(۶/تیر/۹۰ ۱۷:۵۷)هانا نابغ نوشته است: [ -> ]با سلام و تشکر از شما دوست عزیز با اجازه شما یه مطلبی را اضافه میکنم.
فکر میکنم که اکثرا راجع به لوگوی کوکاکولا شنیده باشید که اگر آن را جلو آیینه بگیرید(معکوسش کنید) عبارت لا محمد لا مکه را کاملا تشخیص میدهید.
چندی پیش عده ای از دانشمندان ژاپنی مطالعاتی در خصوص مولوکولها و ذرات تشکیل دهنده آب انجام دادند. که طبق آن مطالعات دریافتند که آب دارای شعور است.
مطالعه به این صورت بود که آنها دو ظرف هم شکل را از یک مقدار آب پر کردند و در یک مکان و دمای یکسان قرار دادند با این تفاوت که روی یکی از آنها کلمات مثبت و آرامش بخشی نوشته شده بود و دیگری برعکس ظرف اول همراه با کلماتی منفی و ناخوشایند بود.
نتیجه مطالعه جالب بود بعد از مدتی محتوی ظرف اول یا مثبت هنوز تازه و گوارا بود ولی آب داخل ظرف منفی گندیده و بو گرفته بود.
روزی که این مطلب را خواندم نا خوداگاه یاد کار بعضی از قدیمیا افتادم که میگفتن مثلا برای فلان مریضی فلان سوره یا دعا رو در آب بخونید بدید بیمار بخوره!!
پس میتونسته ریشه علمی داشته باشه.ولی این ضد انسانها تمام علوم را در اختیار اعمال شومشون گرفتن. اینکه این لوگو با این معنی نحسش در اختیار این علم باشه شاید دور از عقل نباشه.
ببخشید که برای گفته هام سندیت درستی نیاوردم .مدتها قبل این مطلب را خوندم و الان نام و نشانی درستی ازش تو ذهنم نیست. ولی اگر لازم بدونید میگردم و منبع گفته هام و براتون ثبت میکنم.
موفق باشید.
مطلبتون درسته ولی شما با گفتن یه جمله ساده کل رشته های اونا رو پنبه میکنید . فقط کافیه قبل از خوردن هرچیزی بگید " بسم الله الرحمن الرحیم " .
البته نوشیدن کوکا کولا ، پپسی و اصولا هرنوع نوشابه یا آب گازدار اکیدا توصیه نمیشود. مثل شرابه ضررش بشتر از سودشه
وَمِنَ النَّاسِ مَن يَشْتَرِي لَهْوَ الْحَدِيثِ لِيُضِلَّ عَن سَبِيلِ اللَّهِ بِغَيْرِ عِلْمٍ وَيَتَّخِذَهَا هُزُوًا أُولَئِكَ لَهُمْ عَذَابٌ مُّهِينٌ
وَإِذَا تُتْلَى عَلَيْهِ آيَاتُنَا وَلَّى مُسْتَكْبِرًا كَأَن لَّمْ يَسْمَعْهَا كَأَنَّ فِي أُذُنَيْهِ وَقْرًا فَبَشِّرْهُ بِعَذَابٍ أَلِيمٍ
و برخى از مردم كسانىاند كه سخن بيهوده را خريدارند تا [مردم را] بى[هيچ] دانشى از راه خدا گمراه كنند و [راه خدا] را به ريشخند گيرند براى آنان عذابى خواركننده خواهد بود (۶)
و چون آيات ما بر او خوانده شود با نخوت روى برمىگرداند چنانكه گويى آن را نشنيده [يا] گويى در گوشهايش سنگينى است پس او را از عذابى پر درد خبر ده (۷)
سوره لقمان آیات 6و7
اینم عکس
![[تصویر: 1283078042656559_orig.jpg]](http://www.friendfa.com/i/attachments/1/1283078042656559_orig.jpg)
بازم میگم مستند حرف بزن
کی گفته اسلام دشمن داره قابل توجه بعضیها اه تویی asimov
پپسی :
برای نوشابه ی پپسی باید دقت بیشتری خرج داد . پپسی مخفف جمله ی انگلیسی :
Pay Every Penny to Save Israel
یعنی هر پنی را برای تامین اسرائیل بپردازید .
هر پنی را برای تامین اسرائیل بپردازید
خب در كشوری مسلمان ، ما نوشابه های پپسی را می نوشیم بی خبر از اینكه ریال به ریال آن تبدیل به گلوله هایی می شود كه در سینه كودكان ، برادران و خواهرانمان در فلسطین می نشیند و نه تنها اینگونه است بلكه دشمن خود را تقویت می كنیم .
مواردی كه در رد سخن من مطرح می شود این است كه اینها ساخت اسرائیل نیستند در همین ایران خودمان در مشهدالرضای خودمان تولید میشود !
جواب : اگر توجه كنیم روی همین نوشابه ها نوشته شده تحت لیسانس كوكا و یا پپسی یعنی فرمول ، مواد اولیه را از شركت اصلی میگیرند و در ازای اینها قرار دادی منعقد می شود و پولی به طرف حساب داده می شود .
در ضمن نوشابه های فانتا و سپرایت تحت لیسانس كوكا و همچنین نوشابه ی میرندا تحت لیسانس پپسی می باشد !!
در آخر جمله ای از امام خمینی رحمة الله كه این ایام مختص به ایشان می باشد :
«شما از خواب هایی كه برای این كشورها دیده اند اطلاع ندارید ، اینجانب كرارا خطر دولت اسرائیل و عمال آن را به ملت گوشزد كردم كه باید مقاومت منفی كنند و از معاملات با آنها احتراز جویند. »
یک متخصص تغذیه گفت:
میانگین مصرف نوشابه در ایران ۴ برابر میانگین جهانی است.
سرانه مصرف نوشابه در جهان ۱۰ تا ۱۲ لیتر است ولی هر ایرانی سالانه حدود ۴۰ تا ۴۲ لیتر نوشابه مصرف میکنند!
مرتضی صفوی اظهار داشت:
در یک لیوان نوشابه که حدود ۲۸۰ تا ۳۰۰ میلیگرم ۱۲ درصد قند دارد و در ماءالشعیر قند موجود حدود ۰. ۴ درصد است.
نوشیدن یک لیوان نوشابه حدود ۷۵ تا ۱۵۰ کیلوکالری انرژی وارد بدن میکند و زمینه ابتلاء افراد را به دیابت و فشار خون افزایش میدهد.
صفوی افزود:
مصرف نوشابه موجب اختلالات خواب و کاهش آرامش افراد میشود، همچنین موجب بروز بیماریهای گوارشی و سوء هاضمه میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد:
بروز بیماریهای گوارشی و سوء هاضمه نیز با مصرف نوشابه افزایش پیدا میکند و مصرف نوشابه تعادل بدن را از بین میبرد و موجب اختلالات خواب و آرامش افراد میشود.
وی گفت:
همچنین اسید سیتریک موجود در نوشابه از جذب عناصر ارزشمند مانند آهن و کلسیم جلوگیری میکند.
صفوی بیان داشت:
قند موجود در نوشابه به سلولهای لوزالمعده فشار وارد میکند و بروز دیابت را افزایش میدهد.
۸۲ درصد از افراد ایرانی در یک ماه بیش از یک لیوان نوشابه مصرف میکنند و با مصرف نوشابه یونهای کلسیم از استخوان جدا میشود و مشکلات استخوانی را افزایش میدهد.
وی اضافه کرد:
نوشابه سرشار از اسیدها و قندها است و خرابی دندانها نیز یکی از مشکلاتی است که با مصرف نوشابه افزایش پیدا میکند البته نوشابههای گازدار سختی مینای دندانهای شیری را کاهش میدهد.
البته میتوان گفت که دوغهای گازدار نیز مینای دندانهای شیری را تخریب میکند.
همچنین، نوشابههای انرژیزا نیز به دلیل خاصیت بافری بودن آنها موجب ساییدگی مینای دندان میشود.
فارس: ۲۸ شهريور ۱۳۹۰
ما هم تقریباً تا موقعیت اجباری پیش نیاد نوشابه رو تحریم کردیم.
جالبه که کارخونه کوکاکولای مشهد یک نوشته توی محیط بیرونش زده ، در مورد شهیدان این کارخونه و به این عمل بسیار هم بالیده.
(۳۱/تیر/۹۰ ۲۲:۲۲)Sms4815 نوشته است: [ -> ]پپسی :
برای نوشابه ی پپسی باید دقت بیشتری خرج داد . پپسی مخفف جمله ی انگلیسی :
Pay Every Penny to Save Israel
یعنی هر پنی را برای تامین اسرائیل بپردازید .
ببخشیدها ، این دیگر واقعا خیلی زیاده رویه و توهم و سوظن شدید و افراطی است ، اگر بخواهم اینگونه نگاه کنیم پس ماهم
در ایران اسلامی هم ، اسامی کالاهایمان مخفف است
یعنی :
با روشن شدن این دشمنی آشکار و رو شدن دست لابی های صهیونیستی در مخفف سازی شرکت پپسی ، شرکت های
ایرانی هم ساکت ننشسته و در حرکتی هماهنگ به تشریح نام خود پرداختند تا مشت محکمی باشد بر دهان اسراییل جنایت خوار!
(توجه: نام شرکت ها با کنار هم گذاشتن حروف اول کلمات، به دست آمده)
پفک نمکی = پایمردی فلسطین، کابوس ناگوار ملت کینه توز یهودی.
تک ماکارون = تکنولوژی کشور متجاوز اسرائیل کارامدتر از راه ولایت نیست.
شادنوش = شکست اسرائیل دربرابر نیروی ولایتمدار شیعیان.
داماش = دندان اسرائیلو مردم ایران شکستند!!!!!
کاله = کشور اسرائیلو له میکنیم !!!!
پگاه = پاشو گمشو اسرائیل هرجایی!!!
بن ساله = بنیامین نتانیاهو، سگ اسرائیلی لندهور
و ...
سلام
میشه معنی کوکاکولا را بگید؟
من مصرف نوشابه ام را در چند سال اخیر قطع کردم چون کلا برای سلامتی مضر است و قصد دارم خرید کالا هایی را که کمک به صهیونیست ها می کند قطع کنم!!