نقل قول:خرد و خوراک و پوشاک و ... میشه نفقه و خرج خود زن میشه
خب مرد هم ک این خرج ها رو داره ...
نگاهی ک ب این مسئله دارید اینه ک تمام دارایی واسه مرد هست و لطف می کنه به زن نفقه میده
اگه یکمی منصفانه و متشرعانه نگاه کنید می بینید ک
مرد خارج از خونه کار می کنه و در آمد داره
زن هم داخل خونه کار می کنه و درآمد .... ؟!!
خرجهایی مثل خوراک و پوشاک و مسکن، زن و مرد عین هم هستن و هر دوشون همه این نیازها دارن، پس هیچ منتی بر سر زن نیست بابت گرفتن نفقه ...
حرف میمونه سر بقیه چیزها و دارایی ها
زن و مرد بعد از ی مدت زندگی با هم، به خونه و ماشین و پس انداز میرسن ... چرا اینها همه ش باید به اسم مرد باشه ؟
نقل قول:اموالی که با هم بدست میارن نه اموالی که یکی زحمت میکشه دیگری در اون تصاحب کنه
منم دقیقا بحثم روی همینه
ارثی ک ب هر طرف میرسه، یا داراییهاشون قبل از ازدواج واسه خودشون (هرچند زن میره طلاهایی ک تو دوران دختر بودنش، پدرش براش خریده رو میفروشه تا ماشین و خونه بخرن، اما مرد خونه و ماشینی ک دوران مجردیش داشته، به نام خودش باقی می مونه ....)، حرف من روی ماحصل زندگیشونه
نقل قول:جدی میگم ، اگه تدبر و تامل کنین نیازی به کار در بیرون از خونه نیست ، با ارامش در خونه بمونین و حقوق بیرون رو دریافت کنین. نه منت میگشین نه ... تازه سرتون هم بالاس که هم تو خونم هم اینکه ئظیفه مادری و همسری رو ایفا میکنم.
اگه پستهای قبلی من رو توی بخث های قدیمیتر خونده باشین، میدونین ک من کلا مخالف کار کردن زن توی هرجایی هستم
اما وقتی میبینم ک زن توی این همه سال زندگی، حتی کاغذپاره ای نیست ک به اسمش باشه
و مردها میگن ک نفقه دادم بهت، خرج خونه دادم بهت، کفش و لباس خریدم برات و ... ، ...
اگه واقعا دیدگاهتون اینه ک زن و مرد سهم مساوی دارن توی زندگی، اون کاغذپاره ها رو به اسم هر دو بزنین
اگه نه، پس هنوز همون دیدگاه جاهلیت باقیه و داریم باهاش زندگی می کنیم و ...
پ.ن 2:
سر ی کلاسی بودیم، استاد گفتن اگه همسرت رفت و شیطنت کرد (

) و تو شیطنتش رو ندیده گرفتی و آبروش رو خریدی و این ماجرا رو بین خودتون نگه داشتین، بهش بگو فلان مغازه ت رو ب نامم بزن
اعتراض کردیم ک استاد، این کار یعنی گرو کشی!!!
استاد گفت : اینقدر خوش بین و ساده نباشید، وگرنه زندگیتون رو میبازید ...