۱۹/آبان/۹۳, ۲۱:۳۲
۱۹/آبان/۹۳, ۲۲:۲۰
بچه ها خواهشا حواسمون به این موضوع باشه میدونم هستا ولی خوب دیگه
یکی بهم یه چیزایی گفت ینی داغون شدم...
![[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcQ72tui3bNnpSMjg8LIMfp...okc9XJdo7A]](http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ72tui3bNnpSMjg8LIMfp5hJ5dQixYpYm_cYTV31GWokc9XJdo7A)
حواسمون باشه...
خووووب
خانم رکن الهدی شاگرد اول کارگاهن...
پیش خوانی میکنن
میشه ازتون بخوام نکته هارو بنویسید با ذکر جلسه واسه خودتون تا یادتون نره؟ خانم رکن الهدی؟
یکی بهم یه چیزایی گفت ینی داغون شدم...
حواسمون باشه...
خووووب

خانم رکن الهدی شاگرد اول کارگاهن...

پیش خوانی میکنن

میشه ازتون بخوام نکته هارو بنویسید با ذکر جلسه واسه خودتون تا یادتون نره؟ خانم رکن الهدی؟

۱۹/آبان/۹۳, ۲۲:۳۰
ان شالله خدا به هممون کمک کنه هیچوقته هیچوقت قلب و دل دیگران رو نلرزونیم چه برسه بشکنیم
باشه چشم نکته هارم می نویسم...فقط خلاصه یا مبسوط!!

باشه چشم نکته هارم می نویسم...فقط خلاصه یا مبسوط!!

۱۹/آبان/۹۳, ۲۳:۲۳
هرجوری که دلت خواست. گاهی یک کلمه گاهی یه جمله گاهی.... گاهی هیچی...
هرچی فهمیدی دیگه
هرچی فهمیدی دیگه

۲۰/آبان/۹۳, ۰:۰۹
یه چیزی ام من بگم..
حاجاقا میگفتن گاهی ماها همه کار میکنیم ....برنامه میریزیم... اقدام میکنیم ولی خدا یهو میزنه کاسه کوزمونو به هم میریزه...
چند تافایده داره
یکی اینکه میفهمیم ما هیچ کاره ایم
خدا مارو داره امتحان میکنه گاهی با رسوندن به آرزوها گاهی با نرسوندن....
واگه ما اینارو بدونیم با آرامش زندگی میکنیم
حاجاقا میگفتن گاهی ماها همه کار میکنیم ....برنامه میریزیم... اقدام میکنیم ولی خدا یهو میزنه کاسه کوزمونو به هم میریزه...
چند تافایده داره
یکی اینکه میفهمیم ما هیچ کاره ایم
خدا مارو داره امتحان میکنه گاهی با رسوندن به آرزوها گاهی با نرسوندن....
واگه ما اینارو بدونیم با آرامش زندگی میکنیم

۲۰/آبان/۹۳, ۰:۲۰
نمی دانم بنده چرا اشتباها خواندم سوره "یس" .( می گن آدم چیزی را که دوست داره میبینه ولی نه تا در این حد دیگه . چرا اول دوستان متذکر نشدند ؟ البته سرکار خانم مهپاره اشاره کردند ولی بازم متوجه نشدم الان نیاید بگید اگه خنده حلال باز بود میزاشتیم اونجااااا
)
بگذریم چند روایت از سوره الرحمن قرار می دهم در چله هم شرکت می کنم ولی از همین تریبون تقاضا دارم که دفعه بعد سوره "یس" را برای ختم هماهنگ قرار بدهید .انشاءالله
رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
)بگذریم چند روایت از سوره الرحمن قرار می دهم در چله هم شرکت می کنم ولی از همین تریبون تقاضا دارم که دفعه بعد سوره "یس" را برای ختم هماهنگ قرار بدهید .انشاءالله
رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
فرمودند:
هر چیزی عروسی دارد و عروس قرآن سوره الرحمن است .
در روایت دیگری حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده اند :
هركسی سوره الرحمن را قرائت كند خداوند به ضعف و ناتوانی او رحم می آورد و او توانایی ادای شكر نعمت های خدا دادی را پیدا می كند.
امام صادق (علیه السلام) فرمودند :
از قرائت سوره الرحمن و عمل به آن غافل نباشید زیرا این سوره در دل منافقان استقرار نمی یابد. در روز قیامت خداوند این سوره را به شكل انسانی در بهترین شكل و خوشترین بو وارد می كند تا اینكه در جایگاهی كه نزدیكتر از آن وجود ندارد نزد خداوند می ایستد آنگاه خداوند می فرماید چه كسی در دنیا همواره تو را قرائت می كرد؟ سوره الرحمن در جواب می گوید ای پروردگارم فلان و فلان پس از آن چهره ایشان سفید و نورانی می شود خداوند به این گروه می فرماید هر كس را كه دوست دارید شفاعت كنید آن گاه خداوند می فرماید به بهشت وارد شوید و هرجایی كه دوست دارید سكونت گزینید.
در روایت دیگری حضرت فرموده اند :
هر كس سوره الرحمن را قرائت كند و همه جا پس از آیه «فبای الاء ربكما تكذبان» بگوید: «لابشیء من الائك رب اكذب» اگر در آن روز یا شب از دنیا برود شهید محسوب می شود.
از حضرت زهرا سلام الله علیها روایت شده است:
قرائت كننده سوره الرحمن در ملكوت آسمان ها و زمین ها ساكن در بهشت فردوس خوانده می شود.
نام دیگر این سوره "آلاء" می باشد(فَبِأَيِّ آلَاء رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ)و همچنین از بهترین فضیلت های این سوره مبارکه آسان شدن امور است حدیثی از پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در این زمینه بود که در حالا حاضر دقیقا حضور ذهن ندارم
و خواهشی که دارم انشاءالله با آغاز تلاوت سوره مبارکه حتما به معنای آن توجه کنند واقعا لذت بخش است سوره الرحمن . هر چهل شب هم که معنای آنرا بخوانید بازهم برایتان جذابیت و تازگی دارد
۲۰/آبان/۹۳, ۰:۳۱
ماجرای دریای بالتیک(دو دریای شور وشیرین) هم در این سوره هست...
از معجرات قرآن هست به نظرم.

از معجرات قرآن هست به نظرم.
۲۰/آبان/۹۳, ۰:۴۷
(۲۰/آبان/۹۳ ۰:۲۰)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]نمی دانم بنده چرا اشتباها خواندم سوره "یس" .( می گن آدم چیزی را که دوست داره میبینه ولی نه تا در این حد دیگه . چرا اول دوستان متذکر نشدند ؟ البته سرکار خانم مهپاره اشاره کردند ولی بازم متوجه نشدم الان نیاید بگید اگه خنده حلال باز بود میزاشتیم اونجااااا)
بگذریم چند روایت از سوره الرحمن قرار می دهم در چله هم شرکت می کنم ولی از همین تریبون تقاضا دارم که دفعه بعد سوره "یس" را برای ختم هماهنگ قرار بدهید .انشاءالله
خوشحالم از حضورتون تو این تاپیک . برای خوش آمدگویی:
یک صلوات برای برآورده شدن نیت شما
ان شاالله.ما ختم سوره یس مون داره تموم میشه به خواست خدا

البته شما میتونید به ما بپیوندید و 10 روزی رو همزمان باما بخونید...
به تاپیک چله دوم مراجعه کنید برای کسب اطلاعات بیشتر

۲۰/آبان/۹۳, ۱۲:۳۲
سلام به برادران و خواهران گرامی
به توصیه خانوم مهپاره من یسری نکته از این دو جلسه ای که گوش دادم براتون می ذارم تا ان شالله خودتون ترغیب بشین و زودتر گوش بدین
جلسه اول
اول بگم که موضوع این جلسات مقدرات و تقدیر و سرنوشت الهی انسانهاست...
همه ما برای تک تک کارهامون یه تقدیر داریم برای ریزترین تصمیم ها و فعالیت هامون پس باید بدونیم همه اتفاقات اطراف یک تصادف و یا واقعه نیست بلکه تماما از قبل پیش بینی شده اس
عوامل تاثیرگذار بر مقدرات ما:
افکارمون
تعلقات و علاقه هامون
ارزوهامون
اعتقاداتمون
اعمالمون
بقیه اش هم برید گوش بدین
جلسه دوم
اولا باید بدونیم تو جاده زندگی ما هرلحظه امکان دور زدن و برگشتن و درست کردن کاراهامون رو نداریم این موضوع گاهی و تحت شرایطی برای می پیش میاد پس اراده ما هرلحظه در اختیار ما نیست
هر لحظه از زندگی ما درون یک امتحان قرار داده شده اگه از امتحان شکست خورده و ناامید اومدی بیرون و اعتقاداتت سست شد بلافاصله درون امتحان دیگه ای قرار می گیره که عرصه برتو تنگتر می شه و امکان ازبین رفتن اعتقاداتت بیشتر همون قضیه گناه پشت گناه....
گاهی برای کاری اقدام می کنید یا برای رفع مشکلی تلاش می کنید اما کارتون به ثمر نمی رسه ناامید و خسته نشین بدونین حتما جزو مقدراتتون بوده و از اراده شما بیشتر از این خارجه
به توصیه خانوم مهپاره من یسری نکته از این دو جلسه ای که گوش دادم براتون می ذارم تا ان شالله خودتون ترغیب بشین و زودتر گوش بدین

جلسه اول
اول بگم که موضوع این جلسات مقدرات و تقدیر و سرنوشت الهی انسانهاست...
همه ما برای تک تک کارهامون یه تقدیر داریم برای ریزترین تصمیم ها و فعالیت هامون پس باید بدونیم همه اتفاقات اطراف یک تصادف و یا واقعه نیست بلکه تماما از قبل پیش بینی شده اس
عوامل تاثیرگذار بر مقدرات ما:
افکارمون
تعلقات و علاقه هامون
ارزوهامون
اعتقاداتمون
اعمالمون
بقیه اش هم برید گوش بدین

جلسه دوم
اولا باید بدونیم تو جاده زندگی ما هرلحظه امکان دور زدن و برگشتن و درست کردن کاراهامون رو نداریم این موضوع گاهی و تحت شرایطی برای می پیش میاد پس اراده ما هرلحظه در اختیار ما نیست
هر لحظه از زندگی ما درون یک امتحان قرار داده شده اگه از امتحان شکست خورده و ناامید اومدی بیرون و اعتقاداتت سست شد بلافاصله درون امتحان دیگه ای قرار می گیره که عرصه برتو تنگتر می شه و امکان ازبین رفتن اعتقاداتت بیشتر همون قضیه گناه پشت گناه....
گاهی برای کاری اقدام می کنید یا برای رفع مشکلی تلاش می کنید اما کارتون به ثمر نمی رسه ناامید و خسته نشین بدونین حتما جزو مقدراتتون بوده و از اراده شما بیشتر از این خارجه
۲۰/آبان/۹۳, ۱۸:۳۹
سلام
اسم چله عوض شد ینی با هر نیتی میشه اومد؟
ضمنا اینکه برا سخنرانی استاد پناهیان به نظرم اول بهتره از تنها مسیر شروع بشه
اسم چله عوض شد ینی با هر نیتی میشه اومد؟
ضمنا اینکه برا سخنرانی استاد پناهیان به نظرم اول بهتره از تنها مسیر شروع بشه