تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پپسی و کوکاکولا را تحریم کنیم!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
با سلام.میخواستم بگم ستاره شش پر هیچ ربطی به ستاره داوود نداره و در واقع اونها معتقدند که سیب یک میوه بهشتی است که درخت اون درخت علم نامیده میشه و در واقع اونها معتقدند که اگر حضرت آدم از اون میوه درخت میخورده هیچ فرقی با خدای خود نداشته د واگر سیب را افقی ببریم دانه های آن تشکیل ستاره شش پر را میدهد واز این رو ستاره (منحوس شش پر )نماد آنها شده است.
(۳/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۲۴)zohur نوشته است: [ -> ]با سلام.میخواستم بگم ستاره شش پر هیچ ربطی به ستاره داوود نداره و در واقع اونها معتقدند که سیب یک میوه بهشتی است که درخت اون درخت علم نامیده میشه و در واقع اونها معتقدند که اگر حضرت آدم از اون میوه درخت میخورده هیچ فرقی با خدای خود نداشته د واگر سیب را افقی ببریم دانه های آن تشکیل ستاره شش پر را میدهد واز این رو ستاره (منحوس شش پر )نماد آنها شده است.

سلام
دوست عزیز ستاره به کار رفته در سیپ پنتاگرام یا پنج پر است نه شش پر میتونید امتحان کنید . Smile
جالبه بدونید خیلی از بزرگان و مسئولان جامعه نسبت به این قضیه بی تفاوتند روز دانشجوی پارسال تو دانشگاه ما مثلا برای تحویل گرفن دانشجوها کوکاکولا پخش کردند فکرشو بکنید 16 آذر، روز دانشجو ،مرگ بر اسرائیل ونوشابه ی کوکا کولا برای جایزه!!!!!!
تو رو خدا جوك نگيد ها ببخشيد اين رو مي گم ولي حرف درستيه اخه ما نشستيم اينجا مي گيم ال كنيم بل كنيم در يه صورت مي تونيم كوكاكولا و پپسي رو تحريم كنيم اون هم نگاه به تاريخ البته اين نظر شخصيه بنده است يادمان ميايد در تاريخ خونديم يه بار يك ايت الله محترم براي مبارزه با غارت تنباكو رو حرام كردند خب الان هم مي تونيم همين كار رو كنيم اگر يكي از مرجع تقليد پپسي و كوكاكولا رو حرام كنن خب اين مي شه يه چيزي در ست مي گم
(۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۳۶)Gryffen نوشته است: [ -> ]تو رو خدا جوك نگيد ها ببخشيد اين رو مي گم ولي حرف درستيه اخه ما نشستيم اينجا مي گيم ال كنيم بل كنيم در يه صورت مي تونيم كوكاكولا و پپسي رو تحريم كنيم اون هم نگاه به تاريخ البته اين نظر شخصيه بنده است يادمان ميايد در تاريخ خونديم يه بار يك ايت الله محترم براي مبارزه با غارت تنباكو رو حرام كردند خب الان هم مي تونيم همين كار رو كنيم اگر يكي از مرجع تقليد پپسي و كوكاكولا رو حرام كنن خب اين مي شه يه چيزي در ست مي گم
دوست خوب به نظر حقیر بهترین کاری که شما و ما و همه می تونیم انجام بدیم اینه که اول از همه خودمون این محصولات رو برای شخص خودمون تحریم کنیم. مطمئن باش این حرکتت تو ذهن اطرافیانت می مونه.
چرا ما همیشه باید منتظر دستورات و احکام دولتی یا مراجع و غیره باشیم؟ اصلا خیلی از چیزها هست که با حکم صادر کردن حل نمی شه و باید فرهنگش جا بیافته. مگه رضاشاه با دستور تونست کشف حجاب کنه؟ کاری که پسرش تقریبا بی هیچ دستور و حکمی به راحتی انجام داد.
به خاطر داشته باشید که ما قبل از هر چیز به جهاد اکبر یعنی مبارزه با نفس مامور شدیم و جنگ با کفار جهاد اصغر است.
بنده به شخصه عرض کردم که مدتهاست که به نوشابه لب نمی زنم. به جای چای هم کمی عسل رو می تونید با آب گرم مخلوط کنید و اگر هم مایل بودید کمی گلاب یا عرقیات باب میلتون رو بهش اضافه کنید و میل کنید. نوشیدنی جالبیه.
بسم الله الرحمن الرحیم

ما باید سعی کنیم نه تنها نوشابه های آمریکایی و کلاٌ خارجی با عناوین پپسیی و کوکا کولا و...... رامصرف نکنیم بلکه نوشابه های ایرانی ای را هم که تحت این عناوین هستند مصرف نکنیم حتی نوشابه های دیگری که در روی بطری های آنها نوشته شده تحت لیسانس شرکت پپسی کولا و کوکا کولا را نیز مصرف نکنیم که خود نگهداری در این گونه موارد اگر مصداق ترک حرام نباشد لا اقل مصداق توقف هنگام شبهه هست ،که امام حسن عسکری به آن اشاره دارند .
امام حسن عسکری علیه السلام می فرمایند : «پارساترین مردم کسی است که به هنگام شبهه توقف کند؛ عابدترین مردم کسی است که واجبات را انجام دهد؛ زاهدترین مردم کسی است که حرام را ترک نماید؛ و کوشنده ترین مردم کسی است که گناهان را رها سازد».1
البته ناگفته نماند که دیدم بعضی انسانهای پارسا را که در این گونه موارد احتیاط می کنند و حتی نوشابه های تحت لیسانس این شرکت هارا مصرف نمی کنند .

ما نیز می توانیم با مصرف نکردن اینگونه نوشابه ها این فرهنگ را در بین مردم عزیزمان نهادینه کنیم .
با تشکر از مطالب بسیار عالی دوستان در بالا

1)سایت نقد نیوز
(۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۸:۰۳)yektasepas نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم

ما باید سعی کنیم نه تنها نوشابه های آمریکایی و کلاٌ خارجی با عناوین پپسیی و کوکا کولا و...... رامصرف نکنیم بلکه نوشابه های ایرانی ای را هم که تحت این عناوین هستند مصرف نکنیم حتی نوشابه های دیگری که در روی بطری های آنها نوشته شده تحت لیسانس شرکت پپسی کولا و کوکا کولا را نیز مصرف نکنیم که خود نگهداری در این گونه موارد اگر مصداق ترک حرام نباشد لا اقل مصداق توقف هنگام شبهه هست ،که امام حسن عسکری به آن اشاره دارند .
امام حسن عسکری علیه السلام می فرمایند : «پارساترین مردم کسی است که به هنگام شبهه توقف کند؛ عابدترین مردم کسی است که واجبات را انجام دهد؛ زاهدترین مردم کسی است که حرام را ترک نماید؛ و کوشنده ترین مردم کسی است که گناهان را رها سازد».1
البته ناگفته نماند که دیدم بعضی انسانهای پارسا را که در این گونه موارد احتیاط می کنند و حتی نوشابه های تحت لیسانس این شرکت هارا مصرف نمی کنند .

ما نیز می توانیم با مصرف نکردن اینگونه نوشابه ها این فرهنگ را در بین مردم عزیزمان نهادینه کنیم .
با تشکر از مطالب بسیار عالی دوستان در بالا

1)سایت نقد نیوز
بله دوست خوبم. نوشابه نوشابه است و اتفاقا ایرانی هاش به مراتب بدتره و منباب مزاح باید گفت خدا پدر آمریکاییهاشو بیامرزه!(بالاخره خودمون هم یه زمانی نوشابه خور بودیم دیگه) اصلا بحث مبارزه فرهنگی و اقتصادی و غیره و ذالک رو بگذاریم کنار. بابا مگه جسم و جون و اعصابمون زیادی کرده یا با عرض معذرت شکممون آشغال دونیه؟
بحث تحریم و مبارزه یک طرف قضیه است. به نظر من طرف مهمتر قضیه سلامتی جسم و اعصاب و روان خودمون و اطرافیانمونه.
از نوشابه بدتر به نظر بنده سوسیس و کالباس و پیتزاست. به قول دوستم آدم برگ چنار و چوب درختهای کنار خیابون رو بخوره، این لعنتیها رو نخره و نخوره!

البته اطبای سنتی ما در کل نوشیدن بلافاصله بعد غذا رو صحیح نمی دونند اما در کل اگر می خواهید چیزی رو جایگزین کنید به نظر بنده انواع و اقسام نوشیدنی های دلچسب و گوارا با عرقیات سنتی و شربت سکنجبین می تونید درست کنید ولی دم دست ترین و ساده ترین چیزی که معمولا تو همه خونه ها یافت میشه و درست کردنش هم راحته به نظر بنده شربت آبلیموست که به خوبی میتونه برای کسانی که عادت به نوشابه دارند جایگزین خوبی باشه چون هم شیرینه و هم ترش مزه. البته حتی المقدور با عسل شیرین بشه یا از شکر کمتری استفاده کنید بهتره.
( بنده پزشک نیستم و خدای ناکرده قصد نسخه پیچی هم ندارم و اینها صرفا توصیه ها و تجربیات شخصی من است گفتم شاید به کار بیاید)
سلام
به لطف خدا منم دارم سعی در تحریم میکنم اما کو گوش شنوا؟میگن الکیه یا میگن آرمشه دیگه و فلان و بهمان...
ولی برای خودم دارم سعی میکنم تحریم کنم.
خب دوستان بگید ببینم پپسی چی اون مشکلش چیه توی آرمش؟
[تصویر: xtq3x6y2yb1y62y6xty.jpg]
کوکاکولا یک نوشابه است اما طی ده ها سال داستان های زیادی در مورد فرمول مخفی این نوشیدنی محبوب وجود داشته است. همین فرمول چند خطی فناوری انحصاری این شرکت محسوب میشده و حالا یک برنامه رادیویی، ادعا کرده که دستور تهیه نوشابه کوکاکولا که ۱۲۵ سال در اعماق شرکت محبوس بوده است را یافته است. ‏

داستان این فرمول شگفت انگیز از آنجا شروع می شود که جان پمبرتون در زمان جنگ های داخلی آمریکا، این فرمول را کشف کرد و دستورش را در کتابی که دستور تهیه داروهای پزشکی هم در آن بود نوشت، کتابی که نسل به نسل، دست به دست می شد. ‏

عکسی از این دستور اسرار آمیز در مجله آتلانتا به تاریخ ۱۸ فوریه سال ۱۹۷۹ میلادی چاپ گشته بود اما در آن زمان کسی به این تصویر و مقاله توجهی نکرده بود. حالا این برنامه رادیویی موفق به کشف آن شده و پس از تحقیقات انجام شده متوجه شدند که این همان دستور اصلی کوکاکولا است. البته در این فرمول فناوری پیچیده ای مانند معماری های چند نانومتری پیدا نمی کنید! اما شاید با دیدن این فرمول جور دیگری به این نوشیدنی نگاه کنید: ‏

‏ مواد لازم : ‏ ‏

- محلول مایع حاصل از کوکائین: ۱۰/۶ گرم ‏
- اسید سیتریک: ۸۵ گرم ‏
- کافئین: ۲۸ گرم ‏
- شکر: ۳۰ ( واحد اندازه گیری اش نامشخص است) ‏
- آب: ۹/۴ لیتر ‏
- آب لیمو: ۹۴۶ میلی لیتر ‏
- وانیل: ۲۸ گرم ‏
- کارامل: ۴۲ گرم ‏

‏ فرمول مخفی برای ۷X ‏ ‏

- الکل: ۹۴۶ میلی لیتر ‏
- عصاره پرتقال: ۲۰ قطره ‏
- عصاره لیمو: ۳۰ قطره ‏
- عصاره جوز هندی: ۱۰ قطره ‏
- عصاره گشنیز: ۵ قطره ‏
- عصاره نرولی: ۱۰ قطره ‏
- عصاره دارچین: ۱۰ قطره ‏

کوکا کولا برای محفوظ نگاه داشتن فرمول، آنرا به صورت ۲۴ ساعته تحت نظارت داشت، حتی مدیران هم تنها نیمی از آن را می دانستند و ۲ مدیر هرگز نمیتوانستند با یکدیگر تنها باشند. ‏

آسا کندلر مدیر کوکاکولا، زمانی که دستور را از پمبرتون در سال ۱۸۸۷ خرید، خیلی نگران این بود که مبادا فرمول را از او بربایند و به همین خاطرجدول محتویات را از روی شیشه های نوشابه پاک کرد تا کسی این فرمول را نبیند. و دستور داد که لیست محتویات هیچ گاه نباید در جایی نوشته شود. ‏

در واقع درز کردن این فرمول هم اکنون به ضرر کوکاکولا هم نخواهد بود، زیرا کسی نمی تواند آنرا به صورت ۱۰۰٪ شبیه سازی کند. ‏

دلیلش هم همان محلولی است که از برگ کوکائین استخراج می شود و این تنها کوکا کولاست که با سازمان سرپرستی و ساماندهی مواد مخدر آمریکا قرارداد دارد و اجازه نامه رسمی جهت استفاده از آن را دریافت کرده است. ‏

البته من می دانستم شرکت های نوشابه سازی داخلی مواد اولیه و اصلی این محصول را از خارج وارد می کنند ولی به هر حال اگر اطلاعات بیشتری در این مورد دارید در نظرات درج کنید تا منتشر کنم.

در ضمن باید بدانید این نوشیدنی بسیار مضر بوده و به نظر من بدتر از سیگار هم هست!

پلیس های جاده در کشور امریکا همیشه یک بسته از این نوشیدنی را در صندوق عقب ماشین خود دارند تا در صورت تصادف، خون کف جاده را پاک کنند. البته شما می توانید از این مایع به عنوان سفید کننده در دستشویی ها استفاده کنید و به کارایی فوق العاده ی آن پی ببرید.

اطلاعات تکمیلی: فرمول ساخت کوکاکولا برای نخستین بار در سال ۱۸۸۶ به صورت یک نوشیدنی، توسط جان پمبرتون داروساز آمریکایی و در شرکت مواد شیمیایی او ابداع شد. کتابدار او فرانک رابینسون انتخاب نام کوکاکولا را به او پیشنهاد داد و لوگوی دست نویس و سلیس آنرا خطاطی کرد که تا به امروز به عنوان لوگوی این شرکت و این نوشیدنی پابرجاست. پمبرتون نوشیدنی ابداع شده توسط خود را یک داروی مقوی برای بسیاری بیماریها می‌دانست. این شربت محتوی کوکائین (که از برگ کوکا گرفته می‌شد) و همچنین عصاره کافئین دانه کولا بود. (بعدها کوکائین این نوشابه در سال ۱۹۰۵ از فرمول آن حذف شد.) پمبرتون نوشابه خود را به دکه‌های محلی فروش لیموناد و سودا فروخت و به تبلیغ برای آن پرداخت. به این ترتیب، کوکاکولا به عنوان پدیده‌ای جدید به موفقیت بسیاری دست یافت.
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز با اجازه شما یه مطلبی را اضافه میکنم.
فکر میکنم که اکثرا راجع به لوگوی کوکاکولا شنیده باشید که اگر آن را جلو آیینه بگیرید(معکوسش کنید) عبارت لا محمد لا مکه را کاملا تشخیص میدهید.
چندی پیش عده ای از دانشمندان ژاپنی مطالعاتی در خصوص مولوکولها و ذرات تشکیل دهنده آب انجام دادند. که طبق آن مطالعات دریافتند که آب دارای شعور است.
مطالعه به این صورت بود که آنها دو ظرف هم شکل را از یک مقدار آب پر کردند و در یک مکان و دمای یکسان قرار دادند با این تفاوت که روی یکی از آنها کلمات مثبت و آرامش بخشی نوشته شده بود و دیگری برعکس ظرف اول همراه با کلماتی منفی و ناخوشایند بود.
نتیجه مطالعه جالب بود بعد از مدتی محتوی ظرف اول یا مثبت هنوز تازه و گوارا بود ولی آب داخل ظرف منفی گندیده و بو گرفته بود.
روزی که این مطلب را خواندم نا خوداگاه یاد کار بعضی از قدیمیا افتادم که میگفتن مثلا برای فلان مریضی فلان سوره یا دعا رو در آب بخونید بدید بیمار بخوره!!
پس میتونسته ریشه علمی داشته باشه.ولی این ضد انسانها تمام علوم را در اختیار اعمال شومشون گرفتن. اینکه این لوگو با این معنی نحسش در اختیار این علم باشه شاید دور از عقل نباشه.
ببخشید که برای گفته هام سندیت درستی نیاوردم .مدتها قبل این مطلب را خوندم و الان نام و نشانی درستی ازش تو ذهنم نیست. ولی اگر لازم بدونید میگردم و منبع گفته هام و براتون ثبت میکنم.
موفق باشید.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
آدرس های مرجع