|
ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر MAHDI59
|
|
۲۱:۵۷, ۲۷/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۱۶:۰۴ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() .. سلام . برادر MAHDI59 با 27 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند. این هم صندلی داغ آقای MAHDI59 ... . بفرمائید بنشینید برادر ..... ![]() . .
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۱, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
با سلام به مهدی عزیز
یکمی بر روی آتش آبی بریزم فقط آبش بوی بنزین میده ![]() 1- فکر میکنی مهمترین ویژگی و قابلیتی که باید داشته باشی یا تقویت کنی که سرباز بهتری برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشی چیه؟ 2- شما در شرف ازدواجی. بدون در نظر گرفتن سایر پارامترها، به نظرت یک پسر در چه حد اقتصادی باید باشه که بره سمت ازدواج؟مثلا شاغل باشه؟درآمد بالا؟ خانه و ماشین و ...؟ با فرض اینکه خانواده خودش هم وضع مالی خوبی نداشته باشن 3- مهمترین کار و فعالیتی که تا الان در زندگی داشتی و بهش افتخار میکنی چی بوده؟ 4- در شغلی که داری انتخاب میکنی چه ملاکهایی برات اهمیت بیشتری داره و در اولویته؟ میزان درآمد-مزایا و تسهیلات-جایگاه و کلاس و شهرت-خدمت مستقیم به اسلام و نظام-علاقه به شغل-خصوصی(آزاد) یا دولتی و ... ان شاء الله شغلی که شما انتخاب میکنی ملاک اولت رضایت خداوند است و بعد از این 1-2 مورد دیگه مد نظره 5- فرض کن در شغلت موردی پیش بیاد که حس کنی داری به اسلام و نظام مستقیم یا غیر مستقیم ضربه میزنی. به دنبال اصلاح میری یا کلا کار رو رها میکنی؟ یا اصلا کاری نمیکنی و ادامه میدی؟ 6- آیا در زندگی اعتمادت به افراد خیلی بالاست؟ اگر یک فرد غریبه در دنیای واقعی یا مجازی یک خبری رو بهت بگه یا در کل مسئله ای رو عنوان کنه، چقدر به دنبال تحقیق صحتش میری و بعد به بقیه میگی؟ 7- اگر یکی از عزیزانت کاری رو باید انجام بده و انجام نمیده یا کاری رو نباید انجام بده و انجام میده و شما از اشتباهش کاملا مطمئنی ولی اثباتش سخته، چه کارهایی انجام میدی؟ بعضی وقتها تبعات برخی کارها سنگینه و قابل جبران نیست التماس دعا |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۲۹/مهر/۹۳ ۲۱:۵۸)MAHDI59 نوشته است: من بچه رو نصیحت نمیکنم . سعی میکنم راهنماییش کنم . انتخاب با خودشه . من فقط کمکش میکنم . بذارین پدر بشین. ببینین راه خطا میره، با دمپایی ابری خیس میزنین تو دهنش. ![]() والا... کلیشه ای جواب ندین دیگه. 1. عصبانی میشین چی کار میکنین؟ داد و بیداد میکنین یا محیط رو ترک میکنین؟ 2. یکی از بدترین سوتی هایی که دادین رو تعریف کنین با شرح و بسط. 3.خدا بهتون دختر بده دلتون میاد عروسش کنین؟ (یکم فکر کنین میفهمین چرا پدر زن ها از دامادا خوششون نمیاد )4. دوست دارین به کدوم کشور دینا سفر کنین و اونجا رو ببینین؟ 5. توی طبیعت بکر و زیبا به خدا نزدیک ترین یا توی اماکن متبرکه؟ |
|||
|
|
۱۷:۲۳, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
بسم الله
(۳۰/مهر/۹۳ ۱۲:۱۰)MAHDI59 نوشته است: آهان ، منظورت بین دوستان بود . خب نفر دوم می شه ((ح))منظورم بین دوستات نبود، منظورم بین همه آدم هایی که میشناسی بود یعنی واقعا اینقدر سوال من پیچیده و پر از ابهام بود!؟!؟!؟!؟!؟؟ (۳۰/مهر/۹۳ ۱۲:۱۰)MAHDI59 نوشته است: خو یعنی چی !!؟؟؟ کجامشبیه قاتلاست آخه !!!بازهم متجوه نشدی! می خواستم بدونم اینقدر از کسی کینه داری که بخواهی اون را بکشی یا خیر؟ ظاهرا جواب شما خیر است. سوال بعدی: بزرگترین پشیمانی زندگیت چی بود؟ |
|||
|
|
۱۷:۳۵, ۳۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۳ ۱۸:۰۶ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۳ ۱۳:۰۱)Mahdy2021 نوشته است: با سلام به مهدی عزیزسلام . این روزا همه چی تقلبی شده ![]() نقل قول:1- فکر میکنی مهمترین ویژگی و قابلیتی که باید داشته باشی یا تقویت کنی که سرباز بهتری برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشی چیه؟تقوا و شجاعت . شاید این دوتا برای من توی اولویت باشه نقل قول:2- شما در شرف ازدواجی. بدون در نظر گرفتن سایر پارامترها، به نظرت یک پسر در چه حد اقتصادی باید باشه که بره سمت ازدواج؟مثلا شاغل باشه؟درآمد بالا؟ خانه و ماشین و ...؟ با فرض اینکه خانواده خودش هم وضع مالی خوبی نداشته باشنخب ما در دوران شیرین عقد بسر میبریم . من هیچ کدوم از اینایی که شما میگی رو نداشتم ! با پشتوانه دو آیه قبول کردم که پا پیش بذارم . آیه 32 و 33 سوره نور . خدا تضمین که کرده که اگه ازدواج کنید و از فقر نترسید من از فضل خودم بی نیازتون میکنم . واقعا هم خدا کمک کرد . درست چند روز قبل از مراسم یه پولی جور شد که حدود 17 سال بود ازش نا امید شده بودیم . خدا خودش شرایط رو فراهم کرد .نقل قول:3- مهمترین کار و فعالیتی که تا الان در زندگی داشتی و بهش افتخار میکنی چی بوده؟واقعا چیزی زیادی برای گفتن ندارم . هر چی نگاه میکنم می بینم فعالیت خاصی که بهش افتخار کنم نیست. نقل قول:4- در شغلی که داری انتخاب میکنی چه ملاکهایی برات اهمیت بیشتری داره و در اولویته؟ میزان درآمد-مزایا و تسهیلات-جایگاه و کلاس و شهرت-خدمت مستقیم به اسلام و نظام-علاقه به شغل-خصوصی(آزاد) یا دولتی و ...کسب روزی حلال ! یک زمانی شاید این جز بدیهیات بوده . که همه به دنبال کسب روزی حلال بودن ولی الان ... باور کن پیدا کردن یه شغل که حلال و حرومش دست خود آدم باشه خیلی سخت شده. به خصوص توی رشته ی ما. فعلا هم میزان درآمد برام مطرح نیست . در حال حاضر کسب تجربه و سابقه ی کار اولویت داره . خیلی دوست دارم کار آزاد داشته باشم چون توی کار دولتی آزادی عمل کمتری دارم. (حالا کو کار دولتی ) نقل قول:5- فرض کن در شغلت موردی پیش بیاد که حس کنی داری به اسلام و نظام مستقیم یا غیر مستقیم ضربه میزنی. به دنبال اصلاح میری یا کلا کار رو رها میکنی؟ یا اصلا کاری نمیکنی و ادامه میدی؟اول به دنبال اصلاح میرم . به هر حال مندارم از اون شغل پول در میارم و پول حرام هم شوخی بردار نیست . مطمئنا بی تفاوت نمی مونم . و اگه اصلاح نشد مجبورم که شغل رو رها کنم. یعنی خودمو مجبور به این کار میکنم . حالا از هر راهی که شده. نقل قول:6- آیا در زندگی اعتمادت به افراد خیلی بالاست؟ اگر یک فرد غریبه در دنیای واقعی یا مجازی یک خبری رو بهت بگه یا در کل مسئله ای رو عنوان کنه، چقدر به دنبال تحقیق صحتش میری و بعد به بقیه میگی؟من همیشه به همه با دید مثبت نگاه میکنم مگر اینکه خلافش ثابت بشه . ولی توی سالهای اخیر هم با تجربه ای که پیدا کردم (حتی از خود همین تالار ) هیچ خبری رو قبول نمیکنم و برای کسی نمیگم مگر برام تمام و کمال اثبات بشه نقل قول:7- اگر یکی از عزیزانت کاری رو باید انجام بده و انجام نمیده یا کاری رو نباید انجام بده و انجام میده و شما از اشتباهش کاملا مطمئنی ولی اثباتش سخته، چه کارهایی انجام میدی؟ بعضی وقتها تبعات برخی کارها سنگینه و قابل جبران نیستبله متاسفانه . من معتقدم هیچ کسی رو نمیشه مجبور کرد تا کاری رو انجام بده . ما نهایتا می تونیم نقش راهنما رو داشته باشیم . به نظر من بهترین راه اینه که خودمون عامل به حرفهامون باشیم. این بهترین مدل راهنمایی اطرافیانمونه. وقتی عاطرافیان میبینن زندگی من از خودشونم داغون تره و همه جاش می لنگه . مسلما حرفم هم هیچتاثیری نداره . التماس دعا [/quote] (۳۰/مهر/۹۳ ۱۳:۳۰)زینب خانوم نوشته است: بذارین پدر بشین.پدرم با همین همین طور رفتار کرده . همیشه . اصلا یادم نمیاد که در مورد مسائل جدی ، نصیحتم کرده باشه. مگر اینکه خودم سوال کرده باشم . ![]() نقل قول:1. عصبانی میشین چی کار میکنین؟سکوت میکنم! از اون سکوتهای اعصاب خرد کن که از صدتا فحش برای طرف مقابل بدتره!! ![]() و بعد شروع میکنم به صلوات فرستادن و از منطقه متواری میشم! نقل قول:2. یکی از بدترین سوتی هایی که دادین رو تعریف کنین با شرح و بسط.سوتی زیاد دادم. حالا بدترینشو یادم نیست الان چیزی که تو ذهنمه مربوط به بانکه یه پول میخواستم بریزم به حساب تربیت بدنی برای کارت بیمه ورزشی . با هزار بدبختی شماره حسابو پیدا کردم و رفتم توی بانک نوبت گرفتم . یک ساعت معطل شدم تا نوبتم شد. فیش واریزو پر کردم دادم دست خانم کارمند بانک! اونم شروع کرد مشخصات رو وارد کردن . بعد گفت: مطمئنی شماره حساب درسته ؟ گفتم بله . هی ور رفت بالا پایینش کرد. بعد رفت به همکارش گفت . خلاصه همه کلافه شده بودن تا اینکه یه شیرپاک خورده ای گفت : اصن این حساب چیه ؟ گفتم تربیت بدنی ! گفت خوب چرا اومدی اینجا؟! گفتم خب بانک ملی دیگه ! یه نگاه عاقل اندر ... بهم کرد گفت : اینجا بانک صادراته پسرم! ![]() خانمه طیف رنگها رو عوض کرد و آخرشم زد زیر خنده ! خعععععععععععععلی ضایع شدم ![]() نقل قول:3.خدا بهتون دختر بده دلتون میاد عروسش کنین؟به نظرم باید سخت باشه ! هیچ تصوری ندارم از این مورد حالا بذار ببینیم دخترمون چه جور دختریه ![]() نقل قول:4. دوست دارین به کدوم کشور دینا سفر کنین و اونجا رو ببینین؟آلمان نقل قول:5. توی طبیعت بکر و زیبا به خدا نزدیک ترین یا توی اماکن متبرکه؟توی طبیعت خدا رو بهتر حس میکنم . ولی توی اماکن متبرکه به خدا نزدیک ترم . (۳۰/مهر/۹۳ ۱۷:۲۳)mohamad نوشته است: بسم اللهخب خیلی سوالت سخته ! آدم خانواده خودش رو یه جور دوست داره ، دوستهاش رو یه جور و... اصلا نمیتونم بگم کی رو بیشتر دوست دارم اما چیزی که مشخصه اینکه که شما رو خیلی دوست دارم ![]() ![]() نقل قول:بازهم متجوه نشدی! می خواستم بدونم اینقدر از کسی کینه داری که بخواهی اون را بکشی یا خیر؟نه ندارم. من همین لحظه همه ی افرادی که بهم بدی کردن رو بخشیدم (گرچه قبلا هم بخشیده بودم) آدم کینه جویی نیستم نقل قول:سوال بعدی:توی سن نوجوانی یک سری اشتباه داشتم که تا همین الان هم دارم چوبشو می خورم . اصولا سن نوجوانی سن اشتباهاته . حالا یکی کمتر یکی بیشتر . و خب قاعدتا پشیمونم از انجام اون اشتباه . شاید سرنوشت من جور دیگه ای رقم می خورد . |
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
بسم الله
در داستان موسی و شبان، یک قسمتی هست که من خیلی باهاش حال کردم. اونجایی که چوپونه می خواد یه چیز به خدا بده و همه دارایش که چند تا بز بود را نام می بره و میگه "ای فدای تو همه بزهای من". همیشه در زندگیم وقتی خواستم از کسی خیلی تشکر کنم جوری که دیگه بالاتر از اون نتونم این کار را انجام بدم از این بیت استفاده کردم.
مهدی عزیزم "ای فدای تو همه بُزهای من"پ.ن: دفعه اولی که این جمله را به یک عزیزی گفتم بهش برخورد و فکر کرد دارم مسخره اش می کنم اگر الان اون موقعی بود که جو فراماسونی همه را گرفته بود، بعضی از دوستان می گفتند که بز نشان شیطان است و الی آخر |
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
حالا نمیشه به جای بزهات اون جوجه هاتو بدی ؟!
البته جوجه رو آخر پاییز میشمرن! |
|||
|
|
۲۰:۳۳, ۳۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۳ ۲۰:۳۷ توسط nasimesaba.)
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۳۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۳ ۰:۰۸ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت آقای مهدی 59!
منم یه چند تا سوال داشتم که اگه هنوز فرصت قانونی تموم نشده بی زحمت جواب بدید! همونطور که ملاحظه کردید رفیقتون آقای علی النور به جای جواب دادن به سولات پیچوندن(سن بین بیست تا سی شغل مشاوره در زمینه سایبری ) نظرتون درباره امثال ایشون چیست؟![]() خب من چون کاربر خانواده ام چند سوال خانوادگی بپرسم: اول اینکه اصلی ترین ملاکاتون برای انتخاب همسر چی بوده؟ تا چه حد به اون ملاکها رسیدین؟ جوونها خصوصا پسر ها چه وِیژگیهایی رو باید احراز کنن تا دنبال همسر بگردن؟ از اینکه شجاعت و جربزه ازدواج کردن (رو تو دوره زمونه ای که خیلی پسرها عرضشو ندارن )داشتین چه حسی دارین؟ همسرتون از نظر تحصیلات و سن با شما تا چه حد همخوانی دارن؟اصلا ملاک مهمیه به نظر شما یا خیر؟ از نظر تیپ خانواده و پایگاه اقتصادی تا چه حد با همسرتون هم خوانی دارید؟ به نظرتون تا چه حد تفاوت مساله ساز نیست؟ شما تا چه حد به ظاهر و ثروت اهمیت می دادید؟ ایا از نظر اعتقادی کاملا با خانمتون موافقید یا خیر؟چرا؟ با ارزوی خوشبختی و موفقیت برای شما و همسر گرامیتون
|
|||
|
|
۲۰:۵۶, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۴۲, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
نقل قول:دو تا مرغ و یک خروس دیگه موندهمنظور خاصی داشتین؟ ![]() فکر نکنم. بچه های این تالار طماع نیستن. چه برسه به خروس خونه هاشون! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه آثار هنری (انتخاب بهترین ها) | سخنگو | 44 | 17,779 |
۲۰/آبان/۹۳ ۱۲:۰۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه آثار هنری (همراه با جایزه) | سخنگو | 26 | 12,531 |
۱۵/آبان/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسافر کربلا (چهار نفر) | مسافـر کربلا | 45 | 19,399 |
۱۱/آبان/۹۳ ۱۶:۳۸ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|
| ویژه تولد تالار 93 - تقدیر و تشکر از همسنگرها + انتقادات | سخنگو | 20 | 9,970 |
۹/آبان/۹۳ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: Hadith |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه تاپیک خوانی (جایزه: بلیت مشهد) | سخنگو | 19 | 8,834 |
۸/آبان/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| پشنهادهای شما برای جشن تولد تالار (سوم آبان) چیه ؟؟؟ ... | سخنگو | 46 | 23,850 |
۵/آبان/۹۳ ۱:۴۴ آخرین ارسال: مهسا110 |
|
| ویژه تولد تالار 93 - بهترین سرصفحه تالار | mohamad | 36 | 14,609 |
۵/آبان/۹۳ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|

![[تصویر: bes01.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8144394742/bes01.jpg)
![[تصویر: 08.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8143582642/08.jpg)
![[تصویر: hotcheirmahdi59.gif]](http://s5.picofile.com/file/8146655268/hotcheirmahdi59.gif)

فقط آبش بوی بنزین میده 

. من هیچ کدوم از اینایی که شما میگی رو نداشتم ! با پشتوانه دو آیه قبول کردم که پا پیش بذارم . آیه 32 و 33 سوره نور . خدا تضمین که کرده که اگه ازدواج کنید و از فقر نترسید من از فضل خودم بی نیازتون میکنم . واقعا هم خدا کمک کرد . درست چند روز قبل از مراسم یه پولی جور شد که حدود 17 سال بود ازش نا امید شده بودیم . خدا خودش شرایط رو فراهم کرد .
) 

) نظرتون درباره امثال ایشون چیست؟