|
نهمین کارگاه معنویت ✿چله سوره واقعه✿
|
|
۲۲:۲۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۲۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() و اما بعد ، سلام خدمت همه دوستان و با آرزوی قبولی طاعات و عباداتتون در این ماه عزیز ، ماه رجب خب ، بالاخره چله ی هشتم هم به سر رسید و این بچه های چله هستن که باید بگن کلاغه به خونش رسید یا نه بالاخره... طبق عادت معهود ، خانم مهپاره زحمت ایجاد تاپیک چله هارو میکشیدن اما چون در زمان احداث تاپیک ، چندروزیه که نیستن ، این شد که ما با اجازشون خودمون بریدیم و دوختیم... اما همونطور که از سربرگ تاپیک هم پیداست ، قراره اینبار ، بعنوان نهمین کارگاه معنویت ، 40 روز دیگه رو با خوندن سوره ی واقعه در کنار هم باشیم ===> شروع چله ان شالله از 5شنبه ، هفدهم اردیبهشت سال 1394 ![]() :: و اما اندر فضایل سوره ی واقعه :: نقل قول:سوره «واقعه» چنان که از نامش پیدا است، از قیامت و ویژگی هاى آن سخن مى گوید، و این معنى در تمام آیات 96 گانه سوره، مسأله اصلى است، اما از یک نظر مى توان محتواى سوره را در هشت بخش خلاصه کرد: آثار و بركات سوره 1)رفع فقر و تنگدستی 2)ایجاد بركت 3) محبوبیت 4)آسانی مرگ و بخشش اموات 5)آسانی زایمان : به همراه داشتن نوشته سوره واقعه موجب آسانی زایمان می شود ختومات مجرب برا شاگرد زرنگا ![]() 1)جهت برآورده شدن حاجات شرعی و ادای دین 40 شب، هر شب یك بار سوره «واقعه، مزمل، لیل، انشراح» را بخواند و بعد از تلاوت این سوره ها دعای زیر را بخواند. كه بسیار مجرب است: «یا رازق السائلین، یا راحم المساكین، یا ولی المؤمنین، یا غیاث المستغیثین، یا ارحم الراحمین، صل علی محمد و آل محمد واكفنی حلالك عن حرامك و بطاعتك عن معصیتك و بفضلك عمّن سواك، یا اله العالمین و صلی الله محمد و آله اجمعین» 2)جهت زیاد شدن رزق و روزی و وسعت معیشت از شب شنبه شروع كند و هر شب 3 بار بخواند و استثنائاً در شب جمعه 8 بار بخواند و این عمل را 5 هفته اجرا كند و قبل از تلاوت هر بار این سوره این دعا را بخواند: «اللهم ارزقنا رزقاً حلالاً طیّباً من غیرك استجب دعوتنا من غیر رد و اعوذ من الفضیحتین الفقر و الدّین و ادفع عنّی هذین بحق الامامین الحسن و الحسین علیهما السلام برحمتك یا ارحم الراحمین» این چله تقدیم به: ![]() ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ پس تا به اینجای کار : 1-mahpare 2-فدایی ولایت 3-sarallah 4-amrtat71 5-مهسا 110 6-رکن الهدی 7- حضرت عشق 8-نرگس مهدوی 9-sogand 10-Bamdaad 11- soshiant 12-ali amlashi **دوستان توجه کنن که تا سه چهار روز بعد از زمان شروع چله یعنی مثلا تا 20-21 اردیبهشت هم میتونن وارد این چله بشن که البته از اونور باید این چند روزو جبران کنن ![]() پس همچنان هم چله ای میپذیریم |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۷, ۲۰/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۴ ۱۷:۴۹ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
به لطف خدا و دعای های دوستان ، الحمدلله خبر رسیده که عمل هم موفقیت آمیز بوده
![]() خواستم که از نتیجه ماجرا مطلعتون کنم... ![]() خداروشکر که واقعا به خیر گذشت... |
|||
|
|
۲۰:۰۸, ۲۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
نرگس جان از خودت مارو بیخبر نذار....
کنکور چطور بود؟ ![]() چلچله ها! سوره بعدی رو پیشنهاد بدید ![]() جناب ثارالله شما این پستو نخونید
|
|||
|
|
۲۰:۱۲, ۲۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۴ ۲۰:۰۸)mahpare نوشته است: نرگس جان از خودت مارو بیخبر نذار....اوه اوه آره واقعا ... ![]() اگه این پستو بخونه من به شخصه بیچاره میشمم ![]() پیشنهاد من سوره مبارکه کوثر هستش ![]() پیشنهاد بعدیم هم بقرست. دوستان جرات دارین گزینه ای غیر از اولین گزینه انتخاب کنین |
|||
|
|
۲۰:۱۸, ۲۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۴ ۲۰:۱۲)فدايي ولايت نوشته است: اوه اوه آره واقعا ... من سوره یس رو پیشنهاد میدم. ماه رمضونم هست کیف داره. البته سوره های طولانیم خوبه ها . چون ماه رمضونه. اصلا کیا موافقن ختم دسته جمعی بذاریم؟ |
|||
|
|
۲۰:۱۹, ۲۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نظرتون در مورد ختم روزانه کل قرآن چیه؟؟ ![]() ![]() حالا جدا از شوخی اگه دوستان موافق باشن با توجه به قرین شدن این چله با ماه مبارک یه طرح حفظ بزاریم مثلا حفظ سوره یاسین که با توجه به مرور این سوره در یکی دو چله برامون هم خیلی روون شده. نظرتون چیه؟ |
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۲۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۴ ۲۰:۱۹)sarallah نوشته است: خیلی بامزه بود . عین جمله های منو نوشتین ![]() احتمالا بقیه ام موافق باشن.
|
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۲۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() (۲۱/خرداد/۹۴ ۲۰:۰۸)mahpare نوشته است: نرگس جان از خودت مارو بیخبر نذار.... خیلی خوب بود ![]() فقط امیدوارم بی دقتی های همیشگیم رو در محاسبات امروز انجام نداده باشم ![]() من دعای معراج رو پیشنهاد میدم ولی اگه قرار به حفظ باشه منم با سوره ی یاسین موافقم. |
|||
|
|
۰:۱۵, ۲۲/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۴ ۰:۱۷ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
بنده صراحتا اعلام میکنم که به نشانه اعتراض تشکر نزدم ، نه اینکه حواسم نبوده باشه!
![]() چییشششد؟؟! ! چطور اون زمان که ما حنحرمونو پاره کردیم کسی خم به ابرو نیاورد حالا یهویی دوستان از حفظ سوره و دعای معراج حرف میزنن! ! آخه تعارف چرا !؟ یه سره نستقیم بگید آقا این فدایی نخودیه رو بندازین بیرون دیگه...لابد الانم یکی میاد پیشنهاد میده که لوگوی چله بعدی یه حالت دیگه ای باشه ![]() نن نمیدونم آخه تبعیض تا کی ...کودتا تا کی...من نیفهمم... من که دهنم باز مونده از اوضاع فعلی...خودتون بگید به نشانه اعتراض دست به چه کاری بزنم |
|||
|
|
۰:۵۱, ۲۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۴ ۰:۱۵)فدايي ولايت نوشته است: بنده صراحتا اعلام میکنم که به نشانه اعتراض تشکر نزدم ، نه اینکه حواسم نبوده باشه! فکر نمیکردم پیشنهادم ناراحتتون کنه. ![]() اگر که یادتون باشه اون موقع که شما پیشنهاد دعای معراج رو دادین من تالار نبودم و وقتی سر رسیدم که چله تصویب شده بود. اگر زودتر با خبر میشدم حتما با شما همراهی میکردم. دعای معراج انصافا دعای زیباییه و منبع آرامش ثواب خوندنش رو هم که خود حضرت جبرئیل هم از گفتنش قاصر بودن. امروز سر جلسه من با آرامش و اعتماد به نفس کامل نشسته بودم ولی دختری که کنار من نشسته بود بنا به دلایلی دیر سر جلسه رسیده بود و انقدر استرس داشت و گریه میکرد که منم یه لحظه به خودم اومدم دیدم دستام داره با حرکت دستاش میلرزه... شروع کردم به خوندن دعای معراج چنان آرامشی گرفتم که حتی اشتباهی که سر زمانبندی مرتکب شدم هم باعث نشد استرس بگیرم. خلاصه اینکه من این دعا رو خیلی دوست دارم. خلاصه اینکه ناراحت نشین. ![]() به نشانه ی اعتراض میتونید تشکر بزنید
|
|||
|
|
۱:۵۶, ۲۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
یه عالمه نوشتم پاک شد
![]() نه ، منکه ناراحت نشدم! تاپیک کاملا داره روند عادیشو میگذرونه ![]() فکر کنم شما چند وقت توی تالار نبودیددحال و هنای تاپیک رو یادتون رفته! الان شاید هممه چیز تحت کنتل نباشه ولی جو آرومی برقراره...*الانم داریم سیر عادی دعواهامونو سر انتخاب سوره چله بعدی میگذرونیم...بروکراسی اداریه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,839 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,057 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,114 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,484 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,588 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,989 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,466 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

![[تصویر: vaghea.png]](http://s6.picofile.com/file/8186955834/vaghea.png)
![[تصویر: vaghea2.jpg]](http://s4.picofile.com/file/8186953584/vaghea2.jpg)

![[تصویر: POLARAK-SARAFRAZAN-1388.jpg]](http://sarafrazan.persiangig.com/image/new/POLARAK-SARAFRAZAN-1388.jpg)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)
![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)