تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سالم تر زندگی کنیم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
نقل قول:میشه که تمام شیرینی های موجود در بازار، یعنی هر چیزی که شیرینه، حاوی ساخارین باشه؟

ساخارین یا همون سدیم ساخارین ، و آسپارتام ، امروزه بیشتر از شیرین کننده ی رژیمی آسپارتام استفاده می کنند ، بنظرم به صرفه تره چون.
(۳۰/شهریور/۹۳ ۰:۴۴)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]اما چون فشارم میافته، مجبورم دوباره یه چیز شیرین بخورم و دوباره روز از نو و روزی از نو.

به نام حق

سلام زینب خانم

شما وقتی فشارتون پایین میاد اصلا نباید خوراک حاوی شکر صنعتی مصرف کنید بلکه آن باید قند طبیعی داشته باشه ...از این به بعد در زمان هایی که فشارتون میفته فقط یا خرما میل کنید و یا عسل طبیعی رو با آب ولرم مخلوط کنید ومیل بفرمایید اگر در دسترس نداشتید انگور و مویز وتوت خشک وحتی کنجد سبوس دار هم مفید هست

سعی کنید همیشه خرما در منزل داشته باشید

درباره کنجدها هم عرض کردم کنجد قهوه ای وسیاه باکنجد سفید فرق دارند
سلام به همه بخصوص زینب خانوم گل

یک ازچیزهای مضری که نیازبه جایگزین داره سوسیس کالباس که با این دستور میتونید خونگی درست کنید ,خیلی هم خوشمزه میشه درضمن سالم وبدون هیچگونه موادنگهدارندهWink

سوسیس خانگی
يك عدد سينه ی مرغ
3 عدد سفيده تخم مرغ
2 عدد نان تست
يك پاکت خامه صورتی
نمك
يك اقاشق چاي خوري
سیر یا پودرسیر به دلخواه
سينه مرغروبه همراه یک عدد هویج وسیر البته بدلخواه میکس میکنیمو 3 سفيده تخم مرغ ونمك ونان توست که باکمی شیر خیسوندیم و خمير کردیم وخامه وادويه كاري زنجبيل فلفل همه روباهم مخلوط میکنیم
میتوانیم ازقارچ هم استفاده کنیم
سلفون روبازکرده مقداری ازمواد را وسط آن گذاشته ومیبندیم ویک سرش روگره میزنیم ومواد راخوب جمع کرده طرف دوم روهم گره میزنیم وبمدت10دقیقه درآب درحال جوش میگذاریم
وبعد میزاریم سرد بشه وسرخ میکنیم.

راستی مطالعه این9 قانون برای سلامتی بیشتر خیلی مفیده که خودم وشمارو توصیه میکنم به رعایت آنهاWink

1- گوشت کمتر، سبزیجات بیشتر.

2- نمک کمتر، سرکه بیشتر.

3- شکر کمتر، میوه بیشتر.

4- غذا کمتر، جویدن بیشتر.

5- حرف زدن کمتر، عمل بیشتر.

6- حرص کمتر، بخشش بیشتر.

7- نگرانی کمتر، خواب بیشتر.

8- رانندگی کمتر، پیاده روی بیشتر.

9- عصبانیت کمتر، خنده بیشتر.

ویک نکته تاسف برانگیز که حتمابایدسعی کنیم ترک کنیم:

دوستان الان که به فصل گرما رسیدیم معمولا در همه خانواده ها هندوانه خورده میشه. اما متاسفانه معمولا وقتی هندوانه صرف میشه در کنارش چای هم هست،

مخصوصا در میهمانی ها.
این موضوع رو خیلی جدی بگیرید و سعی کنید به هیچ وجه اینکارو نکنید.
خوردن هندوانه و چای در فاصله کوتاه زمانی باعث میشه که هندوانه در معده مثل سنگ سفت میشه و به شدت به معده و کبد آسیب میرسونه.
بعد از خوردن چای شما باید نیم ساعت صبر کنید و بعد هندوانه رو میل کنید
اما زمانیکه هندوانه میخورید حداقل تا یک ساعت و نیم الی دو ساعت نباید چای بخورید.این موضوع خیلی اهمیت داره.

لطفا مراقب سلامتیه خودتون و خانوادتون باشید.Heart
گوشت ها رو نسابین.
بعله!
میگن مقدار زیادی از آهن گوشت با شستن از بین میره.
اما خوب کثیفه.
چی کارش کنیم؟
یه کار ساده.
اول بشورینش و بعد خردش کنین.
یعنی اگه شقه ای میگیرین یا قسمتی، اون قسمت از گوشت یا اون شقه رو بشورین، و بعد پاکش کنین و خردش کنین.
پزشکان معتقدن اینطوری آهن کمتری از دست خواهد رفت.

دوستان شمالی و جنوبی و متخصصان تغذیه!
ماهی چی بخوریم که هم بو نده و هم زیاد استخون نداشته باشه و هم مفید باشه و مضر نباشه؟ چون شنیدم میگن ماهی تیلا پیلا به شدت برای سلامتی مضره.
از اون طرف میگن ماهی سالمون بهترین ماهیه.
اما چون این ماهی فقط توی نروژ صید میشه، زمان صیدش تا زمانی که وارد بازارهای ما میشه برای بسته بندی 2-3 ماه فاصله داره.
که فکر کنم تمام خاصیتش رو از دست میده.
راه حل؟؟؟
(۳۱/شهریور/۹۳ ۱۶:۴۸)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]دوستان شمالی و جنوبی و متخصصان تغذیه!
ماهی چی بخوریم که هم بو نده و هم زیاد استخون نداشته باشه و هم مفید باشه و مضر نباشه؟ چون شنیدم میگن ماهی تیلا پیلا به شدت برای سلامتی مضره.
از اون طرف میگن ماهی سالمون بهترین ماهیه.
اما چون این ماهی فقط توی نروژ صید میشه، زمان صیدش تا زمانی که وارد بازارهای ما میشه برای بسته بندی 2-3 ماه فاصله داره.
که فکر کنم تمام خاصیتش رو از دست میده.
راه حل؟؟؟

ماهی بو میده ، چون تو بدنش ماده ای وجود داره ، که بعد مردنش ، آزاد میشه ، برای از بین بردنش از آبلیمو استفاده کنید ، چون آبلیمو این ماده رو خنثی می کنه.
ثانیا این خیلی تفکر سطحیه که ماهی تیلا پیا برای بدن ضرر داشته باشه ، این برای همه ی ماهی ها صادق هست ، آلودگی آب ها و فاضلاب های صنعتی و ...

Salmon به درست سَمئن تلفظ میشه ، و به اشتباه سالمون میگویند.
قزل آلا هم نخورید که یک تیغ هست که روش یخورده گوشت کشیدن :|
اکثر ماهی های جنوب بدون استخوان هستند ، شما ماهی سفید بخر ، خیلی هم خوبه! Blush
ماهی بو میده؟
چی بو می ده؟
بگذریم
ماهی های شمال فکر نکنم بدون تیغ باشن
ولی یه بار یه ماهی جنوبی خوردم. تیغ نداشت. خداییش من تا وسط نهار فکر می کردم مرغ گذاشتن جلوی من.
رنگش نارنجی بود و مثل فیله مرغ شده بود من اصلا باورم نمی شد ماهی باشه
حتی مزه ماهی هم نمی داد
تیغ حکم استخون داره. ماهی بدون استخون تنه لش هست(ببخشید دیگه کلمه بهتری نتونستم پیدا کنم) مواد غذایی خوب جذب نمی کنه.
ما یه عمره ماهی سفید می خوریم خیلی هم حال می ده
نقل قول:ماهی چی بخوریم که هم بو نده و هم زیاد استخون نداشته باشه و هم مفید باشه و مضر نباشه؟ چون شنیدم میگن ماهی تیلا پیلا به شدت برای سلامتی مضره.

در مورد بو که توضیح داده شد.

در ارتباط با استخون، ی ماهی هست به اسم زبون . خیلی ماهی ضریف و نازکیه . تا این حد که گاها نور از بدنش عبور میکنه ! کلا ماهی جالبیه . بوشم از باقی ماهیا کمتره و فقط ی ستون فقرات داره و ی سری خار vشکل توی کناره ها که با دو سه حرکت جدا میشن . غیر از اونا هیچ خاری نداره.
البته باید کسی رو داشته باشید که از جنوب براتون تهیه کنه چون جاهی دیگه به ندرت گیر بیاد .

[تصویر: 606694_IduJ3bvx.jpg]
بچه ها!
یه چیزی بگین تو تهران هم گیر بیاد بابا!
تهران چیه؟
بجز آبودان، بقیه شهراBig Grin
حالا در مورد مضر بودن تیلا پیا.
من یه مقاله توی نت خونده بودم که نوشته بود کل ماهی ها، بجز سالمون چربیشون باعث چاقی و سکته میشه.
اما سالمون تنها ماهی ای بود که نوشته شده بود چربیش برای بدن لازمه.
نوشته بود تیلا پیا و اکثر ماهی ها اسید های چرب امگا 6 دارن و سالمون امگا 3 داره.
از قرار معلوم امگا 6 واسه سلامتی مفید نیست و امگا 3 خوبه.
نوشته بود ماهی های رودخونه های سرد چربی های خوبی دارن.
باز توصیه اکید شده بود که به هیچ وجه من الوجوه ماهی رو سرخ نکنین که از چیپس خطرناک تر میشه.
کاری که اکثر شمالی ها با ماهی سفید میکنن و الحق و الانصاف خیلی هم خوشمزه میشه.
اما میگن مضره.
امروز من یه سری ماهی حلوای سفید دیدم که خعلی تعریفش رو شنیدم و اوزون برون که معرف حضور همه هست.
اما چون بارها تلویزیون اعلام کرده که صید اینا خلافه و فقط شیلات حق صید داره، من دلم نمیاد پول تو جیب خلافکارا کنم.
من خودم ماهی سفید و ماهی کفال رو خیلی دوست دارم.
اما کفال که امسال گفتن به هیچ وجه نخرین که به شدت آلوده است.
سفید هم یه جوجویی تو خونه ما هست که ماهی قلنبه دوست داره.
چون باید ریز ریزش کنم که استخوناش رو دربیارم از محبوبیتش کاسته میشه.
ماهی هم برای سلامتی خعلی مفیده.
پس چی کار کنم؟
من هفته ای یکبار چه ماهی ای درست کنم؟
اونم به صورت کبابی یا بخار پز.

اما در مورد آبلیمو...
من خودم به شخصه دماغم خیلی تیزه.
با این که به ماهی علاوه بر آبلیمو، زعفرون هم میزنم، اما بوی مثلاً قزل آلا حالم رو بد میکنه.
حالا میشه یه گیره به دماغ زد و خورد.
اما من میترسم این بوی بد نشاندهنده بدی و موندگی ماهی یا لجن خوار بودنش باشه.
چون یه دوست شمالی داشتیم که میگفت ماهی هایی که تلخن، حتماً آشغال و لجن خوردن.
سلام

ماهی قزل آلا که خیلی خوبه...من که دوست میدارم
ماهی کیلکا هم خوبه ها، سرشو که بردار، وقتی سرخ بشه همشو میخوری با تیغ مشکلی هم پیش نمیادAngel

یه غذای خوب گیلانی آموزش بدم با ماهی آب پز به نام ماهی مالاتهHeart
خب اول ماهی رو میذارید آب پز میشه ( که تو این مرحله بوی خوشی نداره) وقتی کارش تموم شد، تیغاشو جدا میکنید و تو ظرف میذارید

حالا میریم سراغ ملاتش: مغز گردوی آسیاب شده، رب انار، کمی سبزیجات معطر ،مقداری نمک و گلپر و آب
این مواد رو با هم مخلوط میکنید طوری که خیلی غلیظ نباشه و بعد روی اون ماهی هایی که از قبل آماده کردین میریزید
بعد با پلو میل میکنید، نوش جانتان

یعنی بی نظیره ها حتی ملاتش هم به تنهایی با پلو عالیهSmile
(۳۱/شهریور/۹۳ ۱۷:۲۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]ماهی بو میده؟
چی بو می ده؟
بگذریم
ماهی های شمال فکر نکنم بدون تیغ باشن
ولی یه بار یه ماهی جنوبی خوردم. تیغ نداشت. خداییش من تا وسط نهار فکر می کردم مرغ گذاشتن جلوی من.
رنگش نارنجی بود و مثل فیله مرغ شده بود من اصلا باورم نمی شد ماهی باشه
حتی مزه ماهی هم نمی داد
تیغ حکم استخون داره. ماهی بدون استخون تنه لش هست(ببخشید دیگه کلمه بهتری نتونستم پیدا کنم) مواد غذایی خوب جذب نمی کنه.
ما یه عمره ماهی سفید می خوریم خیلی هم حال می ده
باسلام
برادر بیدل اون ماهی نارنجی رنگ بدون تیغه مرغ نما همون سالمون یا سمین هستش که یکی از لذیذترین والبته گرون ترین ماهیهاست.

شیر ماهی هم خیلی خوشمزه است اگر تازه باشه.

یه روش جدید وموثر برای ازبین بردن بوی ماهی استفاده ازعرقیات معطر باب میل تون هستش مثل عرق زیره نعنا هل دارچین و...

ولی ازحق نگذریم برای کباب شدن قزل آلا عالیه(راضییم ازشWink)اونم قزل آلایی که آقا سید کباب کرده باشنHeartWink
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع