تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چهارمین کارگاه معنویت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
چله پنجم برای مجرد ها ::بد بخت ها هنوز دیر نشده::
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
.......................................................
(۱۷/آبان/۹۳ ۲۱:۱۲)aaaaa نوشته است: [ -> ]چله پنجم برای مجرد ها ::بد بخت ها هنوز دیر نشده::
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
دیگه نه در این حد!
سلام دوستان

من در تعجب هستم که اسمم از خودم زودتر تو این تاپیک امده

در صورتی که حنوز تو این تاپیک مطلبی ننوشتم

خوب دست آدمو تو پوست گردو می .........

لطفا از فبل به آدم یه پیغام بدین که آمدگی داشته باشد

بجه ها این شرایط چله که گذاشتید خیلی سنگینه یه مقدار ارضون حساب کنید که مشتری شیم

درضمن به جای این که به این تاپیک بگید تاپیک چله بگید تاپیک همسر یابی
(۱۷/آبان/۹۳ ۲۳:۳۹)بچه های گمنام نوشته است: [ -> ]سلام دوستان

بجه ها این شرایط چله که گذاشتید خیلی سنگینه یه مقدار ارضون حساب کنید که مشتری شیم

درضمن به جای این که به این تاپیک بگید تاپیک چله بگید تاپیک همسر یابی

اسمتون پاک شد.

معذرت میخوام کارم اشتباه بود.

(۱۷/آبان/۹۳ ۲۳:۳۹)بچه های گمنام نوشته است: [ -> ]سلام دوستان

دعوتنامه فرستاده بودم براتون.
میشه انقدر اسم بنگاه همسر یابی و بنگاه شادی و .... اینارو تو این تاپیک نیارین؟
واقعا حس بدی بهم منتقل میشه.

یک نفر هم اگه پیدا بشه که به من بگه قرآن خوندن چه بدی ای میتونه داشته باشه ممنون میشم
روزی ده دقیقه به یاد هم دعا کردن چه اثر مخربی میتونه داشته باشه؟

یجوری صحبت میشه که انگار چله گرفتن گناه کبیره ست.
ازدواج بهانه ای بود که این چله ها تشکیل بشه چون دعا کردن دسته جمعی حس خوبی رو بهمون منتقل میکنه.
در کمال ادب و احترام از دوستانی که دارن اوقات خودشون و ما رو تلخ میکنن خواهش میکنم اگه چله ی ما اذیتشون میکنه وارد تاپیک نشن. قضاوت هم نکنن.

یا حق
بگذارید من اولین پستم رو تو این تاپیک بگذارم
خوب یه چی بگم
هنوز چله شروع نشده
پیشنهاد می کنم اون داخل پرانتز رو از عنوان تاپیک حذف کنید
مثلا من
نیتم ازدواج نیست.
ولی تو چله هستم
قرآن هم می خونم
نیتم حالا چیز دیگه ای هست
ولی باز تو چله هستم
فقط به خاطر اینکه توش قرآن می خونی و وقتی هم که داری قرآن می خونی می دونی که تنها نیستی
همین برای من کافیه که تو این چله حضور داشته باشم
نیتش هم هرچی باشه، نوش جونش عمل کنندگانش
یا حقSmile
کم نیاوردم. خسته ام نشدم...

ولی خیلی دلم گرفت...

از اینهمه انتقاد بی جا....

تامل هم خوب چیزیه...

دارید سرزنشمون میکنید؟؟؟

به خاطر قرآن خوندن؟؟؟؟

نیتمونم اینه نصفه دینمونو بخریم.... داریم واسه نصفه دینمون دعا میکنیم...

گناهه؟؟؟

به والله دلم بد گرفته...

ما اینجا فقط به نیت نصف دینمون قرآن میخونیم. همین...

اما برای همه دعا میکنیم....
وَ لا يَصُدَّنَّكُمُ الشَّيْطانُ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبِين (زخرف/62)
و شيطان شما را (از راه خدا) باز ندارد، كه او دشمن آشكار شماست
.

راجب انتقاد ها حرف زیاد است اما هرچه از سخن کمتر شود بهتر است انشاءالله سروران هم کمی با لطافت بر خورد کنند و برداشت سو نشود . چیزی بدی وجود ندارد حقا
از این ها گذشته اگر دوستان علاقمند باشند می شود ترجمه آیات سوره مبارکه را هم قرار داد و مختصری بحث تفسیری کرد
چند جمله میگم ، دیگه حرفی ندارم ، هرچی خواستید میتونید فرضش کنید! بی احترامی ، کنایه ، مزخرف . فقط میخوام حرف دلمو بزنم
در عجب تناسب وضع جامعه با وضع "مخصوصا" این تاپیک هستم
طی چند تاپیک متوالی ، یک فضای دوستانه ای ایجاد شد . این فضای دوستانه سبب یک لحن خودمونی شد چون بچه با عقاید و اخلاق هم آشنا شدن . و این لحن سبب بیان یکسری جملاتی شد که فقط اعضای تاپیک از منظور و مفهوم کامل اون خبر دارن ، بعد اونوقت یه عده میان بدون هیچگونه توجه به پیشینه ی تاپیک و شرایط موجود ، میان از زاویه ای روشنفکرانه اعتراض میکنن و میگن آی چه وضعشه بنگاه ازدواج راه انداختینو تالارو به لجن کشیدینو ازین حرفا !
در حالیکه ما بخوبی از پایه ی بحث خبر داریم . یه عده ای جمع شدیم و با شرایط خاص تصمیم به دعای هماهنگ برای برطرف شدن موانع ازدواج گرفتیم . اکثرمون هم در حال حاضر راهی جز دعا نداریم.
در ضمن ، ترجمه بنگاه ازدواج (!) : جایی که مذکر و مونث میان و به هم شناسونده میشن و ازدواج میکنن. مشابه این قضیه رو در این چند تاپیک پیدا کردید ، من برای همیشه با این تالار خداحافظی میکنم
ما اینجا توی یه فضای دوستانه دست به دعا نشیم که مردم نخندن؟ این مردمی که وضع جامعه رو به این حالت کشوندن و حیا و غیرت شده بازیچه ی جوک هاشون ، بدرد لای جرز هم نمیخورن ، چه برسه به اینکه من بخوام در گوشه ای فعالیت هام بهشون توجه هم داشته باشم
(منظور از مردم ، وضعیت عام جامعست ، نه تک تک افراد)
بعدش آخر سر هم گفته میشه این انتقاد هارو زیاد جدی نگیرید! اما حقیقت اینجاست که همین اعتراض های به ظاهر کوچیک هم نشونه اون خط فکری ایه که وجود داره. بعبترتی تا نباشد چیزکی ، اون شخص نگوید چیزها !

اگه فکر میکنید این پست توهینه ، به خودتون مربوطه چون من صرفا حقایق رو گفتم ، نه توهینی در کاره و نه تحسینی
اگر منو بشناسید هم قطعا میدونید آدمی هستم که اگر کار به همچین شرایطی بکشه ، رک و راست و بی تعارف حرفامو میگم ، پس از من ناراحت نشید
این پست پاک بشه اون دنیا حتما یقه ی پاک کننده را خواهم گرفت! با عرض معذرت ، گفتم که دیگه اون دنیا ناراحت نشید از دستم که چرا یقه تونو گرفتم
موفق باشید

د ضمن ، همه میدونن که اعتراض های من به شخص نیست ، به حرفه
پس خواهش میکنم حضار گرامی از من ناراحت نشن
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع