تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پپسی و کوکاکولا را تحریم کنیم!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
سلام
کجاش پپسی تو ایران نیست؟
من مشهد هستم و کارخانه نیسان شرق رو هم بار ها و بار ها دیدم که با برند پپسی نوشابه می زنه ، فقطیک کم لوگوی پپسی رو دستکاری کرده.
البته نمی گم مواد اولیه یکسانی داره (مثل خوشگوار و کوکاکولا)، اما همین که چنین وابستگی داره خودش مایه تاسفه.
دوساعت قبل بعد از اذان ظهر زمان قیلوله است وخون در آن زمان می خوابد پس هیچ ماده معدنی ومفیدی جذب خون نمی شود پس چکار کنیـــــــــــــــــــم ؟؟؟؟ توی این دو ساعت نمی خوریم هه
(۲۴/فروردین/۹۱ ۲۲:۴۶)zahra20 نوشته است: [ -> ]دوساعت قبل بعد از اذان ظهر زمان قیلوله است وخون در آن زمان می خوابد پس هیچ ماده معدنی ومفیدی جذب خون نمی شود پس چکار کنیـــــــــــــــــــم ؟؟؟؟ توی این دو ساعت نمی خوریم هه
اشتباه نکنید !
وقتی ما غذا میخوریم تا بخواهد این مواد معدنی جذب خون بشود چند ساعتی طول می کشد پس اگر در هنگامی که شما هم گفته اید یعنی دو ساعت قبل از اذان غذا بخوریم چند ساعته بعد جذبه خون میشود و به خون می رسد
در این حالت باید چند ساعت قبل تر از زمانه مقرره ای که شما گفتید غذا نخوریم !
مگر ما در "بلاد کفر" هستیم که به هم توصیه کنیم ،
این برند را استفاده نکنید "حلال" نیست و درآمدش
به صهیونیست ها می رسد و ضرر دارد و دانشمندان هم اثبات کرده اند و...

چرا اجازه ی تاسیس به کارخانه را آنهم در مشهد داده اند،
که اکنون حداقل فقط کوکاکولا چند میلیارد تومان به شرکت اصلی
سود برساند ؟!
اینکه "رهبر" فعالیت و همکاری با شرکت ها را رسما "حرام" اعلام کرده
این "حرام" برای ما فقط قابل اجراست یا
مسئولان و متولیان هم می دانند "حرام" چیست ؟!

نه تنها کوکاکولا
بلکه پپسی و فانتا و اسپرایت و ... را هم به همین مجموعه بیافزایید...
سلام
ما خیلی جاها نیاز به جراحی داریم ، تجویزهای رهبری هم به تنهایی نمی تونند این غدد بزرگ رو از جا در بیارند.
ما نیاز به یک عظم مردمی داریم
ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم.
بحث سر همین است که چرا همواره باید
"ملت" از "مسئولان" و "خواص" جلوتر باشد ؟!

این چاهیست که "دولت"(قبلی یا فعلی ) کنده
و باید خودش آنرا پر کند ...
بعد از آن ما می توانیم در مورد نوشابه های قاچاق
تصمیم بگیریم که "نباید بخوریم" ...
سلام
چون خواست خداوند متعال بر ملت است، آیه را ذکر کردم.
تا زمانی که ما مردم علاقه به استفاده از چنین محصولاتی را داریم ، حتی اگر دولت هم جلوگیری بکند باز هم از راه قاچاق دنبال آن ها خواهیم رفت (نمونه اش همین ماهواره است).
البته من منکر وظیفه مسئولان نیستم ، نه خیر ، مسئولان باید تلاش کنند در جلوگیری از این اتلاف سرمایه ، اما این نباید بهانه ما باشد برای استفاده.شاید حتی بنا بر آیه چون ما خود اصلاح نشده ایم نمی توانیم مسئولانی کامل داشته باشیم.خوب این مسئولان چه کسانی هستند؟همین فرزندان ملت هستند و منتخب ملت.

روزنامه دیلی میل نوشت: پس از این که مقامات موسسه بهداشت کالیفرنیا اعلام کردند ماده شیمیایی چهار متیل ایمیدازول که برای رنگین کردن کوکاکولا به کار می رود، موجب بروز سرطان می شود، شرکت کوکاکولا، میزان آن را در نوشابه هایی که در آمریکا می فروشد، کم کرد و با این که متعهد شده است در دیگر کشورها نیز میزان این ماده خطرناک را کم کند، فعلا اقدامی صورت نمی دهد.
به نوشته دیلی میل، پپسی کولا نیز میزان این ماده سرطان زا را در آمریکا کم کرده است اما همچنان به تولید و فروش نوشابه با همان فرمول قدیمی، در دیگر کشورها ادامه می دهد.
دیلی میل نوشت: نوشابه های گازداری همچون کوکاکولا و پپسی کولا، حتی اگر با تبلیغات فراوان و گول زننده مبنی بر کالری اندک و یا بدون شکر، عرضه شوند، خطر ابتلا به چاقی و دیابت نوع دو را افزایش می دهند زیرا شیرین کننده هایی که این نوشابه ها در بر دارند، مغز را گیج می کند به گونه ای که مغز مصرف کننده، نمی تواند تفاوت شیرین کننده را با قند معمولی، تشخیص دهد.
دیلی میل افزود: جهان به کوکاکولا معتاد شده است و هر روز، ۶/۱ میلیارد قوطی و بطری از این نوشابه قهوه ای، در سراسر جهان فروخته می شود به گونه ای که نمانام (برند) و نمونک (لوگو) کوکاکولا، از مشهورترین ها در جهان است.
سازمان های اسلامی و نیز هواداران فلسطین در غرب، سال هاست خرید کوکاکولا را به علت همکاری این شرکت با رژیم صهیونیستی، و پپسی کولا به علت همکاری با رژیم نازی در زمان جنگ جهانی دوم و رژیم صهیونیستی، تحریم کرده اند.

لینک خبر

در واقع با وضع پیش آمده می توان گفت سرطان زا بودن کوکا کلولا فقط برای غیر آمریکایی هاست !!!!
در واقع غیر آمریکایی ها هم که صداشون در نمیاد و اعتراضی برای این موضوع نمی کنند و مردم ما هم که باورشون نمیشه میگند این حرف ها برای اینکه میخایید ما از این نوشابه ها نخریم ولی ما میخریم
کوکاکولا و پپسی، نجس و حرام هستند

به نوشته مجله فرانسوی “پوئن” (Le Point) تحقیقات “مؤسسه مصرف ملی فرانسه” نشان داد که در نوشابه های پپسی و کوکاکولا مقداری الکل وجود دارد.
این مجله دیروز چهارشنبه در این رابطه نوشت: در میان ۱۰ نوع از نوشابه های موجود پپسی و کوکا در بازار ـ مانند “کوکاکولا زیرو” و “کوکا کولا لایت” ـ ۱۰ میلی گرم الکل وجود دارد.
مجله پوئن افزود: وجود این مقدار الکل در نوشابه‏ها برای مسلمانان مشکل ایجاد نموده و این نوشیدنی‏ها را از لیست محصولات حلال خارج می‏کند.
در واکنش به این اعلام، «میشل بیبین» مدیر امور علمی و مقرراتی شرکت “کوکاکولا” در فرانسه وجود الکل در فرمول تولید کوکاکولا را امری طبیعی دانست و با اعلام اینکه این امر از سوی مقامات دولتی به رسمیت شناخته شده است، تعجب مردم از وجود این مقدار الکل در نوشابه‏ها را محکوم کرد!
از سوی دیگر سخنگوی شرکت پپسی ـ علیرغم اثبات علمی “مژسسه مصرف ملی” ـ وجود مقداری الکل در نوشابه‏های این شرکت را رد کرد.
شایان ذکر است پیش از این نیز فتاوایی در رابطه با حرام و نجس بودن کوکاکولا به خاطر داشتن الکل منتشر شده بود.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع