۳۰/شهریور/۹۳, ۱:۰۲
نقل قول:میشه که تمام شیرینی های موجود در بازار، یعنی هر چیزی که شیرینه، حاوی ساخارین باشه؟
ساخارین یا همون سدیم ساخارین ، و آسپارتام ، امروزه بیشتر از شیرین کننده ی رژیمی آسپارتام استفاده می کنند ، بنظرم به صرفه تره چون.
نقل قول:میشه که تمام شیرینی های موجود در بازار، یعنی هر چیزی که شیرینه، حاوی ساخارین باشه؟
(۳۰/شهریور/۹۳ ۰:۴۴)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]اما چون فشارم میافته، مجبورم دوباره یه چیز شیرین بخورم و دوباره روز از نو و روزی از نو.

:
(۳۱/شهریور/۹۳ ۱۶:۴۸)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]دوستان شمالی و جنوبی و متخصصان تغذیه!
ماهی چی بخوریم که هم بو نده و هم زیاد استخون نداشته باشه و هم مفید باشه و مضر نباشه؟ چون شنیدم میگن ماهی تیلا پیلا به شدت برای سلامتی مضره.
از اون طرف میگن ماهی سالمون بهترین ماهیه.
اما چون این ماهی فقط توی نروژ صید میشه، زمان صیدش تا زمانی که وارد بازارهای ما میشه برای بسته بندی 2-3 ماه فاصله داره.
که فکر کنم تمام خاصیتش رو از دست میده.
راه حل؟؟؟

نقل قول:ماهی چی بخوریم که هم بو نده و هم زیاد استخون نداشته باشه و هم مفید باشه و مضر نباشه؟ چون شنیدم میگن ماهی تیلا پیلا به شدت برای سلامتی مضره.
![[تصویر: 606694_IduJ3bvx.jpg]](http://images.persianblog.ir/606694_IduJ3bvx.jpg)

(۳۱/شهریور/۹۳ ۱۷:۲۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]ماهی بو میده؟باسلام
چی بو می ده؟
بگذریم
ماهی های شمال فکر نکنم بدون تیغ باشن
ولی یه بار یه ماهی جنوبی خوردم. تیغ نداشت. خداییش من تا وسط نهار فکر می کردم مرغ گذاشتن جلوی من.
رنگش نارنجی بود و مثل فیله مرغ شده بود من اصلا باورم نمی شد ماهی باشه
حتی مزه ماهی هم نمی داد
تیغ حکم استخون داره. ماهی بدون استخون تنه لش هست(ببخشید دیگه کلمه بهتری نتونستم پیدا کنم) مواد غذایی خوب جذب نمی کنه.
ما یه عمره ماهی سفید می خوریم خیلی هم حال می ده
)اونم قزل آلایی که آقا سید کباب کرده باشن