تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پپسی و کوکاکولا را تحریم کنیم!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
با سلام
در مهمانی که برای بازماندگان کشتی آزادی ترکیه گرفتند که در برج میلاد برگزار شد متاسفانه در آنجا نوشابه کوکاکولا سرو شد که میهمانان کشور ترکیه با عصبانیت مجلس را ترک کردند
واقعا باید برای برگزار کنندگان تاسف خورد Angry
آخر چه شود میکده را باز کنند یکبار دگر عنایتی ساز کنند
آخر چه شود دوباره با یازهرا تا محضر یار خویش پروازکنند
اینها همه از آمدن یار شود اینها همه از برکت دیدار شود
با سلام

من که دیگه یادم نیست چند ساله نوشابه رو ترک کردم و لب نزدم

تا الان هم دلستر و ماءالشعیر و ... این محصولات جدید رو لب نزدم، نمی دونم بخورم یا به این پرهیزم ادامه بدم ؟ Huh

کسی چیزی میدونه از این محصولات جدید نوشیدنی ؟

با تشکر
(۲۱/بهمن/۸۹ ۷:۲۵)حقیقت جو نوشته است: [ -> ]با سلام

من که دیگه یادم نیست چند ساله نوشابه رو ترک کردم و لب نزدم
تا الان هم دلستر و ماءالشعیر و ... این محصولات جدید رو لب نزدم، نمی دونم بخورم یا به این پرهیزم ادامه بدم ؟ Huh
کسی چیزی میدونه از این محصولات جدید نوشیدنی ؟
با تشکر

دوست عزیر حدالامکان از مصرف محصولات نوشدنی کارخانه ای خودداری کنید،چرا که به دلیل دارا بودن مواد نگه دارنده، اغلب سرطان زا هستند ،جدای از این؛ مواردی که ذکر کردید اکثرا به صورت گازدار تولید شده و خود این معضلی برای سلامتی محسوب میشود.

نقل قول:IdeaIdeaIdea
به جای نوشابه>>>>شربت سکنجبین - دوغ - ماءالشعیر سنتی (نه اونی که تو بازار هست وگاز داره)

وحالا دستور تهیه 2 مورد که مهمترند.

سکنجبین
2 واحد آب یا عرق نعنا
2 واحد عسل
1 واحد سرکه
ابتدا آب یا عرق نعنا را به همراه سرکه روی حرارت میگذاریم تا بجوشد - بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت برداشته و عسل را به آن اضافه میکنیم - سپس از محلول به دست آمده یک سوم لیوان ریخته به اضافه آب نوش جان میکنید.
>> سکنجبین یا سرکه انگبین یک نوشیدنی فوق العاده در طب سنتی محسوب میشود و درمان بسیار ی از بیماریها را در خود دارد درحالی که نوشیدنی های امروزی ،خود عامل بیماری هستند.

ماءالشعیر
1 واحد جو
14 واحد آب
روی حرارت میگذاریم بجوشد تا وقتی که جو به اصطلاح باز شود البته نباید لعاب بیاندازد.
برای طعم دادن میتوان از تمبر هندی- آبلیمو یا عسل (بسته به نوع مزاج فرد )استفاده کرد.
>> اگر خواصی از ماءالشعیر شنید هاید مربوط به این ترکیب است نه چیزی که در بازار وجو دارد.

البته دوغ و قهوه نیز نوشدنی های مفیدی هستند که هر دو در فرهنگ 200 سال گذشته ما جایگاه به خصوصی داشته اند ولی چون تقریبا همه با نحوه تهیه آنها آشنا هستند از ذکر آنها صرف نظر شد.
سلام من یه چند سالی میشه این مطلب رو میدونستم ولی به هر کی میگفتم زیاد باور نمیکرد من بوسیله مستند ظهور با این سایت آشنا شدم تو سایتم ندیدم این مطلب رو
مطلب اینه که تا حالا نوشابه کوکا کولا خریدین ؟ تا حالا به آرم کوکا کولا توجه کردین مطلب انگلیسی رو که به صورت coca cola نوشته شده رو میگم روی برچسبی که دور نوشابه است یه نگاه بکنید حتما این کارو بکنید برچسب رو بکنید و برعکس کنید یعنی از پشت برچسب به آرم کوکا کولای انگلیسی نگاه کنید چی میبینید ؟ واقعا حیرت آوره نوشته
نعوذ بالله لا محمد لا مکه جالب تر اینکه این نوشابه تو ایران نمایندگی داره و الان به یکی از پرفروشترین نوشابه های کشور بلکه بهترین نوشابه کشور شناخته شده و به فروش میرسه و ما هر روز این نوشابه رو مصرف میکنیم غافل از اینکه این نوشابه ماله شرکت اسرائیلی هستش

[تصویر: 1051.jpg]

[تصویر: 454.JPG]

کارشناسان تغذیه مصرف کوکاکولا را برای کودکان و نوجوانان را مضر می‌دانند. مصرف این گونه نوشیدنی‌ها، مانع از جذب کلسیم، منیزیم، ویتامین A و B می‌شود.

• شرکت کوکاکولا از سال 1297 تا کنون از مواد اسیدی مضر برای تولید نوشابه استفاده می‌کند.

• این شرکت، از سال 1362 از شهد قندی گیاهانی که دچار تغییرات ژنتیکی شده‌اند، استفاده می‌کند. این مساله، سبب بروز خطر ابتلا به دیابت و چاقی مفرط می‌شود.

• بر اساس گزارش سال 1382 مرکز علم و محیط زیست که یک سازمان پژوهش علمی غیردولتی هندی است، نوشابه‌های کوکاکولا و پپسی که در این کشور تولید می‌شوند، حاوی آفت‌کش‌ها و مواد سمی‌ای چون د. د. ت هستند و حجم مواد سمی این نوشابه‌ها، سی‌برابر بیشتر از استانداردهای کشورهای اروپایی است. حتی محصولات این شرکت‌ها در آمریکا نیز حاوی این مواد نیستند.

• پس از انتشار این گزارش، فروش شرکت کوکاکولا در آن سال، پانزده درصد کاهش یافت.

• سازمان غذا و داروی آمریکا، پس از بررسی‌های فراوان نوشابه‌های شرکت کوکاکولا در سال 1385، از وجود ماده‌ی سرطان‌زای بنزن در آن‌ها خبر داد.

اگر بخواهیم خلاصه و بر اساس سال به کوکا کولا نگاه کنیم میتوانیم چنین بگوییم: (که البته تعدادی در بالا گفته شد)

از سال ١٩٦٦ کوکاکالا تبدیل به یکی از ثابت قدمترین پشتیبانان اسرائیل شد.

در سال ١٩٩٧ هیئت دولتی اقتصادی اسرائیل در مهمانی شامی به افتخار کوکاکولا بخاطر ٣٠ سال پشتیبانی بی وقفه خود از اسرائیل و عدم توجه به تحریم کشورهای عرب، قدردانی کرد.

در سال ۲٠٠١ اداره مرکزی کوکاکولا میزبان و حامی اصلی اتاق بازرگانی آمریکایی – اسرائیلی شد.

آشکار شده که کوکاکولا برنامه ای آموزشی برای کارگرانش بر پایه برخورد صهیونیسم- عرب ترتیب داده. محتویات این دوره توسط دولت اسرائیل و یک آژانس یهودی تهیه و تنظیم شده است.

در فوریه ۲٠٠۲، کوکاکولا در کاری گروهی با سازمان «دوستان اسرائیل» و National Hillel پشتیبانی از مقاله Linda Gradstein خبرنگار بدنام صهیونیسم را در دانشگاه Minnesotaبه عهده گرفت.

در جولای ۲٠٠۲، اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه کوکاکولا در برابر دریافت 55میلیارد تومان معافیت مالیاتی، اقدام به ساخت کارخانه ای جدید در زمین های اشغال شده فلسطین (قیریات قط) کرد.

در اکتبر ۲۰۰۵، کوکاکولا میزان سرمایه گذاری خود را در اسرائیل افزاریش داد و ۵١ درصد از سهام کارخانه شراب سازی Tavor را خرید.

حال اگر به طرح های تبلیغاتی این شرکت که در زیر به چند مورد اشاره شده است نگاه کنیم میفهمیم که چقدر بی تفاوت و نادانیم.

کارخانه نوشابه سازی کوکاکولا طرح های تبلیغاتی گسترده ای را در راستای توهین به مسلمانان و حمایت از رژیم صهیونیستی منتشر کرده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی مهر، این کارخانه نوشابه سازی در یکی از تصاویر تبلیغاتی خود با منقوش کردن نام کوکاکولا بر روی گنبد مسجد الاقصی و جملاتی که در این طرح تبلیغاتی نوشته شده، صریحا اعلام کرده است که <با خوردن این نوشابه آمریکایی شما جزو حامیان اسرائیل به شمار می روید>.

[تصویر: 221724_orig.jpg]

سایت رسمی کوکاکولا نیز در صفحه نخست خود تصویری از نقشه جهان را قرار داده است که مخاطبان با کلیک بر روی هر نقطه از خاورمیانه با تنها کارخانه تولیدکننده این محصول در خاورمیانه یعنی رژیم صهیونیستی مواجه می شود که سایتی نیز به زبان عبری دارد. در این زمینه و همچنین در راستای تحریم شرکتهای حامی رژیم صهیونیستی سایت <شجره> که متعلق به مسلمانان انگلیس است، اطلاعات گسترده ای از سهم رژیم صهیونیستی در درآمد فروش این نوشابه منتشر کرده است.

به گزارش مهر، چندی پیش نیز کوکا کولا طرحی توهین آمیز علیه مسلمانان منتشر کرد که در آن مسلمانان را به ابزاری تبلیغاتی برای خود مبدل کرده است.

[تصویر: 221723_orig.jpg]

تصویر فوق که نمایی از یک نمازجماعت با تن ‌پوشی از شرکت نوشابه ‌سازی آمریکایی است، باعث خشم مسلمانان در نقاط مختلف جهان شده و به حرکت گروه های غیر دولتی مسلمانان برای تحریم این کالای آمریکایی سرعت بخشیده است.

خوب است بدانیم که پس از حمله اخیر رژیم صهیونیستی به لبنان و نوار غزه، مجمع مطالبه مردمی مشهد مقدس طی نامه ای خطاب به مدیر شرکت نیسان شرق( خوشگوارمشهد)، کارخانه های پپسی و کوکا را نماد گسترش فرهنگ آمریکایی دانسته و با تاکید بر محرز بودن وابستگی آنها به صهیونیستها و گسترش بی حد و حصر این دو نوشابه در کشور، خواستار تعیین تکلیف آنها شد.تعدادی از تشکل های مدنی و دانشجویی نیز پیگیر ارسال نامه ای برای مراجع و علما در زمینه تعیین تکلیف این دو نوشابه و سایر کالاهای حامی رژیم صهیونیستی که در ایران به فروش می رسد، هستند.

همچنین معترضین به فروش کالاهای حامی رژیم صهیونیستی خصوصا پپسی و کوکاکولا در ایران به استفتائی از مقام معظم رهبری نیز استناد می کنند که بسیار قابل توجه است. آنان معتقدند که این پاسخ دیگر جای هیچ توجیهی برای فروش این محصولات در ایران و سرزمین های اسلامی باقی نمی گذارد.

در سئوال 263 کتاب اجوبة الاستفتائات مقام معظم رهبری پرسیده شده که آیا برای مسلمانان خرید کالاهای اسرائیلی که در سرزمین اسلامی به فروش می رسند جایز است ؟ که حضرت آیت الله خامنه ای اینچنین پاسخ فرموده اند : < بر آحاد مسلمین واجب است که از خرید و استفاده از کالاهایی که سود تولید و فروش آنها عاید صهیونیست ها که با اسلام و مسلمین در حال جنگ هستند، می شود، اجتناب کنند.>

چندی پیش روزنامه ایندیپندنت نیز از تحریم محصولات کوکاکولا در دانشگاه های انگلیس خبر داد که علت این مساله، استفاده بیش از اندازه این نوشابه از مواد تهدید کننده سلامت عنوان شد.

جالب اینکه کارخانه های تولید این نوشابه در تمام کشورهای اسلامی و حتی ایران!!!! با همین نام و تحت همین امتیاز در حال تولید محصولی صد در صد آمریکایی – صهیونیستی هستند و پول من و شمای مسلمان به جیب کسانی می رود که دشمنی دیرینه خود با دین و مذهب ما را کتمان نکرده و نمی کنند و بعد هم به ریش من و شما می خندند...

البته پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این نوشابه به همراه نوشابه پپسی که از دیگر حامیان رسمی رژیم صهیونیستی محسوب می شوند، در ایران تولید و وارد نمی شدند اما طی چند سال گذشته این دو محصول وارد بازار کشورمان شدند و طی قراردادی که با شرکت ساسان امضاء گردید، تولید نوشابه، تحت لیسانس کوکا و پپسی آغاز شد

این تصویر هوایی کارخانه کوکا کولا (خوشگوار) در قلب مشهد است

[تصویر: 974_216.jpg]

باید برایتان شگفت انگیز باشد که این آب معدنی که توسط کارخانه کوکا کولا و با نام دسانی(dasani) تولید میشود در حرم امام رضا در ایام و لیالی خاص به تعداد میلیونی بین زائرین توزیع میگردد و البته چند سال است که ادامه دارد و شاید عوامل مربوطه قصد دارند مراسم بعدی در حرم امام رضا با نوشابه کوکا کولا تزئین کنند.
[تصویر: dasaniimage.jpg]

و اینکه جدیدا خوانندگان عربی همچون آجرام و فوتبالیست ها نیز از این شرکت حمایت کرده و محصولات آنها را تبلیغ می کنند

بوش اوباماست یا اوباما بوش!!!
[تصویر: download.jpeg]
متاسفانه نوشابه از خرما تولید میشه! خرما دارای خواص زیادیه اما ازش استفاده نادرست میکنن.
سلام اگه می شه به منم کمک کنید ببینم من هر چی نگاه می کنم چند نفرم بهم گفتن نشان هم دادن لا محمد لا مکه ولی من لا نمی بینم ل میبینم ل محمد یه چیزای ام نقشه خونی 3بعدی بلدم ولی نمی تونم ببینم
(۱۵/اسفند/۸۹ ۲۳:۱۱)میهمان نوشته است: [ -> ]سلام اگه می شه به منم کمک کنید ببینم من هر چی نگاه می کنم چند نفرم بهم گفتن نشان هم دادن لا محمد لا مکه ولی من لا نمی بینم ل میبینم ل محمد یه چیزای ام نقشه خونی 3بعدی بلدم ولی نمی تونم ببینم
خیلی واضحه که
[تصویر: coca-cola.jpg]
درسته واضح لا مکه برام واضح می بینم دقیقا مشکلم توی لا محمد نمی تونم لا رو ببینم ل می بینم ل محمد اگه می شه لا رو بهم نشون بدین تشکر می کنم
ضمن عرض سلام و ادب خدمت دوستان گرامی،

موضوع بسیار مهمی که به نظر بنده خطور کرده مسئله ایست که تقریبا همه عزیزان به آن آگاه هستند و آن آرم شرکت نوشابه سازی کوکاکولا است که در کشور نیز کارخانه تولید آن گویا در استان خراسان وجود دارد.همانطور که همه عزیزان می دانند آرم این شرکت نوشابه سازی که به زبان لاتین نوشته می شود وقتی آن را برعکس کنید و بخوانید به زبان عربی در آمده و توهین به پیامبر عظیم الشان اسلام و شهر مقدس و میعادگاه مسلمین یعنی مکه مکرمه می باشد.
لذا بر آن شدم که پیشنهادی به دوستان بدهم شاید هم قبلا این اتفاق رخ داده باشد، بیائید با همکاری هم در گروه بیداری اندیشه بیانیه ای صادر کنیم و از همین طریق و به صورت گوش به گوش به هر کس که می توانیم بگوئیم که از این نوشابه استفاده نکنند و حتی با صدور بیانیه مقامات اجرای حکومت اسلامی کشورمان را از این قضیه آگاه کنیم که تا زمانی که این آرم تغییر شکل ندهد هیچکس از این ماده نوشیدنی که از طرف این شرکت تولید می گردد استفاده نکند.
مسلما همه ما مسلمانان اعم از سنی و شیعه هرگز نمیتوانیم پذیرای اهانت به پیامبرمان حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) داشته باشیم پس بهتر آن است که به صورت علنی در هر محفلی این موضوع را بیان کنیم و حتی با رفتار خود که اجتناب از نوشیدن این نوشابه می باشد نشان هم ارادت خود به پیامبر را نشان دهیم و هم به دشمن صهیونیزم نشان دهیم که ما بیداریم و جنگ ما با آنان دیگر در حد شعار نیست و علنی شده.
مسلمان میمیرد، ذلت اهانت به مقدساتش را نمیپذیرد.
خواهشمند هستم در این مورد به هر شکل ممکن اطلاع رسانی نمائید .
امروزه جنگ دجالان علنی شده ما نیز بیداریم و نشان می دهیم که به پا خواسته ایم.مبادا که در خواب خرگوشی انتظار باشیم که مبارزات اینچنینی خود نوعی از راه انتظار است.عبادت و گوشه نشینی و دعا برای ظهور تنها راه انتظار نیست، بلکه جهاد و مبارزات اینچنینی نیز راه اصلی است.

جنگ کنونی جنگ اندیشه هاست، نشانه دشمن رو به اعتقادات است،خاکریز امروزی که باید در پشت آن بر علیه دشمن بجنگیم باید با قدرت اندیشه و آگاهی تجهیز باشد.
دوستان عزیز ببینید که واهمه آنان چقدر زیاد است که حتی با طراحی چنین آرمی هم دشمنی خود را نشان می دهند و به همه ما می خندند که در سر سفره مان نوشابه ایست که روی آن اهانت به پیامبرمان هک شده.
شرم بر ما و هر مسلمانی که بداند و بی اهمیتی کند.من امیدوارم که مسولان این شرکت در خراسان هم باخبر شوند.
دوستان من سعی کنید با اطلاع رسانی صحیح خود وجود این نوشابه با این آرم را از درون کشور و دیگر ممالک اسلامی ریشه کن کنید، حتی اگر کسی مجاب نشد یا حس کردید که به چنین مسائلی اعتقاد ندارد سعی کنید با گفتن مضرات نوشابه به وی القا کنید که که از این نوشابه استفاده نکند.از هر راهی می توان.مطمئن باشید چون نیت خیر است پروردگار کمک خواهد کرد.
خداوند توفیق دهد
مکه کولا !!!
عنانی که یک نفر که یادم نیست
کجایی بوذ ولی خارجی بود برای
نوشابه کوکا کولا خیلی خوشم
اومد گفتم حیف هستش اینجا نگم
منبع:ه.ج
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع