(۱۶/آبان/۹۳ ۲:۳۵)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]دیگه شرایط خیلی داره آرمانی میشه
نمیدونم میتونم از پسش بر بیام یا نه!
جدای از اینا ، بچه ها ، خواهش میکنم ، التماس میکنم برای این برادر کوچیک و حقیرتون دعا کنید.خیلی وضعم خرابه ، شاید اگه تو عمرم یه حواهش جدی از کسی کرده باشم الان باشه
یا علی
چیش دقیقا آرمانیه؟
آقای حضرت عشق تشکر کافی نیست نظر بدید

با تشکر مدریت تاپیک
بقیه ام آن شدن نظر بدن
تازه هیچ کس هم اون سخنرانی هارو گوش نده شما یکی مجبورید
فک میکردم قبول نکنید اما فک نمیکردم آف شید
فردا بالاخره میاید تو تاپیک دیگه جناب سرگروه...
مث اینکه باید به فکر سرگروه باشیم

من چله ی الرحمن رو هستم
همه جوره هستم
40 روز الرحمن می خونم
با کمال میل هم می خونم
40 بار هم می گم "مدهامتان"
اصن یه وضعیه این آیه
یا حق
چله ی سوره الرحمن رو هستم!
تمام مواردش رو هم قبوله!
غیر از مورد آخر!

نکته ای هست که دیگه گفتنش لازمه . اگر شرط و شروط چله زیاد بشه (ینی همون شرایط آرمانی و فضایی که گفتم) ، باعث ایجاد زدگی میشه
سوره یس و الرحمن روی هم حدود یک جزء هستن. بعلاوه ی زیارت عاشورا و سخنرانی استاد پناهیان
10 دقیقه و 5 دقیقه و 8 دقیقه و 40 دقیقه = 63 دقیقه . که ینی حدود 30 تا بذاریم روش میشه فوتبال

راستش من اگه بخوام راجع به خودم بگم ، توی ماه رمضان گذشته به زور فقط تونستم روزی نیم جزء بخونم که همونم اواسط دیگه نخوندم! یعنی خلاصه کلام اینکه من به شخصه این بنیه و حوصله رو تو خودم نمیبینم که بخوام همه اینارو انجام بدم و فکر میکنم تاثیر معکوس داشته باشه و باعث زدگی بشه
البته نمیدونم ، شاید این شرایط راجع به شما صدق نکنه
من به جای بالا بردن کمیت کار ، یک بسته پیشنهادی راجع به کیفیت کار دارم. 5 صفحه خوندن با فهم ، بهتر از 100 صفحه خوندن بدون هیچ تفکر و یادگیری هستش
این بسته ی من یه خورده توضیحات داره. ولی کلیتش اینه
همون زیارت عاشورا و سوره یاسین + توجه به معنی آیات و با دقت بیشتر خوندن (که کار ساده ایه با توجه به اینکه یه چله از این دوکار گذروندیم ، مخصوصا زیارت عاشورا که ده بیست تایی گذشته ولی هنوز همسری نصیبمون نشده

اما نکته اصلی بسته پیشنهادیم ، حفظ سوره یاسینه. این سوره هم بالاخره جزئی از قرآنه دیگه ، ما که داریم میخونم خیلی عالی میشه که حفظش هم بکنیم
سور یاسین 6 صفحست.هر صفحه 15 خط. اگه بخوایم روزی سه خط حفظ کنیم ، کلا میشه سی روز.10 روز اضافه هم میاد که میتونیم بندازیم لا به لاش برای دوره ی حفظیات
روزی 3 خط هم واقعا واقعا کار آسونیه ، یعنی واقعا بیشتر از 10 دقیقه طول نمیکشه!
و در نهایت ماحصل این چله ی خوشگل میشه حفظ 6 صفحه از قرآن طی یک فرایند ساده و پایدار ! این عالی نیست؟!
نقل قول:نکته ای هست که دیگه گفتنش لازمه . اگر شرط و شروط چله زیاد بشه (ینی همون شرایط آرمانی و فضایی که گفتم) ، باعث ایجاد زدگی میشه
سوره یس و الرحمن روی هم حدود یک جزء هستن. بعلاوه ی زیارت عاشورا و سخنرانی استاد پناهیان
10 دقیقه و 5 دقیقه و 8 دقیقه و 40 دقیقه = 63 دقیقه . که ینی حدود 30 تا بذاریم روش میشه فوتبال![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
راستش من اگه بخوام راجع به خودم بگم ، توی ماه رمضان گذشته به زور فقط تونستم روزی نیم جزء بخونم که همونم اواسط دیگه نخوندم! یعنی خلاصه کلام اینکه من به شخصه این بنیه و حوصله رو تو خودم نمیبینم که بخوام همه اینارو انجام بدم و فکر میکنم تاثیر معکوس داشته باشه و باعث زدگی بشه
البته نمیدونم ، شاید این شرایط راجع به شما صدق نکنه
من به جای بالا بردن کمیت کار ، یک بسته پیشنهادی راجع به کیفیت کار دارم. 5 صفحه خوندن با فهم ، بهتر از 100 صفحه خوندن بدون هیچ تفکر و یادگیری هستش
این بسته ی من یه خورده توضیحات داره. ولی کلیتش اینه
همون زیارت عاشورا و سوره یاسین + توجه به معنی آیات و با دقت بیشتر خوندن (که کار ساده ایه با توجه به اینکه یه چله از این دوکار گذروندیم ، مخصوصا زیارت عاشورا که ده بیست تایی گذشته ولی هنوز همسری نصیبمون نشده![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
اما نکته اصلی بسته پیشنهادیم ، حفظ سوره یاسینه. این سوره هم بالاخره جزئی از قرآنه دیگه ، ما که داریم میخونم خیلی عالی میشه که حفظش هم بکنیم
سور یاسین 6 صفحست.هر صفحه 15 خط. اگه بخوایم روزی سه خط حفظ کنیم ، کلا میشه سی روز.10 روز اضافه هم میاد که میتونیم بندازیم لا به لاش برای دوره ی حفظیات
روزی 3 خط هم واقعا واقعا کار آسونیه ، یعنی واقعا بیشتر از 10 دقیقه طول نمیکشه!
و در نهایت ماحصل این چله ی خوشگل میشه حفظ 6 صفحه از قرآن طی یک فرایند ساده و پایدار ! این عالی نیست؟!
خوب چرا این کارو با الرحمن نکنیم؟

اون که خیلی آسون تره.
اگه الرحمن رو بخوایید حفظ کنید من هستم
همه جوره هستم و حفظ می کنم
من سوره الرحمن رو تا حالا تو قرآن عثمان طه ندیدم که ببینم چقدره. یه قرآن جیبی برف و بارون دیده آش و لاش چسب کاری شده دارم(کم مونده دهن باز کنه بگه : من رو بکش راحت شم!)
تو اون قرآن 20 تا صفحه هست
از صفحه 4 به بعد یک آیه در میون از نظر ظاهری یکسان هستن(فبای الا ربکما تکذبان). یه جورایی حکم ; دارن
یعنی روزی سه خط حفظ کردن می شه 1.5 خط حفظ کردن.
خوبه؟
البته من منظورم تو این چله نبود. می گم یه چله دیگه شروع کنید چون دیگه این آخرشه
بهتره چله هاتون رو زیاد سخت نکنید
اگه قرار باهش اتفاقی بیفته با روزی 10 تا صلوات هم میفته
اینکه بخواین وقت و حجمش رو زیاد کنید جز خستگی تاثیری نداره
رهرو آن نیست که گه تندو گهی خسته رود...

(۱۶/آبان/۹۳ ۱۳:۴۱)sarallah نوشته است: [ -> ]بهتره چله هاتون رو زیاد سخت نکنید
اگه قرار باهش اتفاقی بیفته با روزی 10 تا صلوات هم میفته
اینکه بخواین وقت و حجمش رو زیاد کنید جز خستگی تاثیری نداره
رهرو آن نیست که گه تندو گهی خسته رود...
منم دقیقا و عینا منظورم همینه ، فقط یخورده پیچوندمش

به به ! سلام به تنبلهای تالار
نمیدونستم اینقد تنبل داریم...
ممنون از جناب حضرت عشق به خاطر همکاری...
جناب ثارالله! چلمون؟؟؟!!!
اختیار دارید شما عضو افتخاری چله بعدی هستید!
آقای بیدل یه مسولیتی به عهده شماست...فوایدی رو که از چله سوره الرحمن بدست میاد جمع آوری کنید و تو همین تاپیک قرار بدید ممنون
آقای فدایی غسل جمعه رو حذف کردم...شرط آخرم حذف ... ولی از سخنرانی کوتاه نمیام...
یه پیشنهاد برای تنبل ها
هرجلسه رو یکی به عهده میگیره گوش میکنه میاد سامری (خلاصه)میده. جلسه بعدیشو نفر بعدی....
اینجوری دیگه وقت زیادی صرف نمیشه. ینی هرکی حدود ی ساعت... روضه ی آخرشم میتونه بنویسه...
آقای فدایی شما جلسه ششم رو خلاصه بفرمایید....
11 نفرهم بیشتر عضو نمیپذیره چله بعدی...
جناب ثارالله من چله هارو نمیخوام سخت کنم یه هدف دیگه دارم...
دیگه خیلی تخفیف دادما...
خوب...
نظر مثبتتون؟
هرکس مجتبی 110 رو بیاره تو چله سختی کار هم بهش تعلق میگیره
خانمها به خاطر حیایی که دارن مخفیانه عضو میشن، حتی اجباری هاش....

نقل قول:هرکس مجتبی 110 رو بیاره تو چله سختی کار هم بهش تعلق میگیره![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
خانمها به خاطر حیایی که دارن مخفیانه عضو میشن، حتی اجباری هاش....![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
الآن نیست چیه؟
هدف چله چیه که حیا اومده وسط؟
من اندر فواید سوره الرحمن چی بیارم؟ احادیثی که در باب قرائت و حفظش هست رو بیارم؟
یه کاری می کنم دیگه
این چله یاسین که تموم شد یه پوستر قبل از عمل بعد از عمل بگذارید ببینیم چه فرجی شده
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۵:۴۹)Bidel.s نوشته است: [ -> ]الآن نیست چیه؟
هدف چله چیه که حیا اومده وسط؟
من اندر فواید سوره الرحمن چی بیارم؟ احادیثی که در باب قرائت و حفظش هست رو بیارم؟
یه کاری می کنم دیگه
این چله یاسین که تموم شد یه پوستر قبل از عمل بعد از عمل بگذارید ببینیم چه فرجی شده
آرومتر

ترسیدم
شما چرا اصلا تشکر نمیزنید و.قتی متنی رو میخونید؟
خوب شما خانم نیستید این چیزا برای خانما مهمه...
درمورد قرائت سوره الرحمن و مداومت بر اون خلاصه میخوام بچه ها شارژ شن دیگه...