با عرض سلام مجدد
یه نکته مهم یادم رفت بگم در نگه داشتن استحکام زندگی
رعایت حریم های محرم و نامحرمی
چون تو اقوام ما همه مدل ادم هست با حجاب های مختلف من خیلی رو این موضوع دقت میکنم و رصد
اقایون تا اونجا که میتونن باید چشمشون رو کنترل کنند،شاید فکر کنند همسرشون نمیبینه اما خانم حتی موها و پوستشونم چشم داره،شک نکنید

یه سایتی بود کلا خانوما توشن و راجع به این موضوع حرف میزدن،خانما واقعا از این موضوع رنج میکشیدن،یکی که میگفت با همسرش که تو خیابون میرن،شوهرش راجع به رنگ موی خانمای دیگه نظر هم میده!!!!
همین کارها باعث ایجاد شک و بدبینی به شوهر میشه
بدبینی رو ساده بهش نگاه نکنید کلا شیطون هی یه فکرایی به ذهن میندازه که کم کم به بیماری تبدیل میشه(یکی از دام های شیطان)
خانم ها هم تا جایی که در شرع وجود داره در حجابشون اهتمام بورزن،خیلی از مردها در ظاهر ادای سیب زمینی رو در میارن اما در باطن مثل اسپند رو اتیش هستند،حجاب زن هم در بددلی مرد تاثیر میذاره
و بگو و بخند با نامحرم
یه عده فکر میکنند چون حالا ازدواج کردن دیگه ازادترن و اشکالی نداره،اما متاهل ها در روابطشون باید خیلی بیشتر دقت کنند
واقعا رابطه زناشویی مثل طفل میمونه که باید نگه داری بشه و در هر سالی بحرانهای خاص خودشو داره
نکته دیگه ای که اغلب غفلت میکنند:
وقتی ادما ازدواج میکنند دیگه به این معنی نیست که چشمشون به بقیه بسته میشه،چه خانم و چه اقا،فرقی نمیکنه
همه ادما هم تو کره زمین جذابیت شخصیتی و ظاهری خودشون رو دارن
لذا همه باید نه تنها حجاب تن،بلکه حجاب روان هم داشته باشن
مثلا فکر کنید یه خانمی با نامحرم حتی در حد خیلی جزیی شوخی و بگو و بخند داشته باشه در محل کار،خوب اون مرد هم زن داره،زن هم که شوهر داره خوب،خودمونم میدونیم که منظوری نداریم،اما اتفاقی که میفته:
(دام شیطان) شیطان میتونه یه مشاجره الکی بوجود بیاره،بعد خانمه بگه این همه واسه زندگی جون میکنم،یه اخلاق خوش نداره،کاش مثل فلانی بود و ...... و اغاز توطئه های بعدی
حالا مرد سر کار با خانم نامحرمی میگه میخنده
میاد خونه،زنش تا الان با دوتا بچه وحشتناک سر و کله زده ،و مثلا حالا مشکلات دیگه ای هم بوجود اومده و دل و دماغ همیشگی رو نداره
اون وقت مرد میگه و .....
کلا هر چقدر گزینه ها رو در ذهن کم کنید از بودن با همسرتون بیشتر لذت میبرید
البته اینا بر اساس تجربه شخصیم بود