کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نهمین کارگاه معنویت ✿چله سوره واقعه✿
۲۲:۲۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۲۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: vaghea.png]
اول از همه ، بسم الله الرحمن الرحیم
و اما بعد ، سلام خدمت همه دوستان و با آرزوی قبولی طاعات و عباداتتون در این ماه عزیز ، ماه رجب
خب ، بالاخره چله ی هشتم هم به سر رسید و این بچه های چله هستن که باید بگن کلاغه به خونش رسید یا نه بالاخره...
طبق عادت معهود ، خانم مهپاره زحمت ایجاد تاپیک چله هارو میکشیدن اما چون در زمان احداث تاپیک ، چندروزیه که نیستن ، این شد که ما با اجازشون خودمون بریدیم و دوختیم...

اما همونطور که از سربرگ تاپیک هم پیداست ، قراره اینبار ، بعنوان نهمین کارگاه معنویت ، 40 روز دیگه رو با خوندن سوره ی واقعه در کنار هم باشیم
===> شروع چله ان شالله از 5شنبه ، هفدهم اردیبهشت سال 1394

[تصویر: vaghea2.jpg]

:: و اما اندر فضایل سوره ی واقعه ::

نقل قول:سوره «واقعه» چنان که از نامش پیدا است، از قیامت و ویژگی هاى آن سخن مى گوید، و این معنى در تمام آیات 96 گانه سوره، مسأله اصلى است، اما از یک نظر مى توان محتواى سوره را در هشت بخش خلاصه کرد:
1 ـ آغاز ظهور قیامت و حوادث سخت و وحشتناک مقارن آن.
2 ـ گروه بندى انسانها در آن روز، و تقسیمشان به «اصحاب الیمین» و «اصحاب الشمال» و «مقرّبین».
3 ـ بحث مشروحى از «مقامات مقربین» و انواع پاداشهاى آنها در بهشت.
4- بحث مشروحى درباره گروه دوم، یعنى «اصحاب الیمین» و انواع مواهب الهى بر آنها.
5 ـ بحث قابل ملاحظه اى درباره «اصحاب الشمال» و مجازاتهاى دردناک آنها در دوزخ.

6 ـ ذکر دلائل مختلفى پیرامون مسأله معاد از طریق بیان قدرت خداوند، و خلقت انسان از نطفه ناچیز، و تجلّى حیات در گیاهان، و نزول باران، و فروغ آتش، که در ضمن نشانه هائى از توحید نیز محسوب مى شود.
7 ـ ترسیمى از حالت احتضار و انتقال از این جهان به جهان دیگر که، آن خود نیز از مقدمات رستاخیز است.

8 ـ نظر اجمالى دیگرى روى پاداش و کیفر مۆمنان و کافران، و سرانجام سوره را با نام پروردگار عظیم پایان مى دهد.(تفسیر نمونه، ج 23، ص 205)

[/b]

آثار و بركات سوره
1)رفع فقر و تنگدستی
2)ایجاد بركت
3) محبوبیت
4)آسانی مرگ و بخشش اموات
5)آسانی زایمان : به همراه داشتن نوشته سوره واقعه موجب آسانی زایمان می شود

ختومات مجرب برا شاگرد زرنگا Big Grin
1)جهت برآورده شدن حاجات شرعی و ادای دین

40 شب، هر شب یك بار سوره «واقعه، مزمل، لیل، انشراح» را بخواند و بعد از تلاوت این سوره ها دعای زیر را بخواند. كه بسیار مجرب است:

«یا رازق السائلین، یا راحم المساكین، یا ولی المؤمنین، یا غیاث المستغیثین، یا ارحم الراحمین، صل علی محمد و آل محمد واكفنی حلالك عن حرامك و بطاعتك عن معصیتك و بفضلك عمّن سواك، یا اله العالمین و صلی الله محمد و آله اجمعین»
2)جهت زیاد شدن رزق و روزی و وسعت معیشت

از شب شنبه شروع كند و هر شب 3 بار بخواند و استثنائاً در شب جمعه 8 بار بخواند و این عمل را 5 هفته اجرا كند و قبل از تلاوت هر بار این سوره این دعا را بخواند:

«اللهم ارزقنا رزقاً حلالاً طیّباً من غیرك استجب دعوتنا من غیر رد و اعوذ من الفضیحتین الفقر و الدّین و ادفع عنّی هذین بحق الامامین الحسن و الحسین علیهما السلام برحمتك یا ارحم الراحمین»

این چله تقدیم به:

[تصویر: POLARAK-SARAFRAZAN-1388.jpg]
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــ

پس تا به اینجای کار :

1-mahpare
2-فدایی ولایت
3-sarallah
4-amrtat71
5-مهسا 110
6-رکن الهدی
7- حضرت عشق
8-نرگس مهدوی
9-sogand
10-Bamdaad
11- soshiant
12-ali amlashi

**دوستان توجه کنن که تا سه چهار روز بعد از زمان شروع چله یعنی مثلا تا 20-21 اردیبهشت هم میتونن وارد این چله بشن که البته از اونور باید این چند روزو جبران کنن[تصویر: angel.png]
پس همچنان هم چله ای میپذیریم [تصویر: cool.png]

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amrtat71 ، sarallah ، mahpare ، مرتضی اقبالی ، رکن الهدی ، حدیث عشق ، حضرت عشق ، نرگس مهدوی ، mahdy30na ، saba ، ali0077 ، fafa*

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۵, ۲۴/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۴ ۱۳:۵۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #81
آواتار
چقدر گفتم این سخنرانیو گوش بدید..
چقدر التماس و لابه کردم...
چقدر ضجه زدم....
چقدر....

Big Grin

واقعا ینی زندگی من که متحول شدSmile
اینجا رو قسمت دوم ینی استماع سخنرانی کلیک کنید

ینی بیست... ینی عالیییییی..... بچه های همه ی چله ها رو دعا کنید. خواهش میکنمBlush

نه دیگه تاپیک جدا نمیخواد. همینجا خوبه . هرکی هرچقدر حفظ کرد گزارش میده.

راستی من چند روز به پی سی دسترسی ندارم. با گوشی میام. احتمالا نتونم چیزی بنویسم. اگه وقتش شد تاپیک چله بعد با سرگروه.Smile

اقای ثارالله یه پوستر خوشگل واسه ماه رمضون درست کنید. اولین سوره ی یس ام تقدیم به شما.

راستی تاپیک ماه رمضونو شلوغ کنیما. هرفکری دارید هرسخنرانی خوب یا برنامه ای که سراغ دارید بگیدHeart

من تاپیکشو میزنم .عدا پوسترخوشگلمونو اضافه میکنیم. بریم اونجا بهتره. با اجازه همتون . بیاید اینجا

بچه ها این چله که توم شد برای شهید پلارک Heartهم یه فاتحه بخونیم. شاید من نتونم بنویسم الان نوشتم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، رکن الهدی ، sarallah ، نرگس مهدوی ، حضرت عشق
۱۴:۰۱, ۲۴/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۴ ۱۴:۰۲ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #82
آواتار
آقای ثارلله چرا؟! الان همین پوستر سرصفحه تاپیکو من ساختم...دوستان خودشون مقایسه کننBi DandoonSoldier
من دیگه حرفی ندارم ...

[تصویر: th?id=JN.paZTJgUCpfXAy5dWEe4x3g&...mp;pid=1.1]
چند وقته دست به کودتا نزدید ...اینه که خودم دست به کار شدمBig GrinCool بابا یهه دعوایی ،مشتی ، شورشی ،مصدومی...
اینطوری که حال نمیدده....

بچه ها اگه دیگه منو ندیدین حلال کنین ، جناب ثارلله طرفای ما یه رفیقی داره ، هربار سر مسائل مختلف مارو به وسیله ایشون تهدید میکنه...ایندفعه فکر نکنم جون سالم به در ببرمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، رکن الهدی ، sarallah ، نرگس مهدوی
۱۴:۰۴, ۲۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #83
آواتار
(۲۴/خرداد/۹۴ ۱۴:۰۱)فدايي ولايت نوشته است:  آقای ثارلله چرا؟! الان همین پوستر سرصفحه تاپیکو من ساختم...دوستان خودشون مقایسه کننBi DandoonSoldier
من دیگه حرفی ندارم ...

[تصویر: th?id=JN.paZTJgUCpfXAy5dWEe4x3g&...mp;pid=1.1]
چند وقته دست به کودتا نزدید ...اینه که خودم دست به کار شدمBig GrinCool بابا یهه دعوایی ،مشتی ، شورشی ،مصدومی...
اینطوری که حال نمیدده....

بچه ها اگه دیگه منو ندیدین حلال کنین ، جناب ثارلله طرفای ما یه رفیقی داره ، هربار سر مسائل مختلف مارو به وسیله ایشون تهدید میکنه...ایندفعه فکر نکنم جون سالم به در ببرمBig Grin

eeeeeeeeeeeeee!

من نمیدونستم شما درست کردیدAngel

چه خوب ! پس هرکی زودتر درست کرد اونو میذاریم.

والا من میترسم Cool

آقای میلاد میم ناراحت بشن!

نمیدونم چرا حساس شدن این به تاپیک.

سعی میکنم کودتا نکنم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، رکن الهدی ، sarallah ، نرگس مهدوی
۱۴:۱۷, ۲۴/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۴ ۱۴:۲۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #84
آواتار
نه دیگه ...من زندگیمو دوست دارم ، میخوام زنده بمونم.برای همین هم بهتره که جناب ثارلله زحمتشو بکشنBig Grin

از همین جا به تمامی ناظران عزیز و زحمت کش از جمله جناب ثارلله عرض میکنم که : حساس نشینWink

از همینجا اعلام میکنم که الکی گفتم، من دارم پوسترمو میسازم. ثارلله جان بجمبBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، رکن الهدی ، sarallah ، نرگس مهدوی ، حضرت عشق
۱۵:۲۰, ۲۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #85
آواتار
بلللله‌ما یه هفته نت نداشتیم
چه خبررررها که نشده Big Grin
نرگس جان خوشحالم که کنکورت خوب دادی به امید خدا ده نفر اول ان شاءلله Heart
اقای فدایی اخرین روزهای امتحان نهایی رو سپری می کنید خداقوت ان شاءلله شماهم نتیجه زحماتتون دیپلم با معدل بالا باشه Smile
مهپاره جون دیدم که گفتی اتفاقای خوبی داره می افته همچنین آقای حضرت عشق خوشحال شدم براتون بهترین هارو ارزو می کنم واز خدا براتون طلب‌خیر دارم
اما سوره یس
راستش بااجازتون من تو چله قبل این سوره رو حفظ کردم Blush
هرچند به قسمت پیشنهادات نرسیدم اما خب حتما خیریتی داشته توکل به خدا این چله سوره یس
از همه دوستان هم در واپسین روزهای ماه شعبان به شدت التماس دعا دارم
سخنرانی حاج اقا پناهیان هم یافتم حتما میزارم Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، sarallah ، نرگس مهدوی ، حضرت عشق
۱۶:۲۳, ۲۴/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۴ ۱۶:۴۳ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #86
آواتار
پوستر پرخرج چله بعدی CoolBig Grin
نکته اینکه با کلیک روی تصویر ، میتونید اون رو در سایز اصلی یعنی کمی بیشتر از HD دریافت کنید...بذارید والپیپر سیستمBig Grin

[تصویر: 77530ee2d8da8c031.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، رکن الهدی ، نرگس مهدوی
۱۶:۳۰, ۲۴/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۴ ۱۷:۵۰ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #87
آواتار
(۲۴/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۷)فدايي ولايت نوشته است:  نه دیگه ...من زندگیمو دوست دارم ، میخوام زنده بمونم.برای همین هم بهتره که جناب ثارلله زحمتشو بکشنBig Grin

از همین جا به تمامی ناظران عزیز و زحمت کش از جمله جناب ثارلله عرض میکنم که : حساس نشین

(۲۴/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۷)فدايي ولايت نوشته است:  از همینجا اعلام میکنم که الکی گفتم، من دارم پوسترمو میسازم. ثارلله جان بجمبBig Grin

حواستون باشه جناب
ELENOR
همیشه در کمینه...

یه جایی همینجاها ... تو سایه...

[تصویر: Untitled_1.gif]

خوب دیگه از اونجایی که باید به جونها فرصت داد این افتخارو به شما میدم.Arrogant
ببینم چه میکنی.

خوب اگه حفظ قطعی شده من در پست بعدی برنامه ریزی انجام شده برای حفظ رو منتشر میکنم.
اگر کسی حفظ هست که فقط مثل گذشت قرائت کنه.
بقیه هم در طرح حفظ شرکت کنن.
فقط چون لازمه برنامه یکی باشه دوستان دیگه در این زمینه برنامه ی دیگه ای ندن!
(۲۴/خرداد/۹۴ ۱۶:۲۳)فدايي ولايت نوشته است:  پوستر پرخرج چله بعدی CoolBig Grin
نکته اینکه با کلیک روی تصویر ، میتونید اون رو در سایز اصلی یعنی کمی بیشتر از HD دریافت کنید...بذارید والپیپر سیستمBig Grin

[تصویر: 9b84c1f8dac104042.jpg]

سایزشو ویرایش کنید تا قالب بهم نریزه
800*600 یا کمتر

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، رکن الهدی ، نرگس مهدوی
۱۶:۳۶, ۲۴/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۴ ۱۶:۴۰ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #88
آواتار
نقل قول:خوب دیگه از اونجایی که باید به جونها فرصت داد این افتخارو به شما میدم.[تصویر: arrogant.png]
ببینم چه میکنی.
(البته اگه دوباره به بهانه امتحان و کنکور نگی نمیتونم)[تصویر: biggrin.png]
برادر ما که رسالتومونو توی پست قبل انجام دادیمCool چی چی میگوی؟

ببین تیکه نندازااا...تیکه میندازی تیکه میندازماااا... Big Grin

نقل قول: سایزشو ویرایش کنید تا قالب بهم نریزه
800*600 یا کمتر
الان موضعتو منشخص کن ، در نقش ثارلله عزیز داری حرف میزنی ، یا در نقش جناب ناظر عزیز ؟! آخه میدونی که ، باید قربون صدقه ناظران عزیز بریم تایهو بوردوزل ندن زیر تاپیکRolleyes2Big Grin

دوستان شاهد باشید ، دیده نمیتونه به جایی از پوستر ایراد بگیره گیر داده به سایزش ، الان سایزشو هم درست میکنم ببینم چیکار میکنه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، رکن الهدی
۱۶:۴۳, ۲۴/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #89
آواتار
(۲۴/خرداد/۹۴ ۱۶:۳۶)فدايي ولايت نوشته است:  برادر ما که رسالتومونو توی پست قبل انجام دادیمCool چی چی میگوی؟

ببین تیکه نندازااا...تیکه میندازی تیکه میندازماااا... Big Grin

الان موضعتو منشخص کن ، در نقش ثارلله عزیز داری حرف میزنی ، یا در نقش جناب ناظر عزیز ؟! آخه میدونی که ، باید قربون صدقه ناظران عزیز بریم تایهو بوردوزل ندن زیر تاپیکSoldierRolleyes2Big Grin

وقتی داشتم مینوشتم ارسال کردید من ندیده بودم.

یه چیزی بین این دو تا... در نقش دیگه ای خواستی حرف بزنی در پیغام خصوصی جوابگو هستمBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، نرگس مهدوی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]