(۱۰/آبان/۹۳ ۲۱:۱۴)Bidel.s نوشته است: [ -> ]![[تصویر: %D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%BA%DB%...D9%88-.jpg]](http://www.trafficpro4.com/Image%20High%20Quality/300/%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%BA%DB%8C%D8%A7%D8%A8TA300-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%84%D9%88-.jpg)
هر روز بیایید انگشتتون رو بگذارید روی این یه صلوات بفرستین باعث و بانی چله بفهمه که در قید حیات هستین.
فقط من یه حرفی با پسر های تالار دارم
ایها الناس!
یکی بیاد این پسر ها رو از اون لا بکشه بیرون
بچه مگه تو مخش نداری بست نشستی از خدا مائده می خوای؟
تو مادر داری... تو پدر داری
برو بهشون بگو زن موخوام
دیگه چله چیه؟
خوب حرف من تموم شد.
یا پسر ها رو تحویل می دین به آغوش گرم خانواده
یا اینکه من دو تا قمه زیر تختم دارم می زنم تاپیکو چهارقاچ می کنم
پ.ن: مجتبی110؟؟ کجایی؟؟
دعا کردن چه عیبی داره؟؟؟
در ضمن
تا اونجا که من میدونم علاوه بر دعا یک سری حرکات زیرپوستی هم انجام میشه.
بعدشم مگه فقط میان دعا کنن که ازدواج کنن؟
قطعا بچه ها ی همسر خوب از خدا میخوان..
برای همه چیز باید دعا کرد...
دیگه نبینم کسی ، کسی رو به خاطر دعا کردن سرزنش کنه ها وگر نه قمه هام زیر تخت آماده است

ببین مثلا شما ممکنه دوست داشته باشی یه ماشین مدل بالا بخری
ولی اگه بخوای هم نمیتونی!!!!
چرا؟!
مشخصه چون پول نداری...
حالا قضیه ازدواج هم مشابه همینه
فقط خواستن کافی نیست
باید شرایطش هم وجود داشته باشه...
که این شرایط خارج از توان تاثیر گذاری ماست و کاری از دست ما بر نمیاد
پس دعا میکنیم

نقل قول:دعا کردن چه عیبی داره؟؟؟
در ضمن![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
تا اونجا که من میدونم علاوه بر دعا یک سری حرکات زیرپوستی هم انجام میشه.
بعدشم مگه فقط میان دعا کنن که ازدواج کنن؟
قطعا بچه ها ی همسر خوب از خدا میخوان..
برای همه چیز باید دعا کرد...
دیگه نبینم کسی ، کسی رو به خاطر دعا کردن سرزنش کنه ها وگر نه قمه هام زیر تخت آماده است![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
به نظر من اگه اون زمانی رو که صرف دعا کردن می کنید، صرف خوندن چهارتا کتاب در مورد زندگی زناشوئی حالا از یه مشاور معروف یا مثلا کتبی که احادیث ازدواج رو جمع آوری کرده، می کردید بیشتر نتیجه می گرفتید.
دعا خوبه...ولی سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندن
مسلما همسر آینده اتون یه جایی تو این دنیا شما رو می بینه و از اونجاست که جریان یه دل و شونصد دل و ننه! من زن موخوام و ... شروع می شه
همه رفتارشون رو جوری تنظیم کنن که تو جامعه وجهه خوبی داشته باشن(ظاهر و باطن رو با هم بهبود می بخشن)
اما این وسط خیل عظیمی از افراد نمی دونن چه رفتاری خوبی یا بده.
مثلا بعضی دختر خانم ها(دو از این تالار) فکر می کنن مثل بچه ها حرف بزنن وجهه خوبی دارن
پسر ها هم فکر می کنن ابرو بردارن فلان می شن...
حالا این دو مدل رفتار خیلی ضایع بود. ولی بعضی رفتار ها کاملا زیرپوستیه و باید دونستش تا آداب زندگی اجتماعی(و اسلامی) رو یاد بگیریم.
همه ما بچه بودیم آن شرلی با موهای قرمز رو نگاه می کردیم. تعارف هم نداریم. چقدر توش آداب معاشرت رعایت می شد؟ خیلی! براشون مهم بود.
یه سری از مشکلات ازدواج ما اینه که تصور غلطی از ارزش ها و مخصوصا ارزش ها جنس مخالف داریم.
یکمی حرفم طولانی شده میکروفون هم مزه کرده ببخشید دیگه اگه حوصله نداشتین نخونین
هر کسی دنبال همسره باید جنس مخالفش رو بشناسه. باید خودش رو جوری تنظیم کنه که توی جامعه وجهه مناسبی نسبت به جنس مخالف داشته باشه(همون آئین همسر داری و ... هست ولی از مدل قبل از ازدواجش و برای هر دو جنسیت هست)
این رفتار ها رو توی احادیث مختلف می شه جستجو کرد.
من که دنبال مائده نیستم کتاب متاب نمی شناسم بهتون معرفی کنم. ولی یه جوری نشه همه اش دعا آخرش هم ازدواج کردید تازه به فکر این بیافتید که شوهرتون یا زنتون رو بشناسید.
در ضمن

دعا کردن رو سرزنش نکردم. صرفا دعا کردن رو سرزنش کردم

یا حق
آقای بیدل... شما آخه از کجا میدونید ما صرفا دعا میکنیم؟؟؟
بعدشم هر چند تا کتا ب خواستید بفرمایی براتون معرفی میکنم راجع بع ازدواج و....
از خارجکی بگیرید تا ایرانی و اسلامی...
آخه برادر من وقتی موقعیت ازدواج فراهم نیست ،بعضی ها هم تلاش میکنن و نمیشه شما میفرمایید برید کتاب بخونید؟
ما اینجا صرفا دعا میکنیم...
کسی نمیاد بگه شرایطش چ جوریه که....
حتما یه گیری داره دیگه....
باشه
باشه
باشه
دعا کنید
منم دعاتون می کنم
جدی گفتم
هر وقت یادتون افتادم دعا می کنم
ان شا الله همه عاقبت به خیر می شن
(۱۰/آبان/۹۳ ۲۲:۵۵)Bidel.s نوشته است: [ -> ]باشه
باشه
باشه
دعا کنید
منم دعاتون می کنم
جدی گفتم
هر وقت یادتون افتادم دعا می کنم
ان شا الله همه عاقبت به خیر می شن
ممنون.
معلوم شد قمه های شما فیکه ها
از قمه های من ترسیدید.
ما ام شمارو دعا میکنیم.
بابا انصافا دست رو دلمون نذارید دیگه . خونه
ما که خودمون با خودمون با خانواده با جامعه ،با طبیعت و ... درگیر هستیم بذارید حداقل با قلبی مطمئن و دلی ارام دعامونو بخونیم دیگه...
نقل قول:ممنون.![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
معلوم شد قمه های شما فیکه ها![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
از قمه های من ترسیدید.![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
ما ام شمارو دعا میکنیم.
بابا انصافا دست رو دلمون نذارید دیگه . خونه![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
ما که خودمون با خودمون با خانواده با جامعه ،با طبیعت و ... درگیر هستیم بذارید حداقل با قلبی مطمئن و دلی ارام دعامونو بخونیم دیگه...
حیف که ایجاد رعب و وحشت خلاف قوانینه واگرنه عکساشون رو می گذاشتم
ولی من خودم قمه کشی بلد نیستم. این دو تا رو هم کش رفتم
ما که دل نداریم نمی دونیم دل خون بودن چه حسی داره
قصد بدی نداشتم
فقط می خواستم که صرفا روی دعا تکیه نکنید
که ظاهرا این کار ها رو نمیکنید.
من دو هفته دیگه می یام دوباره می گم چه خبره دعا! تا مطمئن شم صرفا به دعا وابسته نشدین و زیر پوستی دارید جلو می کشید خودتون رو...
فعلا
یا حق(و لا غیرالحق)
سلام دوستان

نمیدونستم تا این حد به تالار وابسته ام!!! واقعا توی این یه هفته صد بار جون دادم. دائم میخواستم بیام تالار ولی از اونجایی ک میدونستم جنبه ندارم نمیومدم آخه آنلاین شدنم با خومه و آفلاین شدنم با خدا

چند بار عوض اینکه بشینم امتحان بخونم نشستم تاپیک میخوندم بعد سر امتحان عوض جواب دادن به سوالات موضوعاتی که شب قبل خونده بودمو تحلییل میکردم

این شد که تصمیم گرفتم تنبیه کنم خودمو!
الانم قاچاقی اومده بودم تالار ولی دیگه دووم نیاوردم.
(۲/آبان/۹۳ ۲۱:۰۴)mahpare نوشته است: [ -> ]نرگس جان نوشتی کنکور داری. ایشالله کنکورتو خوب بدی و باز تو تالار حضور داشته باشه. جات تو تالار خالیه
ممنون از اینکه یادم کردین

. مگر اینکه با دعا های شما به یجایی برسم

نقل قول:به نظر من اگه اون زمانی رو که صرف دعا کردن می کنید، صرف خوندن چهارتا کتاب در مورد زندگی زناشوئی حالا از یه مشاور معروف یا مثلا کتبی که احادیث ازدواج رو جمع آوری کرده، می کردید بیشتر نتیجه می گرفتید.
خب مطمئنا همه ی ما میدونیم که با دست رو دست گذاشتن و فقط دعا کردن هیچ کاری درست نمیشه هر کس در حد توانش برای رسیدن به خواسته اش بای یه قدمی برداره دیگه( حالا یا کتاب خوندن یا مشاوره دیدن و یا...) ولی مهم قدم برداشتنه و بعدش
توکل و دعا کردنه دیگه.
نقل قول:امام صادق عليه السلام : عَلَيكُم بِالدُّعاءِ ، فَإِنَّكُم لاتَقَرَّبونَ إِلَى اللّه بِمِثلِهِ ، وَلا تَترُكوا صَغيرَةً لِصِغَرِها أَن تَدعُوا بِها ، إِنَّ صاحِبَ الصِّغارِ هُوَ صاحِبُ الكِبارِ؛ شما را سفارش مى كنم به دعا كردن ، زيرا با هيچ چيز به مانند دعا به خدا نزديك نمى شويد و دعا كردن براى هيچ امر كوچكى را ، به خاطر كوچك بودنش رها نكنيد ، زيرا حاجتهاى كوچك نيز به دست همان كسى است كه حاجتهاى بزرگ به دست اوست .
(كافى، ج2، ص467، ح6)
میبینید که ائمه هم سفارش کردن تا برای هرکار کوچیکی دعا کنیم دیگه امر ازدواج که جای خود دارد.
نقل قول:من دو هفته دیگه می یام دوباره می گم چه خبره دعا! تا مطمئن شم صرفا به دعا وابسته نشدین و زیر پوستی دارید جلو می کشید خودتون رو...
فعلا
من نبودم سر گروهمونم عوض شد؟!

مثل اینکه آقای بیدل خیلی به کارشون واردن
دوستان حقیر رو هم میون دعا هاتون یاد کنید که به شدت برام باعث دلگرمیه
در پناه خدا...
یا حق
السلام علی المجردین فی تالار البیداری الاندیشه!
علیکم بالحرکات الزیر بوستی والدعا!
علیکم بالاقدامات المدبرانه والدعا!
معنی:
سلام بر مجردها در تالار بیداری اندیشه!
بر شما باد به حرکت های زیر پوستی و دعا!
بر شما باد به اقدامات با تدبیر ودعا!