تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نصف داراییت رو به نام همسرت بزن :)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
ببینید ،خوب این که دقیقا نصف داده بشه به همسر شاید ظلم باشه به بچه ها.
خوب اون فرزندان هم نیاز دارند به خونه و زندگی و درآمد و ...
اما خوب باید یک مبلغ قابل توجهی به نام همسر باشه ، که بعد از فوت بی مهری بچه ها باعث بیچارگی مادر نشه!
باید ماد یک سرپناهی داشته باشه برای خودش ، یک آب باریکه ای ....
خوب زن مثلا 50-60 ساله بلند شه بره کارگری آخر عمر؟خوب بچه ها ازشون بر می آد کار کنند ، یک زن مسن چی؟
(۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۴۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]ببینید ،خوب این که دقیقا نصف داده بشه به همسر شاید ظلم باشه به بچه ها.
اما خوب باید یک مبلغ قابل توجهی به نام همسر باشه ، که بعد از فوت بی مهری بچه ها باعث بیچارگی مادر نشه!
خوب زن مثلا 50-60 ساله بلند شه بره کارگری آخر عمر؟خوب بچه ها ازشون بر می آد کار کنند ، یک زن مسن چی؟

سلام

پس مهریه چی؟ مهریه توسط زن از ابتدا تعیین میشود وچنانچه مرد نپذیرد ازدواجی هم صورت نمی گیرد
میزان مهریه هم باید عقلانی باشد اما تعیین آن توسط زن است

این دغدغه ای که مطرح شده قبلا اسلام به طور کاملا دقیق به آن پرداخته ولیکن متاسفانه مردم نسبت به علت ها وچگونگی استفاده صحیح از احکام آگاه نیستند اینست که هرروز یک طرح جدید ارائه می دهند

مساله ارث ومیرا هم کاملا در اسلام مشخص شده است همانگونه که نفقه مشخص شده است همه چیز دقیق است واز سوی خالق
(۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۴۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]ببینید ،خوب این که دقیقا نصف داده بشه به همسر شاید ظلم باشه به بچه ها.
زن میتواند مهریه خودش رو با حکم دادگاه از ماترک بردارد.
حق مستمری شوهر هم که در صورت بیمه بودن و بازنشستگی بعد از فوت به همسرش می رسد.
Smile قانع شدم >> اینجا

اما خیلی چیزهای دیگه ای ک توی حاشیه مطرح شد، اما اصل بود رو هم متوجه شدم
اینکه مردها(اکثرا)، این تفکر رو دارن ک سرمایه ای ک توی زندگی مشترکشون حاصل میشه، واسه خودشون و حاصل دسترنج خودشونه و همسرش توش سهیم نیست
و این تفکر خیلی بده...

خانمهای متاهل، خانمی می کنن و نمی گن این چیزها رو
همین که این تاپیک جرقه ای باشه برای فکر کردن ب ی سری مسائل،مثل اینکه زن و مرد به یک اندازه برای سرپا و پویا نگه داشتن زندگی تلاش می کنن، کافیه

و ی چیز دیگه، درباره پول و آرامش و ...
ثروت، آرامش و خوشبختی نمیاره
اما مسلما بی پولی و لنگ هزارتومن و دوتومن بودن، بدبختی و ناآرومی میاره

آدما تو لحظه های شادی، همه شون خوش برخورد هستن و همه پیشتن و پا به پات می خندن
اما وقتی مشکلی پیش بیاد، کسی پیشت نیست،،، از الان به فکر اون موقع ها هم باش
چون دنیا، دو روزه، روزی با تو، روزی علیه تو

جدیدا یاد گرفتم یکمی واقع بین باشم و اینقدر خوشباورانه و رمانتیک و رویاپردازانه به مسائل نگاه نکنم Smile
چ دنیای زشتیه : (

نقل قول:اصلا چرا باید وارد چنین بحثی تو زندگی شد؟ اینجور حرف ها بیشتر اتیش بیار معرکه است.

آتیش موقعی ب پا میشه که دلیل قانع کننده ای نباشه و فقط بخواید بگید : الرجال قوامون علی النساء و توقع داشته باشید خانوم بی چون و چرا، بگه : چشم
اینه ک اساس همه مشکلات زن و مرده ... زن رو مجبور می کنید کاری کنه ک قانع نشده درباره ش، اسمش رو هم میذارید عشق!
صحه گذاشتن روی این مسائل،ده درصد، بیست درصد، سی درصد،،، نه 100% زندگی رو با تکرار این آیه بخواید پیش ببرید

نقل قول:با رعایت احترام ، همین اظهار نظرهای احمقانه است که امار ازدواج رو پایین و امار طلاق رو بالا برده...
استادی ک سر کلاسشون بودیم، هر جلسه نزدیک به 600 نفر دانشجو سر کلاسشون می شینن
یکی از اساتید خوب صدا و سیما هم هستن،
و بهترین مشاوره های ازدواج رو میدن
اگه یکم بیشتر به صحبتشون فکر کنید، دیگه این حرف رو نمیزنید
شما چ تضمینی میدین ک اون مرد، دوباره سمت شیطنتش نره ؟

و البته ی چیز مهم که با تشکر زیادی هم رو به رو بود :
نقل قول:.متاسفانه نفقه و مهریه شده چماق خانوما.
تا چیزی میشه فورا با این ابزار برای ساکت کردن طرفشون استفاده میکنن.
این قانونا نیاز به اصلاح شدید داره.

مگه غیر از اینه ک نفقه و مهریه حق شرعی و قانونی خانومه ؟
چه اصراری دارید مردها رو مظلوم جلوه بدین ؟؟

بنده ب موقعش از حق و حقوق آقایون هم حمایت کردم،
اما این یک مورد واقعا دیگه خیلی ظلمه!
شما بگید که یک زنی که سالها با همسرش زندگی کرده و طبق سیره ائمه هیچ چیزی هم به نامش نخورده (! <- خودمم متعجبم از حرفی ک زده شد و منم تکرارش کردم)
با مشکلی مواجه میشه و مجبور میشه راهکار طلاق رو انتخاب کنه، غیر از مهریه و نفقه دیگه چ چیزی میتونه از اون زندگی ای که این همه سال زحمتش رو کشیده برداره ؟؟
یک زن، بدون پشتوانه و حمایت مالی ...
میدونید نتیجه ش چی میشه ؟! Confused
اینکه مردها(اکثرا)، این تفکر رو دارن ک سرمایه ای ک توی زندگی مشترکشون حاصل میشه، واسه خودشون و حاصل دسترنج خودشونه و همسرش توش سهیم نیست

هزاااار بار باید این جمله تکرار بشه .

مهر میتونه از اول همین شرط نصف اموال رو داشته باشه ...

میگید بچه ها .. خب پدر مادرمیتونن از حق خودشون بعد تقسیم ببخشن به بچه ها .. مهم اینه که این دید نباشه که مال حق آقایونه و خانم ها باید منتظر پیشکش آقایون باشن ...
پ.ن : ی چیزی ک خیلی منتظرش بودم یکی بگه این بود ک :

اگه قراره نصف نصف بشه دارایی های بعد از زندگی
اگه مرد تا گردن رفت زیر بدهی، آیا زن، نصفی از این بدهی رو تقبل می کنه یا نه

جوابش :

این میشه معنی زندگی مشترکBlush
چ توی دارایی، چ توی بی پولی و بدهی، هردو به یک اندازه سهیم باشن
نه اینکه موقع بی پولی و بدهی، زن مدام غر بزنه ک چرا نداری و مقروضی و ....
نه اینکه موقع دارایی، مرد همه سرمایه رو مال خودش بدونه و نفقه رو با منت به زن بده
عزیزان یه مطلب دیگه هم بگم
یکی از آشنایانمون چند وقت پیش همه داراییشو به اسم زنش زده بود...دوتاخونشو و حتی حقوقشم زنش میگرفت...بازنشسته هم بود...
بنده خدا الان چند وقته سکته کرده زمینگیر شده
زنش هم داره ازش مراقبت میکنه و همه اموالش دست زنشه
و میگه نمیخوام به هیچکدوم از بچه ها بدم خودشون برن کار کنن
البته بماند که بچه هاش خیلی بچه های اهلی نیستن...
حالا طوری شده که دور از جون شما بچه هاش آرزوی مرگ مادرشونو میکنن!!!!
یعنی واقعا قابل هضم نیست....آدم فکر میکنه این بیچاره زن باباشونه نه مادرشون
من نمیگم حق اون زن نیست
ولی خب بچه ها معلوم نیست که آدمای اهلی باشن و با مادر درست رفتار کنن...پس بهتره شوهر در زمان حیاتش خودش یه جورایی تکلیف اموالش رو مشخص کنه تا برای کسی سوءتفاهم نشه....هم به فکر بچه هاش باشه و هم زنش
به نام زدن همه اموال به نام زن خیییییلی سوءتفاهم ها و مشکلات و کدورت های بعدی ایجاد خواهد کرد...
من یه پیشنهادی دارم :

مرد ها صبح سحر برن تا غروب کار کنن و پول در بیارن و آخر ماه حقوقشونو بدن به خانوم هاشون
هر چی هم خریدن بزنن به اسم خانوماشون
مهریه های ملیاردی هم بگیرن و ماهیانه بدن بهشون
نفقه و ... هم که دیگه از اوجب واجباته.

خانوم ها هم میتونن صبح تا حول و حوش 10 و 11 بخوابن و بعد بشینن پای سریال ها تا 2
2 یه ناهار با حقوق شوهر سفارش بدن.

3 تا 12 هم دوباره سریال

چطوره ؟ Big GrinBig GrinBig Grin
ای بابا چرا اینقدر بد بین اخه
همه خانوم ها که خانه دار نیستن ...کلی نگین
همه خانوم ها مهریه میلیاردی ندارن ، مهریه خود من ۷۲ تا سکه هست Wink خیلیم راضیم خدا هم نکنه روزی برسه که دامن گیر و دست به حربه ی مهریه باشم
شاغلم هستم و صبحا بعد نماز ناهار رو درست میکنم
خانوم هایی مثل من زیاده
اما انصاف هم نیست زندگی دو نفره این چنینی توش تبعیض باشه
نصف = نصف
من مخالف نصف نصفم. عدالت ازهمه چی بهتره...

البته:

خانما تاوقتی آرامش داشته باشن دست به دامن مهریه و اینا نمیشن. درواقع این چیزا یا برای نگه داشتن مردهاست یا برای اذیت کردن!

مردها هم اگه آرامش داشته باشن و چشم و گوششون نجنبه Big Grinهمه داراییشون که سهله قلبشون چشماشون روحشونم به نام خانومشون میکنن ...

آرامش رو به هم هدیه کنیمBlush
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع