تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چهارمین کارگاه معنویت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
والا آقای بیدل الان براتون سودش رو توضیح می دم:
همونطور که خودتون می دونید ما در طول روز کارهای خوبی انجام می دیم که از طرف خدا برامون ثواب نوشته می شه اما بایه گناه مثه دروغ تهمت و خلاصه انجام یه گناه اون کار خوبمون وثوابش رو از بین می بریم به قول معروف هرچی تو بهشت درخت کاشتی رو با یه شعله آتیش نابود می کنیم اما اگه این ثواب یه جای مطمءن باشه که در هیچ شرایطی بهش آسیب نرسه عقل حکم می کنه ثواب رو ببریم همونجا ...حالا هدیه کردن دعا و قران ما هم به ایمه مصداق همینه وقتی به اونا هدیه کنی دیگه ثوابش از بین نمیره علاوه براین شامل دعای اون ها هم می شید دعاتون به اجابت نزدیک تر می شه
امیدوارم توضیحاتم قانع کننده بوده باشهAngel
نقل قول:همونطور که خودتون می دونید ما در طول روز کارهای خوبی انجام می دیم که از طرف خدا برامون ثواب نوشته می شه اما بایه گناه مثه دروغ تهمت و خلاصه انجام یه گناه اون کار خوبمون وثوابش رو از بین می بریم به قول معروف هرچی تو بهشت درخت کاشتی رو با یه شعله آتیش نابود می کنیم اما اگه این ثواب یه جای مطمءن باشه که در هیچ شرایطی بهش آسیب نرسه عقل حکم می کنه ثواب رو ببریم همونجا ...حالا هدیه کردن دعا و قران ما هم به ایمه مصداق همینه وقتی به اونا هدیه کنی دیگه ثوابش از بین نمیره علاوه براین شامل دعای اون ها هم می شید دعاتون به اجابت نزدیک تر می شه
اونوقت گناه کنیم چی می شه؟
گناه و ثواب یا بهتره بگم حقیقت اعمال رابطه ی عینی با خود عمل دارن
یعنی اگه گناه کنیم برای بالانس شدن باید از ثواب بدیم(یعنی داده می شه)
حالا اگه ثواب نداشته باشیم عذابش گناه شامل ما می شه
من فکر می کردم این اهدا کردن سبب تحکیم ارادت به ائمه هست.

ولی باشه
به هر حال
اگه بچه های چلچله قبول کردن که ثواب ها رو تقدیم کنیم. من هم تقدیم می کنم. یه درخت تو بهشت برای من کافیه(اگه نیافته توی طرح و از اون مهمتر اینکه من رو اونجا راه بدنBig Grin)
پ.ن: اصلا این درس تفسیر موضوعی قرآن هم چیزیه واسه خودش! فردا هم امتحان دارم! کتاب استاد رو خوردم. کم مونده برم بالای منبرSmile
آقای بیدل شما ی تشکر هم بزنیدا من خیالم راحت میشهBig Grin

من لم یشکرالمخلوق....

بابا این چه وضعشه آخهBig Grin

1..مهپاره
2.فدایی ولایت (سرگروهBig Grin)
3.مهسا110
4.رکن الهدی
5.بیدل
6Huh
نقل قول:آقای بیدل شما ی تشکر هم بزنیدا من خیالم راحت میشه[تصویر: biggrin.png]

من لم یشکرالمخلوق....

بابا این چه وضعشه آخه[تصویر: biggrin.png]
یادم می ره
من الآن تازه یادم اومد باید روایت هایی که در باب سوره الرحمن بود رو حاضر می کردم
(۲۰/آبان/۹۳ ۰:۲۰)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]

رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
فرمودند:

هر چیزی عروسی دارد و عروس قرآن سوره الرحمن است .

در روایت دیگری حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده اند :
هركسی سوره الرحمن را قرائت كند خداوند به ضعف و ناتوانی او رحم می آورد و او توانایی ادای شكر نعمت های خدا دادی را پیدا می كند.

امام صادق (علیه السلام) فرمودند :
از قرائت سوره الرحمن و عمل به آن غافل نباشید زیرا این سوره در دل منافقان استقرار نمی یابد. در روز قیامت خداوند این سوره را به شكل انسانی در بهترین شكل و خوشترین بو وارد می كند تا اینكه در جایگاهی كه نزدیكتر از آن وجود ندارد نزد خداوند می ایستد آنگاه خداوند می فرماید چه كسی در دنیا همواره تو را قرائت می كرد؟ سوره الرحمن در جواب می گوید ای پروردگارم فلان و فلان پس از آن چهره ایشان سفید و نورانی می شود خداوند به این گروه می فرماید هر كس را كه دوست دارید شفاعت كنید آن گاه خداوند می فرماید به بهشت وارد شوید و هرجایی كه دوست دارید سكونت گزینید.
در روایت دیگری حضرت فرموده اند :
هر كس سوره الرحمن را قرائت كند و همه جا پس از آیه «فبای الاء ربكما تكذبان» بگوید: «لابشیء من الائك رب اكذب» اگر در آن روز یا شب از دنیا برود شهید محسوب می شود.

از حضرت زهرا سلام الله علیها روایت شده است:
قرائت كننده سوره الرحمن در ملكوت آسمان ها و زمین ها ساكن در بهشت فردوس خوانده می شود.

نام دیگر این سوره "آلاء" می باشد(فَبِأَيِّ آلَاء رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ)و همچنین از بهترین فضیلت های این سوره مبارکه آسان شدن امور است حدیثی از پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در این زمینه بود که در حالا حاضر دقیقا حضور ذهن ندارم
و خواهشی که دارم انشاءالله با آغاز تلاوت سوره مبارکه حتما به معنای آن توجه کنند واقعا لذت بخش است سوره الرحمن . هر چهل شب هم که معنای آنرا بخوانید بازهم برایتان جذابیت و تازگی دارد

قبلا زحمتشو کشیدنSmile
سلام دوستان
امشب شب اول این چله بود پس کجایین ؟!شروع کردین به امید خداHuh
سلام .Smile راستش بقیه فک کنم نمیدونن.

آقای ثارالله و حضرت عشق و ....

اگه تا یکی دو ساعت دیگه اومدن شروع میکنم اگه نه میمونه واسه فرداBlush
مگه با هم شروع می کنید؟
من صبح توی تاکسی خوندم!Blush
عصر هم می خواستم دوباره تو تاکسی بخونم که دیگه خوابم برد
عهههه؟؟؟!!!
من نمی دونستم
حالا هر وقت شروع کردین بگین من با شما به دور دیگه برم قرآن
(۲۷/آبان/۹۳ ۲۰:۴۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]مگه با هم شروع می کنید؟
من صبح توی تاکسی خوندم!Blush
عصر هم می خواستم دوباره تو تاکسی بخونم که دیگه خوابم برد
عهههه؟؟؟!!!
من نمی دونستم
حالا هر وقت شروع کردین بگین من با شما به دور دیگه برم قرآن

قراربود امروز شروع کنیم. حالا ساعتش مهم نیست ولی شروعش باهمه... نیستن دوستان.... نمیدونم دیگه چیکار کنم؟

ان شاالله چله رو فردا آغاز میکنیم.

یه کاریم اگه بکنید عالی میشه . به پدرمادراتونم بگید سر نماز بچه های تالارو دعا کنن.

آقایون و خانم ها

ساویور

بچه های گم نام

نفس

درجستجوی سختی

رضا نمیدونم بیست چندBig Grin

فیروزه

وباقی مجردهای تالار و

بقیه که تو چله قبلی بودنم دعا کنید.

اولشم اگه دوس داشتید چله رو تقدیم کنید به چهارده معصومHeart

این آخرین چله ای بود که من مسولش بودم ...

ان شاالله هرچی خیره براتون پیش بیاد...

منم دعا کنید...
ای بابا... هرچی نوشته بودم پریدAngry

ببخشید سلام یادم رفتBlush
دیگه وقت نمیکنم که از اول بنویسم. خلاصه ی چیزایی که نوشته ب.دم این بود که
1-من هنوز زنده امHeart
2- سخنرانی هارو دانلود کردمSmile
3- شرمنده بابت این که چله رو عقب انداختم.Shy
4- خطاب به دوستانی که هنوز نگاه چپ به چله ی ما میندازن:
من از هر دیدی که به این چله نگاه میکنم هیچ خطا و اشتباهی توش نمیبینم. آخه شما با چه دیدی دارین به ما نگاه میکنین نمیدونم.
برای خود ما هدف و نیت مشخصه و برخلاف انتظار شما ما صرفا برای ازدواج چله نگرفتیم. پس انقدر دل دوستان منو خون نکنید.
قضاوت هم نکنید.
لطفا به این شعر سهراب بنده ی خدا هم یه نیم نگاهی بندازین:

چشم ها را باید شست
جور دیگر باید دید

خوب دیگه فکر کنم بس باشهDodgy

دوستان چله نشین خودمBlush
اگه کم پیدا شدم بنده رو هم فراموش نکنید

التماس دعا
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع