ان شا الله همه به مقصودشون برسن
من پس فردا عصر امتحان ریاضی دارم

برام دعا کنید.
توی گروه کامپیوتر دانشگاه ما هیچ کسی نتونسته ریاضی 1 و مهندسی به انضمام ساختمان گسسته رو تو یه ترم پاس کنه
اصن تو فکر ترک تحصیلم
بگذریم
من چله رو شروع کردم
چرا عقب انداختید
تاریخ هم زدم
به هر حال
اگه از فرداست که من از فردا شروع می کنم. یه روز به قرآن نزدیکتر
یه اعتراف بکنم. بعد هر بار که این سوره رو می خونم اون شیرینی اش رو حس می کنم.
بیدل تنها نیست
برای عزیز من هم دعا کنید
این همه برای مرتضی خدابیامرز گریه شد
هفته پیش پدرم از بیمارستان اومد(دقیقا 20 آبان)
اصلا حرف نمی زد
یکی از بیمارهاش مرده بود. یعنی خوب شده بود ولی باز عود کرد و تموم...
برای بچه های سرطانی دعا کنید.
مادراشون دل دارن
مثل بیدل نیستن
عزیز من رو هم دعا کنید
یا حق

خطاب به یکسری قضایای بودار
دوستانی که اعتراض دارن ، اگه فکر میکردند اعتراضشون به جاست ، با خود من حرف میزنن. ولی من فکر میکنم جراتشو ندارن!
شرمنده رک گفتم
بچه ها دیگه امروز شروع می شه دیگه

بیاین حاضری بزنید ما نریم چله رو شروع کنیم بعد دوستان بگن از فردا

من حاضر
عصر می شینم تر تمیز می خونم
(۲۸/آبان/۹۳ ۱۱:۰۶)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]بچه ها دیگه امروز شروع می شه دیگه
بیاین حاضری بزنید ما نریم چله رو شروع کنیم بعد دوستان بگن از فردا
سلام دوستان

موافقم بیاید برای آخرین بار لیستمون رو کامل کنیم.
تشکر هم قبول نیست حتما اسمتون رو بنویسید

لیست ناقص قبلی رو کاملش کنید لطفا
1.مهپاره
2.فدایی ولایت همیشه در صحنه
3.مهسا110
4.رکن الهدی
5.بیدل
6-نرگس مهدوی
7-
در ضمن تشکر ویژه میکنم از مه پاره خانم عزیز که همچنان پشت سر ما ایستادن. من یکی هر ثوابی که از این چله بهم برسه با ایشون شریک میشم
[b]دوستانی هم که همچنان میخوان چپ چپ به چله ی ما نگاه بندازن هر حرفی دارن بیان همین جا بگن تا در جریان یک گفتگوی مصالمت آمیز(
) از خجالت هم در بیایم.
دوستان تا پایان چله در تلاوت هاتون حتما به یاد عزیز دل چناب بیدل باشید انشاءالله که شفا پیدا کنن.
اگر هم موافق باشید ثواب چلمون رو هر دو شب در میون به یکی از چهارده معصوم(علیهم السلام) هدیه کینم (که میشه 28 شب) و از شب 29 به بعد هم به ساحت مقدس صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف). مطمئن باشید که در قبال این هدیه های نا قابل هدیه های پر بار تری رو بهمون بر میگردونن از بس که مهربونن

.(دوستان منتقد موضع نگیرید منظورم از این هدایای پر بار صرفا ازدواج نبود

)
نقل قول: دوستانی هم که همچنان میخوان چپ چپ به چله ی ما نگاه بندازن هر حرفی دارن بیان همین جا بگن تا در جریان یک گفتگوی مصالمت آمیز(![[تصویر: soldier.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/soldier.png)
) از خجالت هم در بیایم.
سلام دوستان
من از تحصن نصفه و نیمم خارج شدم !
خواهشا از این به بعد هرکسی اعتراضی انتقادی هرچی داره ، مستقیم به بنده پیام خصوصی کنه کاملا میدونم چی جوابشو بدم
یا حق
(۲۸/آبان/۹۳ ۱۸:۴۲)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
من از تحصن نصفه و نیمم خارج شدم !
خواهشا از این به بعد هرکسی اعتراضی انتقادی هرچی داره ، مستقیم به بنده پیام خصوصی کنه کاملا میدونم چی جوابشو بدم
یا حق
ولی من فکر میکنم اگه بیان همین جا بگن بهتر باشه اینجوری فقط اعصاب یکیمون میریزه به هم.
البته حرفایی که نباید زده میشد زده شد. اتهاماتی هم که نباید بسته میشد بسته شد
بگذریم.
دلم برای حال و هوای چله قبلی تنگ شده از بس به باد انتقاد گرفتنومون ما هم دیگه بی اعصاب شدیم

حس خوب دعا کردن رو ازمون گرفتن دوستان گرامی

من که اثر این دعا کردن رو توی زندگیم دیدم دارم ازش لذت هم میبرم و همینطور ادامش میدم

نقل قول:ولی من فکر میکنم اگه بیان همین جا بگن بهتر باشه اینجوری فقط اعصاب یکیمون میریزه به هم.
البته حرفایی که نباید زده میشد زده شد. اتهاماتی هم که نباید بسته میشد بسته شد
بگذریم.
نه اتفاقا من در مقابل این چیزا اعصابم خورد نمیشه تازه خیلی کیف هم میده

برا همینه که میگم انتقادارو به من بگن تا بقیه درگیر نشن ، شخضا ید طدلایی در متقاعد کردن افراد دارم

(۲۸/آبان/۹۳ ۱۸:۵۹)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]شخضا ید طدلایی در متقاعد کردن افراد دارم
آره
ولی عمرا اگه کسی بتونه فدایی رو در کاری متقاعد کنه!!!

سلام ب همه دوستان
قبل از هر چیزی بگم که من نمیتونم تو چله تون شرکت کنم با اینکه خیلللللللییییییییی دوس دارم اما داغون داغوووووووووونم. میفهمی داغووووووووووووووووون
اما دوستان چله نشین من
نمیدونم چرا چن تا پست آخر اینقدر خط و نشون کشی توشه ...
چن نکته ( از منظر و نگاه خودم)
پایدار باشین...
اما برای این محکم و پایدار بودن لازم نیست انقدر تو بوووق و کرنا( سورنا) کنید
با دنده سنگین و چراغهای مه شکن حرکت کنید...
ضمنا اگر یادتون موند... اگر براتون مقدور بود ... اگر لایق دونستین ... اگر توفیقشو داشتم ... اگر و هزاران اگر دیگه
منم دعااااا کنید
[size=xxx-large]چقدر دلم برای چله چهل روز بدون گناه تنگ شده اما ب هوای نفس اسیرم اسیرم اسیر[/size]