تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چهارمین کارگاه معنویت
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
دوستان دعوا نکنیدBig Grinدوست باشید
بزارید ما دعامون رو بکنیم بخدا جای کسی تنگ نمی شه اسمشم بزارین بنگاه همسریابی منتها صاحبه بنگاه خداست ما رزومه ومشخصاتمون رو واسه ایشون میفرستیم شما مشکلی دارین؟برای شمام جا هستBlush
اما موضوع خودمون اعضای محترم من جلسه اول سخنرانی رو گوش دادم خدایی کمی اروم شدم و امیدوار با اجازه مه پاره جون قسمت بعدیشم دانلود کنم ؟ البته اگه اشکال ندارهHuh
اهان نظرمم بگم....والا حرفهای حاج اقا خیلی عمیق بود دلم می خواست درباره اون قسمت که گفتن کار خوب و بد دیگران تو سرنوشت ما تا حدودی تاثیر میذاره بیشتر می گفتن اخه من همش فک می کنم سرنوشتم به دست دیگران تغییر پیدا می کنهBig Grinالبته الان نگاهم متعالی تر شدا فهمیدم همیشه هم اینطوری نیست
خوب الحمدالله.که آرومتر شدی.

بله حتما دانلودکنید.همه شوSmile

حرفهای حاجاقا طی چند جلسه همو کامل میکنن. پس نگران نباشSmile

بقیه ام اگه دانلود کنن و بیان نظرشونو بگن کارگاه معنویتمون جون میگره....Smile

منتظرم.
(۱۸/آبان/۹۳ ۱:۳۵)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]چند جمله میگم ، دیگه حرفی ندارم ، هرچی خواستید میتونید فرضش کنید! بی احترامی ، کنایه ، مزخرف . فقط میخوام حرف دلمو بزنم
در عجب تناسب وضع جامعه با وضع "مخصوصا" این تاپیک هستم
طی چند تاپیک متوالی ، یک فضای دوستانه ای ایجاد شد . این فضای دوستانه سبب یک لحن خودمونی شد چون بچه با عقاید و اخلاق هم آشنا شدن . و این لحن سبب بیان یکسری جملاتی شد که فقط اعضای تاپیک از منظور و مفهوم کامل اون خبر دارن ، بعد اونوقت یه عده میان بدون هیچگونه توجه به پیشینه ی تاپیک و شرایط موجود ، میان از زاویه ای روشنفکرانه اعتراض میکنن و میگن آی چه وضعشه بنگاه ازدواج راه انداختینو تالارو به لجن کشیدینو ازین حرفا !
در حالیکه ما بخوبی از پایه ی بحث خبر داریم . یه عده ای جمع شدیم و با شرایط خاص تصمیم به دعای هماهنگ برای برطرف شدن موانع ازدواج گرفتیم . اکثرمون هم در حال حاضر راهی جز دعا نداریم.
در ضمن ، ترجمه بنگاه ازدواج (!) : جایی که مذکر و مونث میان و به هم شناسونده میشن و ازدواج میکنن. مشابه این قضیه رو در این چند تاپیک پیدا کردید ، من برای همیشه با این تالار خداحافظی میکنم
ما اینجا توی یه فضای دوستانه دست به دعا نشیم که مردم نخندن؟ این مردمی که وضع جامعه رو به این حالت کشوندن و حیا و غیرت شده بازیچه ی جوک هاشون ، بدرد لای جرز هم نمیخورن ، چه برسه به اینکه من بخوام در گوشه ای فعالیت هام بهشون توجه هم داشته باشم
(منظور از مردم ، وضعیت عام جامعست ، نه تک تک افراد)
بعدش آخر سر هم گفته میشه این انتقاد هارو زیاد جدی نگیرید! اما حقیقت اینجاست که همین اعتراض های به ظاهر کوچیک هم نشونه اون خط فکری ایه که وجود داره. بعبترتی تا نباشد چیزکی ، اون شخص نگوید چیزها !

اگه فکر میکنید این پست توهینه ، به خودتون مربوطه چون من صرفا حقایق رو گفتم ، نه توهینی در کاره و نه تحسینی
اگر منو بشناسید هم قطعا میدونید آدمی هستم که اگر کار به همچین شرایطی بکشه ، رک و راست و بی تعارف حرفامو میگم ، پس از من ناراحت نشید
این پست پاک بشه اون دنیا حتما یقه ی پاک کننده را خواهم گرفت! با عرض معذرت ، گفتم که دیگه اون دنیا ناراحت نشید از دستم که چرا یقه تونو گرفتم
موفق باشید

د ضمن ، همه میدونن که اعتراض های من به شخص نیست ، به حرفه
پس خواهش میکنم حضار گرامی از من ناراحت نشن
ای بابا!
باز چه خبر شده؟؟؟؟
فدایی جان چرا اینقدر داغ می کنی؟
حالا یه حرفایی زده شد!
شاید شوخی بوده،؟
بابا خط فکری و این حرفا چیه؟!
خیلی هم شلوغ نکنید!Wink
اما اینجا نیومدیم که حتی با بحث های زیاد هم به هم انگ بی غیرتی و ... بزنیم!
بله قبول دارم کلمه بنگاه همسر یابی کلمه نافرمی هست و حس بدی تو آدم ایجاد می کنه!
یه کلام بگید، بنده خدا حرفت اشتباهه و مناسب نیست!
لطفا اخلاق اسلامی در بحث کردن ها رعایت بشه!
جمله ی امضات چی بود؟؟
واقعا جمله ی خوب و جالبی بود!
دوستان گرامی در صورت عصبانی شدن یک لیوان آب خنک بنوشید و دست از نوشتن بردارید!Big Grin
اگر خواستید میتونید سطل آب یخ یا جهت همدردی بیشتر خاک رو سر مبارک خالی کنید!Big GrinWink
(((((((((((((((((((((( أشدّاء علی الکفّار، رحماء بینهم)))))))))))))))))))))))
(۱۸/آبان/۹۳ ۱۴:۰۸)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]اهان نظرمم بگم....والا حرفهای حاج اقا خیلی عمیق بود دلم می خواست درباره اون قسمت که گفتن کار خوب و بد دیگران تو سرنوشت ما تا حدودی تاثیر میذاره بیشتر می گفتن اخه من همش فک می کنم سرنوشتم به دست دیگران تغییر پیدا می کنهBig Grinالبته الان نگاهم متعالی تر شدا فهمیدم همیشه هم اینطوری نیست

تو جلسه ی دهم دقیقا این موضوع رو شرح میدن...

تو یه جمله ای میگن : دیگران یا هیچ قدر و یا کمی رو سرنوشت ما تاثیر دارن...

بعد کامل توضیح میدن....Smile

میتونید سخنرانیارو قاطی پاطی گوش بدید مثل منBig Grin

بعد دوباره از اول مجبور میشید گوش بدیدBig Grin بس که شیرین توضیح میدنSmile

راستی اگه عین جملات رو یادتون نگه دارید و راجع بهش بحث کنیم عالی میشهSmile
سلام دوستان.
این سخنرانی همونطورکه قبلا گفتم خیلی عالیه....منو خیلی آروم و منطقی کرد.Blush

یه سخنرانی دیگه ام دارن حاجاقا البته من تعریفشو شنیدم گوش ندادم هنوزBlush

فک کنم موضوش خانواده متعالیه یا یه همچین چیزی...

برای کارگاه بعدیتون موضوع خوبیه...
(۱۸/آبان/۹۳ ۱۴:۰۸)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]دوستان دعوا نکنیدBig Grinدوست باشید
بزارید ما دعامون رو بکنیم بخدا جای کسی تنگ نمی شه اسمشم بزارین بنگاه همسریابی منتها صاحبه بنگاه خداست ما رزومه ومشخصاتمون رو واسه ایشون میفرستیم شما مشکلی دارین؟برای شمام جا هستBlush
اما موضوع خودمون اعضای محترم من جلسه اول سخنرانی رو گوش دادم خدایی کمی اروم شدم و امیدوار با اجازه مه پاره جون قسمت بعدیشم دانلود کنم ؟ البته اگه اشکال ندارهHuh
اهان نظرمم بگم....والا حرفهای حاج اقا خیلی عمیق بود دلم می خواست درباره اون قسمت که گفتن کار خوب و بد دیگران تو سرنوشت ما تا حدودی تاثیر میذاره بیشتر می گفتن اخه من همش فک می کنم سرنوشتم به دست دیگران تغییر پیدا می کنهBig Grinالبته الان نگاهم متعالی تر شدا فهمیدم همیشه هم اینطوری نیست
درد دلی بود که دیگه داشت خفم میکرد...! بالاخره یکی باید اینارو میگفت
ا،ه نمیگفنم هم همچنان دوستان داشتن همون بحثو ادامه میدادنDodgy
ممنون جناب سرگروه.Smile

بچه ها کیا دانلود کردن؟؟؟؟

من هرروز باید بپرسم؟؟؟

بچه های گل گلاب؟Smile

جایزه هم داریداBig Grin
یه سوالHuh

میشه نیتمون مثلا ازدواج یکی دیگه باشه؟؟؟؟Blush

مثلا نیت کنیم شرایط ازدواج واسش فراهم بشه؟Huh
آقا ما قسمت دوم رو هم دانلود کرده وگوش دادیم...عمیقا در فکر فرو رفتم ...شما برین گوش بدین دیگه 4تا نصفی عضو که بیشتر نیستینCool
(۱۹/آبان/۹۳ ۲۱:۲۸)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]آقا ما قسمت دوم رو هم دانلود کرده وگوش دادیم...عمیقا در فکر فرو رفتم ...شما برین گوش بدین دیگه 4تا نصفی عضو که بیشتر نیستینCool

چرا چهارتاو نصفی؟HuhBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
آدرس های مرجع