تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چله دوم ... (((مجردها بشتابید)))
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
نظر مثبت بنده کماکان منفی هست ، به قول ثارلله خدا اگه میخواست به ما همسری عطا کنه، با روزی ده تا صلوات هم عطا میکردBig Grin
ما گفتیم در کنار کار های زیر پوستی ، یه دعایی هم بکنیم. دیگه نه اینکه بخوایم خود ترکانی کنیم ده تا چله رو ادغام کنیمDodgyBig Grin
هرچیزی که یه دفعه سخت گرفته بشه ، به همون سرعت هم از یاد ها میره. نمونش همین گردان ها که یه روزایی غلغله به پا کرده بودن با اون قوانین فضایی و سخت گیرانشون . الان کجان؟ شما اثری از این گردانها توی تالار میبینید؟
نظر شخصی من اینه که یکی از اینا انتخاب بشه اما برای همیشه اجرا بشه

خواهر من ، برادر من ، این سخت ،یری هارو بذارید کنااار ... الان این چله یاسینه ، این که تموم شد چله ی الرحمن میگیریم ، بعدش عاشورا میگیریم ، بعدشم ان شالله 40 تا همسر میگیریمBig Grin بالاخره همش چل تا چلتاست دیگه
آخه خدا کجا گفته شصت تا چله باهم بگیر تا مزدوج شی؟! دونه دونه...
این ها تنبلی نیست!
رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود
رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود!
اگر کارهای چله سخت باشه احتمال مداوم بودنش کمتر میشه!
برنامه حفظ سوره الرحمن رو در خلال چله پیشنهاد می کنم!
سوره ی فوق العاده زیبایی هست و بسیار خوش وزن و آهنگ! (به همین دلیل حفظش راحت تره)!
درضمن جناب بیدل پست آخرتون فوق العاده بود . نمیدونم هدف طنز هم داشتین یا نه ولی من با این برخورد غیر منتظرتون نتونستم خودمو کنترل کنم Big GrinBig Grin
پوستر از چله قبلی خیلی پیشنهاد خوبیه....

من به شخصه آرومتر شدم فوق العاده...

پیشنهاد میکنم سخنرانی رو کامل گوش بدید همتون ...

دوستان تا عصر باید به جمع بندی برسیم . نظرتونو بگکید که امشب تاپیکو بزنیم...

فقط تشکر نزنید نظر نهایی رو بگید Smile
سلام به دوستان چله نشینWink
هنوز این یکی چله تموم نشده به فکر بعدیشین؟ انقدر زود نا امید شدینHuhBig Grin

من یکی رو از همین الان در زمره ی تنبل ها قرار بدینCool

از فردا مامانم قراره خونه راهم نده تا کمتر بیام تالار. یعنی برنامه ی من اینه: از خونه به مدرسه، از مدرسه به کتابخونه، از کتابخونه به رختوابBig Grin

واقعا نمیکشم اگه بخوام این کار هایی رو که گفتین بکنم. ولی سعی میکنم همین قرآنی رو هم که میخونم با اخلاص و حضور دل بخونم. البته اگه اجازه بدینRolleyes2

ولی با غسل جمعه و حفظ سوره ی الرحمن موافقم. دو صفحه ست راحت حفظ میشه
نقل قول:دوستان تا عصر باید به جمع بندی برسیم . نظرتونو بگکید که امشب تاپیکو بزنیم...
خیلی ممنون که نظر بنده و جناب (ثارلله) صرفا همچون کلم پیچی فرض کردید که کرم پیچ پیچ از اون تناول کردهBig Grin
البته به خود نگیرید ، اقتباسی بود از شعر معروف دوران کودکی...
چله ی بعدی تا اطلاع ثانوی منهدم اعلام شدBig Grin

من حرفی ندارم.
ببخشید سوء تفاهم بود... حدف شدBig Grin
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۱۸)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]خیلی ممنون که نظر بنده و جناب (ثارلله) صرفا همچون کلم پیچی فرض کردید که کرم پیچ پیچ از اون تناول کردهBig Grin
البته به خود نگیرید ، اقتباسی بود از شعر معروف دوران کودکی...

نه جناب فدایی!

کلا صفحه 15 تو لپتاپم نمیومد.... الان بالا اومد....

ندیده بودمشون...

گفتم که چله بعدی منهدم شد....

الیته من هنوز نفهمیدم دقیقا منظورتون از سختی چیه؟؟؟

الان فقط ی سخنرانی اضافه شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dodgy
بعللهههه...مبارکه... نه چیزه ، خیلی متاسفم که چلتون منهدم شدRolleyes2

البته من که نگفتم چله منهدم بشه . گفتیم همینطوری به ترتیب باشه ، یعنی مثلا بعد از این بریم سراغ الرحمن ، نه همزمان
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
آدرس های مرجع