادی که در شهر های بزرگ زندگی می کنن امکان تهیه شیر از روستا نیست!!پس شیر نخورن و بدنشون بی کلسیم بمونه!!! بیشتر جذب کلسیم از طریق شیر و لبنیات و تقریبا توی دنیا هیچ کس نیست که این موضوع رو ندونه!!!

افزایش قد بیشتر به ژن مربوط میشه. تو ژنت اگه نوشته شده باشه 190. فقط میتونی تا 190 بری و اگه کلسیم نخوری و کمبود بگیری کوتاه می مونی.
برای کسایی که میخوان بلند شن Zinc + رو توصیه می کنم. من خودم 182 هست قدم. بابا بزرگم 2 متر بود خدا بیامرز من کوتاه موندم چون شیر دوست نداشتم Sad((
سلام زهرا خانوم گرامی
الان در اکثر محله ها لبنیات سنتی هست
یعنی دور اطراف ما من 4 جا رو میشناسم
یکی از دوستام تو کارخانه شیر کار میکرد و متاسفانه میگفت به شیر ها شیر خشک اضافه میکنن که طعم بگیره،برند معروفی هم بود اسم نمیبرم.
سلام
بادام درختی هم کلسیم داره...همون طبیب عطارمون میگفت روزی هفت تا بخوریم کلسیم بدن تامین میشه... شاید چون رطوبت بدن ما بالا بود چنین تجویزی میکرد ولی جدیدنا به خوردن شیر هم توصیه میکنه ولی ماست و دوغ خیلی رطوبت بدن(همون بلغم) رو بالا میبره و میگه نخورین ... ولی به شخصه دوغ و ماست رو بیشتر از شیر میپسندم

شما هم شنیدین تو این شیرای کارخونه ای وایتکس میریزنConfusedHuh من که شنیدم.. صحتش نمیدونم چقدره
علیکم السلام!!
خیلی خوبه اگه شیر کامل مصرف بشه ولی باید جوشیده بشه که خدای ناکرده به تب مالت دچار نشیم یا به هر حال به طریقی پاستوریزه بشه!!

شیر خشک اصلا چیز بدی نیست و دلیل نمی شه که به این علت مردم از خوردن شیر منع بشن!! بعضی از شیر خشکها حتی با انواع ماینرال غنی شده اند و مفید هم هستن!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع